Meget venlig og professionel tilgang i forbindelse med udskiftning af motor til emhætte. Sagen løst i løbet af 24 timer- super godt
Købte ny motor til emhætte hos Falmec på Nettet, efter deres bedste telefonrådgivning. Da min selvvalgte montør fejlede fælt - efterlod os med en fejlmonteret motor og en for stor regning - trådte L... Se mere
Falmec har lige fra første kontakt været utrolig hjælpsomme. Falmec er virkelig kvalitetsprodukt, og deres service er ikke mindre, når det er en reservedel eller hjælp til evt. installation af den... Se mere
Svarer typisk inden for 1 måned
God service og gode priser
God service hænger ikke på træerne, men…..
Jeg har oplevet en helt fantastisk betjening hvor personalet (via telefon og mail) hjalp med fejlfinding og løsning på problemet med min 10 år gamle emfang. Netop modtaget ny reservedel og fejlen er nu afhjulpet.
👏👏👏👏👏
Desværre kan jeg kun give 5 stjerner her på trustpilot.
Tak for hurtig og god service
Tak for hurtig service, da der var en defekt på en ny emhætte. Den defekte del er blevet skiftet og alt virker nu. Tak til Bo og teamet for at “redde” julen :-)

Fantastisk god service
Fjederen på aftræksklappen på vores 16 år gamle emhætte med motor på loftet var gået i stykker, så jeg skrev om spurgte om Gerson kunne hjælpe.
De svarede hurtigt, at de kunne hjælpe mig og sendte uden omkostninger for mig en ny klap med fjeder.
Fantastisk god service.

Rigtig god service 😊
Rigtig god service 😊
Forespurgte om en lille reservedel til min 14 år gamle emhætte og efter at Gerson havde undersøgt sagen havde de bestilt og nu leveret reservedelen uden beregning – Det er RIGTIG god service.
\Jan Pries

Hurtig og tillidsfuld service
Hurtig og tillidsfuld service
På baggrund af en henvendelse fra forhandleren af min emhætte og et par fotos jeg tog af fejlen på emhætten, valgte Gersons support at sende en ny del - hurtigt og uden beregning. Det er god service :)

Besvarelse fra Falmecdanmark
Har været i kontakt med Gerson i…
Har været i kontakt med Gerson i forbindelse med en brand i min emhættes styreboks, jeg ville bare gerne vide om jeg kunne købe en ny, men nåede aldrig så langt. Teknikeren jeg talte med sender en ny uden beregning, uden og forlange dokumentation eller andet. Exceptional og ubeklagelig kundeservice.

Kontakt ikke mulig
På trods af aftale besvares hverken telefonopkald eller email.

Reservedel hurtig modtaget
Tak til Lars i salg for en super hurtig ekspedition og tak til service/teknikerne for hurtig support og fejlfinding.
Jeg modtog reservedel næste morgen så den kunne monteres og emhætten kunne virker igen.
God service 🙌🏻
Gerson sendte kvit og frit en “klap” der lukker for kold luft fra emhætten når denne ikke er i brug. Og de vejledte om opsætning. Det er god service 🙌🏻! Specielt når køkkenfirma, der havde leveret den mangelfulde montage nægtede at anderkende problemet!
Manglende kompetence og anerkendelse af fejl på produkt
Vi købte en bordemhætte hos Gerson, men vi blev slemt skuffet. I et år har vi haft en emhætte, som ikke sugede tilstrækkeligt og trods adskillige inkompetente teknikerbesøg, fik Gerson ikke løst problemet. Emhætten blev derfor sendt tilbage uden at Gerson ville indrømme at emhætten ikke fungerede. Nu har vi fået en Miele og den fungerer. Vi kan absolut ikke anbefale at købe produkter hos Gerson.

Jeg manglede et styrekabel
Jeg manglede et styrekabel, som burde ligge i kassen. Mailede via hjemmeside om formiddagen og om eftermiddagen lå kablet på min adresse - det kalder jeg service

Besvarelse fra Falmecdanmark
Lynhurtig og præcis feedback via mail.

Fuldstændig FANTASTISK service.
Fuldstændig FANTASTISK service.
Henvendte mig til Gerson på mail vedr. reservedel til mit emfang. De svarede med det samme og efter kyndig vejledning fandt vi frem til, hvad jeg manglede til montering. Resultat var, at de vil sende den manglende reservedel uden beregning. Dertil skal siges, at emfanget er over to år gamle, uden kvitterring mm., så jeg er dybt forundret og taknemmelig over Gersons fantastiske kundeservice.
Stor TAK til Gerson

Besvarelse fra Falmecdanmark
Kære Gerson.... mange tak !!!
For en uges tid siden stod jeg i den situation, at jeg gennem en relativt velkendt online hårdehvidevare forhandler havde købt en emhætte til mit nybyggede køkken. Jeg havde valgt en Gerson Falmec TAP-80. Jeg fik at vide hos online forhandleren, at jeg selv kunne vende emhættens motor så den blæste vandret og ikke lodret, det var desværre ikke helt sandt. Da jeg tog kontakt til online firmaet, påstod de at det havde de aldrig sagt og hvis emhætte-motoren skulle laves om ville det tage mindst 4 hverdage og koste mig både fragt og cirka 400 kr for at vende motoren.
Efterson jeg stod og skulle montere emhætten samme dag, så ringede jeg til Gerson i Kolding og talte med en meget sød kvinde. Da hun var blevet sat ind i sagen, fik jeg at vide at jeg bare kunne komme forbi med emhætten, så skulle vi finde ud af noget. Da jeg ankommer til Gerson bliver jeg bedt om at køre om på siden at bygningen, hvor deres tekniker står klar, på sølle 30 minutter har han fikset mit problem og mildest talt reddet min dag og det ender faktisk med at jeg ikke engang skal betale for det, da de rare mennesker hos Gerson mener det var slemt nok at jeg skulle ud og køre for at få problemet løst.
Kære Gerson, mange tak!!!

fantastisk kundeservice
En rigtig god kundeservice. Har lige købt ny loftemhætte, og motoren var knækket. Mailede til kundeservice, og kort tid efter modtog vi en mail om at de selvfølgelig sendte en ny uden beregning og yderlige spm.
Havde også kontakt med dem før vi valgte emhætte, og de svarede meget hurtigt og fyldestgørende på vores spm.
Kan på det varmeste anbefale virksomheden
Hurtig tilbagemeldning
Hurtig tilbagemeldning, da vi efter 2 år ikke kunne finde vores data og brugsanvisning. I løbet af en time løste de vores problem
Havde problemer med en defekt emhætteplade, og garantiperioden var netop overstået, men Gerson viste fornem service og valgte at erstatte pladen uden beregning.

God service i Jylland
Efter garantiperioden fungerede fjernebetjeningen til en Gerson emhætte ikke, men Gerson valgte alligevel at levere en ny uden beregning.