Fillop Anmeldelser

3,2

Jeg er meget utilfreds med netto i Hedegaard-centret i Ballerup. De sælger varerne dagen før avisen gælder avisen gjaldt fra den 12. februar til den 18. februar jeg var oppe for at du skulle købe sukk... Se mere

Utroligt godt koncept, rigtigt ærgerligt det stopper desværre kan hverken Bilka eller Føtex idet samme som netto så det må blive fysisk handel igen. Håber man indser fejlen og Fillop starter op igen

Jeg har lige modtaget min første fillop og jeg er hverken sur, skuffet eller ked af det. Jeg er overvældende positiv. Jeg fik varene lige til døren, (meget tunge produkter såsom rammer sodavand, da... Se mere

Middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Levering to dage for sent

Synes Fillop var en rigtig god ide og bestilte en kasse med en masse varer. Men kassen kom to dage for sent, og derfor blev jeg nød til ar købe mange af tingene i supermarked alligevel... og så er det jo ligemeget... Vi går tilbage til nemlig, der altid kommer på den lovede dag!

12. juli 2020

Hej Pernille

Jeg beklager meget, at vi ikke kunne levere din ordre som forventet.

Vi gør alt hvad vi kan for at undgå forsinkelser, men kan desværre ikke helgardere os imod dette. Vi er glade for at du ville tage dig tid til at skrive denne anmeldelse, så vi kan få en forståelse for hvad der kan gøres bedre.

Vi håber selvfølgelig, at du blev glad for din ordre på trods af forsinkelsen.

Første levering uden problemer

Første levering uden problemer, med undtagelse af udsolgte varer... Der var en utæt kalkfjerner, men super service ved kontakt.
Glædede mig til næste runde, som så blev udskudt af postnord et par gange, det resulterede i jeg annulerede ordren. 3 dage efter leverer Postnord så alligevel kasserne, som er fuldstændig snøret ind i postnord-tape, da de åbenbart har tabt kasserne mere end 1 gang.
Ringer så til kundeservice igen og beder dem afhente den nu annulerede ordre... Så må vi se hvor mange dage det tager Postnord...
Fillop får fuld stjerneparade, men pga Postnord kan jeg kun give 2...

6. juli 2020

Hej Kirsten

Jeg er ked af hvis ikke leveringen har levet op til dine forventninger.

Vi er altid glade for at modtage feedback fra vores kunder, så vi kan få en forståelse for hvad der kan gøres bedre.

Vi håber selvfølgelig, at du blev glad for din ordre på trods af forsinkelsen.

Tvivlsom levering

Har bestilt to gange og begge gange har der været bøvl med leveringen. Det er ikke en hjælp når varerne kommer flere dage efter lovet levering eller når leveringen kommer over flere dage. Som kompensensation tilbydes pengene retur for en pakke økologisk rørsukker.

3. juli 2020

Hej Luna

Det er naturligvis ikke meningen at din ordre ikke når frem på den aftalte leveringsdag. Det vil vi selvfølgelig rigtig gerne løse på bedst mulige måde.

Det er jeg ked af hvis ikke har været tilfældet her. Jeg vil meget gerne se nærmere på din sag, men har i den forbindelse brug for yderligere oplysninger ang. din bestilling.

Jeg har derfor kontaktet dig her på TrustPilot, ang. dette.

Jeg håber at høre fra dig.

Dårlige medarbejder forhold

Hvis man handler hos dem så støtter man dårlige vilkår for deres medarbejdere

De er ligeglade med de ansatte, eftersom de er griske og kun har penge på tankerne

3. juli 2020

Hej Julie

I Salling Group, herunder også Fillop, består hverdagen af sjove dage. Travle dage. Lærerige dage. Korte dage. Lange dage. Dage, hvor alt er, som det plejer. Og dage, der er helt usædvanlige. Derfor er det vigtigt, at medarbejderne har det godt, og derfor arbejder vi for at sikre de bedste arbejdsvilkår og karriereudviklingsmuligheder samt uddanne de bedste ledere i branchen.

