Clever Concepts, Persoonlijk en enthousiast. Wij hadden geen ervaring met het traject. De uitleg, communicatie en begeleiding in het traject is helder en duidelijk. We waren aangenaam verrast door h... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Barry heeft ons, Langedijk & Partners overtuigd een keer anders dan anders een wervingscampagne op te zetten. Na twee weken hebben wij 16 reacties mogen ontvangen op de vacature Junior Assistent Accou... Se mere
Virksomheden har svaret
Dit was mijn eerste ervaring om via insta en Fb een vacature te plaatsen. Gebruik makend van de werkwijze en fliters van Finddle en hun wijze van tekst schrijven. Loslaten was nodig maar dat heeft zic... Se mere
Virksomheden har svaret
Ook wij waren een beetje sceptisch; iedereen belooft tenslotte goede resultaten. Maar Finddle maakt het echt waar. En ze zitten er bovenop, dat is heel fijn. Per dag wordt bekeken of de campagne iets... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Empowering growth through top-tier operational talent with innovative recruitment marketing🚀
Kontaktoplysninger
Persoonlijk en enthousiast.
Clever Concepts, Persoonlijk en enthousiast.
Wij hadden geen ervaring met het traject. De uitleg, communicatie en begeleiding in het traject is helder en duidelijk. We waren aangenaam verrast door het grote aantal reacties dat we hebben ontvangen. En het heeft ons het gewenste resultaat gebracht. Volgende keer weten wij waar we moeten zijn !
Weghorst Installatie vs. Adrecruit
Wij hebben als installateur meerdere wegen bewandeld en wervingstrajecten gevolgd om in gesprek te komen met monteurs en werkvoorbereiders .
Eerder al samen met Finddle een campagne gevoerd en nu na de overgang met Adrecruit 2 nieuwe campagnes gelanceerd en afgerond.
Van opbouw tot afronding geen poespas maar korte duidelijke lijnen en opdrachten waardoor we binnen no-time twee mooie campagnes konden lanceren.
Kort na lancering volgden de eerste reacties van sollicitanten.
We hebben uit het portaal van Adrecruit de sollicitanten gecontacteerd en meerdere gespreken volgden waarna we ons team met 3 nieuwe medewerkkers hebben kunnen uitbouwen.
Perfect resultaat!
Aanrader
Voor ons was het de eerste keer dat we met Finddle samenwerkten. De campagne heeft boven verwachting goed gedraaid en we hebben er daadwerkelijk nieuwe medewerkers aan overgehouden. We werden goed begeleid en tijdens de campagne werd ook telkens geëvalueerd en bijgestuurd indien nodig.
Goede gerichte en succesvolle wervingscampagne
In het kader van een nieuwe wervingsaanpak Finddle geprobeerd. De communicatie en samenwerking met het team is goed verlopen. Na een duidelijke demo waren we geïnteresseerd in hun aanpak. Na alles met elkaar opgezet te hebben was er wekelijks een update, kregen we reacties op de campagne en hebben we uiteindelijk de juiste kandidaat gevonden. Achteraf werd nog een goede evaluatie gehouden.
We zijn erg tevreden over deze samenwerking.
Direct een plaatsing
De samenwerking tussen Sanitronics en Finddle verliep erg fijn en er is binnen 6 weken een plaatsing uit voortgekomen. Voor ons was dit de eerste samenwerking, maar zeker niet de laatste!
Bedankt voor de service Finddle!
Finddle is een betrokken partner…
Finddle is een betrokken partner gebleken in de werving van onze vacature. Er vind zeer regelmatig afstemming plaats om tot een goed resultaat te komen. Ze zijn daar zelf pro actief in!
Prettige samenwerking
Communicatief vaardig en proactief bedrijf, moderne tools met een boven verwachting mooi resultaat in respons.
Doen wat ze zeggen!
Een leuke samenwerking met een topresultaat! Finddle past goed bij ons bedrijf en de samenwerking was transparant en duidelijk.
Wij hebben dé topkandidaat gevonden die we voor ogen hadden!
Karin de Bruin
Delta Plus Systems Nederland B.V.
Fijne partner om mee samen te werken
In het voortraject heldere communicatie en afstemming met korte lijnen. De wervingscampagne zelf was verrassend meer succesvol dan van tevoren gedacht. In geval van een toekomstige campagne zal ik zeker ook weer in gesprek gaan met ze over de mogelijkheden
Prima resultaat qua aantal…
Prima resultaat qua aantal sollicitanten.
Meer dan verwacht!
Goede ervaringen met Finddle, collega gevonden!
Wij zijn enige tijd geleden telefonisch benaderd en vervolgens hebben wij een mail gekregen met een linkje in zat waar je op kon klikken als je sceptisch was. Dat heb ik gedaan en daarna een goed gesprek gehad met één van de medewerkers van Finddle. Daar werd in heldere taal uitgelegd waaruit alle acties van Finddle bestonden en waarom ze zo goed werkten. Wij zijn toen in zee gegaan met Finddle en hebben daar geen spijt van. Wij hebben meer sollicitanten gehad dan heel veel internetaanbieders samen en hebben diverse gesprekken gevoerd. Ook het tussentijdse overleg over eventuele aanpassingen was welkom, na de eerste week hebben wij wat wijzigingen door kunnen voeren die een nog beter resultaat ten gevolg hadden. Uiteindelijk hebben wij onze nieuwe collega gevonden. Finddle bedankt en volgende keer meld ik me weer!
