WAARDELOOS !!! de meeste winkels die vermeld staan bij hun shopfinder nemen de cheques niet aan! Al zeker niet online! MS mode vb neemt hem helemaal niet aan, niet fysiek en niet online! Maar staat... Se mere
Are you thinking about giving this gift card? Reconsider! Or at least read the limits carefully on where the card can be used. Some shops, like Foot Locker, sell some products exclusively on their onl... Se mere
Ik heb voor mijn moeder een fashioncheque gekocht bij Etos. De fashion cheque kan niet ingewisseld worden bij diverse ketens terwijl het saldo wel toereikend is. Al een week contact met fashioncheque... Se mere
Ik heb nog niets ontvangen! Op 24 december nog steeds niets ontvangen! Dit ligt niet aan Fashioncheque, maar helaas is Post.nl niet erg accuraat. Afgesproken met Fashiocheque dat mijn geld wordt... Se mere
fashioncheque is dé modecadeaukaart van Nederland en te besteden bij meer dan 10.000 winkels en webshops. fashioncheque is het leukste cadeau om te geven én te krijgen!
Kruisweg 801 C, 2132 NG, Hoofddorp, Holland
- 023-2120012
- info@fashioncheque.com
- fashioncheque.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Fashioncheque valt nergens online te…
Fashioncheque valt nergens online te besteden. Alleen omwisselen naar een giftcard naar keuze, kun je een paar dagen op je post gaan wachten, via een omwisseloptie op hun website, die het helemaal niet doet!

Besvarelse fra fashioncheque
Probeer een fashioncheque in te…
Probeer een fashioncheque in te wisselen bij bol.com (zoals op internet staat bij fashioncheque) maar lukt niet.
Ook geprobeerd bij van den Assem, helaas lukt ook niet. Wat kan je er wel mee? Pfffff

Meerdere cadeaubonnen digitaal…
Meerdere cadeaubonnen digitaal bestellen, met verschillende berichten is niet heel gemakkelijk. Hiernaast mist een btw factuur.

Besvarelse fra fashioncheque
Bestelproces is makkelijk en snel.je…
Bestelproces is makkelijk en snel.je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloopt van je bestelling

Besvarelse fra fashioncheque
Fashion cheque besteld helaas tot dag…
Fashion cheque besteld helaas tot dag van vandaag nog niks binnen gekregen en wel via track and trace wel aangemeld als bezorgt

Besvarelse fra fashioncheque
Geprobeerd bij de Bijenkorf in de…
Geprobeerd bij de Bijenkorf in de winkel t betalen met mijn cheque. Dat kon niet. De bijenkorf geeft aan dat dat probleem bij fashioncheque ligt. Als dat klopt vind ik dat zeer teleurstellend. Graag had ik van problemen met betalen willen weten voor ik de kaart kocht of anders na koop wel geïnformeerd worden. Nu moet ik zelf op zoek naar oorzaak en oplossing. Vreemde gang van zaken.

Besvarelse fra fashioncheque
De fashioncheque besteld een paar dagen…
De fashioncheque besteld een paar dagen voor Kerst en hij was bezorgd binnen 48 uur....super.

Besvarelse fra fashioncheque
De bestelling is op zich prima gegaan.
De bestelling is prima gegaan.
De cheque , enigszins vertraagd door PostNL., is goed aangekomen.

Besvarelse fra fashioncheque
Prima geregeld en alles zag er netjes…
Prima geregeld en alles zag er netjes en verzorgd uit.

Net op tijd binnen
Met de kerst drukte wat vertraging. Maar hij was op tijd! Erg leuke kerst gift verpakking!

Besvarelse fra fashioncheque
Gewoon wat ik er van verwacht
Gewoon wat ik er van verwacht. Goeie communicatie, snelle levering. Niks te klagen.

Niet proportioneel
Wat een vreselijk onhandige manier om een voucher om te wisselen van € 35 bij Douglas, om vervolgens niet het hele bedrag te kunnen omzetten. Slimme marketing stunt en dit is dan ook weer zo'n overbodige manier om geld achterover te drukken als organisatie. Ik vind het geen aanrader om de fashioncheque cadeau te doen.