Doe al jaren zaken hier (auto en scooterverzekering) Er wordt standaard gekeken naar de beste verzekeringen die voor handen zijn waarbij ook de voor en nadelen worden benoemd. Kortom weinig omkijken n... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Zeer tevreden over de dienstverlening van Fidus Maastricht. De makelaar was prettig in de communicatie, het verkoopproces verliep soepel en professioneel en mijn huis was snel verkocht voor een uitste... Se mere
Zeer kundig geholpen en niet door een bot via een site, maar door een duidelijk Nederlands sprekende dame met verstand van zaken. Erg tevreden over Fidus en daarom meerdere verzekeringen bij hen aang... Se mere
We zijn 100% tevreden over de service van Fidus. Vooral de communicatie, energie en no-nonsense van onze makelaar konden we erg waarderen. Ons huis was binnen no-time verkocht. Ook de combinatie tusse... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Fidus zorgt voor al jouw financiële zaken. Van verzekeringen tot je pensioen. Of je nu je huis gaat verkopen of een lening nodig hebt voor je nieuwe bedrijf. Fidus zorgt dat jij zelfverzekerd door het leven kan.
Kontaktoplysninger
Holland
- info@fidus.nl
- fidus.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Alles wordt helder en duidelijk uitgelegd.
Denken met je mee, hoe en wat voor jou de beste opties zijn.
Wat ik het fijnste vind, ze nemen de tijd voor je.
Netjes te woord gestaan
Netjes te woord gestaan
En hoop dat ik get nodig heb ze me
Er goed mee helpen
Ik werd netjes te woord gestaan
Ik werd netjes te woord gestaan. En er werd mee gedacht over onze verzekeringen en verhuizing
Vriendelijk ontvangst
Vriendelijk ontvangst, duidelijke uitleg en goede verzekering voor een eerlijke prijs.
Vertrouwd
In deze tijden is Fidus, voorheen Regiobank, een betrouwbaar kantoor voor bankzaken en verzekeringen en meer. Super vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Ik had de overstap jaren eerder moeten doen.
Betrouwbaarheid.Waar 't mij om gaat is
Waar 't mij om gaat is, dat ik over verzekeringen geen gezeur aan m'n hoofd heb en op mijn verzekeraar kan vertrouwen.
Een hele goede service van dit bedrijf
Een zeer goed en behulpzame mensen .
Die weten wat zaken zijn en spelen
En waar nodig je helpen in nood
We zijn goed geholpen
We zijn goed geholpen, wij zitten al jaren bij Fidus en zijn voorgangers. En als je goed zit blijf bij deze maatschappij.
Betrouwbaarheid klantvriendelijk en…
Betrouwbaarheid klantvriendelijk en service
Niet doen
Niet doen, niet doen
- Zodra je online akkoord gaat, voegen ze zonder akkoord meer verzekeringen toe en brengen ze kosten in rekening, en dat, omdat het in hun voorwaarden is opgenomen
- Zij kunnen en willen geen bewijs leveren
Begin er gewoon niet mee
- Ze hebben niet eens een contactnummer
- Alleen chat en eigenlijk zit je to chatten met een computer
- 100% niet te vertrouwen
Do not strat with this company
- As soon as you agree online, they will add more insurance policies without agreement and charge you with, and they say because it is included in their conditions
- They don't even have a contact number
- They cannot and do not want to provide proof
Just do not start with them
Hele goede service en afhandeling
Fijne tussenpersoon voor alle verzekeringen. Duidelijke antwoorden en goede afhandeling
Vlotte telefonische afhandeling van een…
Vlotte telefonische afhandeling van een nieuwe autoverzekering en sluiten van mijn oude verzekering. Heldere communicatie en duidelijke e-mails.
Professionals
Snelle reactie, vriendelijk personeel , duidelijke uitleg
Top!
Goed naar alle verzekeringen gekeken waardoor ik onder aan de streep veel voordeliger uitkwam. Top
Altijd duidelijk en snelle reactie
Al mijn vragen eerlijk en netjes beantwoord. Zeer behulpzame en vriendelijk mevrouw. En de papieren gelijk ontvangen per email.
Jarenlang klant geweest
Jarenlang klant geweest, over gestapt naar een nieuwe tussenpersoon na veel ergernis en slechte communicatie, blijkt nu dat Fidus hoge marges rekent over zijn producten. ik betaal nu voor exact dezelfde verzekering van de zelfde verzekeraar 20% minder. ook bleek ik op veel fronten dubbel verzekerd. vervelendste was nog de extra kosten voor het service abonnement. de service was bijzonder slecht, op mails werd niet gereageerd en telefonisch werd je ook van het kastje naar de muur gestuurd. lang verhaal kort, weg gaan bij Fidus was een van de beste beslissingen van vorig jaar.
Jochem is een topper! Met een engelen geduld.
Jochem is een topper!
Autoverzekering ge-upgrade en verlengd
Autoverzekering ge-upgrade en verlengd voor een andere auto.
Perfect en vriendelijk geholpen en alles was heel snel geregeld.
Volgende keer weer Fidus !!!
Læs mere om andre typer anmeldelser.