Utroligt godt koncept, rigtigt ærgerligt det stopper desværre kan hverken Bilka eller Føtex idet samme som netto så det må blive fysisk handel igen. Håber man indser fejlen og Fillop starter op igen
Gode venlige support medarbejdere som ikke kan hjælpe dig. Systemet og organisationen bag er tydeligt præget af en Beta version hvor du som kunde selv skal afhjælpe åbenlyse mangler idet Fillop ikke... Se mere
Jeg har lige modtaget min første fillop og jeg er hverken sur, skuffet eller ked af det. Jeg er overvældende positiv. Jeg fik varene lige til døren, (meget tunge produkter såsom rammer sodavand, da... Se mere
Andre kiggede også på
Jeg er meget utilfreds med netto den er meget rodet
Jeg er meget utilfreds med netto i Hedegaard-centret i Ballerup. De sælger varerne dagen før avisen gælder avisen gjaldt fra den 12. februar til den 18. februar jeg var oppe for at du skulle købe sukker der var på tilbud lørdag den 12. alt var udsolgt fik at vide de ville få varer mandag da man så kommer op så har de ikke fået varen. Det kan ikke være rigtig at man sælger varerne dagen før tilbudsavisen gælder. Hilsen Bodil Christensen
Også glad for Fillop.
Også glad for Fillop.. Altid god kundeservice.. Sød, rar og tålmodig.. Fik at vide, der vil komme en ny og bedre løsning end Fillop, hvor man også kan bestille mad, så venter og venter.. Spændt... Nogle, der ved noget?
Rigtig ærgerligt det er lukket
Rigtig ærgerligt det er lukket! Har været SÅ glad for det. Dejligt med levering af varer så man slipper for at slæbe
Jeg brugte kun appen til at se…
Jeg brugte kun appen til at se varekataloget, og priser. Det har fået mig til at handle mere i Netto. Desværre kan man ikke længere bruge appen eller hjemmesiden.
Nemt og bekvemt
Nemt og bekvemt. Rigtig ærgerligt at det er lukket ned 😔
Stor hjælp at få tilsendt varer som…
Stor hjælp at få tilsendt varer som fylder og er tunge. Danskvand, juice, kakao og 1000 andre ting til lageret...:)
Kommer ikle på den bestilte dag
Kommer ikke på den bestilte dag. Ingen respons fra kundeservice. Kan ikke anbefales.
Hvor er det bare ærgerligt at I lukker…
Hvor er det bare ærgerligt at I lukker - jeg har kun nået at få leveret et par kasser fra jer, men synes konceptet er så godt. Det er da smart at få leveret toiletpapir, køkkenruller, sæbe osv osv, da det alligevel er nogle lidt kedelige varer, man ikke gider slæbe hjem.
Levering af dagligvarer med køle/frys er der så mange andre som også har, så det er der ikke noget nyt i. Desuden er der flere som ikke leverer det her ude i “landdistriktet”, og der var fillop godt fordi I leverede til alle. Men det var vel for dyrt at sende alle de kasser med varer for over 200 kr gratis..
Synd og skam.
Øv osse
Øv! Det er så ærgerligt Fillop lukker. Perfekt løsning, når man skal Handle til familie på 5 på cykel.
Utroligt godt koncept
Vi har altid været rigtig glade for…
Vi har altid været rigtig glade for Fillop, de har haft leveret til tiden og vi har set igennem fingre med lidt buler i et par dåser, en enkelt smadret pakke med tarteletter samt ødelagt margarine. Men må indrømme at da vi i dag kun har modtaget 1 kasse i dag i stedet for de 6 som vi plejer, ringer jeg i god tro ind til kundeservice. Efter 1,5 time som nr. 1 i køen bliver jeg hægtet af linjen. Jeg ringer op igen og kommer igennem efter 10 min. Da jeg fortæller om mit problem fortæller den søde medarbejder at de vil lave en sag, således at jeg jo kan få mine varer. Da jeg spørger om en tidshorisont får jeg svaret: at det kan hun ikke svare på. Ikke noget med at vi ringer dig op i løbet af i morgen og giver en status eller noget. Jeg siger at det ellers vil være rart at få en horisont, men da det ikke er hende som sidder med det så kan hun ikke sige hvor, hvornår eller hvordan den bliver løst. Jeg siger at jeg vil kontakte jer igen i morgen, her bliver hun nærmest sur og siger at det vil ikke nytte noget, det kommer det ikke til at gå hurtigere af... Nå nej men jeg har jo betalt for nogle varer til en vis værdi som jeg ikke har fået og vil da egentlig gerne vide om det tager 1 dag, 1 uge, 1 måned eller om jeg evt. får refundering eller hvad der skal ske.
Så kære fillop. Lær jeres personale at give et klart svar til kunderne når de ringer ind.
MVH
En ellers normalt tilfreds kunde.

Besvarelse fra Fillop
Jeg har været yderst tilfreds med jeres…
Jeg har været yderst tilfreds med jeres leveringer . Håber at jeres nye koncept også dækker mit område .

Fillop fungerede upåklageligt
Fillop fungerede upåklageligt. Helt perfekt.

Besvarelse fra Fillop
Jeg har været meget glad for Fillop…
Jeg har været meget glad for Fillop 👍👍👍
Jeg har været meget glad for Fillop, da det sparer både tid og penge.
Konceptet er godt! Jeg er derfor ked af det stopper, for jeg har ikke en bil og en Netto butik nærheden hvor jeg bor. Jeg havde håbet at Filop ville fortsætte.

Besvarelse fra Fillop
Vi har været meget glade for Fillop
Vi har været meget glade for Fillop, da det sparer os både tid og (en lille smule) penge.
Konceptet er godt! Vi er derfor kede af det stopper, for vi ville gerne fortsætte.

Besvarelse fra Fillop
Vi har været rigtigt glade for denne…
Vi har været rigtigt glade for denne service, det har fungeret fint og vi er kede af at høre det stopper.

Særdeles ringe.
Varerne kommer ikke onsdag som bestilt. Vi ringede inden kl 16 og fik besked på at varerne var på vej. Kl 18 ringer vi igen. Svaret er at de ikke kan gøre noget, vi får ikke varerne før dagen efter.
Hvis de ikke kan levere til bestilt tid, skal de lade være med at drive forretning med dagsbestilling. De kan så kalde det uge bestilling eller noget andet. Man kan ikke regne med firmaet.
Hvis det var pynte puder ville det ikke betyde så meget, men det er altså madvarer vi mangler......i en Coronatid hvor alle ikke bare kan gå ned at handle. Fordi en levering ikke bliver prioriteret.

Besvarelse fra Fillop
Jeg synes Filop fungerer strålende :)…
Jeg synes Filop fungerer strålende :) Min eneste overvejelse er om ressourceforbruget ved alt indpakningen (pap og papir) kan opvejes at den sparede transport ved at vi ikke alle kører til Netto og henter....Jeg er rigtig ærgelig over at høre at i lukker. Bh Maria