Net als vele andere die hier al een review hebben achter gelaten heb ik ook vorig jaar juli via bol.com pamper aangeschaft met de belofte daar een luiertas via FFO bij te krijgen. Meerdere mailtjes on... Se mere
Virksomheden har svaret
Bestelling van Sony oortjes via de Kruidvat actie. Ja verzenden duurt lang, als je de voorwaarden had gelezen dan had je dat gezien. Volgens de voorwaarden zouden de oortjes voor begin april... Se mere
Virksomheden har svaret
Vorig jaar juli via bol.com pamers aangeschaft en daar zou je een luiertas via FFO bij krijgen. Vanwege grote belangstelling werd er een langere levertijd verwacht en moest je in plaats van 6 weken,... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb deze Sony box gratis gekregen bij de aankoop van scheermesjes. Verwachtingen waren daarom niet heel hoog, maar ik ben positief verrast. Het geluid is helder en voldoende krachtig voor dagelijk... Se mere
Virksomheden har svaret
FFO Nederland is een creatief marketingbureau dat merken verbindt met mensen. We ontwikkelen verrassende campagnes en originele activaties waarmee we producten op een impactvolle manier onder de aandacht brengen.
Holland
Har besvaret 60 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en uw aanvraag is in behandeling genomen. Dit is de bevestiging van uw aanvraag, bewaar deze goed. Indien u voldoet aan de voorwaarden krijgt u een Sony WH-CH720N.
Nadat de actieperiode is afgelopen (23 maart 2025) worden de pakketten in grote batches verstuurd via Budbee. U krijgt van Budbee alle verzendinformatie op het door u opgegeven mobiele telefoonnummer.
Heeft u een verkeerd mobiel nummer opgegeven? Laat ons dit dan weten want dit mobiele nummer is erg belangrijk.
Doet u meerdere aanvragen op hetzelfde emailadres/IPadfres/huisdres? Dan ontvangt u eenmaal een koptelefoon, de andere aanvragen worden automatisch geannuleerd. Retourneert u uw aankoop? Dan vervalt uw recht op een koptelefoon en wordt uw aanvraag automatisch geannuleerd.
We streven ernaar om binnen 6 weken na afloop van de actieperiode alle pakketten te hebben bezorgd.
Wij wensen u alvast veel plezier met uw koptelefoon!
Team Gillette / FFO
Hartelijk dank voor uw deelname aan de Gillette en Trekpleister actie voor een gratis Sony koptelefoon! Graag geven wij u een update over de levering van uw cadeau.
Door het grote succes van de actie zijn extra koptelefoons bijbesteld. Helaas heeft de leverancier laten weten dat de levering van deze extra batch is uitgesteld. Dit betekent dat het verzendklaar maken van uw cadeau iets later zal plaatsvinden dan oorspronkelijk gepland. De verwachte levertijd is eind mei. Zodra uw cadeau in ons distributiecentrum is aangekomen, zorgen wij ervoor dat het zo snel mogelijk naar u wordt verzonden.
Wij danken u alvast voor uw geduld en begrip.
Team FFO
Vandaag 6 Juni 2025
U raad het al geen enkel bericht meer ontvangen ook de beloofde koptelefoon niet
Ik denk de batch is zoek geraakt die van Januari ook Februari ook en Maart ook zo er komt helemaal niks
Dit zijn gewoon lokkertjes en dit ruikt naar oplichting en bedrog
De zoveelste die na diverse mailtjes dacht een koptelefoon bezorgd te krijgen. Niet duidelijk is wie nu verantwoordelijk is. In ieder geval slechte reclame voor en Kruitvat en Gillette.
Zoals bij meer reviews, heb ik ook in januari 2025 meegedaan aan een actie bij Kruidvat. Gillette gaf een gratis Sony koptelefoon weg. Zou 6 weken na einde actie verzonden worden.
Intussen is het eind mei en volgens de laatste mail had ik het half mei moeten hebben. Nadien niks meer gehoord. Ik vraag me af of de koptelefoon ooit nog komt en ik ga niet nog eens meedoen met een dergelijke actie.