For at vide om vi er på rette vej, måler vi vores medarbejderes tilfredshed og følger udviklingen nøje, så vi hele tiden bliver bedre. Hvert år fører medarbejdernes tilbagemeldinger til konkrete handlingsplaner

Desuden sikrer årlige udviklingssamtaler for alle medarbejdere en struktureret dialog om den enkeltes opgaver, udvikling og muligheder.

Post nord

Den manglende stjerne skyldes post nord.
I skriver, at varene leveres direkte til døren, men 3 gange ud af 5 har jeg oplevet at kassen stilles indenfor gadedøren som er med glas. Der er 7 trin op til elevator - tungt for mig - men burde ikke være det for buddet

29. juni 2020

Telefonen besvares! - Corona sovepude?

Telefonsystemet: Har siddet i kø som nr. 1 i 38min.
Den oplyste tid kan man ikke regne med. ifølge hjemmesiden. men telefonen blev taget.

Vi havde fået forkerte varer leveret. og nye kommer, og vi må beholde de forkerte vare.
Mange tak.
Det var så 7 levering der gik galt, men de vil meget gerne beholde os som kunder.

5 stjerner for gratis varer.

Giv lige Sanne på lageret en STOR is på min regning og fortæl hende hende hun skal ikke stresse. heller 10sec ekstra og lave ordrene rigtigt. :)
Det er helt sikkert den høje varme der er hovedårsagen.

26. juni 2020

Månedlig levering til døren

Har nu modtaget vores 2. levering af Fillop og det er intet mindre end genialt, at slippe for at slæbe alle basis varer hjem til stor familien.
Dog er der ikke helt de tilbud jeg finder i min lokale Netto. Derfor ikke topkaraktererne 5 stjerner.
Men en stor hjælpende hånd til planlægning og logistik i vores familie💫

12. juni 2020

Jeg kan ikke anbefale at bruge Fillop.

Jeg kan ikke anbefale at bruge Fillop.
Jeg skulle have haft min første levering 9. juni, og der stod på dagen på min konto, at der var 0 dage til levering. Har intet hørt og heller ikke fået mine varer leveret, så nu har jeg afmeldt Fillop. Træls, når man står og mangler varerne. Jeg kan desuden ikke finde noget sted på siden, hvor jeg kan lukke min konto helt.

11. juni 2020

Hej Julie

Jeg er utroligt ked af at du ikke modtog din bestilling. Vi havde nogle tekniske udfordringer hen over grundlovs dag, der betyder, at nogle ordre ikke er blevet dannet, som de burde.

Skulle du forsat opleve problemer med at bestille, hører vores kundeservice meget gerne fra dig.

Fillop

Der kan godt strammes op.

Første levering og der manglede en vare, og to var udsolgt, og der var buler i dåserne. Vi prøver en gang til dog uden bestilling af div. dåser.

6. maj 2020

Hej,

Hvor er det ærgerligt at nogle varer var udsolgt. Vi har et minimumskrav på lagerstatus, for at varene er synlige ved bestilling. Denne opsætning gør normalt, at vi sikrer varene også er på lager når pakkerne kommer forbi hylden. Jeg skal ikke kunne kontreticere hvad der har været årsagen hertil i dit tilfælde dog kan øget efterspørgsel eller optællingsfejl betyde at nogle varer må meldes udsolgt.

Det er bestemt ikke vores hensigt at levere bulede dåser. Dette vil vores kundeservice meget gerne være behjælpelige med.

Vi beklager mange gange for ulejligheden.

Fillop

Fremragende. Virkelig godt koncept. Og så var der en stor pose tak-fordi-du-bestilte-snolder med i leverancen på 3 kasser! Det kunne være fedt, hvis man i dagene op til ens levering kunne bestille tilbudsvarer med. Men jeg er super tilfreds. Synes også det var meget billigt, og jeg fik øjnene op for nogle af nettos egne varer/mærker.

