Musikken i fitness er aaaallllt for høj om morgenen, både hverdage og weekender (Haraldsvej). Igen idag simpelthen øredøvende ved 8 tiden, særligt når der spilles lidt hårdere numre med tung bas og o... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vi er en dansk fitnesskæde med centre i hele landet. Du kan se mere om os, og hvad vi kan tilbyde dig her: https://fitnessx.dk/
Kongevejen 378, 2840 , Holte, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
FitnessX er en gebyrgrib uden lige, når der kommer til deres hold.

Til FitnessX Emil Møllers gade Horsens,
Hej Heidi tak for svar.
Hvis i kigger på jeres egen side på de sociale medier , så finder i selvfølgelig ingenting. Personalet i centret er udemærket klar over hvem der filmer, da de tit går forbi kameraerne. Når man er i centret og disse kamera glade mennesker begynder at filme, så ses det jo tydeligt at ingen bliver spurgt. Folk der går op og ned af trappen i centret kommer jo ufrivilligt med på diverse film, når der filmes i det område. Jeg er som pige ikke interesseret i at blive filmet i de positioner jeg kan stå i, når jeg træner, og blive del af et andet medlems kamerarulle. Det afspiller tydeligt jeres berøringsangst på området, når I ikke gør opmærksom på problematikken på bl.a. de sociale medier.
Min oplevelse var meget skuffende. Medlemskabsappen er svær at bruge og forvirredee mig. Personalet var høfligt, men der var mange mennesker i dette fitnesscenter, så personalet var lidt forvirret.

Besvarelse fra FitnessX
Jeg er virkeligt glad for at gå til fitness i dette center på Frederiksberg. Jeg har fået genoptrænet en brækket fod ved hjælp af øvelser min fysioterapeut har givet mig, som jeg kunne udføre på deres redskaber. Min fod virker 100 pct igen og min styrke generelt i kroppen er blevet væsentligt forbedret, hvilket er vigtigt som ældre dame. Jeg har brugt centret i over et år og vil også varmt anbefale deres yogatimer. Jeg er især begejstret for Berit. Så stor ros herfra!

Uansvarlig i frivægt området
Vægtskiver står så hvis du skal lave squat og falder bagover ja enten slår du hul i hovedet eller noget værre . Du har ingen chance for af smide stangen fra dig hvis uheldet er ude. Har sagt det ingen gider høre. Lagt min opsigelse see you..
Svar til jeres svar! Nej det står totalt uansvarligt

Titel: Bekymrende oplevelse med centerledelsen i Horsens
Jeg har oplevet situationer i Horsens-afdelingen, som gjorde mig utryg. Jeg oplevede, at centerlederen virkede usikker og nervøs, når der opstod konflikter mellem medlemmer. Det skabte en ubehagelig stemning, og det virkede, som om han ikke var klædt på til at håndtere situationen professionelt.
Derudover har jeg følt mig overvåget under træning, idet lederen flere gange stillede sig tæt på, mens jeg talte med andre medlemmer, eller gik forbi gentagne gange, mens jeg trænede alene. Dette er ikke kun noget, jeg har oplevet, men også noget jeg har lagt mærke til sker overfor andre.
Således giver lov til at folk med bande/rygmærker at træne i jeres center. Det står faktisk i jeres medlems betingelser at man ikke træner med ryg mærke. Men jeg kan se at i ikke tør eller prioritere jeres konflikter. Ligeledes var det det der skete i det Konflikt situation jeg nævnte før to bandemedlemmer gasser en anden medlem oppe at det alligevel er person der bliver smidt ud hvor hans ikke får pengene tilbage altså sådan resten af medlemskabperiode det vil sige det var over 1000 kr. I referere til jeres medlemsbetingelser men det kan ikke nævne overfor folk med som er banderelateret
Jeg mener, at centret kunne overveje at prioritere erfaring og træning i konflikthåndtering hos medarbejdere, så medlemmerne føler sig trygge.

