FAMME Anmeldelser

1.600

4,0

Jeg har nu købt fra Famme op til flere gange. Aldrig er jeg blevet skuffet. Deres produkter er super lækre, og hvis man oplever et problem, så er kundeservicen hurtig og altid klar til at hjælpe.... Se mere

Egentlig nogle fine produkter, men desværre ikke nemt at bytte hvis man ikke har en printer. Da biblioteket jo har lukket grundet lockdown har jeg ikke mulighed for at printe ud. Deres bud på en løsn... Se mere

Super god oplevelse ved at bestille fra Famme! Overdrevet lækre priser til lækra produkter! Jeg har skulle lede længe efter træningstøj der ikke har skulle enten være for løst eller for stramt, og a... Se mere

Hurtig levering og fine priser, dog er mange af træningstights IKKE squatproof, nogle er endda vildt gennemsigtige selvom man bare står. Derudover ikke verdens bedste kvalitet. Har et par hvor sugni... Se mere

1. Sportstøjbutik
  2. også i
  3. Dametøjsbutik
  4. Sportstøjsbutik
  5. Tøjleverandør

We create clothes for the gym and everyday use. With focus on fashion and function, we create tights, sports bras, tops and much more. See all our collections. We also shoes and accessories, our clothes are made for women, but some items might be unisex

God

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.600)

Aldrig fået min varer

Den 30 maj bestilte jeg 3 par leggings og to toppe… fik hurtig en notifikation om at min vare var på vej. Den ene uge gik efter den anden, og jeg kunne se på hjemmesiden at min vare ikke engang var sendt afsted? Men hvorfor så notifikation?? Nå nå det måtte være en fejl..
den 27 juni og jeg har ikke modtaget min ordre endnu.
Jeg skrev til famme på insta både dk og No samt facebook.
Intet svar
Jeg udfyldte så et reklamations skema hvor jeg fik svar om at den skulle have været fremme inden 11. Juni men de lagde en ny ordre som igen står som klargjort inde på deres side og jeg har IGEN modtaget en notifikation om at varerne er sendt.. som de sagde sidste gang var de ikke engang pakke. Og det irritere mig at jeg skal bruge tid på det. Så famme op jer nu lige lidt, ærligt.

27. juni 2021

Hej Miss K

Tak for feedbacken. Vi beklager meget, at du har haft sådan en oplevelse på vores hjemmeside og med vores retursystem. Vi vil meget gerne kontaktes, hvis du har flere spørgsmål eller feedback. Vores returnering i Danmark er ved at blive forbedret, og dette burde allerede nu ikke sætte kunder i samme uheldige situation som dig. Vi underskylder.

Ingen pakke eller trackingnummer

Jeg købte to par træningsthights d. 28 april, og fik en mail 2 min efter, at de havde sent min ordre og at indenfor kort tid ville det være muligt at tracke min pakke. I dag, d. 6 maj, har jeg hverken modtaget min pakke eller trackingnummer.

6. maj 2021

Hei,

Leveringstiden til Danmark med standard-frakt er 5-10 virkedager/arbeidsdager, noe som ikke har gått siden bestillingen.

Har fulgt opp på mail så vi kan hjelpe deg videre om noe skulle dukke opp :)

Mtp. tracking var det tidligere en feil med tracking link for standard-frakten som per nå ikke har tracking, men innen kort tid vil også standard-frakt ha tracking.

Jeg har bestilt varer den 16 april og…

Jeg har bestilt varer den 16 april og det er ikke afsendt fra famme endnu her den 4 maj, for jeg har ikke fået tracking eller besked på at den er afsendt, hvilket der stod på deres bekræftelse mail at jeg vil få😏 der er gået 13 hverdage nu. Kundeservice svarer ikke og deres facebook henviser til deres kundeservice .. Jeg handler aldrig der mere !!

4. maj 2021

Hei,

Viser til mail, dette skal vi løse. Det skyldtes at feil addresse var gitt i checkout. Pakken er nok tapt eller kommer i retur til oss.

Løsningen vi kom frem til var å sende kostnadsfritt på nytt og kunden ble fornøyd med løsning :)

Retur er svært

Egentlig fine produkter, men deres retur system er virkelig dårligt, når man bor i Danmark. Jeg skulle returnere 2 af de 4 dele jeg købte, og har mange problemer med deres returlabel. Nu må jeg bare gå ned i et postnord posthus og få dem til at hjælpe mig.