2. maj 2020

En god start men men " skrammen " …

En god start men men " skrammen " skramme for di at ud af 15 varegrupper var der 3 enten fejl eller mangler, selv om firmaet har haft min ordre liggende i 4-5 uger formåede de ikke at kunne levere 1 flaske WC rens 1 fl. universalrengøring og opvaskemiddel var forkert - ligesom regningen var forkert - men det afholder mig ikke fra at handle ved dem, fordi jeg er den slags menneske der siger DE FORTJENER EN CHANCE!!! og i andre der læser dette - sådan synes jeg også i skal gøre....

23. april 2020

Første bestilling ved Fillop og der er…

Første bestilling ved Fillop og der er allerede varer der ikke kan leveres.

3. april 2020

Hej Jesper

Vi har et minimumskrav på lagerstatus, for at varene er synlige ved bestilling. Denne opsætning gør normalt, at vi sikrer varene også er på lager når pakkerne kommer forbi hylden. Øget efterspørgsel eller optællingsfejl kan betyde at nogle varer må meldes udsolgt.

Vi beklager mange gange for ulejligheden og håber på din forståelse.

Fillop

Gode venlige support medarbejdere som…

Gode venlige support medarbejdere som ikke kan hjælpe dig. Systemet og organisationen bag er tydeligt præget af en Beta version hvor du som kunde selv skal afhjælpe åbenlyse mangler idet Fillop ikke kan ændre/redigerer/hjælpe dig selv om det er deres beta system som genere fejlen/udfordringen. Hver derfor indstillet på at have god tid, hvis du er så uheldig at det ikke går glat igennem.

3. april 2020

Hej Henrik

Vores kundeservice gør alt hvad de kan for at guide og hjælpe når de kontaktes, så jeg er ked af hvis det ikke har været din opfattelse i dette tilfælde.

Vi tager dette eksempel med videre til yderligere efterretning, så vi fremover kan forbedre vores behandling af sager.

markingsføring

I bund og grund burde i kun få 0 stjerne for jeres vildledende markingsføring på Facebook. hvor i for det til at se ud som medlemmer syndes godt om jeres app, skønt de aldrig har installer eller hørt om denne app. Det er vildledende og særdeles fræk

28. marts 2020

Hej Andy

Vores hensigt er bestemt ikke at vildlede med vores markedsføring, hverken på Facebook eller på øvrige kanaler.

Vores koncept er oprettet for at lette hverdagen for vores kunder. Markedsføringen har derfor smilende og glade medvirkende, da det er vores hensigt med konceptet at vores kunder skal være når de handler med os.

Umiddelbart en god idé

Umiddelbart en god idé, men:
- købte 3 dåser med tomater, alle tre var bulede (forkorter holdbarheden)
- flødeboller og chokolade var mast - okay, det bliver sendt med PostNord - ikke direkte levering, men måske skulle man ikke have disse varer i sortiment. Forsendelseskassen var i stykker på den ene side, så den har nok været kastet med...

Håndsprit: fik en mail EFTER det var for sent at ændre at der desværre ikke var håndsprit, til trods for at varen havde været tilgængelig alle 14 dage fra bestilling til afsendelse..
Kundeservice: beklager, i disse Corona tider osv...men hvorfor så ikke take den af siden eller indføre begrænsning pr kunde?? Kundeservice bedyrer at det i hvert fald ikke var et middel til st lokke kunder til - jeg er ikke sikker..

Det kan for mig ikke betale sig at bruge Fillop, så langt er der ikke til Netto, og det er andre online supermarkeder som passer bedre på varerne...desværre, da jeg ellers er fan af Netto.

25. marts 2020

Hej Kirsten

Hvor er jeg ked af at høre at dine varer blev leveret i en sådan stand. det er bestemt ikke hvad du kan forvente af os.

