Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver især den venlige og imødekommende betjening fra personalet, som tager sig tid til at forstå individuelle behov og forklare komplekse forsikringsforhold på en letforståelig måde. Mange forbrugere er begejstrede for den professionelle og hjælpsomme kundeservice, der skaber tryghed og en følelse af at blive mødt som et menneske, ikke blot et nummer i systemet. En stor del af kunderne har oplevet betydelige besparelser på deres forsikringer, ofte med bedre eller samme dækning, hvilket giver stor værdi for pengene. Dog har nogle få kunder oplevet problemer med skift af forsikringer, hvor der har været uoverensstemmelser eller misforståelser, hvilket har skabt utilfredshed. Enkelte har også fundet processen med at logge ind med MitID for hurtig og manglet mulighed for at overveje tilbud.

Det, folk taler mest om

Staff

Forbrugere finder personalet yderst positivt. Kunder roser medarbejdernes venlighed, professionalisme og evne... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service. Mange fremhæver den venlige, imødekommende og... Se mere

Price

Anmeldere fremhæver positive aspekter af prisen. Kunder rapporterer, at de har sparet betydelige beløb på... Se mere

Customer service

Brugere beskriver positive interaktioner med kundeservice. Kunder fremhæver især rådgivernes venlighed,... Se mere

Value for money

Kunder deler positive meninger om værdi for pengene. Forbrugere rapporterer, at de har sparet betydelige... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Meget venlig og imødekommende betjening. God rådgivning, med mulighed for at ringe med opfølgende spørgsmål. Det hjælper jo rigtig meget, at man kan spare en hel del penge på sin forsikringer vel at... Se mere

Min snak med Alexander gjorde hele oplevelsen bedre. Normalt er forsikringssnakken fyldt med ting jeg hverken kender til eller har nemt ved at tage stiiling til. Men Alexander gjorde mere end... Se mere

Jeg talte med medarbejderen Viggo. Han var klar og tydelig i sin kommunikation. Jeg oplevede samtalen rar og hjælpsom. Takket være FF kan jeg nu sige farvel til Alka forsikrings urimelig dyre forsik... Se mere

Jeg har snakket med Alexander, en fatastisk flink fyr, der har styr på tingene. Han kunne spar mig 2700kr året, det meget taget i betragtning af andre selskaber, jeg har snakket med kun har været dyre... Se mere

1. Forsikringsvirksomhed
  2. Ulykkesforsikringsselskab
  3. Bilforsikringsselskab
  4. Boligforsikringsselskab
  5. Forsikringsselskab
  6. Ansvarsforsikringsselskab

Hos Fælles Forsikring (fforsikring.dk) er vores fokus at levere forsikringsløsninger, der gør en reel forskel i hverdagen for private- og erhvervskunder. Vi tilbyder et bredt udvalg af privatforsikringer, der kan tilpasses dine behov, og vi gør en dyd ud af at sikre, at du altid føler dig tryg og godt informeret. Vores mission er enkel: at skabe tryghed gennem gennemsigtighed, personlig rådgivning og forsikringsdækninger, der passer til dit liv. Vi ved, at forsikringer kan være svære at overskue, men med vores erfarne team af rådgivere sørger vi for at gøre det nemt og forståeligt. Uanset om du har brug for en indboforsikring, erhvervsansvar, ulykkesforsikring eller noget helt andet, hjælper vi dig med at finde den løsning, der beskytter det, der betyder mest for dig. Hos Fælles Forsikring går vi op i at skabe stærke relationer til vores kunder. Vi tror på, at tillid og åbenhed er fundamentet for gode løsninger, og derfor arbejder vi altid for at tilbyde de bedste vilkår uden skjulte gebyrer eller komplicerede betingelser. Vi er stolte af at være din betroede partner, når det handler om at sikre dig og din familie i hverdagen. Besøg os på fforsikring.dk og oplev, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe tryghed gennem de rette privatforsikringer.

4,9

Har ikke besvaret negative anmeldelser

21. juli 2025

Besvarelse fra Fælles Forsikring

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har oplevet god service hos os.

Fantastisk forsikring selskab

Fantastisk forsikring selskab - ingen problemer. Nem onboarding og lige til. Kan kun anbefales!

21. juli 2025

Besvarelse fra Fælles Forsikring

Tak for din positive anmeldelse! Det er skønt at høre, at du oplevede en nem og problemfri opstart. Vi sætter stor pris på din anbefaling!

