FitnessX Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 88 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder oplever store udfordringer med deres abonnementer samt uventede og uforståelige prisstigninger, hvilket skaber stor frustration. Derudover beskrives kundeservicen gentagne gange som både langsommelig og uvenlig, når man forsøger at kontakte dem. Flere medlemmer påpeger desuden, at der er markante problemer med rengøringen, og at badefaciliteterne ofte mangler varmt vand. Nogle anmeldere var glade for det venlige personale, de dygtige instruktører samt den gode og motiverende stemning under træningen. Samtidig fremhæver en del besøgende, at selve centrene fremstår pæne, moderne og velholdte med gode muligheder for parkering.

Det, folk taler mest om

Staff

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med personale og kundeservice, hvor meningerne er stærkt delte.... Se mere

Subscription

Anmeldere fremhæver negative aspekter af abonnement og udtrykker stor frustration over vanskelighederne ved... Se mere

Price

Brugere beskriver negative oplevelser med prissætningen og føler, at det er svært at gennemskue, hvad de... Se mere

Customer service

Kunder noterer konsekvent negative oplevelser med kundeservice, som beskrives som utrolig mangelfuld og... Se mere

Facilities

Anmeldere nævner tvetydig feedback om faciliteter. For eksempel fremhæver nogle forbrugere, at centret... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Musikken i fitness er aaaallllt for høj om morgenen, både hverdage og weekender (Haraldsvej). Igen idag simpelthen øredøvende ved 8 tiden, særligt når der spilles lidt hårdere numre med tung bas og o... Se mere

Alt er egentlig meget fint, (Horsens) men der er alt for varmt. ingen sauna men nogenlunde samme oplevelse man for når man træder ind af døren, aircondition ville intet skidt gøre for det her sted blo... Se mere

Selve centeret er så fint, udover de godt kunne bruge nye smith stativer. Men noget de desværre virkelig halter på er deres baderum. De er virkelig ikke særlig lækre. Vandet tager så langt tid om at b... Se mere

Forbandet sv1neri og pengegrisk! Endnu engang hæver I jeres priser samtidig med at jeres serviceniveau og centre er forfaldende i kvalitet. Fair nok i følger moms-pålæggelsen pga. EU, men... Se mere

1. Fitnesscenter

Vi er en dansk fitnesskæde med centre i hele landet. Du kan se mere om os, og hvad vi kan tilbyde dig her: https://fitnessx.dk/

Under middel

Svarer typisk inden for 2 uger

Fyring

Jeg er faktisk godt tilfreds med centeret og holdene i Hjørring.
Grunden til at i kun får en stjerne er, at i fyrer lederen af centeret, som også er en dygtig instruktør. Og i sammen åndedrag slår i en annonce op hvor i søger en ny leder. Er det overhovedet lovligt?

6. februar 2025

Hej Mette.
Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med centret og holdene i Hjørring.

Vi kommenterer ikke på personalesager, men vi kan forsikre dig om, at vi altid arbejder for at give vores medlemmer den bedste træningsoplevelse – både gennem dygtige instruktører og et godt udbud af hold.

Vi håber, at du fortsat vil få gode træninger hos os! 💪

FitnessX

Hold jer langt væk
Jeg startede med nytårs tilbuddet hvor man kunne træne op til januar for ca100kr i måneden. Efter er jeg blevet opgraderet til det dyreste medlemskab for 500kr uden at have bedt om det. Efter jeg har ændret medlemskabet til det billigste er jeg igen blevet trukket for det dyreste her i februar. Det er noget uærligt snyd og jeg vil sgu aldrig have noget med dem at gøre igen

31. december 2024

Besvarelse fra FitnessX

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse. Når man tilmelder sig FitnessX, vælger man selv sit medlemskab og accepterer betingelserne. Vi opgraderer ikke medlemskaber automatisk uden, at det fremgår tydeligt i betingelserne.

Hvis der er sket en misforståelse, er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular her: https://fitnessx.dk/kontakt/, så vi kan hjælpe dig videre.

Sebastian / FitnessX

Nu har der i 2 uger ikke været varmt…

Nu har der i 2 uger ikke været varmt vand til bad i FitnessX i Virum.

2. februar 2025

Hej Michael
Koldt vand siges at være godt for blodcirkulationen – men vi er helt med på, at et varmt bad efter træning er at foretrække!

Vi infomere centeret så det kan blive fikset hurtigst muligt, så du snart kan nyde en varm skyller igen. Tak for din tålmodighed – vi sætter pris på det!

