Fietsonline Anmeldelser

TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

goedkoop is hier heel duur je besteld 2 banden en deze staan nu al 6 dagen bij dpd als status bestelling aangemaakt maar dat is het dan ook. contact is er met dit bedrijf niet te krijgen (telefoni... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Beloven leveren daags nadien, sturen dan mail dat artikel in centraal magazijn ligt daardoor 1DAG VERTRAGING, na 4 dagen nog niks ,op mail geen reactie, telefonisch : we zullen het oplossen en ja na... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn man en ik hebben dit weekend allebei een elektrische fiets gekocht bij fietsonline.com Op de site zo verschrikkelijk veel keuze dat we niet konden beslissen. In de showroom in Lelystad zeer v... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Voorwiel van fiets van mijn dochter was krom door vandalisme. Contact opgenomen met Fietsonline.com. Fabrikant kon huidige voorwiel niet meer leveren. Fietsonline.com kwam met een goed alternatief waa... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Cykelbutik
  2. også i
  3. Butik med cykeltilbehør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Fietsonline.com : - Fietszitjes Fietsaccessoires Fietsonderdelen Fietsen Fitness/Trainers Fietskleding Kado ideeen fietsen

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

10 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Handel in defecte fietsen

2x een electrische fiets geleverd gekregen met een defecte ondersteuningmotor. Geen sprake van transportschade zoals Fietsonline beweert. Wil de koop ontbinden. Krijg vandaag voorstel van de directeur: Je krijgt je geld (€ 1500) terug als je je ontevreden review van internet haalt. Met zo'n werkwijze snap ik de hoge reviewscore.

8. september 2021
Fietsonline-logo

Besvarelse fra Fietsonline

Wij vinden het allereerst heel vervelend dat bij deze order de wet van Murphy opgaat. Toch doen wij er alles aan om je te helpen, bij de 1e fiets hebben we deze direct omgeruild voor een nieuwe fiets. En natuurlijk op onze kosten, immers er was sprake van transportschade. Dan heb je aangegeven dat de 2e fiets volgens jou niet goed functioneert en dat de motor hapert. Daarom hebben we onmiddellijk aangeboden om de fiets op te halen op onze kosten, immers wij moeten de fiets zien zodat we je gevoel dat de motor hapert kunnen beoordelen en kunnen herstellen. Bij de feedback company hebben bijna 10.000 klanten ons beoordeeld met een 9.8 op schaal van 1-10. Uiteraard willen wij je helpen zoals vanochtend ook telefonisch besproken. A.s. woensdag halen we de fiets weer bij je retour en gaan we gelijk aan de slag. We hopen dat je daarna jaren fietsplezier hebt. We verkopen alleen nieuwe fietsen van het verkoopjaar die we enkele maanden daarvoor hebben ontvangen in magazijn. De stelling "handel in defecte fietsen" raakt ons in het hart.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wel een goede ervaring met fietsonline.com

Bij deze shop terecht gekomen omdat ze een breed assortiment aan onderdelen hebben. Ondanks de slechte reviews die hier staan toch de gok genomen. Helaas werkte de winkelmand niet helemaal mee waardoor ik een onderdeel vergat. Dit is door de helpdesk keurig opgelost. In mijn geval ook met een snelle reactie. De bestelling met twee dagen geleverd. Tja.. dat is niet de volgende dag, maar voor mij is dat iig geen probleem.

25. august 2021

Voor 15:00uur besteld 3 dagen te laat geleverd

Dinsdag voor 3 uur een onderdeel besteld(op voorraad) en pas zaterdag geleverd. Dit terwijl ze de volgende dag hadden moeten leveren. Ook de klantenservice is erg traag, ze reageren een dag later(donderdag) op mijn vraag van woensdag waar het onderdeel blijft, “het is een dag vertraagd” was het respons. Dit was mijn laatste bezoek aan fietsonline!

7. august 2021
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Levering te laat

Artikelen waren zoals beschreven, echter de levering niet. Dinsdag besteld, kreeg het zaterdag. Omdat we niet zolang konden wachten met een lekke band, het elders moeten aanschaffen. Helaas verzend- en retourkosten voor eigen rekening.

19. juli 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik raad iedereen af om een fiets te…

Ik raad iedereen af om een fiets te kopen via fietsonline. Zelf heb ik hier een Old Dutch gekocht, die zoveel herrie maakte dat je me van mijlenver hoorde aankomen. Hoewel het lachwekkend was, is dit niet wat je hoopt van een gloednieuwe fiets van 420 euro. Op aanraden van de bezorger heb ik direct een filmpje hiervan gemaakt en naar FietsOnline gestuurd. Hun reactie: 'dat hoort bij deze fiets'.

