Egentlig grei, men skulle allikevel si opp. Fikk da tilbud om redusert pris om jeg fortsatte. Tok i mot tilbudet, men de trekker full pris. Kontaktet kundeservice som sier jeg tar feil, og at jeg skal... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Jeg har vært hos Fabel i 2 år, og blir nok værende ei god stund lenger. De har et veldig stort utvalg av bøker i ulike kategorier. Er langt ifra ferdig med de jeg vil lese. Min vurdering er at det... Se mere
Virksomheden har svaret
Jeg har hatt Fabel som min lydbokapp i flere år og er kjempefornøyd med både utvalg av bøker og selve appen! Ser av statistikken at jeg har konsumert nærmere 300 bøker nå. Jeg hører mest på krim, men... Se mere
Jeg bort på en plass hvor bredbånd betyr bruk av mobilnettet. Samtidig er den forbindelsen av meget variabel kvalitet, så er avhengig av å laste ned de bøkene jeg vil lytte på. Fabel's app er den ene... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Få tilgang til tusenvis av lydbøker rett på mobilen med Fabel. Fabel er den norske strømmetjenesten for lydbøker hvor du finner de største, norske forfatterne og de mest populære forfatterne fra utlandet.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Har idag funnet ut at Fabel har trukket…
Har idag funnet ut at Fabel har trukket meg penger siden januar.
Jeg har aldri vært inne på siden , altså ikke brukt tjenesten.
Har heller aldri fått en mail med info fra tjenesten som feks. nyheter ol.
Jeg prøvde å gå inn på siden med mitt tlf nr. og fikk da beskjed om å registrere meg.
På toppen av dette er det vanskelig å få kontakt med kundeservice.

Besvarelse fra Fabel
Når jeg skal avslutte abonnementet så…
Når jeg skal avslutte abonnementet så får jeg error. Kundeservicen er også dårlig, siden det ikke er lett tilgjengelig å ta kontakt. Jeg får forsatt ikke avsluttet, og når jeg skal bli tilsendt en kode, så får jeg ikke denne så kalte "VERIFISERINGSKODEN"

Besvarelse fra Fabel
Jeg har ubevisst vært medlem i Fabel…
Jeg har ubevisst vært medlem i Fabel siden 2019. Har ikke hørt en eneste bok, og betalt på mobiltlf. uten å oppdage dette. Har hatt mailutveksling med kundebehandler, som skriver at jeg har svart på sms med godkjennelse av tilbud. De kan ikke dokumentere mitt svar på sms. Jeg har fått noen få anbefalinger fra Fabel i løpet av disse årene, som jeg trodde var reklame. Jeg har ikke fått noe oppfølging som passiv kunde, som ikke er uvanlig ved ved abonnement som ikke blir brukt. Mitt inntrykk er at Fabel kan spekulere i passive kundeforhold. Etter at jeg oppdaget og meldte meg ut, har jeg fått mange tilbud om bøker som kan lyttes til.

useriøs tjeneste
Har ubevisst vært medlem hos dere i 7 måneder. Appen har ikke blitt tatt i bruk ettersom jeg ikke har visst jeg var medlem grunnet betaling gjennom mobilabonnement. Tok kontakt med kundeservice, fikk som svar at de ikke ville tilbakebetale. Ser det er flere som skriver samme erfaring. Kanskje dere burde endre måten dere opererer på? Dårlig at dere utnytter og tjener penger på folk som IKKE tar i bruk dere app? Useriøs tjeneste

Besvarelse fra Fabel
Har blitt trukket over et år for…
Har blitt trukket over et år for abonnement jeg ikke har tegnet. Har ikke mottatt bekreftelse på det, som Fabel påstår jeg mottok sms. Har bedt om refusjon for 2023 og 2024, men det nekter de meg. Så utrolig lavmål.

Trukket månedsbeløp uten abbonement
Har som andre oppgir, nettopp blitt gjort oppmerksom på at det er opprettet et abonnement i mitt navn og trukket månedsbeløp fra min konto over lengre tid, uten at jeg har noe som helst informasjon om dette eller bekreftelse om dette via e-post eller telefon. Har i fem dager forsøkt å oppnå kontakt fra kundeservice, per e-post og Facebook, men ikke fått oppklaring i min sak.

