FAR's DRENG Anmeldelser 113

2,6

Ny Adelgade: Kedelig omgang cafémad. Super ringe og uengageret personale, minder mest om en ungdomsklub og man savnede en "voksen" der tog ansvar. Rodet sted, koldt og beskidt (bordet var ikke rent,... Se mere

Utrolig hyggelig café med en dejlig atmosfære og med rigtig god service. Maden er lækker, ser indbydende ud og smager helt fantastisk. Kaffen, deres hjemme lavet lemonade og lækre friskpresset juice v... Se mere

Hej Fars Dreng - vi har gennem mange år kommet i Ny Adelgade og enig i byens bedst brunch nominering. Oplevelsen i dag på Islands Brygge er i den helt anden grøft. Ventetid på en time på maden, kold m... Se mere

2,6

Under middel

Hyggelig og lækker cafe i København

Hyggelig, men også travl cafe i København. Maden er lækker, dog kan ventetiden godt være lidt lang. Dette skyldes nok bare at cafeen har mange gæster, især i weekenden. Kan klart anbefales.

22. august 2019

Rigtig dejligt sted

Rigtig dejligt sted. God café med både dejlig morgenmad og frokost. Der kan være mange mennesker, men det er også forståeligt da det er virkelig god mad til god pris :)

31. juli 2019

Virkeligt dejligt sted en lille oase…

Virkeligt dejligt sted en lille oase både i Ny Adelgade og i Rosengården, hvor det begge steder er muligt at sidde ud og nyde det gode vejr, når det er der. Personalet er søde, venlige og smilende. Maden er helt perfekt, let og lækker.

29. juli 2019

3 besøg

3 besøg, et´ i Adelgade og to ved Rosengården.
Brunch var god og de to stjerner skyldes kvaliteten af maden som var veltilberedt.

Service er ikke noget der er indbygget i arbejdet.
har du ikke booket online, kan du forvente at blive behandlet som en spedalsk og ved det sidste besøg lykkedes det ikke at blive færdige med at spise inden for 1 time og 45 minutter der er afsat til besøget - dvs. vi fik advarsel om at vi skulle være færdige om 10 minutter og efter ca. 5 minutter kom der to medarbejdere og tvangsfjernede alt på bordet og vi blev forvist - det skyldes nok mest at ventetiden var ret lang på at modtage maden til at starte med, men ikke noget der får oplevelsen til at virke særligt attraktiv. Alene af denne årsag vil jeg vælge et andet sted næste gang.

21. juli 2019

Vi blev smidt væk fra vores bord

Vi blev smidt væk fra vores bord, som vi havde siddet ved i 10 minutter for at give plads til et selskab på 4 (vi var 2). Tjeneren var uimødekommende og ville ikke fortælle os om selskabet kom for sent eller for tidligt til deres reservation, da den var 10 minutter over 11 ( vi havde også reserveret) plus at der i løbet af de næste 5 minutter blev flere andre 4 personers borde ledige... virkelig dårlig kunde service, vi fik ikke engang en undskyldning.

22. april 2019

Elendig service

Maden var god, da vi først fik den. Servicen var nærmest ikke eksisterende. Vi havde bestilt bord.

Da vi kommer bliver vi placeret ved et møgbeskidt bord.

Vi må selv bede om menukortene.

Vi bliver ikke oplyst om hvilke retter, de ikke har pt.

Da min veninde bestiller, omtaler tjeneren nogle af de andre gæster sådan her: ‘utroligt at folk bliver sure over der ikke er plads, når de ikke har bestilt bord’.

Derefter venter vi tre kvarter på vores mad (rugbrød og sandwich). Først derefter får vi bestik, og vi må selv bede om servietter og salt og peber. Flere gange måtte vi også bede dem fylde vandbeholderen op, der stod til fri afbenyttelse.

Alt i mens tre forvirrede unge piger havde tid til at stå og kigge ud i luften.

Maden var god, men den kunne desværre ikke opveje det dårlige helhedsindtryk :(

16. december 2018

Fars Dreng i Ny Adelgade

Jeg prøvede Fars Dreng i Ny Adelgade og var godt tilfreds. God kaffe og en ret anderledes avocado-mad med spejlæg og skinke. Man kan godt risikere at vente lidt på maden, men jeg synes, det er ventetiden værd.

