Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 156 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for at være meget imødekommende, venlige og kompetente, hvilket skaber en god atmosfære og får folk til at føle sig velkomne. Mange fremhæver de fine faciliteter, herunder velholdte maskiner, rene omklædningsrum og gode holdmuligheder, som bidrager til en positiv træningsoplevelse. Den hyggelige stemning og det rene miljø bliver ofte nævnt som vigtige faktorer, der gør stedet til et foretrukket valg for mange brugere. Dog var nogle anmeldere utilfredse med priserne, som de fandt for høje eller uigennemsigtige, og nævnte, at det var svært at finde information om prispolitikker. Enkelte oplevede også problemer med kundeservice i forbindelse med medlemskab eller parkering, hvilket resulterede i uventede omkostninger.

Det, folk taler mest om

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes venlighed,... Se mere

Facilities

Forbrugere finder faciliteterne tvetydige, hvor mange udtrykker stor utilfredshed med renligheden, idet de... Se mere

Location

Kunder noterer tvetydige oplevelser med lokation, hvor nogle finder det et herligt sted med masser af energi... Se mere

Price

Mennesker rapporterer negative oplevelser med priser, da mange finder, at prisen ikke stemmer overens med den... Se mere

Quality

Kunder havde tvetydig oplevelser med kvalitet, hvor nogle roser den høje kvalitet af Cybex-maskiner og den... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

“God oplevelse hos Fit&Sund! Lokalet er indbydende, og maskinerne er virkelig gode og velholdte. Personalet er hjælpsomt og venligt, hvilket gør træningen nem og motiverende. Jeg giver fire stjerne... Se mere

Meget imødekommende personale når man kommer som nyt medlem. Mange fine hold muligheder og fine lokaler for vægt- og træning i maskiner. Fine omklædningsrum og bruse faciliteter Jeg har “kun” givet... Se mere

Meget venligt, imødekommende, og kompetente trænere og personale, der sørger for god atmosfære - hele vejen rundt. Man føler sig meget velkommen, tilpas hyggelig størrelse, med ro på…….og ingen... Se mere

Pænt og rent med voksne brugere og personale. Hvis man træner morgen eller tidlig formiddag, som det passer ind i min dagligdag, vil man komme til at opleve at rigtig mange maskiner er utilgængelige o... Se mere

1. Fitnesscenter
  2. Fitness- og ernæringstjeneste
  3. Fysioterapiklinik

Hos vores Fit&Sund-huse overalt i landet finder du nærværende medlemsservice, dygtige trænere og sundhedsfagligt personale, som står klar til at tage godt imod dig og hjælpe dig i mål.

4,0

God

Svarer typisk inden for 48 timer

Et træningscenter hvor man føler sig velkommen og godt tilpas

Fit og sund Odense er et rigtig dejlig træningscenter. Flot og æstetisk omgivelser, dygtige og søde instruktører og rigtig godt fællesskab.

3. marts 2026

Kære Joyce

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder virkelig meget for os, at du oplever både de fysiske rammer, vores instruktører og fællesskabet som noget særligt.
Vi lægger stor vægt på at skabe et sted, hvor man både føler sig velkommen, motiveret og en del af noget større – så din feedback gør os både stolte og glade.

Tak fordi du er en del af Fit&Sund Odense 💛

Lea

Fit og Sund Silkeborg er et rigtig godt…

Fit og Sund Silkeborg er et rigtig godt sted at træne. Professionelt personale, hyggelig stemning, altid pænt og rent og Cybex maskiner af høj kvalitet. Ikke verdens største center, men har alle de maskiner og redskaber der skal til, for en seriøs træning af hele kroppen.

19. februar 2026

Kære Michael

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Fit&Sund Silkeborg.
Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplever både en hyggelig stemning, professionelle medarbejdere og rene omgivelser – det betyder meget for os i hverdagen.

Vi er stolte af vores kvalitetsudstyr fra Cybex og af, at huset – selvom det ikke er det største – rummer alt, hvad der skal til for en effektiv og seriøs helkropstræning.