Besvarelse fra FitnessX
Fitness x er en usympatisk pengemaskine ,de gør det utroligste for at trække penge ud af deres medlemmer. Blev beskyldt at lukke et andet medlem ind i centeret , men alt jeg gjorde var at vise hvordan han åbnede indgangen. De giver mig derfor en bøde på 750kr , jeg er virkelig forarget over deres metoder.

Besvarelse fra FitnessX
Fitness x Hjørring fortjener ikke engang 1 stjerner.
Mig og min træningsven begyndte at træne efter vi så der var 50% for 500 kr
Vi begyndte med at betale for medlemskab 163 kr.
Den første måned betalte jeg 363
Og den anden måned 353
Det giver slet ikke mening phuu
Jeg skriver igen.
I kunne ikke finde mig i systemet, fordi chefen gave mig forkert kundenummer i går.
Mine kunde nummer er: 1111280406

Besvarelse fra FitnessX
Jeg er godt klar over, hvad der foregår. Jeg henvendte mig til "den ansvarlige" i receptionen på FitnessX Horsens, men "den ansvarlige" valgte at snyde mig lige op på næsen, og det viser mig, hvilken tilgang medarbejderen har til sine kunder.
Jeg skriver ikke dette fordi det handler om 75 kr. bøde– men det handler om respekt, gennemsigtighed og ærlighed.
Bare fordi det ikke "kan betale sig" at klage til forbrugernævnet, betyder det ikke, at jeg ikke ser, hvad der foregår.
Jeg fik et bøde ved en fejl. Men selvom skærmen på computeren viste et blåt flueben, valgte medarbejderen alligevel at undersøge sagen. Min fitness-app viste også et grønt flueben for mit fremmødte. "Den ansvarlige i receptionen" valgte at ændre skærmen manuelt til et RØDT KRYDS og dermed ændret automatisk i min fitness-app også.
Jeg vil bare afslutte med at sige:
Jeg er ikke dum – og jeg lader mig ikke behandle sådan uden at sige fra.
Jeg har mistet 75 kr., ja – men FitnessX Horsens mister flere tusinde kroner, fordi jeg har opsagt mit medlemskab og skriver nu en ærlig anmeldelse på Trustpilot.
PS. beskidte måtter, underlag og tæpper der lugter af sved i holdtræning.
Mit svar til Heidi:
Du og din kollega taler udenom og jeres svar adresserer ikke kernen.
Kernen er at jeg fremmødte og systemet viste et blåt flueben.
Din kollega burde annullere bøden, men i stedet vaglte hun at ændre blåt flueben til et rødt kryds.
Du og din kollega taler udenom, og I skammer jer ikke. Derfor afslutter jeg dialogen.
Sharif

Svar til Line S
Eller hvem der nu gemmer sig bag den profil😉jeg gider ikke deltage i noget mudderkast herinde, har du et problem så kom til mig selv🤔jeg kan så oplyse dig om at jeg ikke filmer andre i centret. Spørg også hvis der er nogen tæt på
Men mener virkelig hvis man er så utilfreds med centret, skulle man måske flytte til et andet center
Det er jo også ledelsen og personalet du har et problem med🥳
Elendig service og fuldstændig ligegyldighed over for medlemmer!
Jeg har nu skrevet to mails til FitnessX uden at få så meget som ét svar. Jeg har virkelig prøvet at få løst en simpel misforståelse, men det virker som om, de er komplet ligeglade med deres kunder.
Jeg oprettede et abonnement for to personer i god tro – og jeg spurgte endda en af deres egne medarbejdere, som bekræftede, at abonnementet dækkede for to. Alligevel sender FitnessX mig senere en opkrævning for at have lukket nogen ind – som om jeg havde gjort noget forkert! Det er helt uretfærdigt og uforståeligt, at man som betalende medlem skal behandles sådan.
Der er ingen, der tager ansvar, og kommunikationen er ikke-eksisterende. Hvis der ikke sker noget i den her sag meget snart, så sætter jeg aldrig mine ben i FitnessX igen – og jeg vil fraråde alle andre at melde sig ind.
Det hele er en misforståelse men de er kyniske!