31. januar 2025

Hej Johan
Det lyder som om, der er sket en misforståelse omkring dit medlemskab. Når du tilmelder dig, vælger du selv dit medlemskab og accepterer betingelserne, og vi ændrer ikke medlemskaber uden samtykke.

Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig med at få klarhed over din betaling. Du kan altid tjekke dit medlemskab i vores app, og hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular her: https://fitnessx.dk/kontakt/.

Vi håber, du finder en løsning, der passer dig!

Sebastian / FitnessX

Jeres løbeprogrammer virker ikke på de…

Jeres løbeprogrammer virker ikke på de nye løbebånd, hvilket er en stående joke, når man tænker på, at det er nye løbebånd, og at der var masser af programmer på de gamle grå løbebånd fra TechnoGym. Nu fik jeg endelig svar efter to måneder da jeg ikke kunne få jeres programmer til at virke:

En medarbejder skrev:

“Det skyldes, at vi ikke har opkøbt licensen til disse. Du kan derfor kun benytte dig af hastigheds- og stigningsknapperne.”

Så man køber simpelthen nogle helt nye løbebånd uden at tilkøbe basale programmer til dem…? Dvs. indkøbet er dårligere end før. Er det noget, I overvejer at ændre? Det virker jo som en farce…. Og specielt når jeres medlemskab også er dyrere… make no sense…

31. januar 2025

Fitness X Virum

Fitness X Virum: Hver uge er der 2-3 maskiner (løbebånd, cykel, stairmaster mv), der ikke virker med seddel om, at “tekniker er tilkaldt”. Efter kl 16, kan man ikke få fat i et løbebånd eller andet cardio pga maskiner, der er i stykker. Man burde måske overveje at købe nyt, når de samme maskiner er i stykker hver uge.

29. januar 2025

Hej Esra
Tak for din feedback! Vi ved, hvor frustrerende det kan være, når udstyr ikke fungerer optimalt – især i de travle timer.

Vi sørger løbende for vedligeholdelse og reparation af vores maskiner, men vi sender din besked videre til de rette folk, så de kan kigge nærmere på situationen i Virum.

Vi sætter pris på, at du deler dine oplevelser, og vi tager det med i vores arbejde for at sikre, at alle får den bedst mulige træning.

Sebastian / FitnessX

Sikkerhedsrisikoer i FitnessX Ballerup centeret.

Har generelt haft gode oplevelser ifbm. med træninger i mit stamcenter i Ballerup.

Dog har jeg oplevet over en lang periode, at der er løse skarpe metallister (midt) på gulvet. Det har desværre resulteret at de har ridset gennem mine sko og ødelagt træningsstrømper.
Jeg har prøvet at undgå dem for så vidt muligt efterfølgende. Det blev først udbedret da jeg pointere det overfor FitnessX ledelsen i Ballerup via mail med billededokumentation.

Der er ikke blevet tilbudt nogen form for kompensation for skaderne fra deres løse gulvlister, hvilket i min optik er dårlig ledelsesstil. Der har altså været en sikkerhedsfare i Ballerup centeret hvor de ikke har taget ansvar for de konsekvenser det har forvoldt deres medlemmer.

EDIT: FitnessX har nu set min anmeldelse og ønsker tydeligvis ikke tage ansvar for de skader som deres faciliteter har forårsaget. Det mindste er at tilbyde en kompensation, som en hver serviceorienteret virksomhed vil gøre. Derfor 1/5 stjerner. Det er så skuffende

31. oktober 2024

Besvarelse fra FitnessX

Tak for din feedback – og for at gøre os opmærksomme på problemet. Vi er selvfølgelig ærgerlige over at høre, at du har oplevet skader på dit udstyr på grund af gulvlisterne.

Vi er glade for, at det nu er blevet udbedret, men vi tager din oplevelse til efterretning og sender din feedback videre, så vi kan sikre, at den slags bliver håndteret hurtigere fremover.

Vi håber, du fortsat får gode træninger i Ballerup!

Rigtig god træningsmulighed

Ked af at læse de mange negative anmeldelser. Det er slet ikke det billede jeg kan genkende. I det center hvor jeg typisk kommer, er der masser af udstyr og en medarbejder der løbende gør grundigt rent. Der er selvfølgelig spidsbelastninger - men det er vel forventeligt når det kun koster det halve end i de konkurrerende kæder (hvis man udnytter muligheden for en træningsven). Systemet med at komme ind og ud har for mig fungeret hver gang.