Update: op 11 juni heb ik de koptelefoon in goede orde ontvangen. De actie was in januari en vind dat er teveel tijd tussen zat. Matige communicatie en het ontbreken van de mogelijkheid om contact te krijgen met de organisatie zorgen ervoor dat ik niet nogmaals mee ga doen aan een dergelijke actie
Jan 2025 meegedaan aan een actie bij Kruidvat. Gillette gaf een gratis Sony koptelefoon weg. Zou 6 weken na einde actie verzonden worden. Ondertussen zitten we in mei en is de zending al 3 keer uitgesteld. Ik vraag me af of de koptelefoon ooit nog komt. Communicatie is slecht. Pas na het verstrijken van de leveringstermijn krijg je een email dat de levering is uitgesteld.
Doen onnodig moeilijk voor cashback - op eens snappen ze niet wat je wilt zeggen en houden ze zich van de domme. Uiteindelijk gewoon opgegeven. Cashback = valse beloftes
Begin 2025 de koptelefoon bij de gillette-actie aangevraagd. Helaas nog steeds niets binnen gekregen. Op de site waar je met je klacht terecht zou kunnen bestaat niet. Hopelijk versturen ze alsnog wat ze beloven. Ben er huiverig voor.
W Peters
In december 2024 meegedaan aan Kruidvat-actie Denver smartwatch.
Duurde wel lang maar ik werd wel op de hoogte gehouden over de lange levertijd via de mail.
Ook over de levering via DHL.
Wel VIER maanden moeten wachten, maar het werd keurig bezorgd
In februari de koptelefoon bij de gillette-actie aangevraagd. Helaas nog steeds niets binnen gekregen. Op de site waar je met je klacht terecht zou kunnen bestaat niet.
Hopelijk versturen ze alsnog wat ze beloven. Ben er huiverig voor.
Jolanda van 't Sant
Alles gaat mis.
Na een mails en proberen te bellen waar niet opgenomen wordt. En dit alles dat ze mijn huisnummer nog steeds niet goed kunnen aanpassen. Hopelijk als het bij DHL ligt ik een afhaalpunt kan invoeren.
Meegedaan aan de kruitvat Gilette actie wat betekende dat ik 10x zoveel scheermesjes als gewoonlijk moest kopen om een gratis Sony koptelefoon te krijgen.
Toen ik vervolgens de negatieve reacties hier zag begon ik eerlijk gezegd wat achterdochtig te worden maar….
Alles prima geregeld. Communicatie verliep soepel en duidelijk en de koptelefoon is keurig binnen de termijn geleverd.
Wat ik een pluspunt vond, was dat de levering via DHL ging waardoor ik ook nog kon kiezen om het naar een DHL servicepunt te laten brengen. Gemak alom dus en erg blij met mijn nieuwe (gratis) Sony koptelefoon
Via kruidvat tefal grill gratis.. gaat via ffo. Een grote grap! Ik krijg geen contact en geen tefal grill.. word nergens meer op geantwoord. Zit al 3 maand te wachten.
We hebben meegedaan aan de actie van Gilette bij Kruidvat voor de Tefal Easy Grill. Het streven was om binnen 6 weken te versturen na de actieperiode. Dat is zelfs binnen de 5 weken gelukt. Ook goed op de hoogte gehouden per email dus geen klagen alleen maar positief.
Meegedaan aan gillette actie van de kruidvat voor een gratis koptelefoon. Nu verschuilen ze zich achter de voorwaarden die ik beter had moeten lezen. Eenmalig aanbieden en niet afleveren bij de buren. Nu kan ik hem opnieuw laten versturen voor 24.95 schandalig 1 ster is nog teveel ga ervanuit dat het kostenloos opgelost kan worden bedankt kruidvat ffo budbee
Wat een prutsfirma die absoluut niet mee wil bewegen.
