Meget venlig og imødekommende betjening. God rådgivning, med mulighed for at ringe med opfølgende spørgsmål. Det hjælper jo rigtig meget, at man kan spare en hel del penge på sin forsikringer vel at... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos Fælles Forsikring (fforsikring.dk) er vores fokus at levere forsikringsløsninger, der gør en reel forskel i hverdagen for private- og erhvervskunder. Vi tilbyder et bredt udvalg af privatforsikringer, der kan tilpasses dine behov, og vi gør en dyd ud af at sikre, at du altid føler dig tryg og godt informeret. Vores mission er enkel: at skabe tryghed gennem gennemsigtighed, personlig rådgivning og forsikringsdækninger, der passer til dit liv. Vi ved, at forsikringer kan være svære at overskue, men med vores erfarne team af rådgivere sørger vi for at gøre det nemt og forståeligt. Uanset om du har brug for en indboforsikring, erhvervsansvar, ulykkesforsikring eller noget helt andet, hjælper vi dig med at finde den løsning, der beskytter det, der betyder mest for dig. Hos Fælles Forsikring går vi op i at skabe stærke relationer til vores kunder. Vi tror på, at tillid og åbenhed er fundamentet for gode løsninger, og derfor arbejder vi altid for at tilbyde de bedste vilkår uden skjulte gebyrer eller komplicerede betingelser. Vi er stolte af at være din betroede partner, når det handler om at sikre dig og din familie i hverdagen. Besøg os på fforsikring.dk og oplev, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe tryghed gennem de rette privatforsikringer.
Dronning Olgas Vej 20B, 2000, Frederiksberg , Danmark
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Alexander kan virkelig finde ud af at forstå ens behov. Første gang jeg oplever Ikke at få proppet noget ned i halsen, men derimod vejledende på en rar måde.

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Virkelig god service, ærlig og fokus på at få den rette forsikring og ikke bare den dyreste

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Har sjældent oplevet så god service! Det virkelig trygt at være kunde hos Fælles Forsikring. De er nærværende, hjælpsomme og forklarer tingene i et sprog, man faktisk forstår. Man bliver ikke bare et nummer i systemet, men mødt som menneske. En kæmpe tak til Alexander for den gode oplevelse. Kan kun anbefale dem!

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Jeg havde en rigtig fornuftig snak med Alexander fra Fælles Forsikring, som virkelig er dygtig og professionel. Kæmpe anbefaling herfra!

Fantastisk oplevelse! Virkelig professionelle

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Havde en rigtig god snak med Alexander fra fælles forsikring! Vi fik lavet en løsning, der er som skræddersyet til mit behov. En varm anbefaling herfra!

Fælles Forsikring skriver om sig selv :
“Vi gør en dyd ud af at sikre, at du altid føler dig tryg og godt informeret”.
Men det er desværre ikke den oplevelse jeg har fået i mit nylige skifte til FællesForsikring.

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Hurtig og effektiv behandling af min forsikringsag. Medarbejderne er tilstedeværende, og gør hvad der skal til for at netop du som kunde er i fokus.

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Virkelig en skøn oplevelse at være kunden hos dem, de tager en i hånden gennem hele processen og er virkelig sympatiske og hjælper en når man en dag skal bruge den forsikring! Særligt tak til Alexander derindefra!!

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Hos Fælles Forsikring oplevede jeg høj professionalisme, fleksibilitet og vigtigst - en konkurrencedygtig pris man ikke kunne takke nej til. Stor anbefaling herfra!

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Jeg opnået en besparelse på flere tusinde kroner, og med god dækning - kan kun anbefale dem.

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Jeg spare flere tusinder kroner ved skiftet til fælles forsikring plus de ovenikøbet sørger for, at jeg bliver dækket bedre ind.
5 stjerner herfra!

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Havde en ærlig og rigtig god oplevelse med Fælles Forsikring - det kan klart anbefales at tegne forsikring her.

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med fællesforsikring. Hurtig og professionel service, og jeg følte mig tryg og godt behandlet hele vejen. Kan klart anbefales!

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Jeg har lige tegnet bil, indbo og husforsikring hos Fælles Forsikring og er super glad for det. Fik sparet en del penge, hvilket altid er fedt. Snakkede med en rigtig dygtig rådgiver, som hjalp mig med at finde nogle ekstra ting til husforsikringen, der faktisk giver mening, og det uden at presse mig overhovedet. Det hele var bare afslappet og nemt.
Kan klart anbefale dem, hvis du vil have noget forsikring hvor du både sparer penge og får god hjælp.

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Super kompetent og effektiv service. En overskuelig og gennemsigtig dialog om mine forsikringer. Klar anbefaling!

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Yderst professionelt, og dygtige samt effektive medarbejdere. Ikke en negativ oplevelse fra start til slut. Kæmpe anbefaling!

Super oplevelse.
Hurtig god service, fik hjælp til det jeg skulle. Kan klart anbefale det til alle, som godt kunne tænke sig en god forsikring.

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Det er helt tydeligt, at de sætter kunden. Virkelig kompetente medarbejdere, der virkelig lytter og hjælper. Alt i alt et tillidsværdigt forsikringsselskab.