Se, hvad kunderne siger
Zeer kundig geholpen en niet door een bot via een site, maar door een duidelijk Nederlands sprekende dame met verstand van zaken. Erg tevreden over Fidus en daarom meerdere verzekeringen bij hen aang... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Fidus zorgt voor al jouw financiële zaken. Van verzekeringen tot je pensioen. Of je nu je huis gaat verkopen of een lening nodig hebt voor je nieuwe bedrijf. Fidus zorgt dat jij zelfverzekerd door het leven kan.
Kontaktoplysninger
Holland
- info@fidus.nl
- fidus.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zeer tevreden over de dienstverlening…
Zeer tevreden over de dienstverlening van Fidus Maastricht. De makelaar was prettig in de communicatie, het verkoopproces verliep soepel en professioneel en mijn huis was snel verkocht voor een uitstekende prijs. Absoluut een aanrader.
Duidelijk en goed voorbereid…
Duidelijk en goed voorbereid verkoopproces, waarbij je zoveel mogelijk ontzorgd wordt
Slechte service
Slechte service, komen hun afspraken niet na. Wij willen van hun af als kleiner bedrijf. Het is gewoon een drama.
Zeer tevreden klant.
Erg tevreden over Fidus en daarom meerdere verzekeringen bij hen aangegaan.
Klantvriendelijk
Hier denkt men met de klant mee om het zo goed mogelijk te verzekeren tegen een zo scherp mogelijke prijs.
Fidus maakt persoonlijk contact waardevol
Ik heb een vaste contactpersoon die mijn persoonlijke situatie kent en haar advies op aanpast.
Ze zijn ook eerlijk als een verzekering elders goedkoper is.
Via de telefoon zeer eenvoudig een…
Via de telefoon zeer eenvoudig een nieuwe verzekering afgesloten.
Doen wat ze zeggen en wat gevraagd…
Doen wat ze zeggen en wat gevraagd wordt. Vriendelijke mensen.
Kundig en snel geholpen
Snelle, kundige en duidelijke communicatie en reactie
Gewoon niet doen!
Verzekeringen lopen niet bij Fidus, is alleen een tussenpersoon. Van een tussenpersoon mag je service of begeleiding verwachten…. Die krijg je dus niet. De enige actie die Fidus onderneemt is incasso incasseren. Wees dus gewaarschuwd, kijk nog ff verder
Heel duidelijk
Heel duidelijk en snel onze autoverzekering behandeld, en netjes terug gebeld dezelfde dag
Fidus is geen moedige verzekeraar
Fidus is geen moedige verzekeraar, ze durfden een gehandicapten scootmobiel die 30km per uur rijd niet te verzekeren. De beleefdheid was ook niet hoog en de toon was onvriendelijk. Als ik werkelijk een ongeluk in het verkeer zou hebben, dan zou dit niet de verzekeraar zijn die ik achter me zou willen hebben.
Zijn bezig met afschuiven en pappen en…
Zijn bezig met afschuiven en pappen en nathouden. Zijn onbetrouwbaar en keren de schadevergoeding niet uit.
Waar ben ik verzekerd ?
Weer zo'n verzekering die is doorverkocht (?) aan een andere partij. Het is dus moeilijk om uit te vinden waar je moet zijn voor een schade melding. Uiteindelijk mijn schade via een formulier doorgegeven maar geen enkele reactie gekregen. Na telefonisch contact opnieuw de melding gedaan en een ontvangst bevestiging gekregen.
Prima bevallen en snel geregeld
Prima bevallen en snel geregeld. Andere auto gekocht en met 1 telefoontje werd de verzekering overgeschreven en aangepast naar nieuwe de auto. Ook werd er gekeken naar de goedkoopste aanbieder.
Al jarenlang klant,nooit problemen…
Al jarenlang klant,nooit problemen gehad,altijd goed geholpen
Zijn erg vriendelijk en behulpzaam
Zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Telefonisch bereikbaar
Top service en goed bereikbaar
Doe al jaren zaken hier (auto en scooterverzekering) Er wordt standaard gekeken naar de beste verzekeringen die voor handen zijn waarbij ook de voor en nadelen worden benoemd. Kortom weinig omkijken naar, snel en goed bereikbaar en doen wat ze beloven. Gr. Ron Blok
Snel bereikbaar en snelle service …
Snel bereikbaar en snelle service duidelijke corespondentie
Læs mere om andre typer anmeldelser.