Efter ni måneder med ildelugtende FibroTech paneler, har vi fået det tilbud fra TreeTops, at de vil sende os 14 nye paneler - hvis vi vel at mærke selv fjerner de gamle paneler og selv opsætter de n... Se mere
Da jeg flyttede i ny lejlighed var der meget støj fra naboer, og Fibrotech var meget hjælpsomme ift. forskellige muligheder, spørgsmål og leveringen var også hurtig. De passer både pænt ind, og så... Se mere
Søde og hjælpsomme i kundeservice Da jeg flyttede i nyt hus, havde jeg voldsomme akustik-udfordringer. Jeg kontaktede Fibrotech for at få råd og vejledning, omkring valget af disse. Blev mødt af en... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi sælger lyddæmpende akustikplader til træbeton loft i alle dimensioner. God akustik ✓ Fremragende lydisolering ✓ Grundig montagevejledning ✓
Danmark
- fibrotech.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
De bedste akustikpaneler.
Har lige modtaget de absolut bedste akustikpaneler jeg til dato har arbejdet med. Fineste overflade, og kanter så fine. Den sorte MDF er virkelig sort. Jeg har prøvet andre paneler der forstyrre øjet, men ikke dem fra FibroTech. Varmeste anbefalinger herfra.
De absolut dårligste akustikpaneler jeg…
De absolut dårligste akustikpaneler jeg til dato har arbejdet med. Tryk mærker i overfladen. flosset kanter så man er nødsaget til at stå og slippe alle kanter på langs af lamellerne. Den sorte MDF der et brugt ligner noget hvor der har mangler farve under produktionen. Og for at det ikke skal nok så forstyrre der øjet at se på ved støre overflader har jeg ikke oplevet ved ander paneler. De svære har jeg først opdagen disse fejl efter opsætning.
Useriøst svar fra Fibrotech. For det første arbejder jeg ikke ved ved det firma der bliver henvis til men har netop også købt paneler der fra til et andet projekt. Og med hensyn til mine stave fejl så er jeg klar over dem. Men jeg har svært ved at stave da jeg stærkt ordblind.

Svingende kvalitet
Øv, havde købt i alt 11 stk fibrotech unika. 4 af dem er så ikke blevet limet ordentlig og aldrig blevet clipset. Lidt træls når man har monteret pladerne i loftet og man først finder ud af det når stavene begynder at falde ned. Det virker til at det er gået lidt stærkt med at lave dem og det er lidt en skam når man ellers har betalt for dem. Pt er 6 stave faldet helt af og en masse andre er på vej til at lave samme numre.

Sød og hjælpsom kundeservice
Søde og hjælpsomme i kundeservice
Da jeg flyttede i nyt hus, havde jeg voldsomme akustik-udfordringer. Jeg kontaktede Fibrotech for at få råd og vejledning, omkring valget af disse. Blev mødt af en utrolig sød og hjælpsom pige, og sammen fandt vi ud af hvad der ville virke bedst hos mig. De blev bestilt gennem Stark og leveret inden for en uge.
I denne tid med globalt leveringsvanskeligheder, er jeg virkelig overrasket over overskuddet og service i denne virksomhed med så kort leveringstid. 1000 tak for hjælpen <3
6-stjernet anmeldelse
Hvis du overvejer, at købe paneler til dit hjem, kan jeg med 100% anbefalde Fibrotech by Treetops A/S. Udelukkende det bedste produkt jeg har arbejdet med til dato!
Fibrotech akustikpanel
Har netop monteret Fibrotech akustikpaneler hjemme i stuen. Og hold nu kæft, et super lækkert produkt!
Utroligt nemt at montere og top kvalitet!😃
Ringede til treetops, for at høre om det virkeligt var SÅ nemt at montere.
Dennis berolige mig og fortalte jeg havde gjort det helt korrekt.
10/10 stjerner herfra.