Hvis vores kundeservice kontaktes, vil de meget gerne hjælpe i sager som denne.

Vi har et minimumskrav på lagerstatus, for at varene er synlige ved bestilling. Denne opsætning gør normalt, at vi sikrer varene også er på lager når pakkerne kommer forbi hylden. Vi oplevede en stigende interesse i håndsprit, og vores lager kunne ikke følge med den øgede efterspørgsel. Vi beklager mange gange for ulejligheden og håber på din forståelse for situationen vi alle var og forsat er i.

Fin service

Fin service, det var pakket super pænt, så intet mast eller beskadiget...
Så er absolut tilfreds, ser frem til at få adgang til flere nye vare på fillop og min næste levering.

24. marts 2020

Billigt, god service, fint pakket ned, kom til aftalt tid

Priserne er gode dvs der er billige og dyre mærker. Men alle priser ligger som øvrige butikker. Levering til 29 kr er billigt.

Tingene er pænt pakket ned i flyttekasser. Så ingen ødelagte vare og det er let, at pakke ud.

Det er let og hurtigt, at få kontakt til kundeservice.

Leveringen kom til tiden.

Det havde været 5 stjerner hvis:
- Der var tilbudspriser eller tilbudsvare og det kunne være dejligt, hvis det blev muligt.
- Der var frost eller fryse varer og evt en mulighed for at få det leveret ved siden af kunne være dejligt også selv om det ikke kommer samlet og koster dobbelt i levering.
- Hvis man kunne bestille uden at vælge om det fast skal være hver 14 dag, hver måned eller hver 3 måned. Den kan let sættes til pause i en periode, men en mulighed for, at man får når man er løbet tør og ikke efter en fast tidspunkt ville være dejligt.

19. marts 2020

Ikke bare dårligt

Ikke bare dårligt, men ualmindelig dårligt.
Først en masse bøvl med overhovedet at kunne betale med Master Card, men ok...startvanskeligheder..
Troede jeg lige indtil den månedlige bestilling pludselig var blevet til 2 måneder, og efter at have prøvet at få det lavet om pr telefon, fik jeg ikke den lovede tilbagemelding. Men måtte kontakte dem flere gange.
Og opdager så at der er reserveret 2 beløb på min konto som jeg ikke har lavet bestilling til.
Så en masse bøvl igen med at få Fillop til at annulere.
Meget utilfreds stillende!

Jeg har naturligvis gjort alt hvad jeg kunne for at føle mig ordentligt behandlet, inden jeg ty'r til Trustpilot. Så når Fillop's svar er, at de gerne vil se nærmere på det er det jo et tåbeligt svar!
Har jo kontaktet jer flere gange, som jeg jo skrev i min anmeldelse....
Man kan blive så træt af de virksomheder der laver åbenlyse fejl, har så voldsomt travlt med at fralægge sig ethvert ansvar😣
Man er jo ikke dum, bare fordi man gør opmærksom på alvorlige fejl!

Det er kun lykkedes at få 2 leveringet, men ikke uden besvær.
Og besvær er vel næppe dét der er meningen med denne "service"?
Nu har Fiilop svaret, "at jeg ikke har ønsket yderligere kommunikation"!!
Nej, for jeg har utallige gange forsøgt at få svar på hvorfor der blev trukket alt for mange, og hvorfor der ikke har været styr på de leveringer jeg har bedt.
Frækt atFillop at lægge ansvaret for deres rod over på en kunde!

14. januar 2020

Hej Pernille

Jeg beklager at du har oplevet problemer med hensyn til Fillop abonnement. Det er naturligvis ikke sådan vi ønsker, at det skal være.

Jeg kan se, at vores søde kundeservice har løst sagen på bedste vis og hurtigst muligt med de oplysninger vi har haft til rådighed i sagen.

Trods denne ærgerlige oplevelse, så ønsker vi dig en god dag.