Levering blev forsinket en dag ift. ordren. Om det var Postnord eller hos fixpart vides ikke, men ellers gik alt som det skulle.
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Det var en god oplevelse at handle med…
Det var en god oplevelse at handle med Fixpart.
hurtig ekspedition og levering
God hjemmeside
God hjemmeside, godt produkt, der var nemt at håndtere.
Sublim og hurtig service
Sublim og hurtig service! Havde bestilt en slange til min opvaskemaskine (som i øvrigt var nemt på deres hjemmeside at finde den rette) men det viste sig at jeg ikke havde brug for den slang til at udbedre fejlen alligevel. Oprettede nemt en returanmodning, og fik dagen efter bekræftet min returnering.
Selvom mit produkt endte med at blive sendt retur, var min købsoplevelse virkelig god. Ville vælge denne hjemmeside igen en anden gang.
Jeg har bestilt en produkt den 13 01…
Jeg har bestilt en produkt den 13 01 2026 og i dag er den 25 februar og jeg har ikke fået min produkt og man kan ikke ringe eller hvis man skriver så får man samen automatisk svar efter 2 dag og der står at det vil går 3 -4 dag til jeg fik min bestilling
FIND EN ANDEN!!!
FIND EN ANDEN!!!! Der er tale om BEDRAGERI!!!!!!. Det er baseret i Holland. Alle henvendelse besvares efter 3 dage med en standardbesked om, at der er travlt, men du kan selv annullere din tidligere besked. Her er et andet firma, der ikke begår bedrageri - SKIFTSELV - skiftselv.dk
Hurtig levering og godt produkt til…
Hurtig levering og godt produkt til billig pris
Har modtaget en termostat som viste sig…
Har modtaget en termostat som viste sig at være defekt og de har efter flere henvendelser ikke vendt tilbage
Så viker fint når man skal bestille varer men filmen knækker når noget går galt
Hurtig levering og nemt at finde de…
Hurtig levering og nemt at finde de varer man skulle bruge
Det fungere fint og hurtigter godt at der er et sted hvor man…
Det er godt at der er et sted hvor man kan få reservedele
Levering som lovet
Varerne var som beskrevet og blev modtaget efter 4 dage som angivet.
Man kan ikke regne med den her butik
Man kan ikke regne med den her butik. De leverer ikke til den dato de lover og sådan fortsætter det. Da jeg så bad om at få pengene tilbage, svarer de ikke på henvendelserne. Så jeg vil råde alle til at lade være at handle her.
Hurtig og fejlfri levering
Elendigt skod firma
Elendigt skod firma - umuligt at komme i kontakt med på trods af mange mails uden svar tilbage, er spændt på om de tager min forkert bestilte vare retur når vi kommer dertil. Kan ikke anbefales som det er lige nu - så hellere betale lidt ekstra hvor der trods bliver svaret når man skriver.
Nem bestilling og hurtig levering.
Hurtig ekspedition
Nemt at bestille og betale. Hurtig ekspedition og levering
Kundeservice til et absolut NUL stjerner
Jeg bestilte nogle støddæmpere til min vaskemaskine.
De kom hurtigt, og som lovet, så intet der. Prisen var også helt fin.
Det er kundeservicen, jeg har et problem med: jeg har nu gentagende gange (første gang for tre uger siden) skrevet til kundeservice, og absolut intet hørt tilbage.
Så HVIS du er sikker på hvad du skal købe, og ikke på noget tidspunkt får brug for kundeservice, så kan fixpart anbefales, men HVIS du på noget tidspunkt får brug for kundeservice, så find andet sted.
Obs på levering
Bestilte et rør til min støvsuger en torsdag. På hjemmesiden lovede de fra dag til dag levering men fik det først leveret mandag.
Vælger alligevel at give 4 stjerner da det er nemt at finde varerne på deres hjemmeside, nemt at bestille og varen virker til at være en udmærket kvalitet.
Varen kom som lovet hurtigt
Varen kom som lovet hurtigt, og var præcis det jeg havde bestilt. Har købt hos Fixpart før, og gør det gerne igen 😀