Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Net als vele andere die hier al een review hebben achter gelaten heb ik ook vorig jaar juli via bol.com pamper aangeschaft met de belofte daar een luiertas via FFO bij te krijgen. Meerdere mailtjes on... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestelling van Sony oortjes via de Kruidvat actie. Ja verzenden duurt lang, als je de voorwaarden had gelezen dan had je dat gezien. Volgens de voorwaarden zouden de oortjes voor begin april... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vorig jaar juli via bol.com pamers aangeschaft en daar zou je een luiertas via FFO bij krijgen. Vanwege grote belangstelling werd er een langere levertijd verwacht en moest je in plaats van 6 weken,... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb deze Sony box gratis gekregen bij de aankoop van scheermesjes. Verwachtingen waren daarom niet heel hoog, maar ik ben positief verrast. Het geluid is helder en voldoende krachtig voor dagelijk... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Marketingvirksomhed
  2. Reklamebureau
  3. Partnerprogramtjeneste
  4. E-markedsføring
  5. Online-marketingbureau
  6. Reklameartikelbutik

Skrevet af virksomheden

FFO Nederland is een creatief marketingbureau dat merken verbindt met mensen. We ontwikkelen verrassende campagnes en originele activaties waarmee we producten op een impactvolle manier onder de aandacht brengen.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 60 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Jammer

Het was lang wachten maar FFO stuurde meerdere mailtjes om de klant op de hoogte te houden van de vertraging. Dat is op zich een pluspunt.
Bij een actie waarbij je een koptelefoon kunt krijgen bij het kopen van (veel) scheermesjes kun je ook verwachten dat er stormloop is. Hier is aan de voorkant dus al iets misgegaan. Daarnaast kun je een keuze maken over welke koptelefoon of oortjes je wilt. Blijkbaar stond er in de kleine letters dat je ook iets anders kunt krijgen dan wat je gekozen had. Daar kwam ik achter toen ik hier de recensies las. Dat mag echt wel wat duidelijker en niet in de kleine lettertjes.
Ondanks dat ik al op tijd in de actie mijn code heb verzilverd kwam vandaag kwam dan eindelijk mijn langverwachte pakje. Helaas... ik had een blauwe koptelefoon aangegeven en krijg nu zwarte oortjes. Op tijd mee doen helpt dus niet. Daarbij gaf FFO in de mail aan dat het zo lang duurde omdat ze op een levering van Sony moesten wachten, dus dan hoop je dat dan ook jouw gekozen product bij zit.
Ìk heb hier echt helemaal niets aan. Ik heb oorproblemen en kan oortjes niet gebruiken. Ook niet deze Sony ik zelf al eens geprobeerd had. Ik vind het heel jammer.

17. december 2025

Besvarelse fra ffo.nl

Bedankt voor het delen van je ervaring. Bij deelname is vermeld dat, afhankelijk van beschikbaarheid, een alternatief product geleverd kon worden. Dit stond zowel in de actievoorwaarden als in de bevestigingsmail die je na deelname hebt ontvangen. We nemen je feedback mee in de evaluatie van deze actie.

Neem gerust contact op met onze klantenservice via info@ffo.nl, dan kijken we graag naar een oplossing.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Verzilveren ging makkelijk van de code…

Verzilveren ging makkelijk van de code bij de scheermesjes actie. Heb ze vandaag na weken wachten met de veel benoemde excuses van drukke dagen, de melding was al heel lang aangemeld bij DHL. Koptelefoon besteld en ik krijg oordopjes, kan ik dus helemaal niks mee ivm problemen met m'n oren.

16. december 2025

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback. Mochten we met u mee kunnen kijken of wilt u meer informatie ontvangen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@ffo.nl.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte actie en maar afwachten

Direct met de actie kruidvat een draadloze koptelefoon van Sony besteld. Je gaat er van uit dat je bij de bestelling met keuze die koptelefoon ook krijgt, tevens ook de voorwaarden daarbij goed doorgenomen maar als 1 van de eerste bestellen verwacht je wel binnen termijn het te krijgen, rare is nu al een maand een track en trace code dhl, maar ffo heeft nog niks aangeboden aan dhl? Nu 2 x mail gekregen, eerst na 30 November reageren als er niks binnen is en nu 17 December ivm drukte blackfriday?!?! Hmmm dat weet je al ruim van te voren dat die dagen drukker zijn... met andere woorden nog steeds afwachten of ze wat versturen. Wel triest want neefje zit met smart te wachten op zijn koptelefoon.

