Net als vele andere die hier al een review hebben achter gelaten heb ik ook vorig jaar juli via bol.com pamper aangeschaft met de belofte daar een luiertas via FFO bij te krijgen. Meerdere mailtjes on... Se mere
Virksomheden har svaret
Bestelling van Sony oortjes via de Kruidvat actie. Ja verzenden duurt lang, als je de voorwaarden had gelezen dan had je dat gezien. Volgens de voorwaarden zouden de oortjes voor begin april... Se mere
Virksomheden har svaret
Vorig jaar juli via bol.com pamers aangeschaft en daar zou je een luiertas via FFO bij krijgen. Vanwege grote belangstelling werd er een langere levertijd verwacht en moest je in plaats van 6 weken,... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb deze Sony box gratis gekregen bij de aankoop van scheermesjes. Verwachtingen waren daarom niet heel hoog, maar ik ben positief verrast. Het geluid is helder en voldoende krachtig voor dagelijk... Se mere
Virksomheden har svaret
FFO Nederland is een creatief marketingbureau dat merken verbindt met mensen. We ontwikkelen verrassende campagnes en originele activaties waarmee we producten op een impactvolle manier onder de aandacht brengen.
Holland
Har besvaret 60 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Duidelijke actie! Het was duidelijk hoe lang het zou duren en de koptelefoon was mooi binnen de leveringstijd. Ik werd via de mail goed op de hoogte gehouden.

Besvarelse fra ffo.nl
Ik kreeg binnen 4 dagen na afloop van de actie, mijn keuze hoofdtelefoon in de gevraagde kleur. Verzending gelukkig via DHL want die heeft veel pakketautomaten en is betrouwbaar. Doos was netjes verpakt in bubbelplastic en extra folie. Ik ben zeer tevreden, toch maar gratis een headphone gehad die nu bij Bol.com €79 kost!....dus FFO heeft niet gierig gedaan!....dit is gewoon een heel goed model van Sony met bijna alle nodige functies en goed geluid. Ik heb scheermesjes gekocht bij de Trekpleister om zodoende mee te kunnen doen aan deze actie. Werd trouwens ook goed op de hoogte gehouden van de zending. Ik ga zeker weer meedoen als FFO een andere actie aanbiedt. Bedankt FFO!

Besvarelse fra ffo.nl
Het beloofde artikel werd snel en goed afgeleverd.

Besvarelse fra ffo.nl
Waar gemaakt wat ze beloven.

Besvarelse fra ffo.nl
Een mooi cadeau bij de dure scheermesjes.

Besvarelse fra ffo.nl
Ik ben goed op de hoogte gehouden van de voorgang en ontving mijn product veel sneller dan ik had verwacht.

Besvarelse fra ffo.nl
Ik heb ook meegedaan aan de gilette actie voor de koptelefoon,
3 januari een mail dat de aanvraag goed was
2 april een mail dat er de week erna een nieuwe batch zou komen, niets ontvangen
2 april ook een mail gekregen dat levering uitgesteld was tot eind april
2 mei een mail gekregen dat de levering is bijgesteld naar half mei
Tot op heden niets ontvangen, 2x een mail gestuurd naar info van ffo met de vraag waar de koptelefoon blijft.

Geen koptelefoon
Waar blijft mijn koptelefoon. Koop nooit meer iets van Gilette .. wat een afzetters