Besvarelse fra FitnessX
Opsiger mit abonnement d. 4. September. Mister med det samme adgang til app’en, selvom jeg har betalt for september måned. Så jeg skal simpelthen udlukkes fra dags dato og ikke den efter den måned jeg har betalt for? Ydermere trækker de 465 kr. måneden efter selvom jeg er opsagt og ikke har haft adgang til app’en i en måned. Elendig svartid i supporten. Total amatør virksomhed.

Besvarelse fra FitnessX
Kan virkelig ikke anbefale træningscenteret i Viby centret.
For at få lov til at købe et dagpas, så skal du først registreres som medlem og derefter downloade en irriterende app hvor du skal udfylde al info, tage et billede, email, telefon og en rektal eksamen før appen er tilfreds.
Kan det virkelig passe at man skal downloade deres app for en enkelt dag? ''Ja jo hvis nu man gerne vil blive her så er det hele lettere''.
Det er åbenbart meget svært at lave en dagsbillet oppe ved kassen, jeg ved det ikke men jeg er så træt af bruger manipulation. Nu er du registreret som medlem frem for gæst, og det er uklart om man faktisk ligefrem skal oprette en BTS aftale for at tage i deres center en enkelt dag. Det er underligt de ikke kan udstede gæste pas.
Når man så kommer ind er det hele slidt og fedtet. Puderne er revne og udstyret er faldefærdigt. I kvindernes omklædningsrum virker halvdelen af låsene ikke.
Man kan lige så godt besøge en stereoide morbror's klamme dunkle trænings garage.
edit: Det er ikke særlig smart når det ikke er valgfrit om man skal downloade appen for et dag pas og SKAL blive medlem. Man bliver så træt. Har bedre oplevelser med konkurrenterne.

Besvarelse fra FitnessX
HELT HÅBLØST AT MAN IKKE KAN KONTAKTE JER PR. TLF.
JERES CENRER I BALLERUP SEJLER FULDSTÆNDIGT.
DER BLIVER IKKE GJOET RENT.
UTRYG STEMING
SKABE DER BLIVER BRUDT OP
MASKINER DER IKKE VIRKER ( DER IKKE BLIVER REPARERET.
ALARM DER GÅR I ÅBNINGSTID UDEN DER BLIVER GJORT NOGET.

Besvarelse fra FitnessX
I FitnessX Horsens filmes der på livet løs på trods af tydelige medlems betingelser. Den samme gamle dame ved navn Lene der hele tiden filmer sin træning med andre medlemmer i baggrunden. En leder i centret der tillader alt. Også unge knægte der konstant filmer, som også tager andre ufrivillig med på deres private telefon. Der bliver intet gjort i det center. De kan nu ikke håndhæve andre regler når de ser igennem fingre med at lovligegøre filmning.
FitnessX Holstebro – Vestergade
Fantastisk service og venligt personale.
En særlig tak til Emma Madsen for hendes professionalisme og rolige tilgang.
Jeg føler mig altid tryg og respekteret her.
– Mustafa AL.Shareef

Besvarelse fra FitnessX
Jeg har været medlem i FitnessX i Virum længe og der har stødt været prisstigninger, dog med varsling inden pr. Mail. Nu er jeg så pludselig steget 50kr om mdr for mit medlemsskab uden jeg har modtaget nogen form for varsling om dette, selv har ønsket at ændre mit medlemskab eller lign. Jeg har naturligvis forsøgt at kommunikere med FitnessX gennem deres egen kontaktformular, men modtager ingen tilbagemelding.
Jeg vil virkelig gerne vide, hvad det er der foregår?!