FAR's DRENG Anmeldelser 113

2,6

Ny Adelgade: Kedelig omgang cafémad. Super ringe og uengageret personale, minder mest om en ungdomsklub og man savnede en "voksen" der tog ansvar. Rodet sted, koldt og beskidt (bordet var ikke rent,... Se mere

Utrolig hyggelig café med en dejlig atmosfære og med rigtig god service. Maden er lækker, ser indbydende ud og smager helt fantastisk. Kaffen, deres hjemme lavet lemonade og lækre friskpresset juice v... Se mere

Rosengården ved Nørreport station. Dårlig service - personalet virkede ligeglade og som om de syntes henvendelser fra kunder var irriterende. Vi var 6 stk, og to af os havde bestilt rugbrødsmadder. De... Se mere

Hej Fars Dreng - vi har gennem mange år kommet i Ny Adelgade og enig i byens bedst brunch nominering. Oplevelsen i dag på Islands Brygge er i den helt anden grøft. Ventetid på en time på maden, kold m... Se mere

2,6

Under middel

Mr holmberg og mig tog ud og bowle

Mr holmberg kom ud og tjenet mig han var virklig sød og rar. Maden kom efter 5 minutter og smagte virklig godt. Efter så fik jeg maden gratis for jeg brugte den hemlige kode som jeg så på deres tiktok og efter tog vi ud og bowle sammen det var mega hyggeligt vil 100% komme tilbage

5. september 2025

Svindel og Humbuk

Jeg var med min kone på Fars dreng og maden var nærmest uspiselig. Nogen måneder efter for jeg tilfældigvis et gavekort til Fars dreng, jeg bliver lidt skæv i ansigtet og finder ud af man bare kan få pengene tilbage fra gavekortet, jeg tager ind i deres butik i Ny Adelgade den er lukket uden det står oplyst nogen steder, derefter tager jeg så på deres anden restaurant Beder om pengene tilbage fra gavekortet, for at vide det er lifepeaks der skal gøre dette, ringer med det samme til dem og de fortæller det ikke passer da de har betalt butikken går så tilbage og fortæller den arrogante mand det, hvor han siger vil du ikke bare bruge gavekortet så sagde jeg nej, så siger han vi har ikke penge i kassen til at udbetale siger så må du lave en overførelse hvor han griner mig i hovedet og siger det kan man ikke bare lige, hvor efter han beder om min mail så hører jeg mere, mailen giver jeg men hører aldrig mere.. har så skrevet en mail til dem angående det men intet svar, så har givet dem 7 dage til at svare ellers går jeg hele vejen.:

Hold jer væk!! Hvis I ikke vil snydes og have dårligt mad til ekstreme priser

2. juni 2025

Skuffende oplevelse hos Fars Dreng

Skuffende oplevelse hos Fars Dreng

Min mor og jeg havde desværre en skuffende oplevelse hos Fars Dreng. Kaffen var så bitter, at den nærmest var udrikkelig. Vi bestilte en Cæsar-salat, men først efter bestillingen fik vi at vide, at de var løbet tør for kylling – og vi fik derfor salaten uden kylling. Da vi skulle betale, ville de først tage fuld pris, selvom en væsentlig del af retten manglede. Først da vi selv påpegede det, blev prisen sat ned med 45 kr.

Derudover var rødspættefileten stegt alt for meget og blev både tør og hård, og rugbrødet var også meget hårdt og svært at tygge. Vi gik derfra skuffede – maden levede ikke op til forventningerne, og håndteringen af situationen kunne have været langt bedre.

2. maj 2025

Har skrevet en klage efter besøg Fars…

Har skrevet en klage efter besøg Fars dreng til brunch d. 8 marts 2025
Restaurant er ret ligeglad med en klage på deres mail, og har aldrig svaret på min klage. Derfor anmeldelse om dårlig kvalitet og service
Jeg har inviteret familien for at smage gammel knas ost, som står på menuen. Vi har bestilt alle 4 brunch tallerken med ost, men de kom med andet ost uden at gøre opmærksom, at det var udsolgt. Kun ved betaling de kræver pris for ost, som var byttet og den vi ville ikke have. Vil kræve “gammel knæs “ beløb refunderet, men restaurant vil hellere lade være at svare, så sure kunder, men pengene for ikke leveret varen i hus.

8. marts 2025

Tjek din regning.

Vi havde lyst til en kop at lune os på, så gik en tur på Fars Dreng.
Egentlig var drikken god. Det, i min optik MEGET ærgerlige fandt sted ved betaling.
Ved afregningen takkede jeg, Ja tak, til at modtage en kvittering. Jeg betaler og render hurtigt kvitteringen efter, da personalet ikke gennemgik min ordre.

Ekspedienten får trykket ret hurtigt på
Terminalen, hvor jeg nåede at skimme, at jeg havde mulighed for at give “drikkepenge”.
Kvitteringen er foldet sammen, således jeg skal åbne den for at se den.

Da jeg for åbnet for kvitteringen, ser jeg der er sat en varer på, som ikke var bestilt. Så henvender jeg mig til personalet og antager at det fra deres side er en fejl. Får fint pengene tilbage, jeg har betalt for meget. - Så alt er godt her.

Min problematik opstår i følgende:
- at man ikke lige render kvitteringen igennem med sin kunde, inden betaling.
- at man folder kvitteringen med skiften indad. ( Har man noget at skjule?).
- At man ikke har styr på kundens ordre. -
det var ret roligt, og vi sad øverst, lige ved kassen. Tænker ikke at To omgang pandekager, tre kakao og en is kaffe er så svær at holde styr på.

