Ny Adelgade: Kedelig omgang cafémad. Super ringe og uengageret personale, minder mest om en ungdomsklub og man savnede en "voksen" der tog ansvar. Rodet sted, koldt og beskidt (bordet var ikke rent,... Se mere
Rosengården ved Nørreport station. Dårlig service - personalet virkede ligeglade og som om de syntes henvendelser fra kunder var irriterende. Vi var 6 stk, og to af os havde bestilt rugbrødsmadder. De... Se mere
Hej Fars Dreng - vi har gennem mange år kommet i Ny Adelgade og enig i byens bedst brunch nominering. Oplevelsen i dag på Islands Brygge er i den helt anden grøft. Ventetid på en time på maden, kold m... Se mere
Andre kiggede også på
Uspiselig ribbensteg sandwich.
Fars Dreng er ny her på Islands Brygge.som lokal beboer har jeg allerede været der et par gange ved frokost tid. Rart miljø, hyggeligt koncept, ok stemning.
idag for første gang til aftensmåltid.
Jeg var sulten. Kl var 19.30, havde ikke fået frokost. Bestilte en Ribben steg sandwich til 130 kr. Tænkte på, om jeg mon blev mæt.
Efter ca 10 min. kom katastrofen: En kæmpestor, fedtet sag. jeg vil tro kødet indeholdt 30 % fedt. Oveni var det sjasket ind i en masse sovs. Flæskesvær var dog rimeligt sprøde. Tilbehør var nogle fedtede, stegte kartofler ( rigeligt af dem!) og oven i købet en balje med extra fedtet cremet sovs.
2 bidder, og jeg havde fået nok.
Kære Fars Dreng, I er velkommen her på Bryggen. men kom nu ind i kampen. Et sådant måltid, komplet uspiseligt er slet ikke op i tiden. En fedt - og kaloriebombe, som næppe nogen vil have idag. En ribbensteg sandwich skal være saftig, gerne med masser af rødkål, og ikke en masse fedtet sovs.
Se at få den af menuen, eller lav den helt om.
Ikke pengene værd
Ikke pengene værd. Vaflen var slatten, brødet var tørt, iste’en smagte af vand med sødemiddel i, juicen var så syntetisk, at den nærmet var selvlysende. Pigen som ekspederede os virkede som om hun ikke havde lyst til ag være der. Pris og kvalitet hænger på ingen måder sammen!
I lørdags havde jeg bestilt et bord på…
I lørdags havde jeg bestilt et bord på fars dreng til brunch (som var en fødselsdagsgave til en veninde). Vi sad i 25 min uden at nogen kom og tog imod vores bestilling. Derudover kom der 4 andre borde, som både fik deres drikkevare og nogen endda deres mad, før vi overhovedet fik mulighed for at bestille vores mad. Vi endte med at gå og spise på Vivaldi, framragende service der 👏🏻
Fars piger skal oppe sig
Fuld af forventning ville vi lørdag formiddag aflægge jer et besøg i jeres nye cafe på Islands Brygge, som er vores lokal område. Ventet og velkommen var vi bestemt ikke af fars piger, Efter en længere ventetid blev vi henvist et bord udendørs, hvilket var helt ok, eftersom vi ikke havde booket bord forinden. Efter endnu 10 minutters venten, kom en ung pige med menu kort og vi blev hurtig klar til bestilling af en spændende sammensætning af mad og drikkevarer. Efter yderligere en længere venten, lykkedes det at få kontakt med en af pigerne, som tog imod bestilling. Nu sad vi klar og fuld at forventning til at indtage et nyt og spændende måltid - men nej. Den unge pige kom retur og meddelte, at køkkenet lukkede om 20 min. og vi derfor ikke kunne afgive bestilling, men vi kunne jo vente til de åbnede til frokost og afgive ny bestilling Nej tak - vi valgte at gå og besøge en konkurrent i område, hvor vi bliver modtaget med smil og tak for støtten. Øv der er plads til forbedringer til fars piger. Held og lykke med projektet.
Glemte ordrer og lang ventetid
Glemte ordrer og lang ventetid
Restauranten er netop åbnet på Islands Brygge. Og vi har nu givet den to chancer. Begge gange en katastrofe. Første gang til aftensmad. Ventetid på over en time for et stykke lasagne, som blot skal varmes. Og ingen kommunikation i mellemtiden. Anden gang var endnu værre. Vi bestilte morgenmad. Igen ventetid på over en time, for så at finde ud af, at 1) ordren var glemt, og 2) der var ikke mere af den ret, som vi havde bestilt. Igen uden et ord til kommunikation i ventetiden. Og tjenere, der konsekvent kiggede væk.
Den service kommer man ikke langt med. Det mest ærgerlige er, at det, der skulle være en hyggestund med min søn, blev en oplevelse fyldt med frustration. Det er virkeligt ikke noget, man frivilligt søger igen.