Tak fordi du træner hos os og for at dele din oplevelse 💚

lea

Ikke den bedste for professionel træning

Medlemskabet koster lige så meget som i de større fitnesscentre, men Fit&Sund Silkeborg lever ikke op til prisen. Maskinerder går i stykkerbliver ikke fikset, eller måske først efter lang tid. Jeg har trænet der i 3 år fordi jeg ikke har andre muligheder og i de 3 år har de fleste maskiner haft ødelagte drikkedunk-holdere, som ikke bliver repareret. Maskinerne mangler ofte polstring, fordi den er gået i stykker og/eller er så dekomprimeret at det gør ondt at bruge dem. En af maskinerne har nu haft polstring med gaffatape i 2 måneder. Gulvet er gået i stykker mange steder, især hvor man skal stå for at lave squats og dødløft. Centret er for lille og der er ikke plads til nok maskiner, men der kan til gengæld købes mere småudstyr som fx en Safety Squat Bar. Centret har kun en enkelt polstring til vægtstang, som bliver brugt rigtig godt men der bliver ikke købt nye/flere. Der er holdtræning 2 gange om ugen og det starter kl. 17.30 hvor der er mest travlt og holdet blokerer hele området omkring det ene power rack hvilket betyder at området praktisk talt er utilgængeligt fordi holdet kommer før tid og sætter området op og først er færdige omkring kl. 19. Og ja, man kan beder dem om at flytte lidt, men det skal man hver eneste gang, og det giver ikke mening at der er holdtræning i lokalet hvor alle andre skal kunne bruge Power Rack.

2. februar 2026

Kære Mikkel

Tak fordi du deler din oplevelse med Fit&Sund Silkeborg.

Vi er kede af at læse, at du ikke oplever, at huset lever op til prisen, og at du gennem længere tid har været frustreret over vedligeholdelse, udstyr og pladsforhold. Det er bestemt ikke en god oplevelse som medlem.

Vi anerkender, at slid på udstyr og indretning kan påvirke træningsoplevelsen, og vi tager dine konkrete eksempler med videre i den løbende dialog omkring prioriteringer og udvikling i huset.

I forhold til holdtræningen forstår vi godt, at det kan opleves generende, hvis et område i perioder er optaget. Vi forsøger at skabe plads til både holdtræning og individuel træning inden for de fysiske rammer, der er.

Tak fordi du har været medlem gennem 3 år og for at give din ærlige feedback – den er vigtig for os i arbejdet med at udvikle vores fitnesshuse.

Fit&sund Brønshøj

Fit&sund Brønshøj
Dejligt fitnes center på alle måder: mange gode hold, og det er nemt at booke. Dejlig træningssal med god plads mellem maskinerne og bortset fra klokken 9 til 11 står man aldrig i kø til en maskine. Flinke personaler som hjælper, og der altid rent. Dejlig café hvor man kan sidde efter træning og holde pause hvis man skal videre i byen. Ovenikøbet med gratis te og kaffe i god kvalitet. Omklædningsrummet fungerer også rigtig godt.

13. februar 2026

Kære Ane

Tusind tak for din virkelig fine og grundige anmeldelse af Fit&Sund Brønshøj – det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er glade for, at du oplever både holdudbuddet, bookingmulighederne og indretningen af træningssalen som velfungerende – og at der er god plads omkring maskinerne. Det er noget, vi prioriterer højt for at skabe en behagelig træningsoplevelse.

Også en stor tak for de pæne ord om vores personale og rengøringen. Vi arbejder hver dag på at skabe et imødekommende og trygt miljø, så det er dejligt at høre, at det kan mærkes.
Og hvor er det skønt, at caféområdet og den gratis te og kaffe falder i god jord – det skal netop være et sted, hvor man har lyst til at blive lidt længere 💛

Vi glæder os til at se dig igen!

Lea

Helt fantasirig søde medarbejder i…

Helt fantasirig søde medarbejder i Ballerup.
God kundeservice.
Hyggeligt center med alt hvad man har brug for til en træning. 😊

1. januar 2026

Kære Tulle

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores medarbejdere i Ballerup og oplever huset som både hyggeligt og velfungerende.

