Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Hos vores Fit&Sund-huse overalt i landet finder du nærværende medlemsservice, dygtige trænere og sundhedsfagligt personale, som står klar til at tage godt imod dig og hjælpe dig i mål.
Svarer typisk inden for 48 timer
Et Center for alle
Er så glad for at komme i Centret, hvor der altid er en meget imødekommende og og hjælpsom stemning. Deltager primært på hold, hvor instruktørerne er motiverende og særdeles kompetente.

Besvarelse fra Fit&Sund
Godt og professionelt trænings sted
Har nu gået i Fit og Sund, siden nytår og er meget glad for at gå der. Der er en meget uhøjtidelig stemning. Gode hold som passer mig bedst.
Altid venlige og imødekommende personale.

Besvarelse fra Fit&Sund
Et sted man altid føler sig velkommen
Et sted man altid føler sig velkommen, dejligt personale og rigtig sød ejer, der bare gør stedet hyggeligt.
Rigtig pænt og rent, en lille anke kunne være at luftudskiftningen kunne være bare lidt bedre, men ellers rigtig glad for stedet ♥️😀

Fit & sund Haderslev
Jeg har trænet i centeret i Haderslev i et lille år og været super glad for det! Virkelig venlig personel som lytter til forslag om nye redskaber mm.
Kan kun anbefale alle at melde sig ind!

Besvarelse fra Fit&Sund
Egentlig et fint sted og venligt…
Egentlig et fint sted og venligt personale (Langmarksvej i Horsens), MEN de glemte lige at fortælle, at man skal tjekke sin bil ind til parkering via en skærm i foyeren. Det kostede så lige 910kr! Ni-hundrede-og-f***ing-ti-kroner!

fitogsund hornsyld
i august åbner de i hornsyld,overtager lokaler fra hornsyld idrætscenter,hurra opgradering af bla maskiner .MEN cardio og styrke blir delt i to rum,dvs at man så skal rende tværs igennem hallen for at ku dyrke de to motionsformer 🙄 det koster så ikke 219 som de reklamerer med,men 227 kr pr måned ,fordi der så er administrationsgebyr de IKKE oplyser om! nå men fair nok,man skal så låse sig ind udenfor åbningstider via app'en det gør også at man via app kan tracke sin træning og det så også et plus at det nu kun er betalende kunder der kan benytte faciliteterne!!
ELLER NOGET!!!
på trods af lovning SIDEN ÅBNING I AUGUST er der ikke installeret nogen som helst dørlås ! så der kommer ofte ikke betalende og træner,vi der betaler kan så heller ikke tracke vores træninger ! jeg har flere gange pr mail haft dialog med en andreas fra fitogsund ,om dette nu svarer han ikke længere !! for over en måned siden var den nyeste undskyldning at firmaet der skulle installere dørlåse ikke kunne levere så i fandt et andet.. FOR EN MÅNED SIDEN!
der bør klart komme en kompensentation til os betalende medlemmer ,evt en tilbagebetaling af et månedes abonement ,og mere indtil i får styr på den dørlås
desuden er cardiomaskinerne nu sat i samme rum som cirkeltræning.det så ikke helt skidt,for der er tit så proppet i det lille lokale at man lærer som voksen,hvad kø kultur er,blir man træt af at vente kan man så få lidt af de daglige 10.000 skridt ind og traske tværs igennem hallen for at se om der så mon er ledigt i frivægtsrummet ved noget
det er helt sikkert fra min side 10 min værd af min tid,og skrive en klage til forbrugerombudsmanden omkring vildledende markedesføring