6. december 2018

Meget skuffende

Lunken latte, slatten vaffel, skilt cheesecake, kaffebrød lavet om krydderikage med skilt mascarpone, shiagrød med hinde og ikke frisklavet. Restauranten virkede nusset egentlig nærmest beskidt. Medarbejders forklæder uappetitligt snavsede. Oprigtig en skuffende oplevelse på en ellers meget smuk efterårsdag!

16. oktober 2018

Rosengården

Rosengården: acaibowl smagte ikke af noget, kiwierne der var ovenpå kunne ikke spises da de ikke var modne. Min veninde fik også en. På den var der flere frugter end på min anretning. De burde være ens når det var til samme bord. Men absolut ikke 70kr værd. Jeg kan lave den bedre selv.
Min vaffel smagte godt. Men synes 45kr er meget for en helt flad vaffel med 5 hindbær og en blomst. Havde nok forventet en lidt større.

Personalet var meget forvirret. De kunne ikke finde ud af, hvem der skulle tage imod vores betaling og i det samme stormer kokken ud af køkkenet og taler til dem uden at afvente at vi er færdige. De virkede som en flok høns uden hoveder.
Jeg kommer ikke tilbage til brunch. Men da jeg gik så jeg frokostanretningerne. De så gode ud. Perssonalet.. tja.. de så meget meget unge ud, så måske kan man ikke forvente meget mere?

25. juli 2018

Dårlig service

Rosengården ved Nørreport station. Dårlig service - personalet virkede ligeglade og som om de syntes henvendelser fra kunder var irriterende. Vi var 6 stk, og to af os havde bestilt rugbrødsmadder. De blev serveret sammen på et lille plankestykke, og vi måtte selv bede om en tallerken og skuffe den ene over på den... virkelig underligt. Den ene portion med fritter og mayo var meget mindre end de andre, og der var flere andre småting ved servicen. Maden smagte dog fint nok, og derfor ikke helt dumpekarakter.

15. april 2018

Elendig service!!! Kommer ikke igen...

Elendig service!!!
Vi havde på forhånd bestilt bord til fire personer på Fars Dreng, Rosengården. Da vi ankommer bliver vi henvist til cafeens mindste bord, på trods af, at flere af de store borde kun er besat af 2-3 personer. Da nogle af gæsterne smutter, fortæller vi tjeneren at vi rykker os til en af de større borde. Tjeneren kommer vredt over for at fjerne de overskydende tallerkner, hvorefter der ikke bliver tørt af - vi sidder derfor og spiser vores brunch i ulækre madrester fra andre gæster.
Maden var ok, dog manglende smag i iskaffe og chiagrød. Alt i alt en madoplevelse langt under middel ift. prisen... Stram op på jeres service i Rosengården...

27. marts 2018

Ikke tilfreds

Havde bestilt bord til kl. 11.30 i Rosengården, og fik anvist plads til tiden. Der gik en del tid inden vi fik menukortet, som vi fint fik forklaret hvordan det fungerede. Vi var 4 og fik hurtigt sat streger ud fra hvad vi ønskede, men desværre gik der lang tid før kortet blev hentet. Vi fik vores the (der var kun sort the at vælge imellem), kaffe og juice. Vi fik serveret vores mad kl. 12.20, efter jeg havde spurgt om hvornår de regnede med at maden kom. Fint anrettet datingplatte, men kun med et halvt rugbrød og et ikke stykke friskt franskbrød til hver. Vi bestilte også skyr og vaffel. Vaflen havde fået for meget. Burgeren var fin.
Vores forventninger var nok for høje, og de blev ikke indfriet. Ventetiden var for lang, og man skulle tro vi fik en gourmetmiddag. The og kaffe var nærmest blevet koldt inden maden kom. Det virkede ikke som om der var nogen af de ansatte der havde overblikket, og til trods for at der var 4-5 på arbejde, så undrer det at servicen og serveringen ikke foregik bedre. Desværre ikke tilfreds.

29. december 2017

En varm anbefaling

Jeg har været på FAR's DRENG flere gange, og er simpelthen helt vild med deres brunch. Ens sanser kommer virkelig i spil, da man virkelig kan smage, og se kvaliteten af deres råvarer. Det kommer heller ikke bag på mig, da mange af deres produkter er øko. Udover det, er deres menukort bygget op på et super enkelt og samtidig smagfuldt koncept, hvor gæsten krydser af hvilke mad og drikke han/hun godt kunne tænke sig.