5. december 2025

Besvarelse fra ffo.nl

Goedemiddag, dank voor je feedback. Mochten we iets voor je na kunnen kijken op jouw gegevens, dan kan je het beste even contact opnemen via info@ffo.nl.

Slechte communicatie en misleiding

Slechte communicatie, geen antwoord op mails. Na 2 maanden oordopjes ipv koptelefoon ontvangen van kruidvatactie.
Misleidende actie; slechte reclame voor Kriidvat

Beste Jaap,

Bedankt voor uw reactie. Mochten we u verder kunnen helpen, dan kunt u contact met ons opnemen via info@ffo.nl.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lees de voorwaarden, dan wordt je niet teleurgesteld

Ik heb meegedaan aan de Kruidvat-actie waarbij je bij aankoop van scheermesjes een Sony-koptelefoon als cadeau ontvangt. Ik had vroeg besteld en, zoals in de voorwaarden stond aangegeven, heb ik het gekozen item ongeveer zes weken na afloop van de actie netjes via de post ontvangen.

De communicatie was niet uitgebreid, maar duidelijk genoeg als je de voorwaarden leest. Ik begrijp daarom de negatieve reacties niet zo goed. Je krijgt simpelweg wat in de voorwaarden staat beschreven — niet meer en niet minder — en ik ben heel blij met het ontvangen product.

Het is ook logisch dat wanneer je pas helemaal aan het einde van de actie bestelt, je niet altijd nog de eerste keuze krijgt. Een beetje goed nadenken voordat je met een actie meedoet kan veel frustratie voorkomen.

Besvarelse fra ffo.nl

Goedemiddag, bedankt voor je review en fijn om te horen dat je blij bent met het ontvangen cadeau! We wensen je heel veel luisterplezier.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Actie voorwaarde en levering!

Eigenlijk als je alles goed hebt gelezen was de actie best duidelijk.

Ik heb gelijk de 1e dag al besteld(daarom waarschijnlijk onder aan de stapel bij het verzenden.)

Er stond ook uiteraard bij dat wat je besteld, er ook bij dat bij veel belangstelling je ook niet je voorkeur krijgt.

Gelukkig heb ik ook echt gekregen wat ik heb gekozen.
Een zwarte koptelefoon!
Al hoewel ik ook op de hoogte was dat het eventueel oortjes konden worden is dat gelukkig niet gebeurd.

Ja het wachten duurde lang maar goed ze streefde ook na 6 week was geen belofte maar een streven.
Dat is ook gelukt!

Dus ja al die negatieve revieuws over scam of dat je niet hebt gekregen.
Ik snap dat je niet blij bent als jeje voorkeur niet hebt. Maar goed je bent zelf akkoord gegaan met de actie voorwaarde.

Als ik iets anders had gekregen had ik ook 5 sterren gedaan.
Puur omdat waar je mee akkoord gaat ook geleverd is.

Bedankt Team van FFO!

Besvarelse fra ffo.nl

Goedemiddag, bedankt voor deze beoordeling. We wensen je heel veel plezier van je koptelefoon!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Helaas een witte koptelefoon besteld…

Helaas een witte koptelefoon besteld van de kruidvat actie, maar helaas groene oortjes gekregen.
Jammer dat je niet toegestuurd krijgt wat je hebt besteld.

Dag Marcella,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bij Kruidvat actie koptelefoon besteld…

Bij Kruidvat actie koptelefoon besteld maar oortjes gekregen.
Staat in de voorwaarden is simpelweg de reactie.
Maar ja, ik kan geen oortjes dragen dus kan hier niks mee.

Heb nu 2x meegedaan met een actie en 2x fout gegaan dus ik ben wel klaar met ffo!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mag meer updates geven, maar doet wat ze beloven

Zoals de andere mensen hier meegedaan met de Kruidvat Gillette actie, heb het direct gekocht op de dag dat de actie live ging en heb meteen de code verzilvert, en kreeg het deze week mijn Koptelefoon met de gewenste kleur.

