WAARDELOOS !!! de meeste winkels die vermeld staan bij hun shopfinder nemen de cheques niet aan! Al zeker niet online! MS mode vb neemt hem helemaal niet aan, niet fysiek en niet online! Maar staat... Se mere
Are you thinking about giving this gift card? Reconsider! Or at least read the limits carefully on where the card can be used. Some shops, like Foot Locker, sell some products exclusively on their onl... Se mere
Ik heb voor mijn moeder een fashioncheque gekocht bij Etos. De fashion cheque kan niet ingewisseld worden bij diverse ketens terwijl het saldo wel toereikend is. Al een week contact met fashioncheque... Se mere
Ik heb nog niets ontvangen! Op 24 december nog steeds niets ontvangen! Dit ligt niet aan Fashioncheque, maar helaas is Post.nl niet erg accuraat. Afgesproken met Fashiocheque dat mijn geld wordt... Se mere
fashioncheque is dé modecadeaukaart van Nederland en te besteden bij meer dan 10.000 winkels en webshops. fashioncheque is het leukste cadeau om te geven én te krijgen!
Kruisweg 801 C, 2132 NG, Hoofddorp, Holland
- 023-2120012
- info@fashioncheque.com
- fashioncheque.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Bar slecht
Bar slecht, bestellen niet mogelijk cijfercombinatie wordt niet geaccepteerd
Een hele bevalling dus!
Ik raad het niet aan

Besteld maar niets ontvangen
fashioncheque niet ontvangen terwijl de bezorgdienst meldt dat het bezorgd is....

Besvarelse fra fashioncheque
Ik heb nog niets ontvangen, wel opgelost! Ben zeer tevreden met deze uitkomst!
Ik heb nog niets ontvangen!
Op 24 december nog steeds niets ontvangen!
Dit ligt niet aan Fashioncheque, maar helaas is Post.nl niet erg accuraat.
Afgesproken met Fashiocheque dat mijn geld wordt teruggestort, kan ik een enveloppe met inhoud onder de Kerstboom leggen, i.p.v. de gevraagde Fashincheque ;-)

Snelle overzichtelijke site
Snelle overzichtelijke site, snelle bevestiging en keurig een mail dat de bestelling was ontvangen. Ook de nota per ommegaande in de mailbox.

Besvarelse fra fashioncheque
Bestellen traag en meerdere pogingen nodig gehad
Meerdere pogingen tot bestellen niet gelukt, ik denk doordat het aantal karakters op het kaartje toch te lang was, echter werd dat niet goed aangegeven. Bij het schrijven van het kaartje op het aantal gelet, ook al gaf het aan dat er nog 2 karakters over waren, lukte de bestelling niet.
Ik had het binnen 72 uur nodig, dacht dat dat wel zou lukken, maar helaas te laat.

Snel en netjes geleverd
Snel en netjes geleverd. Fijn dat er veel keus is voor welk bedrag je wilt besteden.

Fashioncheque
Het bestellen ging erg makkelijk en je hebt veel keuze uit de kaarten en er kan een leuke cadeauverpakking om. Ook fijn dat ze al geactiveerd zijn

Besvarelse fra fashioncheque
Had online checken besteld en werd…
Had online checken besteld en werd direct gestuurd naar mailadres van de jarige. Goeie service

Besvarelse fra fashioncheque
Bezorging duurde veel te lang.
Bezorging duurde veel te lang.
Niet een werkdag maar meerdere dagen dus de fashioncheque kwam te laat bij de gelukkige.