Fantastisk service!
Fantastisk service!
Altid hurtig svar på mailen, hurtig og god service.
Samtidig med de leveret varer er kvalitet.
Kæmpe anbefaling herfra!
3 ud af 5 paneler var limet skævt
3 ud af 5 paneler var limet skævt, således samlingerne blev skæve. Måtte rettes med en hobbykniv og gav ikke perfekt resultat. Ikke ok til 749,- kr pr stk. OG hvorfor er overfladen på de sorte (dyre) skruer blank, når det sorte i panelerne er mat ?? Grimt når der er dagslys på panelerne.
Jens, Vejle

Besvarelse fra TreeTops A/S
Fibrotech akustikpaneler skaber fremragende akustik og harmonisk udseende
Som bygherre til et splinternyt hus var vi tvivl om, hvordan vi skulle beklæde lofterne. Man er sjældent i tvivl om, hvordan man vil have gulve og vægge, men lofter...... NEJ.
Når det kommer til lofter opererer byggefirmaer/typehusfirmaer ofte kun med følgende tre standardløsninger: Træloft i profilbrædder med note og fer, træbeton (også kaldet Troldtekt) og gips med og uden huller
Efter at have googlet og gennemset mange lofter på internettet faldt løsningen ubetinget på gipsloft kombineret med store øer af Fibrotech akustikpaneler i varianten ask, der går plan med gipsloftet. Med undtagelse af vådrummene har vi så fået opsat akustikpaneler i alle husets rum i huset.
Udseendemæssigt er det blevet utrolig flot, og akustikken i huset er enestående trods store rum, højt til loftet og hårde materialer over alt - herunder flisegulv i hele huset.
Vi kun give de varmeste anbefalinger til Fibrotech akustikpaneler fra TreeTops A/S. Det er helt sikkert det bedste valg af mange, som vi skulle træffe ift. byggeriet.
PS: Hvis flere billeder ønskes så send blot en SMS på tlf. 23 90 90 32.

Besvarelse fra TreeTops A/S
Vi har monteret træbeton loft fra…
Vi har monteret træbeton loft fra Fibrotech som vi er super tilfredse med. Havde fået en lille skade på en plade som jeg manglede reparationsmaling til. Ricki fra Treetops løser det lynhurtig og får den sendt med GLS. Super service og anbefaler klart dette firma.
Jeg kan virkelig anbefale TreeTop
Jeg kan virkelig anbefale TreeTop. De har en fantastisk medarbejder Jacob, som i den grad har gjort alt for at hjælpe mig med et komposit-bræt fra min nye terrasse, som vi havde fået ødelagt. Farven var i restordre, men så snart det var på lager blev jeg ringet op. Det var skåret til i det rigtige mål og sendt til min adresse. SUPER service. Ydermere var det uden beregning, mere kan man dårligt forlange.
Jeg stod akut og manglede skruer til…
Jeg stod akut og manglede skruer til mine nye paneler.
De blev straks sendt afsted. 👍
Kanon service og top kvalitet
Vi har igennem købt Fibrotech træbeton til vores lofter og vi er ovenud tilfredse. Derudover har vi efterfølgende fået super god service hos TreeTops (fibrotech.dk) - det kan varmt anbefales at handle hos dem.
Super service og Fibrotech er et rigtig godt produkt
Super service og Fibrotech er et kvalitetsprodukt som laver en kanon god akustik. Jeg havde spørgsmål til produktet om bla. RAL koden og om jeg kunne købenogle skruer, sendte jeg en mail og fik svar 10 min. efter.
Det er god service.
Super kvalitet og god service!
Super kvalitet og kanon akustik, da jeg havde spørgsmål til produktet fik jeg svar inden for 5min via. mail på en torsdag aften kl. 20, det er god service.
Super hurtig forsendelse af testpakke - valuta for pengene !
Bestilte en testpakke med panelplader i de 6 farver de findes i, og modtog prøverne 3 dage efter - Nu vil vi vælge træsort og lave en super flot tv stue.
Flot terrasse
For et år siden købte jeg ca 20 m2 Kirkedal komposit terrassebrædder til renovering af 40 år gammel terrasse, terrassen blev meget flot, så nu har jeg igen købt ca. 30 m2 Kirkedal terrassebrædder til den anden side af huset. Brædderne er monteret og det ser rigtig godt ud.
Jeg har fået god og kompetent behandling af Treetops A/S,kan derfor kun anbefale dette firma.
4990 stk på lager...0!!
De Reklamerer med 4990 stk på lager. Køber glædeligt mine akustplader i ask på deres hjemmeside efter at konstatere at Bauhaus har udsolgt og jeg mangler stadig 5 plader (ud af 20).
De kommer så retur med meddelelsen at pladen IKKE alligevel er på lager på trods af at deres hjemmeside siger 4990 stk på lager. Da jeg ringer til dem med min frustrationer bliver supporten fornærmede i stedet for at løse mit problem. Det er ikke godt nok. Få styr på jeres lagerinfo på hjemmeside så I ikke spilder vores tid.