Vi håber, du fortsat får mange gode træninger hos os 💚

Afmelder min søn

Afmelder min søn. Siden har i trukket fra mit kort. Bare ikke i orden

1. februar 2026

Kære Dean

For at vi kan undersøge sagen, har vi brug for flere oplysninger end dem, der fremgår af din anmeldelse. Med de nuværende informationer har vi desværre ingen mulighed for at identificere, hvor din søn har været indmeldt, eller hvad der konkret er sket i forbindelse med afmeldingen og korttrækningen.

Hvis der er trukket betaling efter en korrekt afmelding, skal det naturligvis undersøges og afklares. Det kræver dog, at du kontakter os direkte med relevante oplysninger såsom det hus din søn har været medlem i, navn og tidspunkt for afmelding.

Du er velkommen til at skrive direkte til mig på lj@fogs.dk, så vi kan se konkret på sagen.

Lea

Denne vurdering gælder Højbjerg…

Denne vurdering gælder Højbjerg afdelingen

Middelmådige lokaler, en del uengageret personale, meget uheldig teæningskultur, en voldsomt uvenlig teæningskultur.
Læg hertil at Fit & Sund Højbjerg ikke lever op til lovgivningen om bogføring/momsangivelsen på den meget høje opkrævede pris.
Det bliver et nej tak herfra - det er mit liv for kort til, så jeg har meldt mig ud.

Opdatering 14/2: pudsigt egentligt. I tigger os kunder om vurderinger bl.a. her på Trustpilot. Når I så får forbedringsforslag begynder i at forsvare jer, fremfor at overveje om der skulle være noget om det fremførte.
Hvad værre er, så afslutter i gudhjælpemig hvad i anser som en sag med, at i nu anser den for afsluttet. Sig mig lige en gang - hvad bilder i jer egentlig ind?
Hvis I har så vanskeligt med at håndtere at jeres brugere rent faktisk gider involvere sig, bruge tid på at forholde dig til jeres lille sted og oven i købet fremfører forbedringsforslag - hvorfor i alverden opfordrer I så til vurderinger! For der er da vel ikke med det utroværdige formål blot at høste fem stjernede vurderinger?
Held og lykke fremover.

31. december 2025

Kære Hc

Vi tager feedback alvorligt, men vi kan også konstatere, at dette ikke er første gang, du giver udtryk for utilfredshed med Fit&Sund – herunder også samme afdeling.

Vi anerkender, at vores tilbud ikke passer til alle, og netop derfor står det enhver frit for at vælge et andet sted at træne, hvis oplevelsen ikke lever op til egne forventninger.

Vi vil dog gerne understrege, at Fit&Sund naturligvis overholder gældende lovgivning, herunder regler om bogføring og moms. Påstande om det modsatte er alvorlige og ikke korrekte.

Vi betragter derfor denne sag som afsluttet og ønsker dig held og lykke fremover.

Drejer sig om Fit&Sund Køge

Drejer sig om Fit&Sund Køge.

Jeg har trænet i det her center i 6-7 år og har altid nydt at være heroppe, god service rart personale. Dog finder jeg det ekstremt mystisk at man vælger at ligge bootcamp midt i prime time (kl 18) det afspærre simpelthen halvdelen af trænings centeret så man overhovedet ikke kan bruge under etagen trods for at hele 1 salen er proppet med mennesker, og når man spørger den personlige træner som er ansvarlig for bootcamp om man må bruge nogen af de redskaber de ikke bruger så bliver man mødt af en meget bestemt og decideret provokerende tone fra den personlige træner.

Jeg må ærligt indrømme at det dybt problematisk og i burde stærkt overveje at rykke den bootcamp til et senere eller tidligere tidspunkt og så fiks jeres personlige træners attitude. Efter pris stigning er det simpelthen helt hul i hovedet at betale næsten 400 kroner for et abonnement hvor du kun kan bruge halvdelen af centeret fra kl 18. Vi folk der godt vil træne inden aftensmad så vi også har tid til familie.

27. januar 2026

Kære Sebastian

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse – og ikke mindst tak for din mangeårige loyalitet til Fit&Sund Køge. Det sætter vi stor pris på.

Vi forstår fuldt ud din frustration over, at en bootcamp i prime time kan opleves som begrænsende for den øvrige træning, særligt for medlemmer der gerne vil nå at træne inden aftensmad og familietid. Det er en vigtig feedback.

