Efter ni måneder med ildelugtende FibroTech paneler, har vi fået det tilbud fra TreeTops, at de vil sende os 14 nye paneler - hvis vi vel at mærke selv fjerner de gamle paneler og selv opsætter de n... Se mere
Da jeg flyttede i ny lejlighed var der meget støj fra naboer, og Fibrotech var meget hjælpsomme ift. forskellige muligheder, spørgsmål og leveringen var også hurtig. De passer både pænt ind, og så... Se mere
For et år siden købte jeg ca 20 m2 Kirkedal komposit terrassebrædder til renovering af 40 år gammel terrasse, terrassen blev meget flot, så nu har jeg igen købt ca. 30 m2 Kirkedal terrassebrædder til... Se mere
Søde og hjælpsomme i kundeservice Da jeg flyttede i nyt hus, havde jeg voldsomme akustik-udfordringer. Jeg kontaktede Fibrotech for at få råd og vejledning, omkring valget af disse. Blev mødt af en... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi sælger lyddæmpende akustikplader til træbeton loft i alle dimensioner. God akustik ✓ Fremragende lydisolering ✓ Grundig montagevejledning ✓
Danmark
- fibrotech.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Skidt kvalitet. Skidt service.
Bestilte 3 akustikpaneler til levering 28/12. Panelerne blev stillet på min adresse en uge før uden advisering. Heldigvis kom jeg hjem samme aften og kunne få dem i sikkerhed.
Det viser sig så, at det ene panel har 2 fejl. Skidt kvalitet.
Jeg har været i kontakt med firmaet, som kalder det “uheldigt”.
Jeg tager billeder, som medsendes klagen. Derefter smider jeg det defekte panel ud.
Da bliver jeg kontaktet af firmaet, som vil have det defekte panel retur før de kan erstatte. Det ligger dog på genbrugspladsen, så ingen hjælp at hente der.
Skidt kvalitet. Skidt service.
Super hurtig levering
Super hurtig levering, nem at montere, og så paneler bare kanon flotte og en lækker kvalitet.
Køb ikke akustikplader (ringe kvalitet)
Aldrig mere fra Treetops, der findes heldigvis alternativer. Fatter ikke Jesper Buch (Løven) vil lægge navn til dette firma på Youtube.
Købte 5 stk Unika 25 til vådrum, alle var der fejl på, knaster og boblet i laminaten, samt laminat lagt på MDF pinde hvor der var spor i. (ærgerlig at man ikke kan lægge billeder op, her.) Jeg henvendte mig til Stark, hvor jeg havde købt pladerne, da Treetops ikke vil kommunikere med slut-kunden)
Mail til Stark:
I går skulle jeg sammen med en tømrer som jeg havde hyret, (til fuld timeløn, og som måtte tage hjem efter få timer) montere de fine paneler, men da jeg åbnede pakkerne blev jeg slemt skuffet,
der var fejl på samtlige, ((de burde være sorteret fra i en kvalitets kontrol)
Men da de kommer fra et køkken/badfirma i dag og monterer nye badelementer og spejl, var vi nød til at bruge de 3 af dem og håbe på at elementer og spejl dækker fejlene,
men det er jo ikke i orden og jeg skal have tømreren ud igen og montere de 2 sidste når de bliver ombyttet.
Så jeg vil gerne at du:
1. Tager fat i Treetops og beder dem sende en kredit nota på alle plader.
2. Ombytter de 2 sidste U/B (som selvfølgeligt skal være 100% i orden, da de skal sidde hvor de ikke bliver dækket af noget.
Svar fra Treetops til Stark
Først og fremmest så har jeg ikke Kent på cc, da vi ikke har direkte kommunikation med slut kunder.
Vi ombytter selvfølgelig de 2 stk. han ikke har monteret.
Men vi kan ikke kreditere eller ombytte noget kunden har monteret.
Når kunden montere en vare en de accepteret.
Fantastisk service
Vi har nu haft købt akustik paneler af 2 omgange - høflig og venlig betjening begge gange. Ikke bare giver panelerne en lyddæmpning og bedre akustik - men de pynter også i hjemmet.