Ingen krammer i arbejdstiden tak !
Modtagelse, mad og drikke var for så vidt ok, da vi spiste frokost på Islands Brygge, men da jeg skulle afregne, bemærkede jeg, at en af tjenerne stod og krammede en af gæsterne ???
Jeg påtalte det naturligvis, og spurgte om de havde hørt om COVID-19, hvortil den unge tjener svarede “Jammen det er min veninde !”. Om det så havde været Paven, så skal personalet altså ikke kramme gæsterne ??? Coronasmitte er nemlig ret lidt ligeglad med, om det er en veninde eller ej.
Så her må ledelsen nok lige steppe op og indskærpe, at deres tjenere ikke skal kramme gæster og dermed efterfølgende være en potentiel smitterisiko for andre gæster !!!
Derfor ingen drikkepenge og desværre en dårlig oplevelse ☹️
Elendig og kedelig oplevelse
Elendig og kedelig oplevelse. Vi besøgte den på Islands brygge, til morgenmad, og blev desværre virkelig skuffet. Tjeneren vidste ikke noget om noget og havde ikke tænkt sig at tjekke op på det når man spurgte ind til menukortet. Menukortet er ufuldstændigt og man får ikke som skrevet. Bestilte deres famøse vafler, da billederne heraf så gode ud på deres Instagram og hjemmeside. Da den kommer er det en hel anden slags vaffel lavet med kardemomme, hvilket menukortet ikke oplyser, og der er kun halvt så meget vaffel som billederne viser. Min kæreste bestiller ristet rugbrød med topping og en kanegelsnegl. Der kommer rugbrød som ikke er ristet og en kanelsnurre som er bagt næsten helt sort. Ved betaling nævner vi intet udover, at deres kanelsnurre er bagt så meget, at de ikke rigtig var til at spise. Hun er enig og siger selv, at de er kommet til af bage dem for meget, men vi får alligevel lov til at betale for den.
Dårlig service
Bestilte bord i onsdags til min datter og mig til brunch i Ny Adelgade - da vi bliver vist til vores bord er det en planke med to barstole op mod en væg, hvor vi ikke kan sidde overfor hinanden. Det synes jeg er uacceptabelt - især da to gæster uden reservation lige var blevet vist hen til et regulært bord. Servitricen var alt andet end hjælpsom.
Helt igennem dårlig oplevelse på Rosengården
Til en start var det ikke muligt at få vores bord til tiden, da dem som havde det før os endnu ikke var færdige.
Da vi får vores bord får det en hurtig klud, og hvad angår bestik på gulvet, en brugt serviet på bordet m.v. bliver det ikke rørt.
Flere retter var ikke mulige at lave grundet mangel på råvarer. Efter bestilling må vi vente i over 40 minutter på servering. Dog blev drikkevarer serveret hurtigt, hvilket resulterede i kold kaffe til maden (den smule der var tilbage).
Generelt var tjernerne var ikke opmærksomme på kunderne.
Restauranten kunne generelt godt trænge til en grundigere rengøring. Ligeledes i denne boldgade manglede der så også noget at tørre fingre i på toilettet.
Restauranten i Rosengård
Restauranten i Rosengård, København K. Har meget dårlig service. Fandt hår i maden. Anbefales slet ikke.
God mad med dårlig service
God mad, hyggeligt sted, men dårlig service og meget meget længsom. Vi fik aldrig servietter...
Dejlig mad og god service
Lækker mad og god service
Lækker mad, hyggelig cafe og søde medarbejdere.
Kan klart anbefales!
Utrolig hyggelig café
Utrolig hyggelig café med en dejlig atmosfære og med rigtig god service. Maden er lækker, ser indbydende ud og smager helt fantastisk. Kaffen, deres hjemme lavet lemonade og lækre friskpresset juice var også helt perfekt. Så FarsDreng er helt sikkert et besøg værd, hvis man er i København og mangler et sted til enten morgenmad, brunch, frokost eller en dejlig kop kaffe.
Maden smager rigtig dejligt og ser…
Maden smager rigtig dejligt og ser desuden meget flot og indbydende ud.
Maden er lavet på gode råvarer og du får god mad for pengene.
Hvis du skal have et bord i weekenden, kan der godt være lidt ventetid.
Kan varmt anbefales.
Virkelig et hyggeligt sted med god…
Virkelig et hyggeligt sted med god stemning og dejligt personale. Maden er også rigtig lækker og flot anrettet.
Helt klart et sted der kan anbefales!
Fars Dreng
Super hyggeligt sted, med god stemning, og insta-venligt lækkert mad:)
Hyggelig cafe med god service og lækker…
Hyggelig cafe med god service og lækker mad.