Har bestilt noget pynt og der ser os findt ud men have bestilt nogen pap talærkner størlse 22cm fik dem i nr mindre og har skravet og ringet til dem ingen svar lidt træls
Så fine festlige artikler 🤩 Alt var perfekt til vores søns byggeplads fødselsdag. Han elskede ALT ved det. Super god service da en af ballonerne havde en dårlig svejsning, fin løsning fra Fest... Se mere
Virkelig god service. Kort efter min bestilling kontaktede jeg Feststemning, da jeg ønskede flere produkter med i min bestilling. Der blev reageret hurtigt og jeg fik nemt mine ekstra bestillinger med... Se mere
Lynhurtig og god personlig service! Udvalget er virkelig stort og man kan meget nemt selv sammensætte fantastiske bokse med pynt indenfor hvilket som helst tema og til enhver anledning. Og så er prise... Se mere
Festartikler til magiske stunder. Alt i festlige, flotte og farverige festartikler til baby shower, barnedåb, fødselsdag, polterabend, bryllup, temafest og enhver anden festlig anledning.
Rosenengen 4, 2791, Dragør, Danmark
- kontakt@feststemning.dk
- feststemning.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Dejlig nemt og dejlig hurtigt
Dejlig nemt og dejlig hurtigt. Alt er godt
🎈🎈🎈🎈🎈

Besvarelse fra Feststemning ApS
Hurtig levering og varer i fin…
Hurtig levering og varer i fin kvalitet.
Leveret i fin indpakning.

Heste tema
Købte heste tema til min datter og hun elskede det, det var så fint og det kom mega hurtigt efter bestilling

Besvarelse fra Feststemning ApS
Vil klart handle her igen!
Jeg købte en masse pynt til nytårsaften 2022, og alt var, lige som jeg havde håbet. Alle produkterne var af virkelig god kvalitet, så meget af det kan genbruges. Og så var det hele pakket virkelig fint ind, så det var en sand fornøjelse at åbne kassen. Vil klart handle her igen!

Fantastiske produkter og service
Så fine festlige artikler 🤩
Alt var perfekt til vores søns byggeplads fødselsdag. Han elskede ALT ved det.
Super god service da en af ballonerne havde en dårlig svejsning, fin løsning fra Feststemnings side! 🤩
Vi vender tilbage til næste fødselsdag 😊

Virkelig god service
Virkelig god service! Jeg fik varende efter 2 dage, virkelig fint pakket ind og en sød hilsen. Alle vare var som forventet. Kan klart anbefales.

Besvarelse fra Feststemning ApS
Super service og kan hente kort tid…
Super service og kan hente kort tid efter i dragør.

Pynt til enhver lejlighed
Feststemning.dk er det bedste sted jeg har handlet fest artikler.
Hurtig betjening og levering
Upåklagelig service og helt vildt sød og personlig betjening.
Til enhver tid vil vi handle der igen, når vi skal have lidt pynt til festen.
Jeg fortalte i kommentar feltet hvorfor vi købte de ting vi gjorde og hvor meget de betød. Og så fil vi bare den sødeste besked tilbage og den vildeste betjening og en lille gave. Det skal bruges d.11 nov til at fejre en sej lille pige der kæmper en kamp mod det svigtende system, i den danske psykiatri på børn og unge området.
Blev så rørt i mit hjerte Over den søde
Personlige mail vi fik, som respons på min lille besked i bemærkninger i ordren..

Besvarelse fra Feststemning ApS
Mega fint produkt med en masse fin…
Mega fint produkt med en masse fin motiver

Dinosaur party til 2 årig
Fik super flot dinosaur tema til en fornuftig pris. Rigtig God kundeservice og hjælp man får. Ikke sidste gang jeg handler ind til fester her :)

Hurtig og effektiv behandling
Hurtig og effektiv behandling, god service, og bedre priser end i BR😁👌🏼

Super tilfreds
Super tilfreds. Gode produkter og hurtig levering. Og samtidig gode priser. 😊 kan helt sikkert anbefale at købe derfra.

Besvarelse fra Feststemning ApS
Hurtig levering og gode priser
Hurtig levering og gode priser.
Kvaliteten på produkterne er også rigtig god.
Kan helt klart anbefale at købe derfra. 😊
fine produkter og hurtig levering.

Super service og udvalg
Super service og udvalg. Det gik noget galt med betalingen i den første bestilling så bestilte igen. De gik åbenbart alligevel begge igennem, men så fik jeg mail fra feststemning, der blot spurgte, hvilken jeg ønskede. Dagen efter var varen fremme ☀️

Besvarelse fra Feststemning ApS
Stort udvalg til gode priser
Stort udvalg til gode priser. Fragtprisen var fin og jeg fik det bestilte dagen efter bestillingen. Kan kun anbefales.

Blev afsendt meget hurtigt
Blev afsendt meget hurtigt, modtog dagen efter og alt var som forventet. Fuldt ud tilfreds.

Det bedste pynt
Virkelig hurtig pakket og leveret samt alt fungerede og var intakt virkelig nice