Ufrivillig medlem
Mottok i januar 2024 en sms om at jeg var kunde hos Fabel. Og det har jeg vært siden juli 2022, uten å være klar over dette. Jeg sendte jo en melding om gratis prøveperiode, men deretter ble regningen betalt med strex fra jobbtelefon og abonnementer gikk i glemmeboken. I følge ny lov fra januar 2023 må alle informere sine kunder om at de er abonnementer hver 6 mnd. Jeg fikk første sms i januar 2024, ellers ingen e-post og sms i hele avtaleperioden. De påstår at de sendte meg en sms i juli 2023, noe jeg ikke har mottatt noe. De har brutt loven og jeg har uvitende betalt for Fabel lengre enn jeg burde om de hadde fulgt loven.

Besvarelse fra Fabel
Lyst til å føle på sinne og frustrasjon…
Lyst til å føle på sinne og frustrasjon når du egentlig gleder deg til å lytte til en god bok?
Her er det mange gode titler og godt utvalg. Men DET HJELPER JO IKKE NÅR DET IKKE FUNGERER!!!!
Og kundeservice? Hva da slags kundeservice???? Har de egentlig det? De har ikke et telefon nr man kan henvende seg til, og sender man Mail…. Ja, jeg har aldri opplevd å få svar foruten en automatisk bekreftelse på at de har mottatt henvendelsen.
Har man behov for å undersøke sine negative følelsesregister og samtidig ønske om å lytte til en bok så er fabel det rette stedet.

Er dette svindel…
Startet nytt abonement i dag er trekt 89 kr men får ikke tilgang til lydbok og den gratis perioden har jeg ikke fått for neste inbetaling er i sluten av måneden

Er sint og forbanna
Er sint og forbanna! De svarer meg kun med chat-robot. Da jeg startet en gratisperiode, 5 okt -23 trakk de meg umiddelbart for 149,- med en gang! Abonnementet fikk jeg helker ikke tilgang til, det funket ikke, og jeg sa det opp dagen etter. Henvendte meg på mail, men har bare fått svar fra ÅSE, en chat -robot som svarer uten å besvare noe .. Detre kan ikke være lovlig! Vil sterkt advare mot denne tjenestdn og vil ha pengene mine tilbake

Ufrivillig abonnement.
Oppdaget at jeg har betalt i 15(!) for abonnement som jeg mener er oppsagt. Ble derfor meget overrasket da jeg skulle gå igjennom mobilregning og så at jeg fast Strex-trekk hver mnd siden juli 2022 har blitt trukket 189 kr som viste seg å være Fabel abonnement. Jo da - burde ha oppdaget dette før men var sikker på at dette var avsluttet etter en prøveperiode. Føler meg lurt!

Besvarelse fra Fabel
Fabel startet abonnement selv om ikke registreringen ble fullført
Tenkte å starte en gratisperiode, men ombestemte meg underveis og fullførte ikke hele registreringen.
Så ser jeg at penger ble trukket fra konto og at abonnementet var uansett startet.
Tok kontakt med kundeservice som sa at det brydde de seg ikke om, de mente at abonnementet var tegnet selv om jeg ikke fullførte alle trinnene og bekreftelsene. Det var sikkert siden jeg allerede hadde lagt inn kortnummer. Elendig kundeservice!
Oppdatering: Etter mye om og men har kundeservice tatt kontakt og saken har løst seg, og forhåpentligvis endrer på noen av rutinene/mailene de sender ut.

Besvarelse fra Fabel
Dårlig utvalg av engelske -og fagbøker
Dårlig utvalg av engelske -og fagbøker. Og mye surr ved i innlogging.

Besvarelse fra Fabel
Nesten umulig å komme i kontakt for å…
Nesten umulig å komme i kontakt for å avslutte abbonnement. Melding STOPP fungerer ikke

Er utrolig fornøyd med Fabel
Er utrolig fornøyd med Fabel, som jeg har brukt aktivt i snart to år. Godt utvalg av bøker og veldig gode innlesere. Husarbeid og rydding går som en vind, og deilig å sitte med håndarbeid mens jeg hører på nok en bok. Har ikke fått lest så mye siden jeg var ungdom. Anbefales virkelig.

Elsker fabel
Elsker fabel. Hører på lydbøker hver dag og er meget fornøyd.

great selections of books
great selections of books in all categories.

Godt utvalg, veldig fornøyd
Hører på Fabel veldig mye, i bilen, på gåtur, finner korte, morsomme bøker for barn også. Synes det er positivt at jeg kan legge Fabel i sonos appen og høre på flere høytalere hjemme når husarbeid skal gjøres.

Mange interessante titler
Mange interessante titler. Har fullført 64 hittil og har aldri hatt problemer, bortsett fra litt i starten. Bruker iPhone.

Besvarelse fra Fabel
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.