Feedback punt: jullie mogen de deelnemers wel duidelijker updaten wanneer de campagne afloopt en hoe lang het duurt voordat jullie het verzenden. Want nu lijkt het alsof iedereen in het duister tast.

En voor alle negatieve reacties omtrent deze actie:
Lees AUB de actie voorwaardes voordat je het koopt, ookal vind ik dat FFO duidelijker mag zijn, alles stond gewoon in de beschrijving, als je halverwege de actie periode pas hebt besteld, ja dan kan je ook wel verwachten dat je niet de gewenste product krijgt..

9. november 2025

Besvarelse fra ffo.nl

Bedankt voor uw feedback. We zullen dit meenemen in onze evaluatie.

Misleidend - koptelefoon actie kruidvat - gilette - sony

Misleidend! Meegedaan aan de actie via kruidvat van gilette voor een sony koptelefoon. Pas na bestelling krijg je te zien dat er maar 1 kado per adres mogelijk is. Ondertussen hadden wij al 2 bestellingen gedaan. 1 kado wordt dus automatisch geannuleerd. Mijn vriendin neemt contact op en wordt gesust met de boodschap dat er alsnog een code voor 2e kado zal gestuurd worden, maar dit wordt nooit verstuurd. Het andere kado wel kunnen bestellen, maar na weken wachten ontvang ik oortjes in plaats van de gekozen koptelefoon. Er werd op voorhand niet gezegd dat men geen rekening houdt met de gemaakte keuze. Als ik dit allemaal op voorhand wist had ik nooit meegedaan aan deze actie. In de toekomst zal dit dus ook zeker niet meer gebeuren.

Edit: volgens FFO staat dit allemaal in de "voor"waarden, maar deze info ontvang je pas NA je aankoop in je mailbox. Op de actiepagina van kruidvat is er hier niets over terug te vinden.

Goedemorgen,

Bedankt voor uw bericht. Zoals vermeld in de voorwaarden ontvangt u automatisch een andere variant wanneer het gekozen model of de kleur op het moment van verwerken niet meer op voorraad is en is het mogelijk om eenmaal deel te nemen per huishouden. Door uw aanvraag te versturen, heeft u hiermee ingestemd.

We willen het alsnog verder voor u nagaan. Hiervoor kunt u ons benaderen via info@ffo.nl.

Niet correct geleverd

Net zoals anderen hier kwam ook ik via de actie van Kruidvat bij FFO terecht. Ik had gekozen voor een draadloze koptelefoon maar kreeg oortjes in de plaats. Nergens stond vermeld dat er geen rekening zou worden gehouden met de eigen keuze. Ik zou dan ook achteraf bekeken niet met deze actie hebben meegedaan en raad deze dan ook af.

Edit: natuurlijk staat er ergens in de kleine lettertjes iets vermeld. Maar doe nu niet alsof je mensen met deze actie niet (bewust) misleidt. Het pak scheermesjes stond bovendien nog een pak duurder ondanks korting dan op andere websites zonder (achteraf gezien dus nutteloos) cadeau! Ik wil hier mensen gewoon mee waarschuwen. Beter koop je ergens de beste prijs en koop zelf aan wat je wel gaat gebruiken. Ben je beter af

Goedemorgen,

Bedankt voor uw bericht. Fijn dat uw Sony cadeau is bezorgd. De actie werkt op basis van op = op, waarbij aanvragen worden behandeld in de volgorde waarin ze zijn binnengekomen. Zoals vermeld in de voorwaarden ontvangt u automatisch een andere variant wanneer het gekozen model of de kleur op het moment van verwerken niet meer op voorraad is. Dit staat tevens extra aangeduid in de bevestiging die u heeft ontvangen.

Misleiding Trekpleister Gillette actie kan echt niet

Door Trekpleister wordt als actie vermeld scheermesjes van Gillette een speaker van Sony cadeau punt!uit alsof dit direct met je bestelde en betaalde producten wordt meegezonden, als je betaald hebt begint het al mis te gaan erg slecht om de toegezonden code te verzilveren en dan de bevestiging na veel moeite dat als het meezit je binnen 6 weken…. Mischien een speakertje krijgt
Kortom waardeloos van Trekpleister

16. november 2025

Goedemiddag,

Wij zijn de organisatie die in opdracht van Trekpleister de cadeaus verstuurt. Het is jammer om te horen dat u vóór ontvangst van het cadeau al een minder positieve ervaring heeft gehad.

