FitnessX Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 88 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder oplever store udfordringer med deres abonnementer samt uventede og uforståelige prisstigninger, hvilket skaber stor frustration. Derudover beskrives kundeservicen gentagne gange som både langsommelig og uvenlig, når man forsøger at kontakte dem. Flere medlemmer påpeger desuden, at der er markante problemer med rengøringen, og at badefaciliteterne ofte mangler varmt vand. Nogle anmeldere var glade for det venlige personale, de dygtige instruktører samt den gode og motiverende stemning under træningen. Samtidig fremhæver en del besøgende, at selve centrene fremstår pæne, moderne og velholdte med gode muligheder for parkering.

Det, folk taler mest om

Staff

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med personale og kundeservice, hvor meningerne er stærkt delte.... Se mere

Subscription

Anmeldere fremhæver negative aspekter af abonnement og udtrykker stor frustration over vanskelighederne ved... Se mere

Price

Brugere beskriver negative oplevelser med prissætningen og føler, at det er svært at gennemskue, hvad de... Se mere

Customer service

Kunder noterer konsekvent negative oplevelser med kundeservice, som beskrives som utrolig mangelfuld og... Se mere

Facilities

Anmeldere nævner tvetydig feedback om faciliteter. For eksempel fremhæver nogle forbrugere, at centret... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Musikken i fitness er aaaallllt for høj om morgenen, både hverdage og weekender (Haraldsvej). Igen idag simpelthen øredøvende ved 8 tiden, særligt når der spilles lidt hårdere numre med tung bas og o... Se mere

Alt er egentlig meget fint, (Horsens) men der er alt for varmt. ingen sauna men nogenlunde samme oplevelse man for når man træder ind af døren, aircondition ville intet skidt gøre for det her sted blo... Se mere

Selve centeret er så fint, udover de godt kunne bruge nye smith stativer. Men noget de desværre virkelig halter på er deres baderum. De er virkelig ikke særlig lækre. Vandet tager så langt tid om at b... Se mere

Forbandet sv1neri og pengegrisk! Endnu engang hæver I jeres priser samtidig med at jeres serviceniveau og centre er forfaldende i kvalitet. Fair nok i følger moms-pålæggelsen pga. EU, men... Se mere

1. Fitnesscenter

Vi er en dansk fitnesskæde med centre i hele landet. Du kan se mere om os, og hvad vi kan tilbyde dig her: https://fitnessx.dk/

Under middel

Svarer typisk inden for 2 uger

Bondefangeri

Blev oplyst af en ansat om at jeg kunne udmelde mig og undgå at betale for efterfølgende måned. Dette fordi vi var få dage inde i den nye måned.

Fitness X nægtede dette. Simpelt bondefangeri.

Opdatering:
Jeg kan naturligvis ikke dokumentere en mundtlig besked, hvilken Fitness X jo også godt ved. Det er ikke blevet mindre svindelagtigt efter dette svar.

1. maj 2025

Hej Simon
Tak fordi du deler din oplevelse.
Vores medlemsbetingelser siger, at opsigelse sker med løbende måned + én måned – og det fremgår tydeligt ved indmeldelse.
Men hvis du har fået anden information direkte fra en af vores ansatte, og du kan dokumentere det, så retter vi selvfølgelig din opsigelse til. I så fald er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen – så kigger vi på det med det samme.
Sebastian / FitnessX

Syntes det er for dårligt

Syntes det er for dårligt, at der bliver oprettet så mange gode tilbud, fordele, rabatter osv, for at tiltrække nye medlemmer. Men os, som allerede ER medlem, har bare at betale det samme halvdyre kontingent UDEN alle de fordele som før beskrevet.

5. maj 2025

Hej Annika.

Tak for din anmeldelse – og for at dele din oplevelse.

Jeg kan desværre ikke finde dig i vores system ud fra de oplysninger, der fremgår her på Trustpilot, så jeg kan ikke se, hvilket medlemskab du har.

Vores tilbud og kampagner gælder typisk for nye medlemmer i forbindelse med tilmelding. Hvis du vil have, at vi ser nærmere på din specifikke situation, er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen på fitnessx.dk/kontakt eller tage fat i personalet i dit lokale center.