Hvorfor dele dette?
Jeg arbejder selv med salg, så dette er for mig opmærksomheds punkter, både den næste kunde og virksomheden kan gøre brug af.

14. februar 2025

Alt alt alt for hypet café!

Alt for hypet café, med kedelig mad og drikke. Kaffe der smager af vand og ost der ser ud som om den har ligget ude siden i går. Dertil er det unge personale tydeligvis ikke lært op i service. Pris og kvalitet hænger bestemt ikke sammen.

1. december 2024

Øv en dårlig oplevelse.

Øv en dårlig oplevelse.
Vi havde bestilt bord til kl 12, 7 personer, fik bordet med det samme og der stoppede den gode service så.
Vi bestilte drkkevare med det samme, dem måtte vi op og bede om efter over 20 min, og derefter ventede vi i over 45 min før vi fik vores mad, de gav os de kolde drikkevare pga den lange ventetid, men helt ærligt virkede vi bare ikke, særlig vigtige for dem og en af tjenerens stod i lang tid bare udenfor og talte i tlf....
Vi kommer der i hvertfald aldrig mere

12. maj 2024

Meget ventetid på alt

Vi havde booket bord til 11.30 - skulle vente 15 min på at få det.
Da vi endelig havde fået vores bord ventede vi 30 min på at kunne bestille og yderligere 30 min før vi fik vores drikke vare og yderligere 30 min før vi fik vores mad.
Maden var god men ventetid og service dårlig

7. april 2024

Super service og fin mad

Havde booket bord til frokost men der var ikke fyldt, så vi satte os bare. Hurtig og opmærksom service med god forklaring til menu kortet. Dejligt at man kan få en stor kande vand for 20 kr og ikke skal blive flået på drikkevarene. Maden smagte som forventet i rigelige mængder. Alt i alt en god oplevelse med rigtig godt personale.

12. marts 2024

Maden var dyr - til gengæld var den også dårlig

Menukortet er ufuldstændigt, og man får ikke som skrevet. Vi bestilte begge to deres Acai bowl og Sønnikes signatur, da billederne heraf så gode ud på deres Instagram. Da det kom, så det helt anderledes ud, og der var halv så meget, som billederne viste. Der var heller ikke bananer og jordbær i Acai bowlen, selvom billedet viste dette. Derfor hænger pris og kvalitet på ingen måde sammen, og man får næsten intet for pengene.
For de to retter og en drikkevare endte vi hver især med at betale 225 kr., og vi gik derfra sultne.

Derudover virkede pigen, der ekspederede os, som om, at hun ikke havde lyst til af være der. Hun smilede ikke på noget tidspunkt og virkede sur.
12 min. før vores bordreservation ophørte, kom hun hen og sagde på en sur måde, at vi skulle gå. Min veninde og jeg blev lidt stressede over det, og jeg kiggede derfor forvirret på mit mobil for at se, hvad klokken var. Da ekspedienten så dette, sagde hun så, at vi stadig havde lidt tid. Det var en lidt underlig måde at kommunikere det ud på, og vi følte os derfor nærmest smidt ud.

28. januar 2024

Havde reserveret bord til brunch…

Havde reserveret bord til brunch klokken 1115. Bordet var ikke klar, og vi blev bedt om at vente udenfor en 10-minutters tid. Da vi fik bord og havde besluttet os, fik vi ved ordreafgivelsen at vide, at boller, alm. brød og alle croissanter pånær én var udsolgt. Kun rugbrød tilbage. Det kunne man godt have oplyst om, i forbindelse med at vi blev bedt om at vente. Vi valgte nemlig at spise et andet sted, hvor de havde brød. Mærkeligt at have udsolgt af al brød så tidligt på dagen, synes jeg.

29. december 2023

Fik i dag serveret en brunchtallerken…

Fik i dag serveret en brunchtallerken som ikke var i overenstemmelse med beskrivelsen på kortet.
Spejlæg var serveret med hård blomme, brødet var daggammelt. Det var en meget ynkelig tallerken .
Kaffen var en sjasket omgang, de kunne ikke finde ud af skumme mælken op.
Den ene stjerne er til de 3 meget unge mennesker, som dog forsøgte at være venlige.

16. december 2023

Inviterede familien på 6 personer på…

Inviterede familien på 6 personer på Brunch i dag.
Ventede 20 minutter på vores kaffe.
Måtte selv bede om sukker, menuer og bestik (de kom med 5 stk og måtte bede om endnu et sæt/det tog mindst 5 minutter).
Ventede i 30 min på vores mad.
‘Ligegyldig’ servering, ingen smil, ingen
‘Gejst’…..
Måtte tjekke regningen da vi ikke havde fået alt hvad vi havde bestilt.
Ventede længe på ‘kaffe nr.2’. Kom aldrig.
Ventede på Vafler/dessert - kom heller ikke…..
Alt i alt, god mad, men super dårlig service!! “Been there, done that, never again”.

3. december 2023

Vi ventede 35 minutter på kaffen

Vi ventede 35 minutter på kaffen, brødet til morgenmadstallerkenen blev glemt og da vi bad om det, fik vi tørt rugbrød. En under middel oplevelse til 811 kr. for en familie. Ordinært og under standarden for adressen i Ny Adelgade :(

12. november 2023

Er dette din virksomhed?