Vraag nu al 2 jaar achter elkaar festivalcadeaukaarten voor mijn verjaardag. Zo kan ik de hele zomer op pad. Werkt fantastisch! Ook de klantenservice denkt graag met je mee.
Se, hvad kunderne siger
Wist niet van de cadeaukaart af, maar vind het een leuk alternatief. Je moet wel een account aanmaken om de kaart te verzilveren, maar dit ging vrij gemakkelijk.
Super leuke en originele cadeaukaart voor iedereen die van festivals en concerten houdt! De website werkt overzichtelijk en makkelijk, waardoor je snel een festival of evenement kunt vinden dat bij je... Se mere
Virksomheden har svaret
Festival Cadeaukaart is een fijn bedrijf. Ze zorgen ervoor dat je makkelijk en overzichtelijk kan zien welke festivals er zijn. Daarbij is ook alle nodige informatie over die festivals te zien. Het ge... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Festival Cadeaukaart is dé cadeaukaart voor iedereen die van muziek, een feestje en beleving houdt. Met deze cadeaukaart geef je geen spullen, maar herinneringen. De kaart is te besteden bij 1.000+ festivals, concerten en evenementen in Nederland en bij steeds meer aangesloten partners. Of het nu gaat om een dagfestival, meerdaags evenement, concertticket of een bijbehorende beleving: de ontvanger kiest zelf waar en wanneer hij of zij de kaart besteedt. Zo past het cadeau altijd bij de smaak en agenda van de ontvanger. Festival Cadeaukaart werkt samen met gerenommeerde festivals, ticketplatforms en organisatoren en is verkrijgbaar bij o.a. Albert Heijn, Primera, Bruna, HEMA, SPAR en PLUS. Wij geloven dat samen genieten, dansen en vieren mensen verbindt en het leven mooier maakt. Onze missie is simpel: het geven en beleven van festivals toegankelijker en leuker maken. Transparantie, betrouwbaarheid en service staan daarbij centraal. Daarom vinden we feedback van onze klanten enorm belangrijk en blijven we continu werken aan het verbeteren van onze dienstverlening. Met Festival Cadeaukaart geef je een moment om naar uit te kijken, en een herinnering die blijft.
Kontaktoplysninger
Rhoneweg 20, 1043 AH, Amsterdam, Holland
- 085-2129080
- info@festivalcadeau.com
- festivalcadeau.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Laat de zon en festivals maar komen!
Super leuk concept! Ik heb een cadeau kaart gekregen van mijn stage als bedankje en vind dit één van de leukst bedachte, bijpassende cadeautjes die ze me konden geven! Super blij mee. Laat de zon en festivals maar komen!

Besvarelse fra Festival Cadeaukaart
Wat een leuk kado om te krijgen
Wat een leuk kado om te krijgen, wij zijn gek op festivals en er is heel veel keuze!

Besvarelse fra Festival Cadeaukaart
Het is het perfecte cadeautje voor…
Het is het perfecte cadeautje voor festival liefhebbers en dus ook gabbers.

Veel keuze handig systeem
Veel keuze handig systeem. Super leuk cadeau om weg te geven aan vrienden. Kun je ook nog samen wat leuks doen!

Besvarelse fra Festival Cadeaukaart
gift van me oude collega's
Ik heb deze bon gehad als afscheid van me werk en het is perfect om naar 1 van je favoriete festivals te kunnen.

Leuke cadeaukaart
Leuke cadeaukaart, veel festivals staan erop maar niet alles. Toch leuk om te geven :).

Besvarelse fra Festival Cadeaukaart
Groot aanbod en lang geldig
De festivalcadeaukaart werkt voor veel evenementen en is erg lang geldig. Zo kun je altijd naar een event gaan waar je ook echt heen wilt

Top cadeau
Top cadeau! gekregen met kerst, en nu lekker met de zomer een festival pakken, Je kan echt na elk feestje, zelfs Thuishaven enso.

Heel leuk als cadeau
Heel leuk als cadeau om te geven en te krijgen festivals zijn al duur een dit in een mooi cadeau om een centje bij tedragen aan een ticket

Besvarelse fra Festival Cadeaukaart
Nette website en duidelijk werkt zoals verwacht
Makkelijk aan te melden en en te gebruiken een account is O aangemaakt, duidelijk overzicht welke festivals beschikbaar zijn. Blij mee!

Festival tegoedkaart
Ik wist niet eens dat ze een festival tegoedbonnen verkochten en kreeg deze met kerst en heb deze laatst ook voor een vriendin haar verjaardag gekocht, die sinds kort festivallen ontdekt heeft!

Leuk cadeau
Deze cadeaukaart gekregen voor kerst, leuk cadeau en makkelijk in gebruik!

Besvarelse fra Festival Cadeaukaart
Super leuk kado om te geven en te…
Super leuk kado om te geven en te krijgen! Daarnaast is de cadeaukaart makkelijk te verzilveren en te gebruiken voor zo goed als alle festivals! Ik ga hier veel plezier aan beleven komende zomer.

Top kaart!
Ik kreeg een festival cadeaukaart voor mijn verjaardag. Ik kende dit zelf nog niet, maar was dolenthousiast! Ik heb direct kaartjes besteld voor een evenement, superblij mee. De site werkt top en is heel gebruiksvriendelijk.

Besvarelse fra Festival Cadeaukaart
De leukste site om een festival cadeau…
De leukste site om een festival cadeau kaart te bestellen en cadeau te doen. Ruim aanbod in festivals voor ieder wat wils. Om in te wisselen super gemakkelijk. TOP SITE 👍

Besvarelse fra Festival Cadeaukaart
Per abuis pincode weggekrast en…
Per abuis pincode weggekrast en daardoor lukte het niet. Gemaild en direct goed geholpen door Kim!
Goede service en snel, ook in het weekend!

Besvarelse fra Festival Cadeaukaart
Læs mere om andre typer anmeldelser.