Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver især den venlige og imødekommende betjening fra personalet, som tager sig tid til at forstå individuelle behov og forklare komplekse forsikringsforhold på en letforståelig måde. Mange forbrugere er begejstrede for den professionelle og hjælpsomme kundeservice, der skaber tryghed og en følelse af at blive mødt som et menneske, ikke blot et nummer i systemet. En stor del af kunderne har oplevet betydelige besparelser på deres forsikringer, ofte med bedre eller samme dækning, hvilket giver stor værdi for pengene. Dog har nogle få kunder oplevet problemer med skift af forsikringer, hvor der har været uoverensstemmelser eller misforståelser, hvilket har skabt utilfredshed. Enkelte har også fundet processen med at logge ind med MitID for hurtig og manglet mulighed for at overveje tilbud.

Det, folk taler mest om

Staff

Forbrugere finder personalet yderst positivt. Kunder roser medarbejdernes venlighed, professionalisme og evne... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service. Mange fremhæver den venlige, imødekommende og... Se mere

Price

Anmeldere fremhæver positive aspekter af prisen. Kunder rapporterer, at de har sparet betydelige beløb på... Se mere

Customer service

Brugere beskriver positive interaktioner med kundeservice. Kunder fremhæver især rådgivernes venlighed,... Se mere

Value for money

Kunder deler positive meninger om værdi for pengene. Forbrugere rapporterer, at de har sparet betydelige... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Meget venlig og imødekommende betjening. God rådgivning, med mulighed for at ringe med opfølgende spørgsmål. Det hjælper jo rigtig meget, at man kan spare en hel del penge på sin forsikringer vel at... Se mere

Min snak med Alexander gjorde hele oplevelsen bedre. Normalt er forsikringssnakken fyldt med ting jeg hverken kender til eller har nemt ved at tage stiiling til. Men Alexander gjorde mere end... Se mere

Jeg talte med medarbejderen Viggo. Han var klar og tydelig i sin kommunikation. Jeg oplevede samtalen rar og hjælpsom. Takket være FF kan jeg nu sige farvel til Alka forsikrings urimelig dyre forsik... Se mere

Jeg har snakket med Alexander, en fatastisk flink fyr, der har styr på tingene. Han kunne spar mig 2700kr året, det meget taget i betragtning af andre selskaber, jeg har snakket med kun har været dyre... Se mere

1. Forsikringsvirksomhed
  2. Ulykkesforsikringsselskab
  3. Bilforsikringsselskab
  4. Boligforsikringsselskab
  5. Forsikringsselskab
  6. Ansvarsforsikringsselskab

Hos Fælles Forsikring (fforsikring.dk) er vores fokus at levere forsikringsløsninger, der gør en reel forskel i hverdagen for private- og erhvervskunder. Vi tilbyder et bredt udvalg af privatforsikringer, der kan tilpasses dine behov, og vi gør en dyd ud af at sikre, at du altid føler dig tryg og godt informeret. Vores mission er enkel: at skabe tryghed gennem gennemsigtighed, personlig rådgivning og forsikringsdækninger, der passer til dit liv. Vi ved, at forsikringer kan være svære at overskue, men med vores erfarne team af rådgivere sørger vi for at gøre det nemt og forståeligt. Uanset om du har brug for en indboforsikring, erhvervsansvar, ulykkesforsikring eller noget helt andet, hjælper vi dig med at finde den løsning, der beskytter det, der betyder mest for dig. Hos Fælles Forsikring går vi op i at skabe stærke relationer til vores kunder. Vi tror på, at tillid og åbenhed er fundamentet for gode løsninger, og derfor arbejder vi altid for at tilbyde de bedste vilkår uden skjulte gebyrer eller komplicerede betingelser. Vi er stolte af at være din betroede partner, når det handler om at sikre dig og din familie i hverdagen. Besøg os på fforsikring.dk og oplev, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe tryghed gennem de rette privatforsikringer.

4,9

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Super oplevelse!

Alexander kan virkelig finde ud af at forstå ens behov. Første gang jeg oplever Ikke at få proppet noget ned i halsen, men derimod vejledende på en rar måde.

Besvarelse fra Fælles Forsikring

Tusind tak for din varme anmeldelse!
Det glæder os at høre, at Alexander har formået at forstå dine behov og give dig en behagelig, vejledende oplevelse uden at presse dig. Netop sådan ønsker vi, at alle skal opleve mødet med os.

