Købte et par sko, som efter meget lidt brug gik i stykker. Fjord hus bliver ved med at henvise til deres policy om at de kun refunderer hvis varen ikke er brugt 🙄 De vil hverken sende nye eller u... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Breaking News
Breaking News: “Fjord Modehus” skifter navn til “Fjordens Fuskerhus”!!!
Jeg fik nedenstående besked efter at have gjort indsigelse ifm. de havde leveret et forkert produkt.
“Med hensyn til farveproblemet beklager vi forvekslingen. Vi har videresendt din anmodning til den relevante afdeling, og det korrekte grønne par er nu ved at blive arrangeret til forsendelse. Du vil modtage det snarest.”
Nu vil de så alligevel ikke leve op til regler og deres egne ord, så de har afvist at fremsende den bestilte vare.
Kan du lide at blive snydt og taget ved næsen, så skynd dig at lægge en ordre ved “Fjordens Fuskerhus”, der garanterer at du bliver skuffet👏👏👏
SVINDEL!!
Ren svindel! Dårlig produktkvalitet og Kina-adresse til returnering, hvor "kundeservice" nu påstår, at de ikke kan finde mine returvarer og derfor ikke kan yde kompensation :-(
Ingen returmulighed
Lover skriftligt, at man kan returnere, men opnår ikke yderligere kontakt. Det danske telefonnummer er lukket. Forkastelige forretningsmetoder.
Fusk.
Jeg bestilte 2 par sko og fik den ene hjem først. Jeg fik mine sko i str 38 da de skrev at man skal helst bestille i en større str end man bruger. Det endte med at skoene var for stor. Jeg skriver at jeg ønsker det andet par i str 37 hvis de kunne være hjem inden den dato jeg skulle bruge dem men det kunne de ikke. Derfor beder jeg om at de ikke skal sende det andet par da jeg ikke længere har brug for dem men de vælger alligevel og sende dem uden at spørge om det ok og de sender også i str 38 og ikke 37 som jeg havde bedt om.
Svindel
Svindel - sælger kinesisk kopivarer af utrolig ringe kvalitet. Returvarer skal sendes til Kina, hvilket koster ca 400kr
Vi modtog en T shirt fra dem i dag
Vi modtog en T shirt fra dem i dag. I bedste fald vil jeg bedømme den som Temu kvalitet og ydermere er den 2-3 numre for stor.
Men til gengæld har den været meget længe undervejs.
0 stjerner herfra.
Føler mig så dårligt behandlet
Føler mig så dårligt behandlet. Modtog en vare beskadiget. Har sendt den retur for nu lidt over en måned siden og har intet hørt ej heller fra Fjord Mode som jeg har skrevet til efterfølgende.
Forventer selvfølgelig at få alle mine penge retur.
Modtog aldrig noget nu svare de ikke mere, de la ud med ordentlig
Modtog aldrig mine ordre..0 point
Kan ikke returnere vare efter køb - Køber aldrig hos dem mere
Når man har købt en vare fra Fjord modehus, kan man ikke returnere varen, hvis man er utilfreds med varen.
De vil have, at man skal sende det til Kina på egen regning.
Køber aldrig mere hos Fjord modehus !!!!
Det dårligste kinalort du kan finde
Det dårligste kinalort du kan finde. Billederne er fake og slet ikke det du får hjem.
HANDEL IKKE MED DETTE FIRMA
HANDEL IKKE MED DETTE FIRMA - DET ER FUP OG SVINDEL - DE LEVER IKKE OP TIL DE DANSKE REGLER OM HANDEL PÅ NETTET. MAN FÅR HELLER IKKE DEN VARE MAN HAR BESTILT. JEG BESTILTE SKO OG FIK EN SYNTETISK JOGGINGDRAGT
Fjord Modehus er organiseret svindel
Ærgerligt, at man er nødt til at give en stjerne herinde.
Jeg er fuldstændig enig i det, som andre anmeldere af dette fupfirma skriver.
Min hustru bestilte for et par uger siden to par "ortopædiske sandaler i læder" på firmaets hjemmeside.
I dag har vi så modtaget to par af det billigste, grimmeste kinesiske platiclort, der på ingen måde ligner hverken beskrivelse eller foto.
Returneringsproceduren er til gengæld både besværlig og dyr.
