Har bestilt noget pynt og der ser os findt ud men have bestilt nogen pap talærkner størlse 22cm fik dem i nr mindre og har skravet og ringet til dem ingen svar lidt træls
Så fine festlige artikler 🤩 Alt var perfekt til vores søns byggeplads fødselsdag. Han elskede ALT ved det. Super god service da en af ballonerne havde en dårlig svejsning, fin løsning fra Fest... Se mere
Virkelig god service. Kort efter min bestilling kontaktede jeg Feststemning, da jeg ønskede flere produkter med i min bestilling. Der blev reageret hurtigt og jeg fik nemt mine ekstra bestillinger med... Se mere
Lynhurtig og god personlig service! Udvalget er virkelig stort og man kan meget nemt selv sammensætte fantastiske bokse med pynt indenfor hvilket som helst tema og til enhver anledning. Og så er prise... Se mere
Festartikler til magiske stunder. Alt i festlige, flotte og farverige festartikler til baby shower, barnedåb, fødselsdag, polterabend, bryllup, temafest og enhver anden festlig anledning.
Rosenengen 4, 2791, Dragør, Danmark
- kontakt@feststemning.dk
- feststemning.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Anbefales 😀
Hurtig levering, gode produkter og rigtig fin indpakning 🤩

Besvarelse fra Feststemning ApS
Dejligt st man kan købe en slik ske i…
Dejligt st man kan købe en slik ske i forskellige farver, så de kan passe ind i et konfimations tema. Skeen har en god størrelse til slik baren.

Besvarelse fra Feststemning ApS
Flot dekoration til væggene i…
Flot dekoration til væggene i festlokalet

Som forventet vare
Som forventet vare.
Hurtigt levering.
Fint pakket ind men kunne godt have undværet ekstra fyld i pakken ;-)

Virkelig god oplevelse
Jeg køber gerne igen her fra! Produkterne kom til tiden og alt var i den størrelse man forventede.

Besvarelse fra Feststemning ApS
Fine fine produkter 🥳😉 blot vær…
Fine fine produkter 🥳😉 blot vær opmærksom på, at der ikke er et rør med til folieballonerne ‼️ Super hurtig levering 😊😊

Chokerende hurtig levering!
Chokerende hurtig levering!
Mega sødt kundeservice og lækre produkter.
Ikke sidste gang jeg handler her 😍

Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra! Ekstrem hurtig levering, var der allerede dagen efter!

Fantastisk hurtig levering
Fantastisk hurtig levering - og alt svarede til det bestilte. Dejlig hjemmeside - og med mange fantastisk ting og god inspiration hvis man har lidt specielle ønsker til fødselsdagspynt / festpynt 🎉

Tilfreds
Gode priser, hurtig levering. Produkterne lever op til forventningerne!

Besvarelse fra Feststemning ApS
Godt udvalg og gode priser
Godt udvalg og gode priser. Hurtig levering og varerne levede op til forventningerne. Vi havde en meget tilfreds 4 årig med enhjørning fest.

Hurtig og tryg handel
Hurtig og tryg handel . Og super fin Gurli gris pynt som vi glæder os til at pynte huset med til datters to års fødselsdag i februar :)

Flotte produkter
Nemt at bestille, stort udvalg. Hurtig levering og rigtig flotte produkter

Besvarelse fra Feststemning ApS
Kan klart anbefale dette sted :-)
Det var nemt og hurtigt at finde hvad jeg skulle bruge og så til en god pris. Hurtig levering. Kan klart anbefale dette sted :-)

Besvarelse fra Feststemning ApS
Meget hurtig og super service
Meget hurtig og super service, kvaliteten levede helt op til mine forventninger og mere. Super produkter.
Hilsen Henrik

Stort og fint udvalg
Mange fine produkter og superhurtig levering!
Vores søn glæder sig nu endnu mere til sin fødselsdag :-)