Virkelig god service

Virkelig god service, ærlig og fokus på at få den rette forsikring og ikke bare den dyreste

4. august 2025

Besvarelse fra Fælles Forsikring

Vi sætter stor pris på din anmeldelse!
Det glæder os, at du har oplevet en service, hvor ærlighed og det rette match er i fokus frem for prisen. For os er det vigtigt, at du får den forsikring, der passer bedst til dig og dine behov.

Fælles Forsikring

Har sjældent oplevet så god service

Har sjældent oplevet så god service! Det virkelig trygt at være kunde hos Fælles Forsikring. De er nærværende, hjælpsomme og forklarer tingene i et sprog, man faktisk forstår. Man bliver ikke bare et nummer i systemet, men mødt som menneske. En kæmpe tak til Alexander for den gode oplevelse. Kan kun anbefale dem!

Besvarelse fra Fælles Forsikring

Hvor er det en fantastisk besked at modtage!
Vi er så glade for at høre, at du føler dig tryg som kunde hos os, og at vores nærvær og forklaringer i øjenhøjde gør en forskel. Hos os handler det netop om at møde mennesker.
Din store ros til Alexander bliver selvfølgelig givet videre.

Alexander er virkelig dygtig

Jeg havde en rigtig fornuftig snak med Alexander fra Fælles Forsikring, som virkelig er dygtig og professionel. Kæmpe anbefaling herfra!

Besvarelse fra Fælles Forsikring

Tusind tak for de flotte ord Frederik!
Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god og fornuftig snak med Alexander, og at du oplever os som dygtige og professionelle. Vi sætter stor pris på din anbefaling!

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Virkelig professionelle

Besvarelse fra Fælles Forsikring

Tak for din anmeldelse Gustav!
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse, og at du oplever os som professionelle. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Fælles Forsikring

Havde en rigtig god snak med Alexander…

Havde en rigtig god snak med Alexander fra fælles forsikring! Vi fik lavet en løsning, der er som skræddersyet til mit behov. En varm anbefaling herfra!

2. august 2025

Besvarelse fra Fælles Forsikring

Tusind tak for din anmeldelse! Det er skønt at høre, at du har haft en god og tillidsfuld dialog med Alexander, og at I sammen fandt en løsning, der passer præcis til dig. Vi sætter stor pris på din anbefaling!

Fælles Forsikring

Dårlig start på et nyt ægteskab

Fælles Forsikring skriver om sig selv :

“Vi gør en dyd ud af at sikre, at du altid føler dig tryg og godt informeret”.

Men det er desværre ikke den oplevelse jeg har fået i mit nylige skifte til FællesForsikring.

Kære Michael,

I dit tilfælde opstod fejlen i registreringen af køretøjet hos Motorregistret (DMR), som ikke modtog vores første indsendelse. Det er desværre uden for vores kontrol, men da vi blev opmærksomme på det, sendte vi straks oplysningerne igen, og registreringen blev efterfølgende godkendt.

Vi reagerede d. 01.08.2025, da du kontaktede os, via e-mail. Der er både svaret på din e-mail adresse og ringet til dig telefonisk, for at oplyse dig om at der kom styr på det hurtigst muligt.

Kan se at her d. 04.08.2025 er registreringen gået korrekt igennem hos Dansk Motor Register, og alle policer er gået ikraft inde ved os.

Så det burde køre som smurt her fra. Beklager ulejligheden.

Mvh. Viggo Christiansen, Fælles Forsikring

Stor anbefaling!

Hurtig og effektiv behandling af min forsikringsag. Medarbejderne er tilstedeværende, og gør hvad der skal til for at netop du som kunde er i fokus.

Besvarelse fra Fælles Forsikring

Er glad for at du har haft en god oplevelse!

Rare mennesker

Virkelig en skøn oplevelse at være kunden hos dem, de tager en i hånden gennem hele processen og er virkelig sympatiske og hjælper en når man en dag skal bruge den forsikring! Særligt tak til Alexander derindefra!!

Besvarelse fra Fælles Forsikring

Tusind tak for de varme ord! Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hele vejen – netop den tryghed og hjælp, du beskriver, er det, vi ønsker at give alle vores kunder. Og din ros til Alexander giver vi selvfølgelig videre med det samme!

Sublim service

Hos Fælles Forsikring oplevede jeg høj professionalisme, fleksibilitet og vigtigst - en konkurrencedygtig pris man ikke kunne takke nej til. Stor anbefaling herfra!

Besvarelse fra Fælles Forsikring

Tak for din flotte anmeldelse, Alexander! Det er dejligt at høre, at du har oplevet både professionalisme og fleksibilitet – og at vi samtidig kunne tilbyde en pris, der gav mening. Din anbefaling betyder meget for os.

