Feststemning ApS Anmeldelser 342

4,5

Har bestilt noget pynt og der ser os findt ud men have bestilt nogen pap talærkner størlse 22cm fik dem i nr mindre og har skravet og ringet til dem ingen svar lidt træls

Så fine festlige artikler 🤩 Alt var perfekt til vores søns byggeplads fødselsdag. Han elskede ALT ved det. Super god service da en af ballonerne havde en dårlig svejsning, fin løsning fra Fest... Se mere

Virkelig god service. Kort efter min bestilling kontaktede jeg Feststemning, da jeg ønskede flere produkter med i min bestilling. Der blev reageret hurtigt og jeg fik nemt mine ekstra bestillinger med... Se mere

Lynhurtig og god personlig service! Udvalget er virkelig stort og man kan meget nemt selv sammensætte fantastiske bokse med pynt indenfor hvilket som helst tema og til enhver anledning. Og så er prise... Se mere

1. Indretningsarkitekt

Festartikler til magiske stunder. Alt i festlige, flotte og farverige festartikler til baby shower, barnedåb, fødselsdag, polterabend, bryllup, temafest og enhver anden festlig anledning.

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Dejlig nemt og dejlig hurtigt

Dejlig nemt og dejlig hurtigt. Alt er godt
🎈🎈🎈🎈🎈

5. februar 2023

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Gugge - ej, det er simpelthen så dejligt at høre, at alt bare er gået nemt og hurtigt. Det er præcist sådan, at jeg ønsker det skal være! Så dejligt, at det også var din oplevelse:-D Tak for de fine ord og de 5 stjerner/balloner:-D

Nemt og hurtigt

26. januar 2023

Kære Laila,
Hvor er det dejligt at høre, at det er nemt at shoppe i min lille biks, og at varerne kommer hurtigt:-) Det er nemlig PRÆCIS sådan, at jeg ønsker, at det skal være. Så tak for dine fine ord og dine 5 stjerner!
Rikke

Hurtig levering og varer i fin…

Hurtig levering og varer i fin kvalitet.
Leveret i fin indpakning.

8. januar 2023

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Lena! Af hjertet tak fordi du tager dig tid til at skrive så fine ord og give 5 stjerner:-D Jeg er virkelig glad for at høre, at du har været glad for købsoplevelsen hele vejen rundt.

Heste tema

Købte heste tema til min datter og hun elskede det, det var så fint og det kom mega hurtigt efter bestilling

5. januar 2023

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Line - hvor er jeg glad for, at din datter elskede pynten. Det er den største kompliment, som min shop kan få:-D Tak for din feedback og dine 5 stjerner!
Rikke

Vil klart handle her igen!

Jeg købte en masse pynt til nytårsaften 2022, og alt var, lige som jeg havde håbet. Alle produkterne var af virkelig god kvalitet, så meget af det kan genbruges. Og så var det hele pakket virkelig fint ind, så det var en sand fornøjelse at åbne kassen. Vil klart handle her igen!

4. januar 2023

Besvarelse fra Feststemning ApS

Hej Anne-Kathrie! Først og fremmest godt nytår! Hvor er det dejligt at høre, at I kunne skabe en skøn ramme for årets sidste ramme med pynt fra min lille biks. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i shoppen igen:-D

Fantastiske produkter og service

Så fine festlige artikler 🤩
Alt var perfekt til vores søns byggeplads fødselsdag. Han elskede ALT ved det.

Super god service da en af ballonerne havde en dårlig svejsning, fin løsning fra Feststemnings side! 🤩

Vi vender tilbage til næste fødselsdag 😊

21. november 2022

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Jannie, hvor er det dejligt at høre, at festartiklerne var helt i top, og du er glad for vores service i forbindelse med ballonen med produktfejl:-D

Virkelig god service

Virkelig god service! Jeg fik varende efter 2 dage, virkelig fint pakket ind og en sød hilsen. Alle vare var som forventet. Kan klart anbefales.

17. november 2022

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Mariam, hvor er jeg glad for, at du vil anbefale min lille shop til andre. Det er den bedste anerkendelse, når mine kunder er glade:-) Tak for dine fine ord og dine 5 stjerner. De bedste hilsner, Rikke

Super service og kan hente kort tid…

Super service og kan hente kort tid efter i dragør.