Voor vragen over de vermelding van de actie verwijzen wij u vriendelijk door naar Trekpleister, aangezien zij verantwoordelijk zijn voor de communicatie rondom de actie.

Wij hopen u hiermee voldoende duidelijkheid te hebben gegeven. Mocht u verdere vragen hebben over de verzending, dan helpen wij u uiteraard graag verder via info@ffo.nl.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Gillette Scheermesjes/Sony koptelefoon actie niet nakomen

Scheermesjes gekocht waarbij ik een Sony koptelefoon zou krijgen. 25sept (3 dagen na de start) de code verzilverd en bevestiging gehad. Tot op heden niet meer vernomen van ffo. Ook niet op recentelijk herhaaldelijke emails met vragen hoe het er voor staat (naar info-at-ffo.nl waar hier naar wordt gevraagd te mailen onder andere klachten.)

12. november 2025

Goedemiddag,

We begrijpen dat je graag duidelijkheid wilt. De Sony cadeaus worden, zoals vermeld in de bevestigingsmail, binnen 6 weken na afloop van de actie verzonden. Alles verloopt volgens planning. We reageren altijd binnen 3–5 werkdagen, dus stuur ons gerust je activatiecode of e-mailadres naar info@ffo.nl, dan kijken we het voor je na.

Nog geen koptelefoon

Nog geen koptelefoon of bevestigingsmail ontvangen… heb meegedaan om 24 september

10. november 2025

Beste Jasper,

Vervelend dat je de bevestigingsmail niet hebt ontvangen. Het kan zijn dat deze onverhoopt in de spambox terecht is gekomen. Zoals aangegeven in de actievoorwaarden worden de cadeaus verstuurd binnen 6 weken nadat de actie is afgelopen. Inmiddels is er gestart met de verzending van de cadeaus. Wanneer jouw cadeau wordt klaargemaakt is mede afhankelijk van moment van aanvraag en de voorraad bij de leverancier. We ontvangen graag even een mailtje via info@ffo.nl zodat we voor je kunnen controleren of je aanvraag in ons systeem bekend is.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Helaas bij de actie bij Kruidvat nog…

Aanvulling:
Deze
Mail heb ik gisterenavond naar jullie verzonden. Dus ik hoop zo spoedig mogelijk bericht.

Helaas na de actie bij Kruidvat nog steeds geen koptelefoon ontvangen.

Gaat deze nog komen of was dit te mooi om waar te zijn?

28. oktober 2025

Besvarelse fra ffo.nl

Hallo Colinda, jammer dat je twijfelt over deze actie. Zoals aangegeven in de voorwaarden worden de cadeaus verstuurd binnen 6 weken nadat de actie is afgelopen (19 oktober 2025). We zitten op dit moment in de 2e week en er is inmiddels gestart met de verzending van de cadeaus. Wanneer jouw cadeau wordt klaargemaakt is mede afhankelijk van moment van aanvraag en de voorraad bij de leverancier. We ontvangen graag even een mailtje via info@ffo.nl zodat we voor je kunnen controleren of je aanvraag in ons systeem bekend is. Met vriendelijke groet, Team FFO

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ook nog geen koptelefoon ontvangen of…

Beste mensen na mijn eerdere berichten bij deze ook een eerlijke update!
Ik kreeg gisteren een melding dat een dhl pakket geleverd zou worden.
En vandaag net binnen, de koptelefoon en dat dus binnen de 5/6 weken.

Het duurt dus echt heel lang maar het wordt wel verstuurd!

Het is jammer dat je geen bericht ontvangt in de tussentijd dat geeft veel onrust.

Maar ben heel blij dat het zo is afgelopen.

——————-

Dus 5 oktober einde actie wachten tot de 18de van oktober en dan zou het tussen de 5-6 weken duren.

Het is nu 19 november nog steeds geen bericht of het nog verstuurd gaat worden.
Dat is 4 en halve week later! Dus nog anderhalve week te gaan.