13. januar 2025

Hej John
Tusind tak for din positive anmeldelse – det betyder meget for os! Vi gør vores bedste for at skabe et fedt træningsmiljø med godt udstyr og rene faciliteter, så det er skønt at høre, at du oplever det sådan.

Der vil altid være travle tidspunkter, men vi er glade for, at du ser værdien i vores medlemskab – især muligheden for at træne sammen med en Træningsven.

Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at have dig med til mange flere gode træninger!

Sebastian / FitnessX

Igen igen kommer lige et surt opstød…

Igen igen kommer lige et surt opstød her jeres for lårs maskine har været i stykker ihvertfald 3-4 måneder nu og personalet griner nærmest af en og siger vi fik jo en xtra…. Ja det flot men så få lavet maskinen eller smid den ud det jo til grin når vi betaler for og være her og det virker så syntes jeg faktisk det virkelig dårlig stil center roskilde

17. januar 2025

Hej Adam
Tak for din feedback! Vi forstår din frustration, og det er selvfølgelig ikke meningen, at en maskine skal være ude af drift så længe. Vi tager det videre med centeret i Roskilde og sørger for, at der bliver fulgt op.

Hvis du oplever noget lignende fremover, er du altid velkommen til at tage fat i personalet eller kontakte os via vores kontaktformular, så vi kan få tingene løst hurtigst muligt.

Tak fordi du tager dig tid til at gøre os opmærksomme på det!

Køb et abonnement til Puregym

Køb et abonnement til Puregym - Der får du rent faktisk, hvad du betaler for, navnlig adgang til at træne.

Hos Fitnessx køber du adgang til at gå op og ned af svedige mennesker og vente 20 minutter på udstyret. Det er lige meget om man kommer før eller efter solopgang. Det altid pakket til bristepunktet, og udstyret er, efter min opfattelse, væsentlig ringere end det i Puregym.

4. januar 2025

Besvarelse fra FitnessX

Tak for din feedback. Det er selvfølgelig super ærgerligt at høre, at din oplevelse hos os ikke har levet op til dine forventninger. Vi vil meget gerne sende din oplevelse videre internt, så vi kan se på, hvordan vi kan forbedre forholdene.

Hvis du har konkrete eksempler eller yderligere input, er du velkommen til at sende det via vores kontaktformular på hjemmesiden – vi sætter pris på al konstruktiv feedback.

Bedste hilsner,
Sebastian / FitnessX

Jeg havde tilmeldt mig stram op d 30/12…

Jeg havde tilmeldt mig stram op d 30/12 på Frederiksberg. Jeg kommer 30 min før tid kl 9 men kan ikke komme ind da min app ikke virker. Der er en sød medarbejder der hjælper mig med at lukke mig ind og ser på appen og jeg tror alt er fint. Jeg er på hold.
I dag bliver jeg så trukket 75kr plus gebyr - for manglende fremmøde!!!!! Øh hvad jeg er fremmødt og længe før tid. Hvad er det for noget. Og ingen steder på Jeres App kan man komme i kontakt med nogen andet end en ubrugelig chat gbt. Synes det er absurd dårlig service og urimeligt at trække mig for noget jeg er fremmødt til i god tid.

1. januar 2025

Hej Charlotte
Tak for din feedback, og undskyld for den uheldige oplevelse, du havde med vores system. Vi kan godt forstå din frustration, og vi er kede af, at det skete.

Fejlen nu er rettet, og beløbet er tilbageført til dig. Vi arbejder løbende på at forbedre vores systemer og processer, så vores medlemmer får en problemfri oplevelse – din oplevelse hjælper os med at blive endnu bedre.

Vi håber at se dig til træning igen snart!

Sebastian

Lige steget i pris og fik ikke en…

Lige steget i pris og fik ikke en besked om dette.. tager den lige med Forbrugerrådet Tænk.

1. december 2024

Hej Anders
Tak for din anmeldelse! Vi kan godt forstå, hvis der har været noget forvirring omkring dette. Bare rolig – dit medlemskab er ikke steget i pris.

Gebyret skyldes, at du desværre ikke mødte op til et hold, som du var tilmeldt. Hos os er der et gebyr for udeblivelse, så vi kan sikre, at så mange som muligt får plads på holdene.

For at undgå fremtidige gebyrer anbefaler vi, at du framelder dig holdet i vores app senest tre timer før start, hvis du ikke kan deltage.