Varm anbefaling fra mig
Jeg vil varmt anbefale disse akustikpaneler. De har virkelig haft en markant effekt på min akustiske oplevelse, og jeg er komplet tilfreds med det endelige resultat. Hvis du søger de absolut bedste akustikpaneler på markedet, behøver du ikke lede længere. FibroTech har udviklet et produkt, der imponerer på alle måder, og jeg er begejstret for at inkludere dem i min samling af akustiske værktøjer. Desuden er jeg yderst tilfreds med deres kundeservice, og leveringen var både hurtig og pålidelig. Det var en helt igennem fantastisk oplevelse.
Kirkedal Komposit Hegn med Alu stolper
Vi har haft glæden i 2 år med et Kirkedal Komposit hegn i sort med aluminium stolper.
Men nu her lige under 2 år efter opsætning er mange brædder begyndt at flække og bue voldsomt.
Efter kontakt til Tree Tops DK lovede de at skifte alle brædderne på hegnet u/b.
Tree Tops Danmark har haft montøre ude og skifte det de mente var reklamations berretiget.
Jeg skrev med Dennis og han sagde at det var fordi det stod i spænd flere steder , dog svarede jeg så at der var 2-4 brædder de havde glemt at skifte og det lovede han at sende dem forbi for at udbedre.
Jeg skrev i sammenhæng med dette at jeg ønskede at være hjemme for at besigtige at brædderne står i spænd som de påstår. Men intet svar fra Dennis dog har han idag haft montøre ude og skifte de pågældende brædder de havde glemt i 1 omgang.
Dog helt uden at svare os eller informere os.
Vi er ikke tilfredse med denne behandling , og mener at de kun skifter dem der er flækket på trods at flere fag buer op til 2/3 cm på 180cm uden at stå i spænd…
Rep. Maling er umuligt at få fat i
Meget bløde/porøse træbeton plader, mange malerskader som man skal udbedre.
Har dog ventet 3mdr på maling nu, så når der forhåbentligt kommer på lager i engang i 2023 så skal man til at spray male mens huset er møbleret osv!
Os så kan kundeservice godt virke en anelse arrogante når man ringer!
Nyt hegn .. så vælg Treetops
Efter 6 år nyder jeg stadig mit flotte hegn fra Treetops
Hegnet er med jernstolper , hvilket giver et godt look .
Treetops giver en kunde pleje langt ud over hvad man kan forvente .
Vi har lige haft et mindre problem med hegnet , trods hegnet er købt for flere år siden var servicen igen i top, og problemet hurtigt løst
De allerbedste anbefalinger til Treetops
Jeg havde problemer med at finde plader som matchede dem jeg allerede havde købt hos en forhandler. Jeg skrev så direkte til firmaet som fluks fandt de rigtige - de leverede dem endda dagen efter OG tog de forkerte med! Genialt 👏🏻👏🏻
Vi har kun haft vores loft i en uges tid, men vi er allerede super glade for det. Det gør en kæmpe forskel for vores akustik!
Vildt god service ingen problemer
Fede produkter og super service
Venlig og effektiv
Da jeg modtog en panel med en fejl, fik jeg hurtig ombytning uden problemer. Mine varmeste anbefalinger herfra!
Lyn hurtig service!
Jeg er så glad for mine kirkedal terrasse brædder. Hurtig og venlig service.
God service og top kvalitet!
God service og top kvalitet! Super glad for min fine nye terrasse.
TreeTops kan klart anbefales!
God service og hammer god kvalitet
God service og altid hurtig svar på mail
Jeg har været glad for at have valgt…
Jeg har været glad for at have valgt tree tops for at lave den smukkeste teresse. Der har været god service og professionelt hele vejen igennem. Kan kun anbefales og bare man kunne give 10 stjerner.
Har nu haft mine paneler monteret i er…
Har nu haft mine paneler monteret i er par uger.
Og jeg er så glad for resultatet.
Det har hjulpet utroligt meget på akustikken, samt det ser bare super godt ud. Stor anbefaling herfra😁