Ik heb er geen vertrouwen in maar zal mijn review aanpassen als er wat veranderd.

Na reactie FFO zal ik aannemen dat het goedkomt maar ik zal een update plaatsen als het zo ver is.

Voor nu 4 sterren het had het heel fijn zijn als jullie na het einde actie in ieder geval een berichtje hadden verstuurd dat de actie voorbij is en herhaling dat het 6 weken kan duren. Op deze manier voelt het ook minder als oplichterij want eigenlijk is er niks gekoppeld aan de Kruidvat die neemt geen verantwoordelijkheid dat het item verstuurd zal worden. En in principe in jullie voorwaarden geven jullie de verantwoordelijkheid ook weg aan DHL.
Zo veel wat mis kan gaan.

Maar we gaan het zien. Dank voor de reactie het geeft iets van het gevoel dat het goed gaat komen.

————

Ook nog geen koptelefoon ontvangen of bericht dat er iets verstuurd is. Als ik deze reviews had gezien had ik niet meegedaan er zijn wel andere Gilette kortingen die prima zijn zonder koptelefoon. Durf het niet tegen mijn man te zeggen die dacht mij hiermee te helpen twee vliegen in één klap maar dit soort acties zijn eigenlijk onbetrouwbaar. Ik kijk het aan maar als andere mensen al iets ontvangen hebben terwijl er pas na de 19de van oktober pakjes verstuurd zouden worden vind ik ook al dubieus.
Zijn dat dan wel echte reviews vraag ik mij dan af. Maar ja hoe is dat te controleren?

22. oktober 2025

Hallo Rochanie,

Bedankt voor je bericht. Het kan goed zijn dat je nog geen cadeau hebt ontvangen wanneer je mee hebt gedaan met de actie van Kruidvat. Zoals aangegeven in de voorwaarden en bevestiging wordt na afloop van de actieperiode (19 oktober 2025) gestart met de verzendprocedure in grote partijen. Zodra jouw cadeau wordt klaargemaakt voor verzending, ontvang je automatisch bericht. We streven ernaar het pakketje binnen 6 weken na afloop van de actieperiode te bezorgen. Heb je helemaal geen bericht van ons ontvangen of wil je meer informatie over de werkwijze van een dergelijke actie? Neem dan contact op via info@ffo.nl. We helpen je graag!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb nog steeds geen koptelefoon…

Ik heb nog steeds geen koptelefoon mogen ontvangen terwijl de meesten er al een ontvangen hebben.
Oke dan komt ie vast nog deze kant op

20. oktober 2025

Besvarelse fra ffo.nl

Fijn dat we de situatie hebben kunnen verduidelijken. Bedankt dat je je review hebt aangepast na onze reactie, dat waarderen we enorm!

Team FFO

Hallo Petra, het klopt dat je nog geen cadeau hebt ontvangen van de actie van Kruidvat. Zoals aangegeven in de voorwaarden en bevestiging wordt na afloop van de actieperiode (19 oktober 2025) gestart met de verzendprocedure in grote partijen. Zodra jouw cadeau wordt klaargemaakt voor verzending, ontvang je automatisch bericht. We streven ernaar het pakketje binnen 6 weken na afloop van de actieperiode te bezorgen. Heb je nog vragen, neem gerust contact met ons op via info@ffo.nl. Met vriendelijke groet,

Snelle reactie

Men reageerde direct op mijn verzoek het afleveradres aan te passen.

15. september 2025

Besvarelse fra ffo.nl

Graag gedaan en bedankt voor je review!

Oplichting

Oplichting. Meegedaan aan een pampers actie, je zou 20€ cadeaukaart krijgen van Prenatal. Mail ter bevestiging gekregen dat alles in goede order was ontvangen. Nooit iets gekregen en dan mail je volgens hun 'te laat'. De gegevens zouden al verwijderd zijn.

10. august 2025

Besvarelse fra ffo.nl

Beste Debby, jammer dat je de cadeaukaart niet hebt ontvangen bij deze actie van juni/juli 2025. Wij kunnen helaas geen mailtje van je terugvinden met een vraag over deze actie. Wil je even contact met ons opnemen via info@ffo.nl? Dan kijken we graag of we alsnog iets kunnen doen. Met vriendelijke groet, FFO

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.