Vi vil altid gerne være fair – og vi hjælper gerne med at gennemgå dine muligheder.

Dårlig service

Dårlig service

29. april 2025

Hej Melissa

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse – det er selvfølgelig ikke sådan, det skal være.

Hvis du har lyst til at uddybe, hvad der er sket, vil vi meget gerne kigge nærmere på det. Du kan altid kontakte os via kontaktformularen eller tage fat i os i dit lokale center: https://fitnessx.dk/kontakt/

Hurra for Paludan Mullers vej

Jeg sidder her og læser alle de negative anmeldelser, og synes virkelig det er synd! Jeg træner på FitnessX Paludan Müllers vej, og har KUN haft gode oplevelser. (Går til holdtrening) Vil først og fremmest rose dance instruktør Natascha. Du giver så meget god energi og godt humør, og jeg glæder mig til hver time. Dance er ikke min stærkeste side, men jeg er glad for at jeg aligevel kastede mig ud i det. Af hjertet tak. <3 Ellers er jeg også glad for de andre hold.

24. april 2025

Hej Julia
Hvor er det bare en fantastisk anmeldelse at læse – kæmpe tak for den!

Vi bliver så glade for at høre, at du føler dig godt tilpas hos os på Paludan Müllers Vej, og at du kaster dig ud i dance med højt humør – selvom det ikke lige var din comfort zone fra starten. Respekt for det!

Og hvor er det dejligt, at du giver Natascha et shoutout – vi giver selvfølgelig din ros videre. Hun er en stjerne på dansegulvet, og det er tydeligt, at hendes energi smitter!

Vi glæder os til at se dig til mange flere hold – både dance og alt det andet.

Tak fordi du er en del af FitnessX!

Helt absurd elendig kundesupport -> Operation X

Ikke muligt at komme i direkte kontakt med hverken kundesupport eller ledelsen.

Tilmeldingen
Jeg står i indgangen og vil tilmelde mig og konstaterer at der ikke er noget personale. Tilmelder mig derfor via telefonen, som de opfordrer til.
Når man tilmelder via mobilen, foreslår systemet Komplet Max,, hvilket er det dyreste medlemsskkab fordi man kan medbringe en ven. Det er designet slåedes at det er meget svært at se de øvrige medlemspakker. Jeg er usability-designer, så jeg ved hvad jeg taler om). Der er problemer med betalingsflowet, men efter andet besøg lykkes det og jeg går ind for at træne.
Et par dage senere kommer min første opkrævning og her forstår jeg, at jeg er blevet tilmeldt Komplet Max fremfor Solo Max. En fejl der viser sig at have kostet mig ca. 600 kr. samlet.

Kontakt til support:
Jeg kontakter support via mail (telefon bruger de nemlig ikke), for at hør som de kan refundere differencen. Min forklaring er at jeg ikke har benyttet mig af muligheden for at medbringe en ven og det hele skyldes en fejl, som ikke blot skyldes mig og mine evner som “bruger””. Desuden er centeret jo uden bemanding i peak-hours, så hvad skulle jeg have gjort i situationen.
Efter nogle dage kommer svaret via en medarbejder, som er blevet bedt om at svare på vegne af support, at det ikke er muligt. Dette uden dybere begrundelse.
Jeg forsøger at fortsætte dialogen og til sidst bliver jeg bedt om at komme ned i centeret og snakke - formenligt fordi de ikke ønsker at have forklaringen på skrift.
Det lykkes endelig en dag at finde en medarbejder i centeret, og den stakkels dreng som er ansat har ingen beføjelser, men er tydeligvis blot blevet sendt i byen af ledelsen. Forklaringen lyder på at de ikke vil forskelsbehandle på deres medlemmer. Man kunne være tilbøjelig til at betragte det som respektfuld overfor medlemmerne, men jeg tolker det dog som at de ikke ønsker at lytte på medlemmerne. Det gør det nemmere at drive forretningen og øge deres egen profit.

Imponerende dårligt af noget som skulle forestille sig at være et premium-fitness-center:(

1. marts 2025

Hej Steffen
Tak for din ærlige anmeldelse – vi er virkelig kede af at høre, at dit første møde med os har været frustrerende.

