Meget venlig og imødekommende betjening. God rådgivning, med mulighed for at ringe med opfølgende spørgsmål. Det hjælper jo rigtig meget, at man kan spare en hel del penge på sin forsikringer vel at... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos Fælles Forsikring (fforsikring.dk) er vores fokus at levere forsikringsløsninger, der gør en reel forskel i hverdagen for private- og erhvervskunder. Vi tilbyder et bredt udvalg af privatforsikringer, der kan tilpasses dine behov, og vi gør en dyd ud af at sikre, at du altid føler dig tryg og godt informeret. Vores mission er enkel: at skabe tryghed gennem gennemsigtighed, personlig rådgivning og forsikringsdækninger, der passer til dit liv. Vi ved, at forsikringer kan være svære at overskue, men med vores erfarne team af rådgivere sørger vi for at gøre det nemt og forståeligt. Uanset om du har brug for en indboforsikring, erhvervsansvar, ulykkesforsikring eller noget helt andet, hjælper vi dig med at finde den løsning, der beskytter det, der betyder mest for dig. Hos Fælles Forsikring går vi op i at skabe stærke relationer til vores kunder. Vi tror på, at tillid og åbenhed er fundamentet for gode løsninger, og derfor arbejder vi altid for at tilbyde de bedste vilkår uden skjulte gebyrer eller komplicerede betingelser. Vi er stolte af at være din betroede partner, når det handler om at sikre dig og din familie i hverdagen. Besøg os på fforsikring.dk og oplev, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe tryghed gennem de rette privatforsikringer.
Dronning Olgas Vej 20B, 2000, Frederiksberg , Danmark
Har ikke besvaret negative anmeldelser

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Er så glad for mit skifte fra Tryg til Fælles Forsikring!

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Jeg har snakket med Alexander, en fatastisk flink fyr, der har styr på tingene. Han kunne spar mig 2700kr året, det meget taget i betragtning af andre selskaber, jeg har snakket med kun har været dyre (Jeg har pt rigtig gode aftaler med min Forsikring). Jeg skulle lige overveje tilbudet over weekenden og han som lovet fulgte han op på sin aftale med mig og ydeligere lige checkede in om jeg havde haft en god weekend. Top service, styr på deres ting. Klart anbefalening her fra

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Jeg kan kun anbefale Fælles Forsikring. Jeg var i dialog med en venlig og kompetent medarbejder, og fik den ønskede rådgivning så jeg kunne vælge en forsikring der passede til mine behov.

Fantastisk service fra Surush hos Fælles Forsikring
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Fælles Forsikring, hvor jeg talte med Surush. Han var utrolig professionel, venlig og hjælpsom hele vejen igennem. Han tog sig tid til at lytte til mine spørgsmål, forklarede tingene på en forståelig måde og sørgede for, at jeg følte mig tryg og godt informeret. Det er sjældent at møde så dedikeret kundeservice, og jeg er virkelig imponeret over både Surush og Fælles Forsikring. Kan varmt anbefales!

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med FællesForsikring. Servicen er både professionel og imødekommende, og man mærker tydeligt, at medarbejderne gør en ekstra indsats for at hjælpe. Sagsbehandlingen foregik hurtigt og uden problemer, og kommunikationen var klar og ærlig hele vejen igennem. Kan varmt anbefales til alle, der ønsker et pålideligt forsikringsselskab med dygtige og engagerede medarbejdere.

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Bedste forsikrings selskab. Nemt, overskueligt og formår at give mig den tryghed i modsætning til andre forsikringsselskaber

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Fælles forsikring. Kundeservicen er altid venlig og hjælpsom, og jeg føler mig tryg ved, at de tager mine henvendelser seriøst. Det er nemt at få fat i dem, og tingene bliver håndteret hurtigt og professionelt. Alt i alt et forsikringsselskab, jeg føler, jeg kan stole på.

Super forsikrings selskab!
God service, og hurtigt svar!

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Medarbejderne giver en meget professionel og god service, og super hjælpsomme med alle spørgsmål jeg havde. Derudover er deres tilbud det bedste jeg har fået og har netop skiftet over til dem.

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Super nemt og overskueligt!
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Fællesforsikring – det var både nemt og overskueligt at få styr på mine forsikringer. En særlig stor ros til Alexander, som var utrolig hjælpsom og professionel hele vejen igennem. Kan varmt anbefales!

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Har tidligere haft dårlige oplevelser, hos de såkaldte “store” forsikringsselskaber. Nu har jeg rykket alt over hos fælles forsikring, som jeg blev anbefalet af en kammerat.
Jeg ser mig ikke tilbage et sekund!

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Hurtig og nem udbetaling! Yderst tilfreds

5 Stjerner!!!
Jeg kan ikke andet end at anbefale Alexander.
Manden har bare styr på hvad han laver, du får lige præcis hvad du beder om, uden at skulle sælges en masse halve løsninger!

billig ulykkeforsikring med tandbehandling

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Lige til og nemt at forstå. Ikke så meget bøvl og super gennemskueligt. Alexander gav en fantastisk service da vi snakkede min situation i gennem. 5 stjerner herfra

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Top klasser service og gode priser, klart en anbefaling herfra.

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Fremragende gennemgang af forsikring. Kan klart anbefales! Sparede meget ved at skifte fra FDM.

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Virkelig god service. Hurtigt svar på mail. Den fedeste ap som gir adgang til egne forsikringer på en nem måde. Kh Anne lise