Feststemning ApS Anmeldelser 342

4,5

Har bestilt noget pynt og der ser os findt ud men have bestilt nogen pap talærkner størlse 22cm fik dem i nr mindre og har skravet og ringet til dem ingen svar lidt træls

Så fine festlige artikler 🤩 Alt var perfekt til vores søns byggeplads fødselsdag. Han elskede ALT ved det. Super god service da en af ballonerne havde en dårlig svejsning, fin løsning fra Fest... Se mere

Virkelig god service. Kort efter min bestilling kontaktede jeg Feststemning, da jeg ønskede flere produkter med i min bestilling. Der blev reageret hurtigt og jeg fik nemt mine ekstra bestillinger med... Se mere

Lynhurtig og god personlig service! Udvalget er virkelig stort og man kan meget nemt selv sammensætte fantastiske bokse med pynt indenfor hvilket som helst tema og til enhver anledning. Og så er prise... Se mere

1. Indretningsarkitekt

Festartikler til magiske stunder. Alt i festlige, flotte og farverige festartikler til baby shower, barnedåb, fødselsdag, polterabend, bryllup, temafest og enhver anden festlig anledning.

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Hurtig levering, ingen bøvl:-)

9. august 2022

Besvarelse fra Feststemning ApS

Hej Susanne:-) Jeg er super glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med at shoppe hos Feststemning.dk:-) De bedste hilsner, Rikke

God service hurtig levering.

8. august 2022

Besvarelse fra Feststemning ApS

Hej Malene:-) Tak for de fine ord og dine 5 stjerner. Lige præcis god service og hurtig levering ligger mig super meget på sinde, så det er skønt at høre, at det har fungeret for dig:-) De bedste hilsner, Rikke

Bestilte tallerkener mv

Bestilte tallerkener mv. til børnefødselsdag med traktorer på, de var virkelig flotte. Hurtig levering.

21. juni 2022

Besvarelse fra Feststemning ApS

Hej Sofie:-D Tusind tak for din feedback på mit traktor tema. Dejligt, at det faldt i god jord! - og tak for de 5 stjerner. De bedste hilsner, Rikke

Feststemning.dk - prøv det. Du vil ikke blive skuffet

I år ønskede den yngste sig disco tema og igen leverer feststemning.dk det fineste pynt.
Jeg har endnu ikke oplevet at gå forgæves og jeg satser på at købe meget mere pynt til de næste mange fødselsdage 🇩🇰

20. juni 2022

Besvarelse fra Feststemning ApS

Hold nu op, Katja! Sikke dog en fantastisk anmeldelse! Jeg er glad for, at Disco temaet var en succes, og at I kan blive ved med at finde relevant pynt til alle jeres fester:-D TUSIND tak for din loyalitet. Det er kunder som dig, der gør min hverdag lidt festligere. Jeg glæder mig til at sende meget mere pynt i din retning. De bedste hilsner, Rikke

Fantastisk

Hurtigt, super udvalg og god service

15. juni 2022

Besvarelse fra Feststemning ApS

Hej Mette! Fedt, at du er vild med det store udvalg. Det er jeg super glad for at høre:-D Tak for dine 5 stjerner! De bedste hilsner, Rikke

Fungerede fint

Gode udvalg og hurtig levering

15. juni 2022

Besvarelse fra Feststemning ApS

Hej Christina! Jeg er bare super glad for at høre, at du netop er glad for det store udvalg og den hurtige levering, da jeg lægger stor vægt på netop disse paramatre:-D Tak for dine 5 stjerner! Jeg håber at kunne byde dig velkommen tilbage på et tidspunkt. De bedste hilsner, Rikke

God service, et rigtig fint udvalg af produkter og hurtig levering.

11. juni 2022

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Tine! 1000 tak for de rosende ord og dine 5 stjerne. Dine 3 fokuspunkter er netop, hvad jeg lægger stor vægt på i min lille biks, så jeg er bare så glad for, at du nævner netop dem:-) De bedste hilsner, Rikke

Flotte produkter

Flotte produkter, der lever op til forventningerne😊

30. maj 2022

Besvarelse fra Feststemning ApS

Hej Carina! Tusind tak for din tilbagemelding. Det er så skønt at høre, at du har været tilfreds med produkterne. Jeg håber, at I havde et brag af en fest. De bedste hilsner, Rikke

Hurtig levering og virkelig god…

Hurtig levering og virkelig god kundeservice :-)

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Sofie! Tusind tak for dine 5 stjerne og dine fine ord. Det sætter jeg enorm stor pris på, og det er tilbagemeldinger som din, der gør det hele lidt sjovere på de knap så festlige dage:-) De bedste hilsner, Rikke

Hurtig levering og god kundeservice ved…

Hurtig levering og god kundeservice ved opkald.

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Mathilde. Jeg er super glad for, at du har været glad for både kundeservice, levering og produkter. Jeg vægter meget højt at være 'tæt på' kunden for at sikre den bedste service. De bedste hilsner, Rikke

hurtig levering og fine produkter

hurtig levering og fine produkter. Elsker at støtte mindre danske virksomheder :)

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Mette! Hvor er jeg glad for, at du kan lide produkterne og at større små danske virksomheder. Det betyder enormt meget. De bedste hilsner, Rikke

Hurtig og nemt

Hurtig og nemt. Varerne var helt som beskrevet og ankom hurtigt. 5 stjerner

16. maj 2022

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Nina! Skønt at høre, at alt levede op til forventningerne:-D Jeg takker mange gange for de 5 stjerner og håber at kunne byde dig velkommen tilbage på et tidspunkt. De bedste hilsner, Rikke

Hurigt og nemt

Hurigt og nemt. Fedt at man kan afhente hele dagen samt weekender

5. maj 2022

Besvarelse fra Feststemning ApS

Hej Natascha:-) Tak for dine skønne ord og 5 stjerner...og dejligt at høre, at du er glad for 'Hent Selv'-ordningen:-D De bedste hilsner, Rikke

Hurtig levering og fine produkter

Hurtig levering og fine produkter
Intet at klage over herfra 😊

3. maj 2022

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Lola. Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for at handle hos os:-) Tak for dine 5 stjerner. De bedste hilsner, Rikke

Meget fint kagepynt

Meget fint kagepynt, især mini folieballonerne kan anbefales!

30. april 2022

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Signe. Tusind tak for din fine anbefaling - og ja, de små mini folieballoner er skønne som kagepynt:-D Glad for, at de også faldt i din smag. De bedste hilsner, Rikke

Bedste varer til fester

Sødeste og flotteste varer fra Feststemning.dk med fantastisk service🤩🤩🤩🤩🤩Varm anbefaling

27. april 2022

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Lone - sikke da en dejlig anbefaling at vågne op til. Tusind tak for dine fine ord. Jeg håber at kunne byde dig velkommen tilbage i shoppen på et tidspunkt. De bedste hilsner, Rikke

Super hurtig levering!!

Super hurtig levering!!

Jeg bestilte varerne på hjemmesiden om formiddagen og dagen efter var pakken klar til afhentning på posthuset.
Handler der bestemt igen!

20. april 2022

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Lonni! Hvor er jeg glad for at høre, at du er glad for den hurtige levering. Det er et punkt, som jeg lægger meget stor vægt på, da der ikke er noget værre end at skulle vente længe på sine varer:-) Jeg håber, at I havde en dejlig fest! De bedste hilsner, Rikke