Vi forstår godt, at situationen har været ærgerlig – særligt når du har forsøgt at få hjælp og ikke følt dig hørt. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at nye medlemmer skal have.

I forhold til tilmeldingen: Når man tilmelder sig via appen, står de forskellige medlemskaber synligt ved siden af hinanden. Vi har forsøgt at gøre det så klart som muligt, men vi anerkender selvfølgelig, at det kan opleves anderledes i praksis – særligt når man står i døren og forsøger at komme hurtigt i gang. Vi tager dine input alvorligt og vil se nærmere på, om noget kan forbedres.

Når et medlemskab er taget i brug – fx ved første træning – ændrer vi det som udgangspunkt ikke, da vi ønsker at være konsekvente og fair over for alle medlemmer. Det handler ikke om at afvise, men om at behandle alle lige.

Vi er oprigtigt kede af, at du oplevede vores service som lukket, og at du ikke følte dig mødt med forståelse. Det er noget, vi tager med videre, og vi vil bruge din feedback til at forbedre både vores kommunikation og kundeoplevelse.

Sebastian

Glad og tilfreds FitnessX-kunde

Glad og tilfreds FitnessX-kunde. Jeg meldte mig ind i FitnessX i Slagelse efter flere par som PureGym-kunde. Skiftet skyldes udelukkende lokation, men jeg har ikke fortrudt. Venligt personale, dygtige instruktører, hurtig reparation af maskiner mv., rent omklædning osv. Jeg er glad kunde i Fabrikken, Slagelse. 👍

20. april 2025

Hej Matilde
Wow – tusind tak for den positive anmeldelse!

Vi er virkelig glade for at høre, at skiftet til FitnessX Slagelse har været det helt rigtige for dig – og at du føler dig godt taget imod i Fabrikken. Venligt personale, dygtige instruktører og rent og ordentligt udstyr er netop dét, vi går efter hver dag – så det varmer at høre, det mærkes.

Vi glæder os til at fortsætte træningen sammen med dig – både på holdene og i maskinerne.

Vi ses i centret!

Paradoksets højborg

Jeg er medlem i fitness x i viborg. Det er på sin vis et ganske udemærket center, når man ikke lige henviser til ledelsen af det. Jeg har af flere omgange efterspurgt større håndvægte end de 40 kg, der er og er blankt blevet afvist, af områdelederen hver gang. Hendes argument er “at håndvægte i den vægtklasse, tiltrækker de forkerte typer.” Når man i den sammenhæng spørger, hvad der menes med forkerte typer, hentydes der til brug af anabole steroider. Det er dog her paradokset bliver totalt. Fitness x har nemlig INTET samarbejde med antidopingmyndighederne, og ønsker efter områdelederens udsagn heller ikke at etablere det eftersom “det alligevel ikke virker” efter dette påpeger hun at man jo “bare” kan bruge vægtstængerne og da jeg spørger om det så ikke også gælder for de der bruger anabole steroider får man ikke noget svar. Jeg får endvidere afvise at der ikke er så tunge vægte i noget fitness x center hvilket jeg så senere har kunne konstatere der er. Altså står den områdeleder og decideret lyver for sine medlemmer. Da jeg så senere spørger centerlederen om hvorfor der findes i andre centre er svaret at der er fordi de er plus centre hvilket mit ikke er og for at gøre det helt tragikomisk så stiger prisen med over 20% for mit vedkomne er par uger senere. Det er definitionen på elendig ledelse! Desværre er diverse alternativer lige så ringe men jeg synes det ville klæde fitness x at finde ud af hvad de vil og forklare sine medlemmer hvad der er der gør at prisen kan stige med 20-25% uden nogen form for forbedring for medlemmerne. 👎🏼

