CleverConcept Anmeldelser 7

TrustScore 4 ud af 5

4,2

Virksomhedsoplysninger

Skrevet af virksomheden

Bij CleverConcept helpen we bedrijven slimmer en effectiever werven. Geen loze beloftes of standaardoplossingen, maar recruitment marketing zoals het hoort: strategisch, transparant en resultaatgericht. We combineren data met creativiteit om precies de juiste mensen te bereiken via social media. Onze campagnes zijn snel, meetbaar en volledig gericht op kwaliteit, niet op kwantiteit. We werken voor bedrijven die écht het verschil willen maken met hun team. Benieuwd wat dat oplevert? Lees de ervaringen van onze klanten of deel die van jou.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

tevreden

Ik ben verbaasd over het aantal reacties in deze tijd van personele krapte. 2 personen aangenomen en dat gaat tot op heden prima. Hebben de mannen van clever concept keuring gedaan.

22. august 2025

Beste Adri,

Bedankt voor je fijne woorden! Super om te horen dat jullie via CleverConcept twee nieuwe collega's hebben gevonden!

Veel succes met jullie nieuwe collega's, en we staan klaar om Interpack West-Friesland in de toekomst weer te helpen!

Snelle service

Goede ervaring, zitten kort op de bal en passen regelmatig aan indien nodig om zoveel mogelijk kandidaten te vinden. Houden je actief op de hoogte over de voortgang.

23. juli 2025

Dag Willem,

Mooie woorden! Precies waar we het voor doen..
Fijn dat we van Spelden hebben kunnen helpen aan een nieuwe servicemonteur tankwagens.

Dank voor het vertrouwen en de prettige samenwerking. We staan klaar op 't moment dat jullie onze hulp weer kunnen gebruiken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zoek je snel een collega dan ben je hier aan het juiste adres!

De communicatie is zeer prettig verlopen en we hebben door de vele reacties de vacature snel kunnen invullen met 2 nieuwe collega's.
Meerdere recruiters geprobeerd maar (tot op heden) geen reacties ontvangen van hen.
Clever Concepts zit lekker kort op de bal waardoor er snel geschakeld wordt.

14. juli 2025

Dag Maik,

Dank voor de mooie woorden. Fijn dat we Teunis hebben kunnen helpen aan 2 nieuwe collega's!

Bedankt voor de prettige samenwerking. Laat het vooral weten als wij weer iets voor jullie kunnen betekenen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Al meerdere jaren helpt CleverConcept…

Al meerdere jaren helpt CleverConcept ons bij de werving van nieuwe collega's in het binnen- en buitenland. Het concept is helder en levert de gewenste resultaten. De reacties van sollicitanten komen real-time binnen. Wij gaan daar direct mee aan de slag.
De lijnen met CleverConcept zijn kort en ze bellen ook regelmatig om na te gaan of alles goed verloopt.
Kostentechnisch is het goed te overzien als je het vergelijkt met andere manieren om aan nieuwe collega's te komen.

14. juli 2025

Ha Vincent,

Dank voor je mooie woorden! Mooi om te horen dat onze aanpak bij Lead2Order ook in binnen- én buitenland steeds weer de juiste resultaten oplevert.

We waarderen de jarenlange samenwerking en het vertrouwen. Als je weer eens hulp nodig hebt, dan horen we het graag!

Zoek je nieuw personeel? Kies voor CleverConcept

Al een hele lange tijd waren wij als bedrijf opzoek naar personeel. Ook verschillende uitzendbureaus over de vloer gehad, maar hier zagen wij geen potentie in. Toevallig belde CleverConcept ons op het juiste moment. Hun unieke en doordachte werkwijze maakte direct indruk. Dankzij hun aanpak hebben we nu een waardevolle nieuwe collega in ons team. De samenwerking verliep prettig, professioneel en doeltreffend. Wij raden CleverConcept dan ook zeker aan!

10. juli 2025

Dag Michelle,

Wat mooi om te lezen! Precies waarvoor we het doen. Fijn dat we Fluidics Instruments hebben kunnen helpen aan twee nieuwe collega's en dat onze aanpak meteen het verschil maakte.

Succes met jullie nieuwe teamleden! Dank voor het vertrouwen en de prettige samenwerking. We staan ook bij een volgende wervingsronde graag weer voor jullie klaar.

Prima service

Wij zijn goed geholpen bij onze zoektocht naar nieuw personeel en zijn zeer tevreden over de verleende service.

30. juni 2025

Dag Jesper,

Bedankt voor je mooie woorden! Goed om te horen dat we Bakker Totaal Glas hebben kunnen helpen bij het vinden van een calculator/werkvoorbereider! Heel veel succes met jullie nieuwe collega.

We staan uiteraard weer klaar zodra jullie onze hulp opnieuw kunnen gebruiken.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Verrassend hoeveel kandidaten wij vanuit deze campagne hebben gesproken

Onze ervaringen met Clever Concepts zijn buitengewoon positief. De pragmatische aanpak waarbij snel wordt gehandeld is erg prettig. Ook de opvolging en het contact gedurende de campagne heb ik als zeer prettig ervaren. Deze campagne heeft ons heel veel reacties opgeleverd, niet alleen in kwantiteit maar ook in kwaliteit. Wij hebben uiteindelijk een nieuwe collega aangenomen vanuit deze wervingscampagne. De aanpak is heel laagdrempelig voor (latent) zoekende kandidaten. Alleen een naam en telefoonnummer lietten ze achter, zodat ik direct persoonlijk contact met de kandidaten op kon nemen. Door een aantal vragen te stellen in het contactformulier (harde selectiecriteria) kreeg ik alleen kandidaten die voldeden aan de harde selectiecriteria.
Ik zou Clever Concepts zeker aanbevelen.

4. juni 2025

Dag Kim,

Dank voor je uitgebreide en positieve woorden! Geweldig om te horen dat de campagne bij Bouwmensen niet alleen veel, maar vooral ook de juiste kandidaten heeft opgeleverd.

Fijn dat onze werkwijze en het contact zo goed bevallen zijn. We kijken ernaar uit om jullie ook in de toekomst weer te ondersteunen bij nieuwe wervingen.

CleverConcept

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.