Ik was opzoek naar de rodi web19 velg met net ff iets extras voor een e-bike met grotere spaakgaten en vaste eylets bovenop de velg ,moeilijk aan te komen als consument maar door te mailen perfect ge... Se mere
Bestellen voor 17u thuisgeleverd de dag erna? Ondertussen 3 dagen later nog steeds niets ontvangen. Volgens de tracking zit de bestelling in GLS Duitsland na eerst in GLS Nederland te hebben gezeten... Se mere
Bestelling: AHQCFEHGC. Gisteren om 16.38 uur bestelling geplaatst ,nadat ik eerst een vraag via hun mailfunctie had verzonden. Vlot een antwoord gehad,en daarop dee order geplaatst. Fiets band ,... Se mere
Erg tevreden over deze firma. Ik had een Icetoolz compressorhandvat gekocht maar ondanks hun tips beviel hij nog steeds niet. Geen probleem want ik kon hem gewoon terugsturen en dan werd het bedra... Se mere
Fietsonderdeel.com is de online webshop met een groot assortiment fietsonderdelen, accessoires en bromfietsonderdelen. Altijd hoge kortingen op alle producten met een snelle levering in Nederland en België. Op werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis!
Heel betrouwbaar en goede klantenservice
Snelle levering, goede behulpzame klantenservice via whatsapp, jammer dat 1 product voorlopig niet geleverd kon worden maar werd de terugbetaling supersnel overgemaakt .
Gewoon TOP
Product wijkt af van foto's
Het geleverde product wijkt af van de foto's op de website en het ontbrekende belangrijke onderdeel is duidelijk niet verdwenen tijdens het transport. Teleurstellend... (Spatbordset Eurofender Rapido 28''x46mm-zilver: het voorste spatbord heeft geen spatlapje noch zwarte afboording bovenaan.)
Snelle levering en ook nog snel een antwoord op een vraag vooraf.
Bestelling: AHQCFEHGC.
Vlot een antwoord gehad,en daarop dee order geplaatst.
Fiets band , remschijf en nog een ander onderdeel.Vanmorgen 7 Augustus stond de vervoerder voor de deur om het af te leveren. U hebt er een klant bij.Alleen jammer dat U zaken doet met een vervoerder die zich niet houd met de aan de in de mail aangegeven bloktijd van bezorging, te weten GLS.
Niet echt betrouwbaar dus.
Is het misschien mogelijk ,dat een klant kan kiezen uit een 2 of 3 tal vervoerders via een button,en dat deze dan de meerkosten zelf voor hun rekening kunnen nemen? Ik betaal graag iets meer voor een betere vervoerder.
Bestellen voor 17u thuisgeleverd de dag…
Bestellen voor 17u thuisgeleverd de dag erna?
Ondertussen 3 dagen later nog steeds niets ontvangen. Volgens de tracking zit de bestelling in GLS Duitsland na eerst in GLS Nederland te hebben gezeten. Bizar als het naar België moeten komen

leverbelofte niet waargemaakt
Omdat ze beloven snel te leveren was mijn keuze op deze partij gevallen, omdat ik de onderdelen snel nodig had. Belofte voor 17:00 uur besteld de volgende dag in huis wordt echter niet waar gemaakt.

Besvarelse fra Fietsonderdeel
juiste onderdelen en snel geleverd
Snelle correcte levering met oké prijs
Goede spullen voor een prima prijs.
Correcte en conforme levering
Prima bedrijf en service
Mooi assortiment en concurrerende prijzen. De onderdelen waren niet op voorraad, duurdere variant voor dezelfde prijs gekregen, prima communicatie ook vanuit het bedrijf.
Snelle en perfecte levering
Kabelverlengingset
Artikel omschrijving niet volledig. Diameter kabel is niet vermeld. Hierdoor heb ik nu niet het juiste artikel en kan ik er niets mee.
Vouwbare band in benodigde maat was…
Vouwbare band in benodigde maat was nergens te koop behalve bij fietsonderdeel. Ook voor schappelijke prijs en snel bezorgd.
Precies goed wat besteld is en op tijd.
Goede prijs voor artikel wat moeilijk…
Goede prijs voor artikel wat moeilijk te vinden was op internet.
Snelle verzending. Enigszins verlate levering ( door GLS)
Snelle levering
Een ongelooflijk snelle levering
Een ongelooflijk snelle levering, met duidelijke communicatie vooraf.
De foto kwam helemaal niet overeen met…
Bedankt om dit probleem zo professioneel op te lossen. Hier kunnen velen iets van leren. Ik kom zeker nog bij jullie terug als ik onderdelen nodig heb.