Se, hvad kunderne siger
My experience with MADACOVI.CO was…
My experience with MADACOVI.CO was fantastic. The process of getting my belongings delivered to my home was really simple. I was genuinely amazed by their exceptional customer service. I will definitely keep purchasing from them in the future.
Absolutely terrible and unfit for its…
Absolutely terrible and unfit for its intended purpose. should be fully dissolved. Inconsiderate and shameful to those who fund their very existence
Alleen verzekering afsluiten online, de rest is nog logger dan een normale verzekeraar
Dramatisch bedrijf die eigenlijk geen idee heeft wie hun klanten zijn. Ook als klant weet je niet waar je verzekerd bent. Is het nu Verzekeruzelf, Fidus, Intrasurance, Anker of Heinenoord Assuradeuren en de prijzen gaan alleen maar omhoog.
Site werkt vaak niet of nauwelijks, Mijndossier werkt vaak niet en laat dan geen polissen zien, beloven "Eenvoudig online afsluiten en beheren" maar bedoelen eigenlijk alleen afsluiten want om op te zeggen of iets aanpassen moet je een fysieke brief sturen.
Dit bedrijf verzekerd zichzelf van een…
Dit bedrijf verzekerd zichzelf van een dikke portemonnee ten koste van zijn klanten.
Na vele chats
Na vele chats, vele mail, lukt het na 18 dagen nog steeds niet om een verklaring van 12 schadevrije jaren te krijgen. Soms beloftes , meestal stilte. Ze doen gewoon niets.
Onterecht factureren na jaren van opzegging
7 jaar geleden mijn verzekering opgezegd . Beginnen ze me opeens een jaar geleden geld van mijn rekening af te schrijven… zonder opgave! Is verzekerUzelf mijn opzegging zogenaamd kwijt. Of ik even mijn bewijs van opzegging kan toesturen. Maar dat kan ik niet want ik kom niet meer in mijn digitaal dossier. Het is te gek voor woorden. Onterecht afschrijven en of ik met een bewijs kan komen. Bizar! Zonder excuses of dat ik de fout heb gemaakt.Ben al maanden met allerlei medewerkers aan het e-mailen. Kom geen stap verder. Terwijl zij de fout maken.
Aanmelden kan online maar opzeggen…
Aanmelden kan online maar opzeggen werkt niet online.
Dus moet je brief sturen met opzegging.
Volgens de wet moet je kunnen opzeggen op de manier zoals je je aan gemeld hebt.
Maar dat geld niet voor deze maatschappij.
Nu opgezegd klaar met dit bedrijf.
Fijn niet telefonisch bereikbaar zijn en dat de site ook super werkt. Niet dus.
Adrie kan typen wat hij wil maat de wet is de wet.
Moeilijk bereikbaar
Moeilijk bereikbaar, reageren niet binnen de 2 werkdagen hoewel ze dat wel zeggen. Niet telefonisch of via chat bereikbaar. Verhoging servicekosten zonder aankondiging of uitleg. Maar incasseren lukt hen altijd! Kortom, heel vervelend.
Niet betrouwbaar
Deze verzekeringsmaatschappij maakt zijn naam waar. Verzekeruzelf.nl is precies zoals het letterlijk wordt bedoeld. Als er waterschade is als gevolg van lekkage aan een waterleiding, valt dit niet onder de dekking van de verzekering. Zie profiel foto voor schade dat niet wordt vergoed.
Vanaf begin januari al bezig om de…
Vanaf begin januari al bezig om de tekst aan te passen op polis. Mails worden laat of slecht beantwoord. Gisteren pas eindelijk opgelost. Heb me twijfels of ik hierbij verzekerd wil blijven. Stel dat er wel iets aan de hand is zijn ze dan ook zo traag ?
Geen aanrader!
Het duurde 6 maanden om een adreswijziging door te geven daarom is mijn schade niet vergoed. Websiteknoppenn werken om de haverklap niet. En nog veel en veel meer drama ik heb opgezegd geen aanrader!
service en betrouwbaarheid onder alle peil
Exact 1 week geleden (met veel moeite wegens een niet/slecht werkende site) een glasschade gemeld. Door een chatmedewerker tot tweemaal toe verzekerd dat er binnen 48 uur contact met me opgenomen zou worden. Na drie dagen helemaal niets gehoord of gezien te hebben maar weer contact opgenomen via chat, alles zou goed komen maar duurde iets langer vanwege de alternatieve manier van het indienen van de klacht (wegens de slecht werkende site). Na 6 dagen nog niets gehoord. Via de chat kreeg ik te horen dat ik dan zelf (over service gesproken) maar eens per email contact moest opnemen met de schadeafdeling . Gedaan maar zoals ik wel verwachte, ook vanuit deze hoek na 24 geen enkele reactie. Zelfs geen bevestiging van de ontvangst van mijn email. Blij dat het in dit geval niet om een serieuze schade zoals het afbranden van mijn huis gaat...........
Autoverzekering niet om te zetten per telefoon.
Woensdag nieuwe auto gekocht. Voordat ik op weg ging, wilde ik het kenteken veranderen van mijn autoverzekering en de dekking.