Forfærdelig kommunikation
Opdateret: Jep, den er feset ind på lystavlen, også med Karstens mail. Til gengæld går min besvarelse ud på hvor man kunne finde den, og det fik jeg svar på nu.
Opdateret: Har nu snakket med Karsten. Han virker i hvert fald mere interesseret i konflikter end dialog. Det var faktisk mest som om han var sur over at få 1 stjerne her på til sidst. Men den forbliver i hvert fald.
Men tak fordi der var hurtigt svar efter anmeldelse.
Forfærdelig kommunikation. Der går flere dage før man får svar på mails.
Bestiller 30 dages gratis træning.
Får regningen, som lyder på 2 måneders betaling. Den ene for de første 30 dage, og den anden som er næste måneders betaling. Og den sidste er så vidt fin nok. Men på intet tidspunkt, ej heller i betingelserne, kunne jeg se de 30 dage frafaldte hvis man havde rabat videre en arbejdsplads.
Måske jeg får et svar, et detaljeret svar, denne gang. Og ellers så har i jo mit nummer, så kan i jo ringe, for i tager ikke telefonen de få timer i har åben på en uge.

“God oplevelse hos Fit&Sund
“God oplevelse hos Fit&Sund! Lokalet er indbydende, og maskinerne er virkelig gode og velholdte. Personalet er hjælpsomt og venligt, hvilket gør træningen nem og motiverende. Jeg giver fire stjerner, fordi alt var rigtig godt, men der er altid plads til små forbedringer.”
Hørsholm
Der er imødekommende og synligt personale. Der er rent, der er rart og det er tydeligt at det betyder noget for alle der træder ind af døren, at bidrage til en god atmosfære.

Besvarelse fra Fit&Sund
Meget ubehagelig og uretfærdig behandling, - Ønsker en dialog.
Jeg har haft en meget ubehagelig oplevelse hos Fit&Sund, som jeg føler var helt ude af proportioner i forhold til situationen.
Jeg kom stille og roligt forbi centeret den 6. oktober 2025 – udelukkende for at få en kort og fredelig samtale om at blive medlem igen. Jeg har tidligere trænet hos Fit&Sund og været rigtig glad for det, og mit eneste ønske var at få et medlemskab og starte på en frisk. Jeg kom ind og sagde jeg beklager for den tidligere episode, men fik afslag på stedet og fik at vide at hun havde blokeret mig, jeg sagde jeg beklager for den tidligere hendelse ( selvom jeg blot sagde at hun var ude for pædagogisk rækkevidde, da hun hævede sin stemme, og afbryd mig utallige gange)
Alligevel blev jeg mødt af en meget vred reaktion fra lederen. Hun nægtede at tale med mig, blev højrystet, og bad mig forlade stedet – på en meget ubehagelig måde. Jeg blev endda truet med, at politiet ville blive tilkaldt, selvom jeg hverken råbte, opførte mig truende eller sagde noget grimt. Jeg blev ked af siturationen, og den måde jeg blev mødt på, hun tilkaldte flere personer og sagde, “ smid ham ud” jeg var helt rolig og ville bare finde en konklusion. Jeg sagde at jeg ville passe mig selv samt min træning og undskyldede mange gange, selvom jeg føler jeg intet havde gjort.
Jeg havde allerede skrevet til Fit&Sund den 30. september, hvor jeg undskyldte for en tidligere misforståelse og forklarede, at jeg bare ønskede at starte på en frisk. Jeg forsøgte at vise, at jeg var oprigtig og respektfuld – men blev alligevel mødt med vrede og afvisning. Jeg fik hellere ikke svar på min besked på mail.
Jeg synes, det er meget skuffende, at et center, der bryster sig af sundhed, fællesskab og respekt, ikke kan møde folk med almindelig dialog. Jeg kom med gode intentioner, stille og roligt, og ville bare melde mig ind og træne.
Jeg ønsker faktisk stadig at blive medlem hos Fit&Sund Aarhus C, men efter den behandling er det svært at have tillid til ledelsen. Jeg håber virkelig, at Fit&Sund tager denne slags situationer alvorligt og lærer at håndtere mennesker med respekt – også når der tidligere har været en misforståelse. Jeg vil med glæde have en dialog med stifteren eller lederen. Da jeg ellers syntes godt om centeret.