Så glad

Skønt forsikringsselskab !

Besvarelse fra Fælles Forsikring

Tusind tak for din tilbagemelding, Nesta! Det glæder os at høre, at du er tilfreds – vi gør os umage for at være et forsikringsselskab, man kan have tillid til og føle sig godt tilpas hos.

Fælles Forsikring

Jeg opnået en besparelse på flere…

Jeg opnået en besparelse på flere tusinde kroner, og med god dækning - kan kun anbefale dem.

Besvarelse fra Fælles Forsikring

Tusind tak for din anmeldelse, Peter! Det er altid en fornøjelse at høre, når vores kunder både får en solid dækning og en mærkbar besparelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse – og tak for din anbefaling!

Fælles Forsikring

Jeg spare flere tusinder kroner ved…

Jeg spare flere tusinder kroner ved skiftet til fælles forsikring plus de ovenikøbet sørger for, at jeg bliver dækket bedre ind.
5 stjerner herfra!

30. juli 2025

Besvarelse fra Fælles Forsikring

Tusind tak for din anmeldelse, Lisbeth! Det er fantastisk at høre, at du både har opnået en besparelse og fået en bedre dækning. Vi er glade for, at du har haft en positiv oplevelse med skiftet – og tak for de 5 stjerner!

Fælles Forsikring

Havde en ærlig og rigtig god oplevelse…

Havde en ærlig og rigtig god oplevelse med Fælles Forsikring - det kan klart anbefales at tegne forsikring her.

25. juli 2025

Besvarelse fra Fælles Forsikring

Tak for din anmeldelse Zachary! Vi er glade for, at du har oplevet en åben og tillidsfuld proces hos os. Det er netop den type rådgivning, vi stræber efter at levere – ærlig, tryg og uden unødvendige komplikationer.

Perfekt

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med fællesforsikring. Hurtig og professionel service, og jeg følte mig tryg og godt behandlet hele vejen. Kan klart anbefales!

26. juli 2025

Besvarelse fra Fælles Forsikring

Tusind tak for din anmeldelse, Astrid! Det glæder os at høre, at du har haft en tryg og positiv oplevelse med hurtig og professionel service. Din anbefaling betyder meget for os.

Fælles Forsikring

Super rådgivning, gode dækninger og billigt!

Jeg har lige tegnet bil, indbo og husforsikring hos Fælles Forsikring og er super glad for det. Fik sparet en del penge, hvilket altid er fedt. Snakkede med en rigtig dygtig rådgiver, som hjalp mig med at finde nogle ekstra ting til husforsikringen, der faktisk giver mening, og det uden at presse mig overhovedet. Det hele var bare afslappet og nemt.

Kan klart anbefale dem, hvis du vil have noget forsikring hvor du både sparer penge og får god hjælp.

21. juli 2025

Besvarelse fra Fælles Forsikring

Tusind tak for din grundige og positive anmeldelse! Det er en stor glæde at høre, at du har haft en god og afslappet oplevelse – og at du både har fået god rådgivning og sparet penge. Vi gør os umage for at tilpasse forsikringen til den enkeltes behov uden pres, så det betyder meget, at det også er din oplevelse.

Tak for anbefalingen – og velkommen til Fælles Forsikring!

Fælles Forsikring

Super kompetent og effektiv service

Super kompetent og effektiv service. En overskuelig og gennemsigtig dialog om mine forsikringer. Klar anbefaling!

Besvarelse fra Fælles Forsikring

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har oplevet både kompetent service og en klar dialog. Din anbefaling betyder meget for os.

Yderst professionelt

Yderst professionelt, og dygtige samt effektive medarbejdere. Ikke en negativ oplevelse fra start til slut. Kæmpe anbefaling!

Besvarelse fra Fælles Forsikring

Tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem. Vi sætter stor pris på din anbefaling!

Super oplevelse

Super oplevelse.

Hurtig god service, fik hjælp til det jeg skulle. Kan klart anbefale det til alle, som godt kunne tænke sig en god forsikring.

Besvarelse fra Fælles Forsikring

ak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du fik hurtig hjælp og en god oplevelse. Din anbefaling betyder meget for os.

tillidsværdigt forsikringsselskab

Det er helt tydeligt, at de sætter kunden. Virkelig kompetente medarbejdere, der virkelig lytter og hjælper. Alt i alt et tillidsværdigt forsikringsselskab.

20. juli 2025

Besvarelse fra Fælles Forsikring

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os, at du oplever både tillid og kompetent hjælp – netop det, vi stræber efter i mødet med vores kunder.