Vi var et lille hold seniorer, som sidste efterår blev hjemløse, men som idag atter har tag over hovedet, og gang i kroppen. Fit&Sund Aarhus C har fra dag 1 vist sig som et herligt sted med masser af... Se mere
Et sted man altid føler sig velkommen, dejligt personale og rigtig sød ejer, der bare gør stedet hyggeligt. Rigtig pænt og rent, en lille anke kunne være at luftudskiftningen kunne være bare lidt bed... Se mere
Jeg er kommet i Fit og sund de seneste 2 år. Her er en dejlig afslappet stemning og personalet er kompetente og altid venlige og imødekommende😄 Hvis jeg skal finde noget, så kunne der godt gøres n... Se mere
Jeg har haft en meget ubehagelig oplevelse hos Fit&Sund, som jeg føler var helt ude af proportioner i forhold til situationen. Jeg kom stille og roligt forbi centeret den 6. oktober 2025 –... Se mere
Hos vores Fit&Sund-huse overalt i landet finder du nærværende medlemsservice, dygtige trænere og sundhedsfagligt personale, som står klar til at tage godt imod dig og hjælpe dig i mål.
Karupvej 2C, 8000, Aarhus, Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Fit&Sund Aarhus C har fra dag 1 vist sig som et herligt sted med masser af energi, nærvær og højt humør.

Besvarelse fra Fit&Sund - AarhusC
Hvis jeg skal finde noget, så kunne der godt gøres noget ved ventilationen.

Besvarelse fra Fit&Sund - AarhusC
Dejligt træningscenter at komme i. Søde og dygtige instruktører. Stille og roligt - ingen høj musik.

Besvarelse fra Fit&Sund - AarhusC
Er så glad for at komme i Centret, hvor der altid er en meget imødekommende og og hjælpsom stemning. Deltager primært på hold, hvor instruktørerne er motiverende og særdeles kompetente.

Besvarelse fra Fit&Sund - AarhusC
Har nu gået i Fit og Sund, siden nytår og er meget glad for at gå der. Der er en meget uhøjtidelig stemning. Gode hold som passer mig bedst.
Altid venlige og imødekommende personale.

Besvarelse fra Fit&Sund - AarhusC
Rigtig pænt og rent, en lille anke kunne være at luftudskiftningen kunne være bare lidt bedre, men ellers rigtig glad for stedet ♥️😀

Besvarelse fra Fit&Sund - AarhusC
Jeg kom stille og roligt forbi centeret den 6. oktober 2025 – udelukkende for at få en kort og fredelig samtale om at blive medlem igen. Jeg har tidligere trænet hos Fit&Sund og været rigtig glad for det, og mit eneste ønske var at få et medlemskab og starte på en frisk. Jeg kom ind og sagde jeg beklager for den tidligere episode, men fik afslag på stedet og fik at vide at hun havde blokeret mig, jeg sagde jeg beklager for den tidligere hendelse ( selvom jeg blot sagde at hun var ude for pædagogisk rækkevidde, da hun hævede sin stemme, og afbryd mig utallige gange)
Alligevel blev jeg mødt af en meget vred reaktion fra lederen. Hun nægtede at tale med mig, blev højrystet, og bad mig forlade stedet – på en meget ubehagelig måde. Jeg blev endda truet med, at politiet ville blive tilkaldt, selvom jeg hverken råbte, opførte mig truende eller sagde noget grimt. Jeg blev ked af siturationen, og den måde jeg blev mødt på, hun tilkaldte flere personer og sagde, “ smid ham ud” jeg var helt rolig og ville bare finde en konklusion. Jeg sagde at jeg ville passe mig selv samt min træning og undskyldede mange gange, selvom jeg føler jeg intet havde gjort.
Jeg havde allerede skrevet til Fit&Sund den 30. september, hvor jeg undskyldte for en tidligere misforståelse og forklarede, at jeg bare ønskede at starte på en frisk. Jeg forsøgte at vise, at jeg var oprigtig og respektfuld – men blev alligevel mødt med vrede og afvisning. Jeg fik hellere ikke svar på min besked på mail.
Jeg synes, det er meget skuffende, at et center, der bryster sig af sundhed, fællesskab og respekt, ikke kan møde folk med almindelig dialog. Jeg kom med gode intentioner, stille og roligt, og ville bare melde mig ind og træne.
Jeg ønsker faktisk stadig at blive medlem hos Fit&Sund Aarhus C, men efter den behandling er det svært at have tillid til ledelsen. Jeg håber virkelig, at Fit&Sund tager denne slags situationer alvorligt og lærer at håndtere mennesker med respekt – også når der tidligere har været en misforståelse. Jeg vil med glæde have en dialog med stifteren eller lederen. Da jeg ellers syntes godt om centeret.