Besvarelse fra ffo.nl
Meegedaan aan de actie op bol.com waarbij je een giftcard krijgt bij aankoop van pampers. Ik heb meerdere bestellingen geplaatst door deze actie. Netjes al mijn facturen doorgestuurd binnen de termijn van de actie voorwaarden en ik hoor gewoon niets meer. Bol.com weet van niets. Gewoon een goedkope truc om je pampers daar te bestellen en niet elders.
Hier hetzelfde verhaal, eerst tig mails dat er vertraging is,daarna blijft het stil!maar blijkbaar niet de enige die opgelicht is.
Op Bol.com was er een actie dat als je Pampers zou bestellen je een gratis tas erbij zou krijgen. Keurig alle facturen doorgestuurd en nu enkel telkens een mail terug met je voldoet niet aan de bestelvoorwaarde van €0,99 De Pampers kostten €49 en er stond nergens dat je €0,99 bij moest betalen of dat dat de voorwaarde was. Daarnaast staat het duidelijk op de Bol.com site van bij aankoop gratis tas. Nu lopen ze moeilijk te doen over die stomme tas en beschuldigen ze mij dat ik het niet begrijp terwijl hun degene zijn die het niet begrijpen.
Als je niet aan een actie kan voldoen FFO doe het dan ook niet!
De betreffende scheermesjes voor mijn zoon besteld met Sony hoofdtelefoon, ondertussen talloze mails met allerlei onzinnige smoesjes dat de levering vertraagd is enz. Staat nu al ruim 2 weken bij DHL aangemeld op account, grote fout van Kruidvat om met zo'n onbetrouwbaar bedrijf in zee te gaan, prutsers van het eerste uur
Hetzelfde verhaal als je bij vele andere lezen: De totaal mislukte Sony headset actie. In februari meegedaan aan de Gillette actie met 'gratis' koptelefoon van Sony. In juni zelf erachteraan waarom ik niks heb ontvangen. Uiteindelijk een trackingcode gekregen, maar de zending wordt nooit aangemeld. Nu reageert men totaal niet meer!
Nog steeds niks vernomen over de Sony koptelefoon bij de acie vd kruidvat
Slechte communicatie
Na een mail te hebben gekregen dat er in april een nieuwe lichting smartwatches zou worden verzonden, heb ik nog steeds niets ontvangen. Het is inmiddels juli! Misdadig.
Een paar maanden geleden zou ik via een actie van Gillette bij Kruidvat een Sony koptelefoon ontvangen. Na twee keer gemaild te hebben, zou ik de koptelefoon begin juni krijgen, maar tot nu toe heb ik nog niets ontvangen. Kunt u dit alstublieft voor mij nakijken?
Maanden geleden bij de kruidvat de scheermesjes gekocht voor de sony koptelefoon actie, mailtje gekregen dat het wat vertraging had. Maar na al die maanden nog steeds niks ontvangen!! Dit mag toch niet zomaar kunnen!?
Begin maart 2025 meegedaan aan de Gilette in combinatie met een 'gratis' Sony koptelefoon actie van Trekpleister. Namens Trekpleister verzorgde FFO het een ander. In een 'tussenstand' begin mei 2025 geeft FFO aan dat verzending van de koptelefoons vertraagd is. Toen ik 12 juni 2025 nog niets had ontvangen, een mail aan FFO gestuurd. Dit bedrijf reageerde 2 werkdagen later prompt. Ze waren verbaasd dat ik niets had gekregen, volgens hun gegevens moest dat wel zo zijn. Maar verder geen discussie, want FFO kwam meteen met een oplossing! Ze beloofden meteen een koptelefoon te sturen. En dat maakten ze ook waar, want vandaag bezorgde DHL het beloofde artikel. Chapeau voor de klantenservice van FFO; snel reageren op vragen én doorpakken met een oplossing! Dat siert dit bedrijf.
Een produkt bij Kruitvat kopen incl een gratis Dony koptelefoon. Gekocht op 2 januari 2025. Na vele emails en telefoontjes is Kruidvat nog steeds angstvallig stil. Zit er een lontje aan deze Kruidvat aktie?
Meegedaan met de actie en tot op heden niks ontvangen of gehoord.
Laatste bericht is een levering medio half mei, gevraagd naar een status en daarop een hele vreemde mail ontvangen. Dit is een slechte reclame van Gilette/kruidvat/Sony en ffo.
Dit is bedrog!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.