Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

10 tallen pakketten verstuurd wat altijd goed gaat. Even wachten en label voor internationale DPD labels ook gratis te printen

Virksomheden har svaret

1 stjerne

Har besvaret 60 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Topservice en snelle levering

Topservice en snelle levering! Mijn bestelling werd snel verwerkt en netjes verpakt geleverd. De onderdelen waren precies zoals beschreven en van goede kwaliteit. Betrouwbare webshop met duidelijke communicatie. Zeker een aanrader!

21. april 2026

Geen product ontvangen

Product zou volgende dag geleverd worden. Een fietsvlag besteld voor mijn dochter. Na 4 dagen wachten nog steeds niets, ook niet aangemeld bij koeriers bedrijf. Appen heeft geen zin want omdat het via bol. was besteld, konden ze niets voor me doen. Via bol uiteindelijk mijn geld terug gekregen.
En vind ik diezelfde fietsvlag hier in een winkel de helft goedkoper. Bestel hier niet weer.

11. april 2026

Beste klant,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling niet op tijd is geleverd en dat u hier ongemak door heeft ervaren, zeker omdat het om een product voor uw dochter ging. Dat begrijpen wij heel goed.

Wij vinden het belangrijk om aan te geven dat bestellingen via bol.com via hun systeem verlopen, waardoor wij in sommige gevallen beperkt zijn in directe ondersteuning rondom verzending en tracking. Uiteraard had dit voor u wel gewoon goed geregeld moeten zijn, en het spijt ons dat dit niet is gebeurd.

Fijn dat u via bol.com uw geld heeft teruggekregen. Dat neemt echter niet weg dat de ervaring voor u teleurstellend is geweest, en dat vinden wij oprecht jammer.

Wat betreft het prijsverschil: prijzen kunnen per aanbieder en verkoopkanaal verschillen door onder andere service, platformkosten en logistiek. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn wanneer u hetzelfde product elders goedkoper aantreft.

We nemen uw feedback serieus en gebruiken dit om onze service en communicatie te verbeteren.

TopTierParts

Excellente klantenservice

Goeie klantenservice ben ontstekend geholpen met mijn order, ik had 2 binnen banden en 2 buitenbanden met de express levering besteld en die kwamen binnen 24 uur binnen, werd ook uitstekend geholpen nadat ik een vraag had over het ventiel van de binnenband. Echt een top bedrijf zou het 100% aanraden!

13. april 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hierbij wil ik mijn ongenoegen kenbaar maken

Hierbij wil ik mijn ongenoegen kenbaar maken over de gebrekkige dienstverlening. De service, behulpzaamheid en vakkundigheid zijn zeer onder de maat zowel schriftelijk als mondeling. Pogingen om contact op te nemen via het algemene e-mailadres zijn zonder resultaat gebleven; e-mails komen kennelijk niet aan of worden niet opgevolgd.

Daarnaast sluit de informatie op de website niet aan bij de daadwerkelijke productomschrijving. De gewekte verwachtingen zijn daardoor onjuist en misleidend.

Staan meer recensies met soortgelijke klachten. Daar zit gelukkig wel een lijn in!

Succes met de handel! Wij bestellen hier nooit meer.

14. april 2026

Bedankt voor uw review.

Wij herkennen ons niet in deze voorstelling van zaken. U geeft aan eerder een e-mail te hebben gestuurd, maar wij kunnen deze niet terugvinden in ons systeem. Vervolgens hebben wij pas eind maart 2026 inhoudelijk van u vernomen, terwijl uw bestelling al op 17 december 2025 om 20:41 is geplaatst.

Daarnaast staat op de productpagina duidelijk vermeld welk systeem van toepassing is. Om die reden herkennen wij ons niet in de opmerking dat de informatie misleidend zou zijn.

Onze retourtermijn is 30 dagen. Hoewel uw melding dus ruimschoots buiten deze termijn kwam, hebben wij alsnog voor u uitgezocht welk onderdeel wél geschikt was voor uw situatie. Daarnaast hebben wij u uit coulance ook nog aangeboden om het product toch retour te sturen.

Dat deze inspanning en coulance in uw review niet worden genoemd, vinden wij jammer.

TopTierParts.nl

Geen klantvriendelijkheid

De reactie van dit bedrijf berust op onwaarheden, valse beschuldigingen , zij blijven mij mails sturen met dit soort onzin zodanig dat ik ze heb moeten blokkeren, zo gaan ze met hun klanten om. Waarom doe ik zoveel moeite voor enkel een binnenband? Puur omdat dit bedrijf mij op een onterechte manier neerzet, ze spreken zichzelf continu tegen. Dit mag gezegd worden want zo ga je niet met klanten om.

Geen klantvriendelijkheid, geen service, weigeren onterecht een retour door zich in alle bochten te wringen en mij voor leugenaar neer te zetten. Ik zou het niet adviseren hier iets te bestellen.

25. marts 2026

Besvarelse fra Toptierparts

Wij hebben van u een binnenband retour ontvangen die wij niet verkopen. Daarnaast is deze gebruikt, geopend en incompleet, omdat de ventieldop ontbreekt.

Om deze reden kunnen wij deze retour helaas niet accepteren.

Positieve ervaring

Het duurde wel wat langer voordat ik de fietsmand ontving. Tevens ontbrak er een onderdeel, maar na een kort en prettig telefoon gesprek werd dit meteen opgelost. De volgende dag was het ontbrekende onderdeel binnen. Ik werd erg netjes geholpen en te woord gestaan.

26. januar 2026

Læs mere om andre typer anmeldelser.