Wij gaan zeker vaker gebruik maken van Finddle
Fijne communicatie, goed meedenken en mooie resultaten. Voor, tijdens en na de campagne als er prettig ervaren.
Finddle is een succesvol en betrokken platform
Finddle is nauw betrokken en kijkt samen met je naar de goed ingerichte zoektocht naar arbeidskrachten. Er wordt constant bijgestuurd en samen gezocht naar verbetering.
Werving Schadecoördinator
ASN Autoschade Bons Veghel
Finddle heeft ons geholpen bij het vinden van een Schadecoördinator.
De aanpak van Finddle is duidelijk en to the point. Via hun aanpak zijn wij in contact gekomen met een aantal potentiële kandidaten via sociale media. Dit resultaat hadden wij zelf niet kunnen realiseren. We zitten nu in de fase van afronding en zullen op korte termijn een keuze maken, waarbij er ook een ‘Finddle-kandidaat’ wordt meegenomen.
Kinderdagverblijf Polderpret, Bianca Veenhof
Wat ons via ons eigen bereik op social media niet gelukt is, is ons via het bereik van Finddle wel gelukt! In het begin wat sceptisch; 'klinkt als een goed verhaal maar we moeten het nog zien' bleek na afloop van de campagne een schot in de roos. Dankzij een goed opgezette campagne met af en toe een kleine bijsturing hebben wij niet 1 maar 2 nieuwe medewerkers mogen verwelkomen. Zeer tevreden over hun aanpak en begeleiding. Een aanrader!
Finddle heeft ons geholpen de juiste…kandidaat te vinden.
Finddle heeft ons geholpen de juiste kandidaat te vinden. Het contact verliep erg goed, prima communicatie, afspraken nakomen en een heel goed eindresultaat. Zeker een aanrader om met hen samen te werken.
Nieuw inzicht in werven van personeel
Voor ons bedrijf van den Akker C.I.S. bv zijn we al langere tijd op zoek naar nieuw personeel. Via onze vertrouwde paden leverden dit niet of nauwelijks resultaat op. We zijn in contact gekomen met Finddle. We liepen niet direct over van enthousiasme en hadden ook niet direct 'wonderen' verwacht, maar ik zag wel mogelijkheden in het verhaal en de manier van aanpak. De campagne ging daarna van start en al redelijk snel kwamen de reacties binnen en dit ging een paar weken door en resulteerde in een hele lijst met mensen die interesse in ons bedrijf hadden getoond. Tussentijds korte lijntjes gehouden met Justin om te kijken of e.e.a. bijgeschaafd moest worden. Ook na afronding goede communicatie. Resultaat is i.i.g. 1 en goede hoop op 2 nieuwe collega's! Bedankt Finddle, en wellicht tot snel voor een zoektocht met een ander functieprofiel!
Bart van den Akker
Snel, betrokken en resultaat
Via een referentie bij Finddle terecht gekomen. Vooraf sceptisch want gaat dit wel werken maar inmiddels zijn we 2 campagnes verder en hebben we ook iemand kunnen aannemen. De manier van zaken doen is zeer transparant en de lijnen zijn erg kort. Als ondernemer moet je zelf ook kort op de bal zitten en de mogelijke geïnteresseerden snel en goed opvolgen maar dan komt er ook resultaat.
Finddle campagne voor vacature bij Adfizi BV
Voor ons administratiekantoor Adfizi zijn wij al lange tijd op zoek naar een loonadministrateur. In deze arbeidsmarkt is dat een erg lastig in te vullen vacature.
Na veel platforms te hebben geprobeerd zijn we met Finddle in zee gegaan en dat is erg goed bevallen.
Heldere uitleg vooraf en tijdens de online campagne is constant teruggekoppeld en de campagne bijgesteld voor een zo goed mogelijk resultaat. Ook van de kandidaten horen we dat de moderne manier van werven, en de laagdrempelige en makkelijke manier van kunnen reageren, heeft geholpen bij het krijgen van reacties op de vacature. Voor ons met een positief resultaat.
Erna Koeslag, eigenaar Adfizi BV
De manier om nieuw personeel te werven
Nadat we op de traditionele manier hebben geprobeerd om meerdere functies in te vullen zijn we met Finddle (Justin) in contact gekomen. Nieuwe aanpak waarbij Social Media centraal staat. Niet verwacht dat dit de manier is om tegenwoordig aan personeel te komen. Leuke campagne gedaan, veel begeleiding van Justin en dik tevreden over zijn aanpak. Helaas niet de juiste kandidaat kunnen vinden maar het heeft onze ogen geopend en in combinatie met andere kanalen, via Social Media, toch alle functies kunnen invullen. Top.
Rijkele Dijkstra
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.