Clever Concepts, Persoonlijk en enthousiast. Wij hadden geen ervaring met het traject. De uitleg, communicatie en begeleiding in het traject is helder en duidelijk. We waren aangenaam verrast door h... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Empowering growth through top-tier operational talent with innovative recruitment marketing🚀
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goede samenwerking
Wij, Base Consultancy, hebben de stoute schoenen aangetrokken en zijn met Finddle in zee gegaan. Om eens op en andere manier mensen te werven.
Wij hadden in het begin wel wat koudwatervrees, maar dat verdween snel toen wij de eerste mogelijke kandidaten binnen kregen.
Onze campagne is nog niet afgerond en hebben nog wat gesprekken te gaan, maar we zijn nu al tevreden over het resultaat.
Finddle bedankt voor de goede samenwerking. Wij zijn dit jaar wellicht drie nieuwe medewerkers rijker.

Besvarelse fra Finddlerecruitmentmarketing
Als het te mooi klinkt om waar te zijn. Is dat ook zo.
Wij zijn overstag gegaan n.a.v. de goede recensies. Echter heeft het helaas niks opgeleverd. Ze kunnen het goed schetsen! Minimaal 10 sollicitanten, ze gingen alles voor ons regelen. Een heel goed verhaal...In deze tijden waar personeel moeilijk te vinden is. Hebben wij besloten in zee te gaan met de firma Finddle. Na een waardeloos resultaat netjes gevraagd of ze misschien nog iets kunnen betekenen. De enige reactie die wij krijgen is; garanties worden niet gegeven. Het is spijtig dat de goede wil direct weg is als ze geld aan je verdiend hebben.
Concreet, ons advies is, ga niet met Finddle in zee.
In reactie op onderstaande;
Er zijn absoluut géén acht sollicitanten gewerft. Wél als je bots mee wilt rekenen. Dus nogmaals, de babbel is goed. De feiten zijn wazig.

Besvarelse fra Finddlerecruitmentmarketing
Superfijn contact met deze jonge…
Superfijn contact met deze jonge organisatie.
Persoonlijk contact en vast aanspreekpunt.
En het effect was ook onverwachts groot voor de uitgevoerde social media campagne.
Echt een aanrader!
Accuraat, snel en vriendelijk!
Erg fijn contact met Barry en team.
De werkwijze die ze hanteren is snel en duidelijk, campagne in een mum van tijd in de lucht en ze wisten veel mensen te bereiken.
Erg vriendelijk en komen hun afspraken na en proberen zich echt te verplaatsen in de klant. Zeker een partij die ik zou aanraden. Christa

Zeer tevreden!
Ook wij waren een beetje sceptisch; iedereen belooft tenslotte goede resultaten. Maar Finddle maakt het echt waar. En ze zitten er bovenop, dat is heel fijn. Per dag wordt bekeken of de campagne iets aangepast moet worden om betere resultaten te halen. Dat kan al in de titel liggen bijvoorbeeld of de doelgroep iets aanpassen. De rapportages die je krijgt zijn uitgebreid voorzien van uitleg en analyse. Wij gaan zeker vaker gebruik maken van Finddle!

Besvarelse fra Finddlerecruitmentmarketing
Finddle is een aanrader!!
Finddle is een aanrader!!. Ik was op het het begin sceptisch, maar door de duidelijke en vriendelijke uitleg van Ambroos ben ik er in meegegaan. De manier waarop ze adverteren sprak me aan en het resultaat was +/- 40 aanmeldingen. Had ik echt nooit verwacht. Heb al vaker geadverteerd via een wervingsbureau e.d met veel beloftes waar niks van te echt kwam. Bij Finddle is de terugkoppeling ook super!.

Fijne samenwerking
Wordt goed geholpen/meegedacht bij het opstellen van de advertentie en de duur van de campagne. Terugkoppeling in het spreadsheet is duidelijk en overzichtelijk. Beoordeling achteraf over de campagne wordt ook goed verzorgt.

Barry heeft ons
Barry heeft ons, Langedijk & Partners overtuigd een keer anders dan anders een wervingscampagne op te zetten. Na twee weken hebben wij 16 reacties mogen ontvangen op de vacature Junior Assistent Accountant. Dat is al een stuk meer dan waar recruiters mee kwamen. Mooiste van alles is dat wij alweer bijna een jaar een super teamlid hierdoor erbij hebben!

Besvarelse fra Finddlerecruitmentmarketing
drempelverlagend werven is voor beide partijen fijn!
Dit was mijn eerste ervaring om via insta en Fb een vacature te plaatsen. Gebruik makend van de werkwijze en fliters van Finddle en hun wijze van tekst schrijven. Loslaten was nodig maar dat heeft zich zeker terugbetaald. Ruim 70 reacties in 2 weken tijd, leidend tot een 10-tal serieuze gesprekken om uiteindelijk met meerdere kandidaten in een eindgesprek te komen. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor anderen.