Vi håber, det giver mening – og hvis du har spørgsmål, er vi altid klar til at hjælpe.
De bedste hilsner
Sebastian

Rigtig dårlig service Fitness X…

Rigtig dårlig service Fitness X Holstebro
Rigtig dårlig service fitness X HOLSTEBRO, STRUERVEJ & VESTERGADE!! Da mig og min træningsmakker vil opsige vores træning makker abonnement, så jeg kun har solo abonnement. Vælger vi at tage fat i en medarbejder nede i centeret for at gøre det på den helt rigtige måde. Vi bliver guidet igennem, og vi tænker alt er som det skal være. Efter vi er blevet opsagt er der en måneds opsigelse hvilket vi godt med på, men da vi har betalt for den sidste måned bliver min veninde smidt af selvom hun har retten til at træne den sidste måned ud. Så hun hiver fat i en medarbejder, som ordner det for hende. Og siger at fra 1 december er mit aboment solo og hun ikke længere er tilknyttet fitness x holstebro. Her den 1. december vælger de så at trække for træning makker i stedet for soloabonnement. Jeg tager derfor kontakt til mit lokale fitnesscenter for at fortælle dem om den fejl, de er kommet til at lave og at jeg gerne vil have pengene refunderet. Hvor jeg får et kort og flabet svar tilbage fra centerets leder og de siger at jeg ikke har gjort det ordentligt trods det er deres medarbejder som har gjort det. Og kan derfor ikke får refunderet mine penge. Super dårlig service og dårlig træningscenter. Det ikke første gang jeg/vi oplever udfordringer med dem. Intet fungere derude hverken udsugning eller lys i flere rum! Der ikke styr på kundeservicen, det kan ikke være rigtigt, at man ikke kan smide sin stolthed på hylden for en stund og indrømme fejl. Alle mennesker laver fejl! Nu når man betaler så meget, burde der være styr på servicen og på omgivelserne! Helt klart et sted jeg ikke vil anbefale videre til min omgangskreds!

2. december 2024

FitnessX Frederiksberg… :(

Det ville være en stor fordel, hvis ledelsen på Fitness X Frederiksberg tog en dialog med personalet om vigtigheden af at møde medlemmerne med et smil. Som kunde er det en ubehagelig oplevelse at blive mødt med et surt eller ligegyldigt ansigtsudtryk, især når man ankommer eller forlader centret. Et venligt og imødekommende miljø skaber ikke kun en bedre atmosfære, men bidrager også til at gøre medlemmerne mere tilfredse og motiverede for deres træning.

Jeg håber, dette kan tages til efterretning, så centret fremstår som et sted, man glæder sig til at besøge.

9. december 2024

Hej Peter
Tak for din feedback – vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at du ikke har følt dig mødt med et smil og den imødekommenhed, vi ønsker at give alle vores medlemmer. Det er bestemt noget, vi tager alvorligt, da vores mål er at skabe et træningsmiljø, hvor alle føler sig velkomne og godt tilpas.

Vi sørger for at tage din feedback videre til ledelsen på Frederiksberg, så vi kan sætte fokus på at sikre en endnu bedre oplevelse for dig og andre medlemmer.

Tak, fordi du hjælper os med at blive bedre – vi håber, du snart får en oplevelse i centret, der lever op til dine forventninger.

Super godt center i Roskilde

Super godt center i Roskilde - får altid et stort smil når man møder ind.
Dygtige og inspirerende trænere, og så er der altid dejlig rent i omklædningsrummet.

28. november 2024

Hej Annette
Tusind tak for de rosende ord! 🙌 Vi bliver simpelthen så glade for at høre, at du føler dig taget godt imod i Roskilde – både af vores smilende team og de dygtige trænere.

Vi gør os altid umage for at skabe et inspirerende og rent træningsmiljø, og det betyder meget at høre, at det bliver værdsat. Vi deler straks din feedback med teamet i Roskilde – det vil helt sikkert give dem et ekstra stort smil på læben! 😊

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang. 💪

Instruktør til bike hold søndag Horsens…

Instruktør til bike hold søndag Horsens Høegh Guldbergs Gade .
Så mangler vi blot at FitnessX finder en instruktør til bike hold søndag formiddag. Der er mange friske bikere faktisk fyldt hold. Er FitnessX frisk til at finde en instruktør fra 1 december ?

26. november 2024

Tager ikke ansvar for skade...