Men verzend via BudBee, die achteraf blijkt tussen 16.00 en 20.00 uur te bezorgen. Omdat ik meer op mijn werk ben dan thuis had ik besloten om het pakketje van de Kruidvat actie op mijn werk te laten bezorgen. In tegenstelling tot andere gerenommeerde pakketdiensten heeft BudBee de regel om het pakket maar 1 keer aan te bieden en daarna retour te sturen naar de afzender !?! Tegen betaling van € 24,95 kun je het pakket nogmaals laten bezorgen. Ik hoop dat ik dan op tijd bij de deur ben, want als je te laat bent en de bezorger mist (of zegt dat hij is geweest) kun je waarschijnlijk weer € 24,95 betalen.
Enorm bedankt voor het "gratis" actieproduct.
Dank aan Kruidvat, FFO en BudBee
Voor de 2de maal deelgenomen aan de actie voor een Bol.com cadeaukaart van €20 via Delhaize.
Toen we geen antwoord kregen op deze actie hebben we contact opgenomen met FFO.
We kregen een mail terug dat we moesten afwachten tot na eind oktober.
Toen we begin november opnieuw een mail hebben verzonden nadat ze zelf niets lieten weten, kregen we de feedback dat de actie afgelopen was dus geen recht meer hebben op die €20 van Bol.com (voor de 2de maal).
Nadien nogmaals contact opgenomen, nu blijk dat ons aankoop ticket niet volledig zou zijn.
Ik heb alle mailwisseling (met Delhaize, Bol.com en FFO) en een foto van het aankoopticket.
We voelen ons hier ferm bedrogen voor de 2de maal. Dat is geen eerlijke manieren van verkoop of klantenservice. Spijtig dat ook Delhaize hier niets kan aan doen en ook alles in de schoenen schuif van FFO. Ik had meer service verwacht van zo’n winkel..
Ik ben al een paar maanden bezig om een paar “gratis” Sony earbuds te ontvangen. Deze waren in juli te te krijgen tijdens een actie van de Kruidvat (uitvoering door FFO). Elke keer als ik contact zocht werd er door FFO aangegeven dat er binnenkort (begin vlg. maand, over een maand, vlg week) een verzending zou plaatsvinden. Dus niet, onder de noemer “logistieke problemen.
Kortom, indien er een marketingcampagne is waar FFO aan meewerkt dan er vooral niet in trappen. Dus geen grote hoeveelheid van iets kopen waarbij je een voucher ontvangt voor een gratis product. Je ontvangt dat product nml niet. Ze houden je alleen aan het lijntje. Een gevalletje misleidend reclame maken.
Ik heb laatst contact gezocht met FFO wegens een actie van de Kruidvat (in samenwerking met FFO) waar telkens weer nieuwe problemen boven water kwamen.
Kort samengevat had de Kruidvat een actie met een voorwaarde dat ieder huishouden maar eenmaal mee mocht doen. Dit stond nergens aangegeven behalve op de bon (nadat je betaald had dus) of in de DRIE pagina lange PDF genaamd 'actievoorwaarden'. Dit stond verder niet bij de actie, niet op de site, en werd mij ook niet verteld door medewerkers in de Kruidvat-winkel. Naar mijn idee dus een beetje sluw om de lettertjes ZÓ klein te maken.
Eerst had ik contact gezocht met de Kruidvat, maar die hielp destijds niet. Daarom heb ik de FFO gevraagd om hulp, want ze waren mijn laatste hoop.
Gelukkig altijd snelle reacties gekregen en ook erg vriendelijk. De eerste mailwisseling voelde voor mij wel een beetje als een soort: ''Je had beter moeten kijken''-les. Er is netjes gecommuniceerd, maar tussen de woorden door leek het alsof er gezegd werd: 'Je mag jezelf wel op de vingers tikken'.
Er is in die allereerste mail wel gelijk een goede oplossing gekomen en telkens erg vriendelijk en duidelijk gecommuniceerd.
Later deed er zich nog een probleem voor, want de producten waren nooit verstuurd. Ook hier kreeg ik opnieuw snel antwoord met een passende oplossing.
Erg aan te raden!
Uitstekende dienstverlening, prima communicatie!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.