4. maj 2021

Hej Pernille

Vi er i gang med en større omlægning af den danske side, og vi har arbejdet hårdt på at få forbedret returneringen i Danmark. Så vi vil prøve på at sikre os, at din oplevelse ikke kommer til at gentage sig.

Har lige modtaget min træningstop

Har lige modtaget min træningstop. Elsker deres lækre bløde tøj, og megahurtig og effektiv levering! 5 stjerner herfra

27. april 2021

Besvarelse fra FAMME

Så godt å høre! Vi blir så glad for slike tilbakemeldinger :D

Har stadig ikke modtaget mine bukser

Jeg modtog i dag en opfordring til at give en anmeldelse af nogle bukser, jeg har købt d 23. Marts.

Famme har været rigtig hurtige til at trække pengene fra min konto, og efter en uges ventetid afsendte de bukserne uden track n trace.
Der er nu gået mere end de lovede 5-10 hverdage (jf. deres hjemmeside, når man vælger levering), og jeg har stadig ikke modtaget mine bukser. Ud over der er gået flere dagen mellem afsendelse af varen og penge trukket, så har jeg aldrig ikke modtaget varen inden for lovet tid.

Jeg håbede på at kunne starte med at løbe en tur med nogle nye bukser, men må nok erkende, at det ikke bliver med Famme på.

Øv.

13. april 2021

Hei Nadja,

Skal se over denne saken og følger opp på mail. Vi har også ekspress shipping med tracking og snart går alle varer i Danmark fra lager i Nederland som vil ha tracking i tillegg og være raskere, også med standard shipping 🙏

Mit ene par tights kom med et lille hul…

Mit ene par tights kom med et lille hul i stoffet. Og selvom det ikke var det store, så lavede jeg alligevel en reklamation på det. Fik hurtigt svar og mulighed for at få et nyt par. Så er meget tilfreds. Ejer en del af deres træningstøj efterhånden, og jeg er bare så glad for det:)

30. marts 2021

Fantastisk top jeg købte

Fantastisk top jeg købte, dejlig behagelig og fedt design. 💪🏼👌🏼
Ville dog ønske stoffet var lidt tykkere i den hvide top da man kan se indlæg eller brystvorte🤷🏼‍♀️

12. januar 2021

Egentlig nogle fine produkter, MEN

Deres bud på en løsning var at jeg skulle bestille og betale for nye leggings og så ville de sende en retur pose som jeg så skulle bruge og de ville derefter returnere mine penge. Hvis retur sedlen var medsendt fra start var der intet problem. Ærgerligt!!

8. januar 2021

Hej Maria

Vi er i gang med at forbedre den danske hjemmeside (deriblandt returnering), så vi håber og tror på, at denne oplevelse ikke vil gentage sig i fremtiden.

Super lækre produkter, men

Deres produkter får 5 stjerner, hjemmesiden følger bare ikke med. Der er rigtig ofte er udsolgt i populære størrelser og modeller, hvilket trækker købeoplevelsen ned. Deres kundeservice svarer langsomt, og nogle gange slet ikke. De kan heller ikke svare på hvornår de får størrelser hjem, eller hvor længe deres tilbud gælder.

16. oktober 2020

Hej Kristine

Vi er i gang med at omlægge hjemmeside helt til domænet fammestore.dk. Så vi vil prøve på at optimere købsoplevelsen for danske kunder. Vi vil også forbedre vores service, så der selvfølgelig ikke kommer lignende mangel på svar i fremtiden.

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter! Har to vortex tights fra famme, og de er simpelthen fantastisk til fitness! De er desværre ikke helt optimale til løb, da de godt kan falde lidt ned når man bevæger sig. Men til fitness er de rigtig lækre, og kvaliteten er i top!

21. september 2020

Stor anbefaling!

SÅ gode tights! Perfekt pasform, super god kvalitet og lækkert materiale. Kan klart anbefale deres Techna Tights, slet ikke gennemsigtige og dejligt med lommer i siden:)

29. januar 2020

Nemt at bestille og hurtig levering :-)

Var lidt usikkert på at bestille da jeg kunne se at der endnu ingen anmeldelser var på Trustpilot. Men uden anmeldelser var der til gengæld heller ingen dårlige.
Jeg bestilte og det fungerede præcis som det skulle - nemt og leveringen var hurtig.

3. juni 2019