Gelukkig was er een fietsenmaker zo vriendelijk om het gratis voor me op te lossen en direct ook de fiets wat beter vast te draaien. Nóóit meer via fietsonline!

7. juli 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slechte service bij bezorging.

De fiets bestellen gaat prima.
En geld overmaken ook.
Maar ze zeggen flexibel te zijn met bezorging.
Maar dat is totaal niet zo.
Er wordt een bezorgtijd door je strot geduwd.
Ook na een belletje of het de tijd iets aangepast kan worden.
Ze hebben maling aan de klant.
Geen fietsonline meer voor mij.

29. juni 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik bestel een cyclus lakstift en krijg een quick-tiplak

Ik heb een cyclus lakstift mat zwart besteld en krijg een ander merk quick-tiplak mat zwart.
Bij het open maken van het pakket zie ik dat de verf in de enveloppe zit en ook over de hele tube zit zwarte verf.
Tevens vind ik het overdreven om de stift in een grote doos te bezorgen terwijl het een brievenbus pakket is.

6. maj 2021
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Duurdere verzending

Had 6 fiets-drukventielen besteld. Werden keurig vlot bezorgd. Alleen wat overdreven dat het voor 4,95 in een doosje via DHL werd bezorgd. Konden wel 300 stuks in dat doosje en kon bovendien ook in een brievenbus-pakje. Hoef je niet voor thuis te blijven en is bovendien nog wat goedkoper, 4,10.

2. maj 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Besteld; geleverd binnen 24 uur.

Donderdag om 14:00 2 binnen,- en buitenbanden besteld, vrijdag om 14:00 gemonteerd. Wel opvallend dat de binnenbanden met een andere DHL levering kwamen dan de buitenbanden.

16. april 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een fietslamp besteld ondanks de…

Een fietslamp besteld ondanks de reviews op Trustpilot omdat ze als enige de uitvoering hadden die ik wilde hebben.
Alles verliep vlekkeloos dus kan mijn ervaring niet anders omschrijven prima ervaring.

26. marts 2021

Afrader

Zodra ik betaald had werd me duidelijk gemaakt dat ik het geld hoe dan ook niet terug krijg. Vervolgens kreeg ik een geautomatiseerd bericht dat ik het volgende per mail zou ontvangen:
1. Betaalbevestiging
2. Factuur
3. Track & Trace informatie (alleen pakketten en fietsen in doos)
4. Voorstel afleverdatum (alleen bij rijklare fietsen)
5. Of er wordt een afspraak gemaakt door onze koerier (alleen bij rijklare fietsen)
Ik heb alleen de betaalbevestiging ontvangen, verder niets

De fiets was er vrij snel. Maar de staat waarin hij is afgeleverd is ronduit gevaarlijk. De 4e keer dat ik er op zat zakte mijn achterwiel ineens scheef en kon ik lopen naar huis. Maar goed ook, want thuis zag ik dat mij voorwiel er al bijna af was gevallen, de bouten waren helemaal los.
Ik heb op moment van schrijven nog geen antwoord gehad van de klantenservice. Maar de site maakt erg duidelijk dat ik niets hoef te verwachten.
Doe jezelf een plezier en ga naar een fietsenwinkel

18. marts 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Handelingskosten???? 30% extra betalen!

Ze berekenen belachelijke hoge handelingskosten voor items onder de €10,- ( ruim 30%)
Maar bij de verzendkosten worden ook nog eens afhandelingskosten berekend.

Zo wordt goedkoop veel duurder.

15. marts 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede prijs, afspraken nakomen en snel leveren, goede communicatie.

Ik las de reviews hier en de schrik sloeg me om het hart. Echter, ik bestelde iets op maandagmiddag, een paar uur later kreeg ik al de verzendbevestiging en de volgende ochtend stond DHL voor de deur met mijn pakketje. Bidons en onderdelen die ik bij Fietsonline voor een hele prettige prijs gekocht heb. Dus wat mij betreft gewoon top.

23. februar 2021

Slechte service

Product retour gestuurd, maar geen geld terug gekregen. Klantenservice reageert ook niet

2. februar 2021
Fietsonline-logo

Besvarelse fra Fietsonline

Beste Martin,

Graag ontvangen wij je ordernummer / bestelnummer zodat we kunnen nakijken wat de status van je retourverwerking is. Normaliter verwerken wij de retouren binnen 5 werkdagen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De goedkoopste (b)lijkt ook de snelste.

Gisteren (14-01) na lang vergelijken met andere sites bij fietsonline (voor het eerst) een buitenband besteld en 2 fietsbellen. Incl verzending scheelde dit nog steeds een paar euro met andere onlineshops. Het werd tot mijn blijde verrassing vanmiddag (15-01) al geleverd, kon hem er meteen opleggen, dus nog geen 24 uur met een kapotte fiets gezeten, topklasse !

15. januar 2021