20. marts 2025

FitnessX Frb Ubehageligt sladrende personale

Fitnesscentret er ofte overfyldt, men det er et af de bedste i området, så det er forståeligt. Det, jeg dog virkelig vil påpege, er en alvorlig problematik omkring personalet – specifikt en medarbejder ved navn Marie J.
For mange er fitnesscenteret et sted, hvor vi kommer efter en lang dag for at koble af og arbejde på os selv. Derfor bør der være en venlig og inkluderende atmosfære, hvor alle føler sig velkomne. Desværre oplever jeg, at Marie J. skaber en ubehagelig stemning for visse medlemmer. Hun behandler nogle personer markant anderledes end andre – dem, der passer ind i et bestemt "Instagram-look", bliver mødt med sødme, mens andre får kolde blikke, bliver ignoreret eller endda bagtalt. Det er dybt uprofessionelt og skaber en utryg stemning. Når der opstår problemer eller spørgsmål, virker hun uinteresseret i at hjælpe og afviser folk i stedet. Det står i skarp kontrast til andre medarbejdere, såsom Celine, som altid er venlig og hjælpsom. Derudover har jeg oplevet, at hun uden at spørge fjerner udstyr, jeg er i gang med at bruge, og kommenterer nedsættende til sine venner om det. Fitnesscenteret burde være et sted for alle, der ønsker at arbejde mod deres mål – ikke kun for dem, der poserer til billeder og blokerer faciliteterne.
Jeg håber, at ledelsen tager denne feedback alvorligt og sikrer, at fitnesscenteret forbliver et sted, hvor alle føler sig velkomne og respekterede.

3. april 2025

Ikke det værd

Ændre i tingene konstant. Man betaler for hold og maskiner, men de ændre i holdene få timer inden start, og fjerner holdene permanent fra den ene gang til den anden. Meget skuffende oplevelse

31. marts 2025

Besvarelse fra FitnessX

Tak for din anmeldelse – og for at dele din oplevelse.

Vi kan sagtens forstå, at det er frustrerende, når der sker ændringer i holdplanen, især med kort varsel. Nogle gange opstår der ændringer pga. sygdom, ferie eller lav tilmelding, og vi gør altid vores bedste for at informere så tidligt som muligt – fx via appen.

Når vi justerer i holdudbuddet generelt, handler det om at tilpasse os efterspørgslen i det enkelte center. Det betyder desværre også, at nogle hold udgår, hvis der er få tilmeldte over tid – men det sker aldrig for at genere nogen.

Hvis der er hold, du savner, så tag gerne en snak med personalet i dit center – vi lytter altid til input, når vi planlægger fremadrettet.

Vi håber, vi kan give dig en bedre oplevelse fremadrettet.

Definitionen af skjulte omkostninger

Definitionen af skjulte omkostninger, lad vær med at tilmelde dig FitnessX! Abonnement med en træningsmakker er et godt tiltag, men der oplyses ikke om ekstra gebyr for at tilmelde træningsmakkeren til inden oprettelse.

Bare hold dig væk og spar besværet!

31. marts 2025

Hej Juliana
Tak for din anmeldelse – og fordi du deler din oplevelse.

Det koster et engangsbeløb på 100 kr. at tilmelde en Træningsven, og det fremgår både i vores betingelser, ved selve tilmeldingen og på siden, hvor man tilmelder sin Træningsven. Vi gør os umage for at være tydelige, men vi tager det med os, hvis det kan gøres endnu klarere.
Johan / FitnessX

Holdtræning på Frederiksberg

Holdtræning på Frederiksberg:
Det er megairriterende, at alle instruktører taler engelsk/ amerikansk, når både holddeltagerne og instruktørerne selv er danskere. Det er noget som har undret mig meget. Jeg vil foreslå, at instruktøren ved holdstart lige spørger, om der er nogen, der IKKE forstår dansk, inden man slår over i engelsk. At stå i en sal fuld af danskere og hører på en dansk instruktør tale halvdårligt engelsk er virkelig meningsløst. Det er distancerende, plat og helt unødvendigt. Er det en firma politik I har hos fitness X på Frederiksberg?

13. februar 2025

Hej Susanne.
Tak for din feedback! Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, hvis instruktionerne ikke føles naturlige i en dansk gruppe. Det er ikke en fast politik, men nogle instruktører vælger at undervise på engelsk for at inkludere alle – dog bør det selvfølgelig give mening i forhold til deltagerne. Vi sender din oplevelse videre til centeret på Frederiksberg, så de kan tage det med i deres overvejelser. Vi håber, du stadig får nogle gode træninger hos os! 💪

FitnessX

Har været til hold træning

Har været til hold træning, fik gebyr på 75kr. Ifølge fitnessx, jeg var fraværende. Har snakket med fitnessx medarbejdere,at det er sket fejl. Fik svar, at de skal nok ændre på dette. 75 kr. blev trukket fra konto alligevel.

