Vraag nu al 2 jaar achter elkaar festivalcadeaukaarten voor mijn verjaardag. Zo kan ik de hele zomer op pad. Werkt fantastisch! Ook de klantenservice denkt graag met je mee.
Se, hvad kunderne siger
Wist niet van de cadeaukaart af, maar vind het een leuk alternatief. Je moet wel een account aanmaken om de kaart te verzilveren, maar dit ging vrij gemakkelijk.
Virksomheden har svaret
Festival Cadeaukaart is een fijn bedrijf. Ze zorgen ervoor dat je makkelijk en overzichtelijk kan zien welke festivals er zijn. Daarbij is ook alle nodige informatie over die festivals te zien. Het ge... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Festival Cadeaukaart is dé cadeaukaart voor iedereen die van muziek, een feestje en beleving houdt. Met deze cadeaukaart geef je geen spullen, maar herinneringen. De kaart is te besteden bij 1.000+ festivals, concerten en evenementen in Nederland en bij steeds meer aangesloten partners. Of het nu gaat om een dagfestival, meerdaags evenement, concertticket of een bijbehorende beleving: de ontvanger kiest zelf waar en wanneer hij of zij de kaart besteedt. Zo past het cadeau altijd bij de smaak en agenda van de ontvanger. Festival Cadeaukaart werkt samen met gerenommeerde festivals, ticketplatforms en organisatoren en is verkrijgbaar bij o.a. Albert Heijn, Primera, Bruna, HEMA, SPAR en PLUS. Wij geloven dat samen genieten, dansen en vieren mensen verbindt en het leven mooier maakt. Onze missie is simpel: het geven en beleven van festivals toegankelijker en leuker maken. Transparantie, betrouwbaarheid en service staan daarbij centraal. Daarom vinden we feedback van onze klanten enorm belangrijk en blijven we continu werken aan het verbeteren van onze dienstverlening. Met Festival Cadeaukaart geef je een moment om naar uit te kijken, en een herinnering die blijft.
Kontaktoplysninger
Rhoneweg 20, 1043 AH, Amsterdam, Holland
- 085-2129080
- info@festivalcadeau.com
- festivalcadeau.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Leuke cadeaubon voor festival liefhebbers
Super leuke cadeaubon om te geven en te krijgen. Veel keuze uit verschillende festivals en evenementen. Het inwisselen ging snel. Zeker een aanrader!
Wist niet van deze leuke cadeaukaart af
Vraag nu al 2 jaar achter elkaar…
Top site echt super
Top cadeau!
Super leuk om cadeau te krijgen en te geven. Lekker origineel en je kan zelf kiezen waar je hem voor gebruikt. Genoeg keuze en heel makkelijk in gebruik. Een dikke 10!
Website is niet fijn en werkt slecht
Website is niet fijn en werkt slecht. Kom niet verder dan review pop up.
Daarnaast is het aanbod van evenementen niet zo sterk. Weinig Rock events. Dus jammer dat ik deze kado kaart ontvangen heb
Perfecte service
Super goed geholpen door Kim van Rale! Snelle service en goede communicatie, complimenten!
Top kaart
De kaart cadeau gekregen van mijn werk. Enorm blij mee, zeker in deze tijden met dure kaartjes :)
Makkelijk in gebruik
Makkelijk in gebruik. Kreeg een cadeaukaart voor mijn verjaardag.
Heel leuk om cadeau te geven of te…
Heel leuk om cadeau te geven of te krijgen! Veel keuze uit feestjes! Dus als je inspiratieloos bent, koop deze!
De klantenservice lost het op
Ik had problemen op de website en ze hebben het netjes opgelost.
Makkelijk in te wisselen en een ruime…
Makkelijk in te wisselen en een ruime keuze uit festivals en feesten. Ook kleinere staan ertussen :) maakt het extra persoonlijk

Besvarelse fra Festival Cadeaukaart
Eindelijk een goede plek om mijn…
Eindelijk een goede plek om mijn overschot aan waardebonnen die ik verdiend heb op een leuke manier uit te geven!

Topkaart
Topkaart! Festivals zijn altijd een goed idee! Geen stomme kaart die eeuwig in je lade blijft liggen! Let’s goooooo

Cadeau tip
Super leuk verjaardags cadeau gekregen. Website werkt goed met een top aanbod en overzicht van wat er speelt momenteel!

Veel opties leuk cadeau
Je kan naar veel verschillende festivals en het gebruik is duidelijk en overzichtelijk. Leuk om cadeau te doen!

Helemaal top
Helemaal top, makkelijk te bestellen en ideaal als cadeautje voor iemand.

Besvarelse fra Festival Cadeaukaart
Hele goeie service voor de dikste…
Hele goeie service voor de dikste festivallen

Besvarelse fra Festival Cadeaukaart
Leuk om te geven & leuk om te krijgen!
Ehj wat leuk! Ik won vorig jaar een cadeaukaart en heb hem dit jaar verzilverd voor een van mijn favoriete festivals.
Supersimpel! En megaveel keus!
Leuk om te geven & leuk om te krijgen!!!

Besvarelse fra Festival Cadeaukaart
Super leuke en originele cadeaukaart…
Super leuke en originele cadeaukaart voor iedereen die van festivals en concerten houdt! De website werkt overzichtelijk en makkelijk, waardoor je snel een festival of evenement kunt vinden dat bij je past. Het bestellen en inwisselen van de cadeaukaart ging soepel en zonder problemen. Ook fijn dat er een groot aanbod aan festivals beschikbaar is. Echt een aanrader om cadeau te geven én te krijgen!

Besvarelse fra Festival Cadeaukaart
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.