Tager ikke ansvar for skade...
Jeg har igennem min tid trænet i utallige centre og aldrig fået noget ødelagt. For nyligt skiftede jeg så til FitnessX og har desværre allerede kort tid efter opstart en dårlig oplevelse.

I centret har de ikke fået ryddet deres ”affald” op, og der sidder afklippede strips med spidse ender på klipsene i kun nogle af kabeltårnene. Jeg ender desværre ved et af de kabeltårne, hvor der sidder en af disse strips, hvilket resulterer i, at mine nye tights blev revet op langs hele det ene ben af den spidse ende.
FitnessX har anerkendt, at dette var et problem, da de nu har klippet disse spidse ender af og filet enderne runde, men de vil ikke tage ansvar for/dække skaden på mit tøj, som er forårsaget af deres efterladenskaber på udstyret.
De mener at ”al færdsel er på eget ansvar” – og det har de helt ret i. Men da det er efterladenskaber på deres udstyr, der er skyld i denne skade (og ikke min færdsel i centret), og de har anerkendt dette problem, går dette næppe ind under ”færdsel på eget ansvar”.
Jeg har aldrig oplevet et center, der er så ignorant og ikke vil tage ansvar for en skade, de faktisk er skyld i. Derfor vil jeg ikke anbefale FitnessX til nogen. Magen til attitude og ligegladhed over for deres kunder skal man lede længe efter.

12. oktober 2024

Fusker firma ikke nok man ikke kan…

Fusker firma ikke nok man ikke kan oprette sig efter man har betalt og venter en måned på svar på mail. Så trækker de også penge måneden efter. Hold jer væk

1. november 2024

Hej Saman,

Det er bestemt ikke sådan, det skal være! Vi beklager virkelig, at du har oplevet problemer med oprettelsen og ventetiden på svar. Vi ønsker at give alle en god start hos os, og det lyder som om, at vi ikke har levet op til vores standard her.

Hvis du stadig mangler hjælp, så kontakt os endelig direkte – vi står klar til at få det løst med det samme og sikre, at du får den oplevelse, du fortjener.

Nyt medlem i FitnessX

Jeg har lige meldt mig ind i FitnessX og håbede på at opleve en højere standard end Puregym. Men desværre har jeg haft en dårligere oplevelse, da jeg erfarer at ventilationen i deres center Valby, Vigerslevvej er enten helt slukket eller køre på mindste niveau. Skyldes det også jeres huslejestigninger i København? Udstyret og belysningen er lidt bedre end Puregym, men et fuldt funktionelt klimaanlæg er en nødvendighed i et fitnesscenter, da det udgør en sundhedsrisiko for både personale og medlemmer ikke at have ventilation. Jeg smutter tilbage til Puregym og benytter 14 dages fortrydelsesret.

Hej Sebastian, tak for dit svar. Jeg har været i kontakt med jeres center: Valby, Vigerslevvej som benægter dårligt indeklima, han indrømmer dog at der tidligere har været problemer med ventilationen. Han frasiger også min rettighed for at benytte 14 dages fortrydelsesret. Jeg opsiger derfor mit abonnement og må betale jer for de 2 måneder i opkræver.

2. november 2024

Hej Maria

Tak for din feedback og for at dele dine tanker med os – det er vigtigt for os at vide, når vi ikke helt lever op til forventningerne. Vi er kede af, at ventilationen ikke har fungeret optimalt under dit besøg, da vi ønsker at skabe et behageligt og sundt træningsmiljø for alle.

Vi arbejder løbende på at optimere vores faciliteter og tager dit input om ventilationen med videre. Skulle du have lyst til at give os en chance igen i fremtiden, er du altid velkommen.

Tak fordi du prøvede os af, og vi ønsker dig god træning fremover!

Sebastian

God kundeservice og lækre faciliteter

Må sige jeg ikke kan tilslutte mig de anmeldelser herinde.

De var kommet til at trække for mange penge, da de ikke havde medregnet de lovede 50% rabat. Tog fat i personalet i centeret- dagen efter stod pengene på min konto.

Lækre lokaler og faciliteter- har bestemt ikke fortrudt mit skift til FitnessX

2. november 2024

Hej Anders
Tusind tak for din positive feedback – den varmer! Det er skønt at høre, at vi fik løst problemet hurtigt, og at du er glad for både lokalerne og faciliteterne 💪. Vi gør altid vores bedste for at sikre, at vores medlemmer får den bedste oplevelse hos os.

Vi glæder os til at se dig i centret igen – tak fordi du valgte FitnessX!