1. marts 2025

Hej Kristina.
Det lyder frustrerende, og vi vil gerne hjælpe, men vi kan desværre ikke finde dig i vores system ud fra de oplysninger, vi har. Vi anbefaler, at du henvender dig i dit lokale center, så personalet kan undersøge sagen nærmere.

FitnessX

Jeg er tilfreds med FitnessX i…

Jeg er tilfreds med FitnessX i Slagelse. Synes det er en god ide at have en træningsven samt man kan træne i andre center uden at betale ekstra gebyr hvis man skulle sammenligne med Puregym.

Der er en lille ting som jeg synes ikke var særligt lækkert… oppe på første sal, var begge toiletter tilstoppet og en af dem havde afføring, som ikke kunne skylles ud pga. vandmangel i toilettet.

Det ville være rart hvis det var en døgn åben fitnesscenter, men tror ikke det kommer til at ske

28. februar 2025

Hej Danni.
Tak for din feedback! Fedt at høre, at du er tilfreds med centret i Slagelse og glad for Træningsven-konceptet og muligheden for at træne på tværs af centre. 💪

Vi beklager, at toiletforholdene ikke var i orden – det er selvfølgelig ikke optimalt. Vi sender din feedback videre til centeret, så de kan tage hånd om det.

Mht. døgnåbent er det ikke en mulighed lige nu, men vi forstår ønsket om endnu mere fleksibilitet. Håber du fortsat får mange gode træninger hos os!

FitnessX

Jeg synes det er frækt at blive ved med…

Jeg synes det er frækt at blive ved med at hæve prisen på et medlemskab, og så skrive at i gør jer umage og at i håber mig og min træningsven kan se det, i lige netop det center vi træner i.
Jeg kan desværre afsløre at det ikke er sagens natur og at vi overhovedet ikke kan se det i lige netop det center vi træner i. Og jeg mener bestemt ikke i gør jeg umage med noget som helst. Og det er ikke blevet bedre. Det er blot blevet værre. Hvis i gerne vil gøre jer umage så synes jeg i kraftigt skal overveje at åbne jeres centre fra 04-24 istedet for. Men igen, det ved jeg godt ikke kommer til at ske fordi i er en "kæde" og det eneste i naturligvis tænker på er penge,, selvom det er noget af det folk brokker sig mest over. Det ville også hjælpe på mængden af mennesker så der ikke er proppet fra kl 15 til kl 20 hver dag. Og så krydre det med lidt regler og konsekvenser. Eksemplis hvis man sidder med sin tlf konstant og eller smider snus udover det hele.
PS. Den eneste grund til at træner dernede er, at der vitterlig ikke er andre muligheder i holstebro

27. februar 2025

Hej Kristoffer.
Tak for din ærlige feedback. Vi forstår godt, at prisændringer kan være frustrerende, især hvis du ikke oplever forbedringer i dit center. Vi arbejder løbende på at optimere faciliteterne og træningsoplevelsen på tværs af alle centre, men vi tager din oplevelse til efterretning.

Mht. åbningstiderne er der lige nu ingen planer om at ændre dem, men vi forstår ønsket om større fleksibilitet – især i de travle timer. Vi har dog to centre i Holstebro, som du frit kan benytte med dit medlemskab, så du har mulighed for at finde det, der passer bedst til din træning.