Vi er samtidig kede af at høre om din oplevelse med tonen fra den personlige træner. En respektfuld og imødekommende dialog er helt afgørende for os, og det er ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores medlemmer skal gå herfra med.
Vi vil meget gerne opfordre dig til at tage direkte kontakt til husets husleder i Fit&Sund Køge, så I kan tage en dialog om din oplevelse og finde gode løsninger sammen. Den direkte dialog er ofte den bedste vej frem.

Tak igen for din ærlige feedback – den hjælper os med at blive bedre.

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse

Kære Anton

Tusind tak!
Dejligt at høre – vi er glade for, at du synes det er et lækkert sted! 💜

Lækkert sted

Kære Lukas

Tusind tak!
Dejligt at høre – vi er glade for, at du synes det er et lækkert sted! 💙

Lea

Er et rigtig godt sted at træne med…

Er et rigtig godt sted at træne med mange forskellige øvelser, crossfit og meget andet. Personalet er også rigtig søde og der er banko om julen, nogle gange kage og varm kakao.
Kan kun anbefales

Kære Frederik

Tusind tak for din skønne anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at du sætter pris på de mange forskellige træningsmuligheder – både crossfit og det hele rundt om. Og hvor er det skønt, at fællesskabet og de små hyggelige ting som banko, kage og varm kakao også bliver bemærket 🧡

Tak for anbefalingen – vi glæder os til at se dig igen!

Fantastisk

Det kan kun anbefales det er et lækkert sted med gode faseliteter og et sødt personale. Du for alt for prisen og der er gratis kakao en gang imellem.

Kære Victor

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du oplever stedet som lækkert – og at både faciliteter og personale lever op til forventningerne. Vi er glade for, at du føler, du får meget for prisen (og at kakaoen falder i god jord 😉)

Vi håber at se dig mange gange igen 💛

Lea

Rigtigt godt træningscenter med gode…

Rigtigt godt træningscenter med gode faciliteter og ikke mindst hyggelig atmosfære med café og at man kan stille sko og tøj uden det forsvinder Uddannet personale, mange hold at vælge imellem og gratis parkering 👌

9. januar 2026

Kære Christina

Tusind tak for den fine anmeldelse og de pæne ord!

Det glæder os meget, at du oplever vores hus som hyggeligt og trygt – og at både faciliteterne, caféen, holdudbuddet og vores uddannede personale lever op til dine forventninger.

Vi er også glade for, at de praktiske rammer som gratis parkering og gode opbevaringsmuligheder gør dit træningsbesøg endnu nemmere.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi glæder os til at se dig igen! 🧡

Brønshøj F&S

Brønshøj F&S er et veludstyret, rent og hyggeligt træningscenter med mange forskellige holdtrænings-sessions og et venligt og dygtigt personale.
Udover standard-abonnementet har man også mulighed for at tilmelde sig forskellige Reformer- og Yoga-hold.

6. januar 2026

Kære Annette

Tak for din fine anmeldelse af Fit&Sund Brønshøj.
Vi er glade for at høre, at du oplever huset som veludstyret, rent og hyggeligt, og at både holdudbuddet og personalet lever op til dine forventninger 🤎

Det betyder meget for os, at vores medlemmer sætter pris på både stemningen og de ekstra muligheder som Reformer- og yoga-holdene.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til mange gode træningsoplevelser fremover.

Hjemmesiden er fuldstændig håbløs

Hjemmesiden er fuldstændig håbløs. Den er uoverskuelig og det er ikke muligt at se de forskellige priser.
Fir og Sund undlader tilsyneladende også at sende mail ud til medlemmerne om de nye vilkår om prisstigninger pr 1. januar 2026

2. januar 2026

Kære Lise

Tak for din feedback.
Vi er kede af at høre, at du oplever vores hjemmeside som uoverskuelig – det er naturligvis ikke intentionen, og vi tager din tilbagemelding med i vores videre arbejde med forbedringer.

Vedrørende prisændringer pr. 1. januar 2026 er information udsendt i henhold til gældende vilkår. Hvis du ikke har modtaget informationen, er du meget velkommen til at kontakte dit lokale Fit&Sund-hus, så vi kan sikre, at dine kontaktoplysninger er korrekte og hjælpe dig videre.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på dine oplevelser.