Ben half uur bezig geweest, maar dit lukte niet. Ook niet telefonisch benaderbaar. Waardeloos verzekeringsbedrijf.
Sinds de overname door Fidus is de…
Sinds de overname door Fidus is de online omgeving een ramp. Je kunt bijna niets inzien, en weinig aanpassen. Op e-mails wordt niet gereageerd. Alleen via WhatsApp kan je tijdens kantooruren contact krijgen. En dan duurt het nog dagenlang voordat er inhoudelijk iets wordt gedaan. Ik ben al 2 weken bezig om mijn verzekeringen daar op te zeggen!
Een WhatsApp bericht van 9 januari 2023:
"Het is op dit moment erg druk met het beeindigen van de polissen, zodra d it geregeld is ontvangt u vanuit ons een bevestiging! Natuurlijk wordt dit met terugwerkende kr acht gedaan.
Wij zijn bezig met alle beeindiging aanvragen.
Wij proberen u zo spoedig mogelijk van antwoord te voorzien. U kunt het beste een verzoek indienen bij verzekeruzelf heinenoord nl om uw aanvraag met spoed op te pakken.
Ik zal ook mijn desbetreffende collega's inlichten of wij kunnen kijken om uw beeindiging te verspoedigen!"
En nog steeds nada, niks, nul komma nul.
Glas in voordeur werd 2 jaar geleden…
Glas in voordeur werd 2 jaar geleden vervangen en betaald door verzeker uzelf. Dit jaar 2 ruiten in dezelfde deur defect maar de leidinggevende weigert een coulance regeling en ik moet nu 385 euro zelf betalen. Ook wilde hij een aankoopbon van een 14 jaar oude kast inzien. Nu die heb ik niet dus. Waardeloze organisatie. Zodra ik verhuis gauw naar een betrouwbare verzekering.
Onverzekerd op een ander adres.
Bij een nieuwe factuur blijkt dat ik een woonverzekering op een ander adres heb. Ben dus al die tijd onverzekerd geweest! Nu is een telefoonnummer wel erg handig.
Een paar uur later blijkt het niet mogelijk om in te loggen. Totaal onbereikbaar dus. Dit in combinatie met de andere slechte ervaringen op deze site doet vermoeden dat ik beter weg kan wezen hier. Hoe moet dat als ik een schade heb? Dat kan toch niet?
Gelukkig werd ik na een tijdje (en review op trustpilot) benaderd door een vriendelijke dame. Die aangaf dat het adres van de verzekerde woning wel klopte, maar het factuuradres niet (maar alles gaat uitsluitend online toch??) De slechte review waren uit 2020 toen er idd vanalles fout ging. Inloggen bleek ook weer te kunnen nadat ze een link stuurde.
Heb het maar zo gelaten, maar zal zeker nu en dan checken of inloggen zonder haperen gaat.
Opzeggen lukt niet
De premie van de autoverzekering ging op eens heel veel omhoog. Ik probeer al heel lang met ze in contact te komen. Eerst omdat ik niet kan inloggen, en nu om op te zeggen. Heb al een tijdje een andere verzekering en boek de automatische incasso maar terug. Maar krijg geen contact met ze.
Website functioneert niet, chat functioneert niet, zijn totaal onbereikbaar.
Ik probeer een schade te melden maar dat lukt niet. Het menu werkt niet. De hele website is slecht.Als je een premie probeert uit te zoeken kom je niet verder. Je kunt alleen via chat je klacht uitleggen en toen ik dat deed kreeg ik alleen antwoord op veelgestelde vragen waar de mijne niet tussen staat. Ik krijg gewoon geen contact met ze. Ik weet niet hoe het verder moet. Deze organisatie krijgt a geruime tijd 20 euro per maand van mij en als ik ze nodig heb zijn ze niet thuis. Ik wil opzeggen, maar dat moet dan maar per post, want ook dat kan niet via hun website.
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring. Ik had waterlekkage in de badkamer. Ik heb hiervan melding gemaakt. Medewerker vraagt wat de oorzaak van de schade is. Dit is mij niet duidelijk, want ik ben geen loodgieter. Ik vraag wat ik moet doen. Medewerker geeft aan dat ik een bedrijf kan in schakelen. Ik vraag of dit vergoed wordt en krijg het antwoord. Ja, uw polis biedt dekking voor opsporen en herstellen van leiding lekkage. Ik vraag vervolgens of lekdetectie vergoed wordt en krijg daar een bevestigd antwoord op. Eindstand mag ik de rekening van het onderzoek zelf betalen, want er was een andere oorzaak ondanks dat ik duidelijk gevraagd heb welke stappen ik moet volgen.
Schande, een verzekering hebben waar jij moet betalen voor voor onderzoek die zij vragen. Ik ga naar kifid!!!
Conclusie na 3 jaar verzekeren bij verzekeruzelf
3 jaar lang een motorverzekering gehad. Toen al veel gedoe met aanmelden, ik werd onterecht geweigerd vanwege mijn leeftijd.Bleek fout in het systeem te zijn. Dit jaar de premie met 33% omhoog, ondanks dat er bij mij niks veranderd is. Opzeggen via het inloggen was op geen enkele manier te doen. Dus ze maar een brief gemaild.
Læs mere om andre typer anmeldelser.