Vi tager også din feedback om adfærd i centret videre og håber, at du trods alt stadig får noget ud af din træning. Vi sætter pris på, at du tager dig tid til at dele dine tanker! 💪

Dårlig luft kvalitet

Vinduerne er stadig skruet fast, så det er direkte ulideligt at være i centeret, luften er tung meget inde lukket og der er næsten ingen tilgang af frisk luft, så igen en 1 stjernet anmeldelse til Lyngby🙃

26. februar 2025

Hej Oliver.
Tak for din feedback. Vi forstår, at temperaturen i centret har stor betydning for din træningsoplevelse. Det er fortsat koldt udenfor, og med for mange åbne vinduer kan det hurtigt blive køligt inde.
Vi tager din oplevelse i Lyngby til efterretning og sender den videre til centeret. Vi håber, at du trods alt stadig får noget ud af din træning, og vi sætter pris på, at du deler din oplevelse. 💪

Fede centre / Dårlig kundeservice

Fede centre. Dog forfærdelig online kundeservice. Har været ude for et par gange at betalingen stiger og stiger uden man får besked på det inden. Hvis man henvender sig til deres kundeservice på mail får man det der ligner et autosvar om hvordan man kan opsige sit medlemsskab. Som om de fløjtende ligeglade med man er kunde hos dem. Så snart det har noget med en regning at gøre og det ikke bare er et simpelt spørgsmål er der lang svar tid.

Udover det er der ALTID problemer når man skal have sin træningsven oprettet på sit nuværende abonnement. Hvis man spørger i centeret for hjælp siger de man selv skal gøre det i appen. Ingen hjælp at hente...

Er på min 3. træningsven nu. Har været et problem hver gang og har derfor betalt for et doblelt abonnement når jeg kun burde betale for et solo abonnement.

10. februar 2025

Hej Magnus.
Tak for din feedback! Fedt at høre, at du synes godt om vores centre, men vi ærgrer os over, at du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice og Træningsven-oprettelse.

Hvis du oplever problemer med betalingen, anbefaler vi, at du henvender dig direkte i dit lokale center, så de kan hjælpe dig med at få det undersøgt.

Mht. Træningsven-oprettelsen skal det gøres via appen. Personalet i centret kan hjælpe, hvis der opstår problemer. Vi sender din oplevelse videre, så vi kan sikre en bedre proces fremover.

Vi håber, at du trods alt fortsat får gode træninger hos os, og vi sætter pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse! 💪

FitnessX

Dårlig service og træls kundeservice.

Dårlig service og træls kundeservice.
Deres ansatte er ikke ordentligt oplært i deres egne politiker og medlems betingelser, hvilket udgør ekstra gebyrer og betalinger fra deres medlemmer.
Kender flere der har haft oplevelser med flabet kundeservice og ledelse.
Sur prut herfra

21. januar 2025

Hej Emilie.
Tak for din feedback. Vi beklager, hvis du har haft en dårlig oplevelse med vores service – det er selvfølgelig ikke sådan, det skal være. Vores personale skal kunne vejlede korrekt om medlemsbetingelser og gebyrer, så vi tager din oplevelse videre.

Hvis du har specifikke problemer med en betaling, anbefaler vi, at du henvender dig direkte i dit lokale center, så de kan hjælpe dig med at få det undersøgt.

Gebyr fabrikken

Alt koster
Nogle gange virker app'en ikke. Skal de lukke dig ind koster det 30 kr. Jeg har lige fået gebyr på 30 kr, fordi jeg iflg FitnessX, havde glemt min telefon. Sjovt nok har jeg taget billede af min træningstider samme dag med min telefon. Du skal afmelde hold tre timer før ellers koster det 75 kr. Få timer med bemanding. Når de er der, gør de rent. Der er derfor ikke meget tid til at vejlede ift udstyr mv. Generelt er serviceniveauet meget lavt. Desuden er det upraktisk at alt foregår fra app'en, når denne ikke kører eller andet. To stjerner fordi de har nogle gode hold og maskiner.

7. februar 2025

Hej Lene.
Tak for din feedback! Vi forstår godt, at gebyrer og afhængigheden af appen kan være frustrerende, især hvis den ikke fungerer optimalt. Hvis du mener, at gebyret er opkrævet fejlagtigt, anbefaler vi, at du henvender dig i dit lokale center, så de kan undersøge det nærmere.

Hvis du har brug for vejledning i din træning, kan du få lavet et personligt træningsprogram – spørg personalet i centret for mere info.

Vi er glade for, at du trods alt synes godt om vores hold og maskiner, og vi håber, at din oplevelse fremover bliver bedre! 💪