Forsikringsskifte

Jeg skiftede til fælles forsikring gennem et kundeejet selskab, og sparer nu over 2.500 kr. årligt. Det føles godt at være en del af noget, hvor overskuddet går tilbage til kunderne, i stedet for at ledelsen får alt overskud.

17. juli 2025

Besvarelse fra Fælles Forsikring

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du både sparer penge og værdsætter vores kundeejede model. Vi er stolte af at kunne give tilbage til fællesskabet – og glade for at have dig med ombord.

Alexander Takshashi 5 stjerner!⭐️

Jeg kan varmt anbefale man snakker med Alexander Takshashi! En mand der sætter sig i kundens behov, og ikke bare sælger dig en omgang bullsh*t, som du ikke kan bruge til noget. Professionel vejledning omkring de forskellige forsikringer. Stor anbefaling herfra :)

20. juli 2025

Besvarelse fra Fælles Forsikring

Tusind tak for din anbefaling – og de pæne ord om Alexander! Det betyder meget at høre, at du har oplevet ærlig og professionel rådgivning med fokus på dine behov. Vi sender din ros videre med det samme.

Viggo Christiansen
Fælles Forsikring

Det var en god oplevelse

Det var en god oplevelse, at flytte forsikringerne, det store spørgsmål bliver,hvordan det går, hvis der opstår en skade.

14. juli 2025

Besvarelse fra Fælles Forsikring

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med at flytte dine forsikringer til os. Skulle du få brug for os i en skadesituation, står vi naturligvis klar til at hjælpe – hurtigt og ordentligt.

Hjælp til bilforsikring

😃👍 super god service

19. juli 2025

Besvarelse fra Fælles Forsikring

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har oplevet god service i forbindelse med din bilforsikring.

Fælles Forsikring

Utrolig hurtig og problemfri…

Utrolig hurtig og problemfri skadesbehandling. Anmeldte online og fik svar samme dag pengene var på kontoen få dage efter. Super service!

16. juli 2025

Besvarelse fra Fælles Forsikring

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at skadesbehandlingen forløb hurtigt og uden problemer. Det skal være nemt og trygt at være kunde hos os – og vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse.

Super god oplevelse!

Super god oplevelse!
Virkelig god behandling hele vejen igennem – man føler sig i trygge hænder. Fik præcis det, jeg havde brug for, og endda til en rigtig fair pris. Kan klart anbefales hvis man vil spare penge uden at gå på kompromis med kvaliteten!

15. juli 2025

Besvarelse fra Fælles Forsikring

Tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse og føler dig trygt hjulpet hele vejen. Vi stræber efter at levere både kvalitet og værdi, så det betyder meget, at du oplever netop det.

Fælles Forsikring

God oplevelse, i øjenhøjde!

Jeg har kun ros til overs for Fælles Forsikring! Fra første kontakt følte jeg mig i trygge hænder. Deres rådgivning var både kompetent og ærlig, og jeg oplevede en gennemsigtighed, man sjældent ser i forsikringsbranchen.

Det var tydeligt, at de faktisk fandt den forsikring, der passede bedst til mine behov og mit budget. Hele processen var hurtig og super professionel, samtidig med at alt foregik i øjenhøjde.

Deres kundeservice er i topklasse og bestående af meget kompetente mennesker, og jeg fik lynhurtigt svar på mine spørgsmål.

Meget anbefalelsesværdigt!

10. juli 2025

Besvarelse fra Fælles Forsikring

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at du har følt dig tryg og godt hjulpet hele vejen. Vi gør os umage for at møde vores kunder i øjenhøjde og finde den løsning, der passer bedst – så det betyder meget at høre, at det også er din oplevelse.

Vi glæder os til at have dig som kunde hos os!

Glad kunde på 10 minutter

Det tog mig under 10 minutter at blive kunde, og alt var forklaret i et sprog, jeg faktisk forstod. Ingen skjulte detaljer, ingen overraskelser. Jeg fik endda en velkomstmail med links til alt det praktiske. Super førstehåndsindtryk

14. juli 2025

Besvarelse fra Fælles Forsikring

Tak for din anmeldelse og de pæne ord. Det glæder os, at du oplevede en enkel og gennemsigtig proces – præcis som det bør være. Vi ser frem til at have dig som kunde hos Fælles Forsikring.