Priserne ligger i den lidt dyre ende, men kvaliteten er altså pengene værd fra min side af. Udover det, er der rart at være, der er en behagelig atmosfære, stemningen er høj, og miljøet er bare i top. Der er sans for indretning, og den gode service er også noget af det man lægger i puljen, når man vælger at tage et smut forbi FAR's DRENG.

Der er tit mange gæster, hvilket gør det svært at få plads. Men så længe man bestiller bord er man jo altid sikret et bord, og jeg ser det på ingen måde som en negativ ting, at det faktisk går rigtig godt for FAR'S DRENG, med alle de gæster der dukker op i døren, i løbet af de besøg jeg været på. Og sådan synes jeg bare det skal blive ved med at være.

FAR'S DRENG er ikke et sted for alle. Men er du til mad og drikke af god og høj kvalitet, et sted med et butiksmiljø der sidder lige i skabet, så vil jeg helt klart anbefale at stikke hovedet ind, og smage lidt på de mange faciliteter :)

7. december 2017

Fars dreng = skod service

Fars dreng = skod service. Min kæreste og jeg ankommer kl 9:30 d. 16-11-2017. Der sidder kun 2 andre herre, dvs vi er meget få i “butikken”. Vi får menu kort og drikke kort, begge i meget ringe tilstand med kaffepletter og overrevet papir= det ser altså bare ikke særlig indbydende ud. Vi kigger på hinanden og forstår ikke helt konceptet da vi ikke fik forklaret det. Vi gik heller ikke en kuglepind til at udfylde madønskerne som nok er meningen. Vi endte med at forlade stedet meget utilfredse! Jeg fortalte den unge mand inden jeg gik (han stod i øvrigt med hans mobil) at jeg og min kæreste ikke var tilfredse med hans service, han svarede ironiske nok “service” som om han ikke vidste hvad det ord betød. Det var vores første og sidste besøg dette sted.

16. november 2017

Frygtelig betjening og laaang ventetid!

Vi ankom til stedet kl.12 og stod derefter i kø i 10 min. Der løb nogle stressede tjenere rundt men ingen der anviste bord. Vi satte os derfor bare. Der gik yderligere 10 min før der kom en tjener og sagde at vi ikke kunne få frokost og derfor skulle bestille morgenmad da frokost først startede 12.30. Han gik igen og 5 min efter kom en kvindelig tjener og tog imod vores bestilling af drikkevarer. Vi sagde til hende at vi ville bestille mad når hun kom med dem da klokken så ville være 12.30. Vi fik drikkevarerne 12.40. Her siger hun så at man slet ik kan få noget mad alligevel (alle sad og spiste mad). Hun ville så finde ud af om det kunne lade sig gøre. Kl.13 er hun stadig ikke vendt tilbage og går rundt og ekspedierer andre kunder. Jeg går så op til kassen hvor den mandlige unge tjener fra tidl står. Han siger surt at vi ikke kan få frokost trods klokken er 13. Han giver os surt morgenmadskortet og siger at hvis vi vil spise så må vi spise det. Det er på det tidspunkt en time siden vi har sat os. Jeg undskylder meget for blot at være kunde og til besvær hvorefter han ignorerer mig. Jeg har ALDRIG i mit liv fået så sur og dårlig betjening. Vi gik naturligvis uden at bestille morgenmad (kl.13)!! Fars dreng er et opreklameret sted som er promoveret på instagram og andre sociale medier og derfor tillader sig at behandle folk som skidt.

4. november 2017

God mad, men plads til forbedringer

På grund af sommerferie, gik der ikke lang tid før vi fik bord. Maden kom hurtigt og smagte rigtig godt.
Vi startede med at sidde udenfor, men de gamle stole var uudholdelige at sidde mere end 5 minutter på, så vi rykkede indenfor.
Jeg kan ikke anbefale at sidde på de høje stole ved vinduet, da der jern "kroge" på ryglænet som flænser foret af ens jakke.
Jeg er med på at de gerne vil køre et råt/slidt look på nogle af møblerne, men det holder ikke at man sidder dårligt og får ødelagt ens tøj.
Derudover blev lydniveauet så højt fra gæsterne under maden, at vi valgte at tage et andet sted for at drikke kaffen.

24. juli 2017

Er dette din virksomhed?