Besvarelse fra Finddlerecruitmentmarketing
Uiterst vriendelijke werknemers bij…
Uiterst vriendelijke werknemers bij Finddle, terugkoppeling perfect

Besvarelse fra Finddlerecruitmentmarketing
Dit is de derde keer dat wij met…
Dit is de derde keer dat wij met Finddle werken.
De ervaring heeft ons geleerd dat er snel gehandeld wordt met resultaat.
Fijne samenwerking met ons als klant.
Wij hebben er een aantal fijne medewerkers aan over gehouden.

Goede en snelle set up
Goede en snelle set up. We kregen erg veel aanmeldingen op de advertentie. Dat niet alleen, maar ook echt geschikte kandidaten. Concept is efficiënt en voor aspirant kandidaten laagdrempelig.

Echt een aanrader!
Finddle laat echt zien dat ze begaan zijn met het resultaat dat we behalen. Ze denken mee en stoppen niet totdat het juiste resultaat is bereikt. Echt top, een echte aanrader

SBS+ schoonmaakdiensten B.V.
Wij zijn een schoonmaakbedrijf en zijn altijd opzoek naar nieuwe medewerkers.
We zijn gebeld door Finddle.
Het klonk als muziek in de oren! Per dag 2 solicitaties.
We zijn het gesprek aan gegaan en wij waren al snel om.
We hebben gekozen voor 2 weken te adverteren.
De eerste dagen kregen we al snel veel reacties.
De gegevens van de dames en heren die de advertentie hebben ingevuld krijg je makkelijk en snel binnen.
Dus je kunt er ook gelijk mee aan de slag en een afspraak mee maken.
Dat werkt!!!
De drempel is laag voor mensen om te reageren.
Wij zijn echt enthousiast om op deze mensen opzoek te gaan naar de juiste mensen die bij jou bedrijf willen komen werken.
Soms reageerde ook mensen die wat veder hier vandaag wonen.
En wij zijn echt gericht op een bepaalde regio.
Maar wij zouden Finddle bij vrienden en familie aanraden!
Groetjes
SBS+ schoonmaakdiensten B.V.

Werven van personeel 2.0
Het is was voor ons een nieuwe kijk op het werven van personeel, Finddel doet dat op een manier waarop je veel respons krijgt, helaas hebben we een specifieke doelgroep waar we naar opzoek zijn (autospuiter) maar ondanks dat hebben we toch een geschikte kandidaat gevonden. Ambroos heeft ons goed geholpen en begeleid met deze vacature,
Autoschade Steenbeek
Dick Steenbeek

Vacature Logistiek
Naar aanleiding van een online meeting een aantal weken later vacature uitgezet.
In eerste instantie had ik meer de instelling we zullen zien wat er uit komt.
De samenwerking verliep soepel en de reacties waren makkelijk te zien in het overzicht.
Wij zijn de gesprekken blanco ingegaan met de gegevens die we via Finddle hebben ontvangen (soort van Tinder, je weet nog niets van de kandidaten) en daarbij was onze ervaring dat het erg leuke gesprekken waren (even buitenbeschouwing of iemand aansluit bij de wensen/eisen).
Vanuit hier hebben wij een geschikte kandidaat gevonden voor de functie.
Binnen dit proces is Finddle geïnteresseerd en betrokken wat wij als prettig hebben ervaren.
Een nieuwe manier van werven die ons goed is bevallen zeker gezien de kosten t.o.v. bijvoorbeeld een W&S bureau.

Een dikke pluim voor Finddle
Barry van Finddle is een fijn persoon om zaken mee te doen. Ik stond wat sceptisch tegenover de informatie die Barry gaf in een uitgebreid telefonisch gesprek. Bijna gegaranderen dat je sollicitanten zou krijgen uit een campagne van twee weken, klonk als een sprookje in deze tijden. De resultaten waren echter veel meer dan dat. Met veel mensen contact gehad en Barry zorgde voor een uitstekende begeleiding. Ook werd er regelmatig een campagneupdate gestuurd zodat je kon zien wat het team van Finddle deed om je vacature nog meer / beter onder de aandacht te brengen. Een dikke pluim hiervoor!

Snel en het werkt!
Fijne communicatie en hebben veel voor mij uit handen genomen! Beste van alles is dat wij een hoop aanmeldingen hebben gehad. Dat zie je niet vaak in deze tijd. Kan het iedereen aanraden!

Besvarelse fra Finddlerecruitmentmarketing
Finddle heeft een duidelijke focus
Finddle is een professionele organisatie met een duidelijke focus op het werven van reacties op openstaande vacatures. Wanneer we nieuwe collega's nodig hebben vragen we Finddle om de campagne te activeren en tot op heden krijgen we dagelijks gegevens binnen van potentiële kandidaten. Het is aan ons om het verder goed op te volgen.

Topprestatie van Finddle
Finddle heeft waargemaakt wat zij hebben beloofd. In een zeer lastige markt tóch 21 potentiële kandidaten weten te vinden, is een prestatie van formaat.
En als er dan ook nog een topkandidaat bij zit, die inmiddels bij ons werkt, dan maakt dat de positieve ervaring compleet!