Fantastisk service fra FF

Fantastisk service fra Fælles Forsikring! Jeg fik et klart og gennemskueligt forsikringstilbud over telefonen. Rådgiveren var venlig, lyttede til mine behov og forklarede alt i et sprog, jeg kunne forstå. Ingen pres – bare ærlig og kompetent vejledning. Jeg føler mig tryg og godt dækket ind

11. juli 2025

Besvarelse fra Fælles Forsikring

Mange tak for din positive anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har oplevet både tydelig kommunikation og kompetent rådgivning. Vi sætter stor pris på din tillid og er glade for, at du føler dig trygt dækket hos os.

Fælles Forsikring

Jeg er virkelig imponeret over servicen hos Fælles Forsikring!

Jeg er virkelig imponeret over servicen hos Fælles Forsikring! Telefonsamtalen var behagelig, og rådgiveren tog sig tid til at forstå mine behov. Tilbuddet var både fair og gennemskueligt, og jeg fik svar på alle mine spørgsmål uden problemer. Det føltes som personlig service – ikke bare standardløsninger.

10. juli 2025

Besvarelse fra Fælles Forsikring

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig set og hørt – og at vores rådgivning opleves som personlig og gennemskuelig. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig godt videre!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Rigtig god oplevelse med Fælles Forsikring! Jeg blev guidet igennem mine muligheder på en måde, der var både forståelig og ærlig. Medarbejderen var imødekommende og tog sig tid til at finde den bedste løsning for mig. Det var rart at mærke, at det ikke bare handlede om at sælge, men om at hjælpe.”

9. juli 2025

Kære Sebastian,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med os hos Fælles Forsikring. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både den ærlige rådgivning og vores ønske om at hjælpe frem for blot at sælge – det er præcis den tilgang, vi stræber efter hver dag.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os!

Fælles Forsikring

Fantastisk service og bedre forsikring…

Fantastisk service og bedre forsikring til en lavere pris!

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Fælles Forsikring. Jeg talte med deres medarbejder Viggo, som var både venlig, hjælpsom og utrolig kompetent. Han tog sig tid til at gennemgå mine nuværende forsikringer og forklarede, hvor jeg kunne få bedre dækning – og det endte med, at jeg både fik en lavere pris og en mere dækkende forsikring.

Hele forløbet var nemt og trygt, og jeg følte mig godt behandlet fra start til slut. Det er tydeligt, at Fælles Forsikring sætter kunden i centrum.

Kan varmt anbefale dem – især hvis du også gerne vil spare penge uden at gå på kompromis med indholdet af dine forsikringer!

6. juli 2025

Skiftet til Fællesforsikring var det helt rigtige

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Fællesforsikring. Viggo var super hjælpsom og tog sig tid til at svare på alle mine spørgsmål, så jeg følte mig tryg gennem hele skiftet. Det hele blev håndteret professionelt og uden bøvl.
De hjalp mig bl.a. med at få styr på min bilforsikring, og jeg er virkelig glad for at have skiftet.
Kan klart anbefales!

13. juni 2025

Vejledning i øjenhøjde

Jeg har ikke den store forstand på forsikringer, og blev virkelig positivt overrasket over, deres gode og hjælpsomme vejledning. De mødte mig i øjenhøjde og var oprigtige og søde i deres vejledning. Kæmpe kæmpe anbefaling herfra!

3. juli 2025

Yderst kompetent virksomhed

Jeg havde et fint møde med Magnus som tog sig god tid til mine spørgsmål og gennemgik forsikringerne på en god og professionel måde. Desuden kunne jeg sparer 2.500 kr. årligt, som gjorde det let for mig at skifte mine forsikringer. Jeg kan varmt anbefale Fælles Forsikring!

10. juni 2025

Hej André,
Tak for den fine anmeldelse. Vi er glad for at kunne hjælpe dig med dine forsikringer.

Fantastisk service

Fantastisk service! Jeg havde brug for hjælp efter et uheld, og forsikringsselskabet håndterede alt hurtigt og professionelt. Kundeservicen var imødekommende og venlig, og jeg følte mig tryg gennem hele forløbet. Kan varmt anbefales!

4. juni 2025

Hej Nitam,
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at dit skadesforløb og håndteringen levede op til dine forventninger.

Super god rådgivning

Super god rådgivning. Alle mine behov blev dækket godt ind, og priserne var super gode ift andre tilbud jeg har modtaget.

27. maj 2025

Hej Cilius,
Tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe dig med en god løsning.