Ejby

Ejby
Der er meget lidt plads og alligevel har man valgt at have flere maskiner som træner samme muskler. Istedet for at udnytte pladsen optimalt og have variation. Man kan ikke engang lave dips eller pullups i centeret. Ej heller dødløft med mere end 200kg.

1. december 2025

Kære Jimmi

Tak for din feedback. Vi kan desværre ikke imødekomme alle ønsker, men dine input tages med i vores løbende overvejelser.

Fit&Sund -Nyborg

Fit&Sund - Nyborg
Et center med hyggelig atmosfære, og hvor der er fokus på, at der er rent og pænt . Der er mange træningsmuligheder, herunder masser af forskellige hold med super dygtige og søde instruktører med god energi.
Centeret har plads og hold til alle, også til os, som ikke er helt unge mere 😊
Jeg nyder at træne i centret og synes, at det er dejligt at blive mødt med et HEJ når jeg kommer og et VI SES, når jeg går derfra igen … og ja, det gør vi ihverfald for jeg forventer at blive “hængende” i mange år
Er virkelig glad for at Henriette og Sebastian valgte at komme til Nyborg og åbne deres center her … De gør det super godt sammen med deres ansatte 😊

25. december 2025

Kære Mia

Tusind tak for din fine anmeldelse og de pæne ord om både stemningen, faciliteterne og vores instruktører. Det glæder os meget, at du føler dig velkommen – og at der er plads til alle uanset alder og niveau 💜

Vi er glade for at have dig med i Fit&Sund Nyborg og håber at sige både HEJ og VI SES i mange år endnu!

Ingen service i Holbæk

Jeg ville høre om opstart, men først lige ligge ud med et opkald først, med hvordan og hvorledes. Da jeg ikke er typen der blot tropper op uden en decideret aftale først.

Men efter flere opkald i bemandningstiden,flere tidspunkter på døgnet og over flere dage. Uden at nogen tager den og sikret mig nummeret er korrekt. Så er der enten underbemandet eller ingen på arbejde. Ekstremt dårligt at der er så travlt at man ikke kan tage telefonen og yde kundeservice.

22. december 2025

Kære Jesper

Tak for din feedback. Vi er opmærksomme på, at der i perioder kan være stor travlhed, hvilket desværre kan påvirke vores telefoniske tilgængelighed.

Vi tager din oplevelse med i vores løbende arbejde med at sikre bedre kontaktmuligheder og en god opstart for nye kunder. Du er altid velkommen til at kontakte os via holbaek@fitogsund.dk, så vi kan hjælpe dig videre.

OPDATERET: Du er velkommen til at sende mig en mail til lj@fogs.dk, så jeg kan sende dig et direkte nummer til Holbæks husleder, som kan hjælpe dig videre.

Ryghold i Silkeborg

Jeg har, efter en større rygoperation, været i genoptræning i et halvt års tid på ryghold ved fysioterapeut Frederikke Langkjær.
Det har været en rigtig god oplevelse for mig . Hun har om nogen formået at motivere mig op af "kælderen" når det hele så håbløst ud. Det har hun gjort med sit altid gode humør, vedholdenhed og faglige input. Jeg har fået mere psykisk / fysisk styrke og en teoretisk platform at hjemmetræne på - også hvis det er en dårlig dag... Det er jeg meget taknemmelig for. Kan varmt anbefale forløbet på hendes ryghold.
Hvis jeg får brug for sparring og støtte ved jeg nu hvor jeg trygt kan henvende mig.

1. november 2025

Kære Leif

Tusind tak for din fine og meget personlige anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at dit genoptræningsforløb på rygholdet har været en god oplevelse for dig – både fysisk og mentalt.

Vi er særligt glade for at høre, at Frederikke har kunnet støtte og motivere dig undervejs og bidrage med både faglighed, vedholdenhed og godt humør.

Det betyder meget for os, at vores patienter føler sig trygge, styrket og klædt på til også at kunne arbejde videre hjemme – også på de dage, hvor det er ekstra udfordrende 🧡

Tusind tak for din anbefaling og for at dele din oplevelse.