Hvis Ann her kunne Juelsminde
Hvis Ann her kunne, havde jeg givet en million stjerner. Danmarks bedste sted . Og meget hyggeligt med cafe, hvis man lige trænger til en pause. Søde mennesker god service og rart med at være kommet i gang, det er jeg lidt stolt af .Tak for Fit og Sund det gør min dagligdag mere indholdsrigt .

Fit&sund Nyborg.
Fit&sund Nyborg.
Det er et super center at træne i Personalet er meget i Møde Kommende Du er altid velkommen. Super Træningsudstyr.

Besvarelse fra Fit&Sund
Fit og sund Nyborg er et fantastisk…
Fit og sund Nyborg er et fantastisk træningscenter med en dejlig og afslappet atmosfære.
Stor ros til Henriette og Sebastian samt alle deres dygtige instruktører for deres måde at være på.

Jeg har været her siden åbningen
Jeg har været her siden åbningen
Henriette og Sebastian er helt klart et besøg værd … man føler sig velkommen og ønsker man hjælp så får man det

Fit&Sund Nyborg
Fit&Sund Nyborg
Jeg er super glad for at træne i centeret og elsker atmosfæren der .
Centeret er lækkert og dejligt med nye maskiner og jeg er stor bruger af de nye lækre løbebånd. Dog er jeg ærgerlig over at de vender ud mod en kedelig parkeringsplads -hvor jeg savner at kunne se andre træne da de tidligere vendte så man kunne se andre træne.
Personalet er flinke og som udgangspunkt imødekommende -dog oplever jeg jævnligt at man ikke som personale siger hej og farvel - nogle gange kan de hilse , andre gange ikke.
Man kan ikke nå alle men det er måske en lille ting på skrift men det betyder meget i færden.
Er dog super glad for at komme der og elsker at det er blevet fit&sund. Elsker at træne der .
Mvh Kimmie

Besvarelse fra Fit&Sund
Nyborg er et fantastisk sted
Nyborg er et fantastisk sted, Henriette og Sebastian gør det mega godt. Er vild med centerets atmosfære, dejlige hold, super senior indsats og super trænere. Alt er 100 % 💯

Fit & Sund - Ry
Stor ros til Fit & Sund i Ry.
Flotte lokaler og faciliteter samt en god atmosfære.
Centeret har haft mine foretrukne hold - Reformer og Yoga - på programmet længe og har mange dygtige og engagerede instruktører.
Husleder Janne Eskildsen og hendes skønne medarbejdere gør en super indsats for at skabe nye initiativer og tiltag.
5 store stjerner fra mig *****

Fit&Sund/ Stevns
Fit&Sund/ Stevns
Jeg troede ikke at træningscentre var noget for mig. Men nu er der gået to år, siden jeg trådte ind i Fit & Sund Stevns første gang. Og jeg må bare sige, at superfed holdundervisning og en gang styrketræning får mig glad afsted tre gange om ugen.
Tak til alle medarbejdere og holdkammerater for at skabe et fantastisk træningscenter med god stemning 💚

Scam
Synes faktisk det er direkte scam.
Betalte 895 kr for bare fysioterapi undersøgelse. Det er jo ikke set andre steder i landet. Siden hvornår er fys beh. blevet så dyrt? Og sekretæren oplyste ikke eller gjorde opmærksom på at det er privat og noget om prisen. Det er altså god kutyme at gøre det.
Derudover, det jeg fik at vide jeg fejlede efter undersøgelsen passede jo heller ikke med det jeg døjede med.
Foruden det blev jeg præsenteret for et behandlingsforløb for 14.000 kr. Der er jo ingen garanti for om min bliver rask. Det handler jo ikke om hvor meget det koster. Folk kommer fordi de ønsker at blive raske og min gerne betale hvis det hjælper

Bedste center
Fantastisk center i Brønshøj. Gik før hos Pure Gym ved siden af og skiftet til Fit & Sund er det bedste jeg har gjort.
Centeret er ikke proppet med mennesker og fitness kan kombineres med fysioterapi og personlig træning.
Stor anbefaling herfra.