3. november 2022

Besvarelse fra Feststemning ApS

Hej Sif! 1000 tak for dine fine ord om min service og muligheden for at hente selv i Dragør. Det betyder meget for en lille biks som mig. De bedste hilsner, Rikke

Pynt til enhver lejlighed

Feststemning.dk er det bedste sted jeg har handlet fest artikler.
Hurtig betjening og levering
Upåklagelig service og helt vildt sød og personlig betjening.
Til enhver tid vil vi handle der igen, når vi skal have lidt pynt til festen.

Jeg fortalte i kommentar feltet hvorfor vi købte de ting vi gjorde og hvor meget de betød. Og så fil vi bare den sødeste besked tilbage og den vildeste betjening og en lille gave. Det skal bruges d.11 nov til at fejre en sej lille pige der kæmper en kamp mod det svigtende system, i den danske psykiatri på børn og unge området.

Blev så rørt i mit hjerte Over den søde
Personlige mail vi fik, som respons på min lille besked i bemærkninger i ordren..

8. november 2022

Besvarelse fra Feststemning ApS

Af hjertet tak for den meget fine anmeldelse:-) Jeg håber i den grad, at din datter får den bedste fødselsdag med det smukke og håbefulde regnbue pynt. I er til hver en tid så hjertens velkomne tilbage i shoppen. Jeg vil glæde mig til at sende mere pynt afsted til jer. Kærlig hilsen, Rikke

Hej Kathrine,
Tak for dine 5 stjerner samt dine pæne ord, om din oplevelse med at shoppe hos Feststemning.dk. Jeg håber at kunne byde dig tilbage på et senere tidspunkt.
De bedste hilsner, Rikke

Mega fint produkt med en masse fin…

Mega fint produkt med en masse fin motiver

4. oktober 2022

Kære Steffanie,
Hvor er jeg glad for, at du synes om produkterne:-) 1000 tak for din tilbagemeldelse og dine 5 stjerner. De betyder mere, end du aner for en lille selvstændig som mig:-)

Dinosaur party til 2 årig

Fik super flot dinosaur tema til en fornuftig pris. Rigtig God kundeservice og hjælp man får. Ikke sidste gang jeg handler ind til fester her :)

8. oktober 2022

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Anne Sofie! Åh, hvor sætter jeg stor pris på dine fine ord:-D Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i shoppen igen. De bedste hilsner, Rikke

Hurtig og effektiv behandling

Hurtig og effektiv behandling, god service, og bedre priser end i BR😁👌🏼

30. september 2022

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Ida! Tak for dine skønne ord og 5 stjerner:-D Det sætter jeg enorm stor pris på. De bedste hilsner, Rikke

Super tilfreds

Super tilfreds. Gode produkter og hurtig levering. Og samtidig gode priser. 😊 kan helt sikkert anbefale at købe derfra.

27. september 2022

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Emilie! Wow, sikke en fin anmeldelse at få. Af hjertet tak for de meget flotte ord. Det betyder meget for en lille selvstændig som mig:-D De bedste hilsner, Rikke

Super service og udvalg

Super service og udvalg. Det gik noget galt med betalingen i den første bestilling så bestilte igen. De gik åbenbart alligevel begge igennem, men så fik jeg mail fra feststemning, der blot spurgte, hvilken jeg ønskede. Dagen efter var varen fremme ☀️

31. august 2022

Besvarelse fra Feststemning ApS

Hvor er det dejligt at høre, at du har været tilfreds med både udvalget og vores kundeservice. Det er netop to af de ting, som jeg lægger meget vægt på:-D Jeg håber, at I havde en dejlig fest!
De bedste hilsner, Rikke

Stort udvalg til gode priser

Stort udvalg til gode priser. Fragtprisen var fin og jeg fik det bestilte dagen efter bestillingen. Kan kun anbefales.

29. august 2022

Besvarelse fra Feststemning ApS

Hej Henriette! Hvor er det bare dejligt at høre, at du har været tilfreds hele vejen rundt med din købsoplevelse i shoppen:-) Tak for de 5 stjerner og anbefalingen! De bedste hilsner, Rikke

Blev afsendt meget hurtigt

Blev afsendt meget hurtigt, modtog dagen efter og alt var som forventet. Fuldt ud tilfreds.

24. august 2022

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Malene, det er bare så dejligt at høre, at du er fuldt ud tilfreds med dit køb i shoppen. Jeg håber, at I får en skøn fest! De bedste hilsner, Rikke

Det bedste pynt

Virkelig hurtig pakket og leveret samt alt fungerede og var intakt virkelig nice

9. august 2022

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Ida! Hvor er jeg bare superglad for at høre, at alt spillede lige fra pynten til levering og købsoplevelsen:-D Jeg håber, at I havde en fantastisk fest. De bedste hilsner, Rikke