Vi har lyst til at politianmelde, men ved, at det ikke nytter en skid. Politiet vil aldrig gå ind i det. Til gengæld får man en plet på straffeattesten, hvis man stjæler en vingummibamse i Rema1000.
Fjord Modehus er organiseret svindel, og de får bare lov.
Grotesk!
Køb ikke af dette firma
Køb ikke af dette firma. Det er Kina-produkter og det er ikke til at komme i kontakt med dem over telefon. Ved returnering skal du selv betale porto til Kina.
Det værste jeg nogensinde har oplevet…
Det værste jeg nogensinde har oplevet på en "Dansk" hjemmeside.
Jeg bestiller 2 bikinier i meget god tid, inden vi skal på ferie. (Pengene trækkes ved bestilling) De når desværre ikke at komme hjem, da de åbenbart skal komme fra Kina. Ikke oplyst på deres hjemmeside. Da vi kommer hjem fra ferie er der kun kommet en bikini, som så ikke passer. De kan ikke oplyse hvornår eller om den anden bikini kommer på et senere tidspunkt.
Jeg vil gerne sende dem retur, men de skal sendes til Kina, for egen regning. Det er meget besværlig, da der også skal laves toldpapirer og det koster mere end bikinierne er værd.
Tror faktisk Fjord Modelhus er helt velvidende omkring dette og derfor ikke har mange eller slet ikke nogen returneringer, da det ganske enkelt er for besværligt.
Så hold jer langt væk for FJORD MODEHUS - de tager simpelt hen r.... på jer.
650 kroner lige ud af vinduet
Tøjet var alt for stort og besværligt at bytte
Tøjet var alt for stort, og selv om badetøjet er købt i Sverige, skal det sendes retur til Kina(dyrt) og meget besværligt. De anbefaler man beholder det og forære det bort, bedre for co2.
Ikke et firma jeg vil handle ved igen.
Falsk markedsføring - Varen levede ikke op til beskrivelsen
Overskrift: Varen levede ikke op til beskrivelsen
Anmeldelse:
Jeg bestilte et par sandaler, Mathilde | Ortopædiske sandaler i læder, der blev beskrevet som ortopædiske og lavet i læder. Det produkt, jeg modtog, lever desværre ikke op til den beskrivelse. Materialet virker syntetisk og langt fra den kvalitet, der blev vist og omtalt på hjemmesiden.
Jeg har kontaktet kundeservice med henblik på at returnere varen og få pengene tilbage, da jeg mener, der er tale om vildledende markedsføring.
Webshoppen fremstår dansk, men varen blev tilsyneladende sendt fra Kina, og det er ikke tydeligt ved bestilling. Det er en vigtig oplysning, som burde fremgå klart.
Jeg håber på en løsning, men baseret på min oplevelse kan jeg ikke anbefale webshoppen.
Der laves en indsigelse til banken såfremt jeg ikke får fuld refusion.
Kvaliteten levede overhovedet ikke op…
Kvaliteten levede overhovedet ikke op til forventningen og meget lang leveringstid og umuligt at returnere, har prøvet og det kostede mig pænt meget og fik pakken retur igen.
Kan ikke anbefale at købe for denne hjemmeside ikke europæisk standard!!
Fusk & svindel
Fusk & svindel
Elendig kvalitet (sko, som ikke ligner produktet på billedet), manglende ordrenummer og bekræftelsesmail (vel ganske belejligt, hvis (når!) man skal sende varerne retur) og lange svartider.
Kan desværre ikke give 0 stjerner.
Kopivarer
Det tog 12 dage at modtage min solhat og da den ankom var den fladmast da den var presset ind i postkassen.
Den ligner ikke den på billedet - er helt sikker en kopi. Syningen trækker den skæv i skyggen.
Jeg vil ikke anbefale at købe noget fra den hjemmeside!
Penge ud af vinduet!!!
HOLD JER LANGT VÆK….
HOLD JER LANGT VÆK….
Jeg bestilte 2 par badeshorts til min søn. Efter et par dage går det op for mig hvad det er for en hjemmeside, fremstår dansk…..
Billige Kina produkter, hovedkontor i Holland. Jeg forsøgte og annullere min ordre, det kunne ikke lade sig gøre, hvis jeg ikke var tilfreds med produktet kunne det sendes retur til Kina, som koster meget mere end hvad de badeshorts er værd…HOLD JER ENDELIG VÆK..