Fabel Anmeldelser

4,4

Egentlig grei, men skulle allikevel si opp. Fikk da tilbud om redusert pris om jeg fortsatte. Tok i mot tilbudet, men de trekker full pris. Kontaktet kundeservice som sier jeg tar feil, og at jeg skal... Se mere

Jeg har vært hos Fabel i 2 år, og blir nok værende ei god stund lenger. De har et veldig stort utvalg av bøker i ulike kategorier. Er langt ifra ferdig med de jeg vil lese. Min vurdering er at det... Se mere

Jeg har hatt Fabel som min lydbokapp i flere år og er kjempefornøyd med både utvalg av bøker og selve appen! Ser av statistikken at jeg har konsumert nærmere 300 bøker nå. Jeg hører mest på krim, men... Se mere

Jeg bort på en plass hvor bredbånd betyr bruk av mobilnettet. Samtidig er den forbindelsen av meget variabel kvalitet, så er avhengig av å laste ned de bøkene jeg vil lytte på. Fabel's app er den ene... Se mere

1. Mediebureau

Få tilgang til tusenvis av lydbøker rett på mobilen med Fabel. Fabel er den norske strømmetjenesten for lydbøker hvor du finner de største, norske forfatterne og de mest populære forfatterne fra utlandet.

Det tager typisk over 1 måned at svare

4,4

Fabel har mange aktuelle bøker

Fabel har mange aktuelle bøker, og jeg bruker fabel hver dag. Jeg har et familieabonement som jeg deler med min mann. Jeg misliker at Fabel ikke lar meg dele kjøpte bøker med min mann. Jeg forstår virkelig ikke hvorfor.

Besvarelse fra Fabel

Tusen takk for at du deler din erfaring!

Vi forstår at det kan være frustrerende at kjøpte bøker ikke kan deles mellom brukere på et familieabonnement. Grunnen til dette er at lisensene for enkelte bøker kun er knyttet til den profilen som har kjøpt dem.

Vi tar tilbakemeldingen din videre, og den er veldig verdifull for oss når vi vurderer fremtidige forbedringer av delingsmuligheter.

Helt grei

Enkel , oversiktlig, mye å velge i , grei pris

Besvarelse fra Fabel

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Hilsen oss i Fabel

Fabel er en god lydbok app

Fabel er en god lydbok app, fin å dele med familien, mange gode norske titler. Det jeg savner er bedre tilgang til mer utenlandsk og engelskspråklig faglitteratur. På den andre siden så er det heller ikke det som Fabel markedsføre seg med. For norsk litteratur er den fin.

Veldig glad i Fabel

Veldig glad i Fabel. Jeg har hørt mange gode serier og finner alltid noe nytt å høre på. Har hatt Fabel-abonnement i flere år, og sjelden feil med appen. Liker veldig godt «Vi som Fabler»-gruppa på Facebook. Prøver å få med meg månedens bok, som legges ut på denne gruppa, og som oppsummeres etter noen uker.

Besvarelse fra Fabel

Tusen takk for flott tilbakemelding!

Så hyggelig å høre at du har hatt glede av Fabel i flere år, og at appen fungerer godt for deg. Vi er også glade for å se at «Vi som Fabler»-gruppen skaper engasjement – og at månedens bok blir fulgt med interesse. Takk for at du er en del av Fabel-familien!

Bra bøker

Bra bøker, gode tekniske løsninger i appen. Godt fornøyd. Bruker Fabel hver dag

Besvarelse fra Fabel

Tusen takk for tilbakemeldingen! Så flott å høre at du er godt fornøyd, og at appen og bøkene faller i smak. Vi setter pris på at du bruker Fabel hver dag!

Fabel works great for me

Fabel works great for me. They are good at posting news, and also at informing about it. Not all audiobook companies give you the option to download the book so that it can be listened to wherever you are. That is a big plus in Fabel.

Besvarelse fra Fabel

Thank you so much for your feedback – we really appreciate it!

We’re glad to hear that Fabel works well for you and that you enjoy our updates. It’s great that the ability to download books for offline listening makes a difference for you – we think it’s an important feature too!

Nettsiden er håpløs

Nettsiden er håpløs, appen like ille, innhold man abbonerer på bare forsvinner. Vanskelig å logge inn, vanskelig å stoppe abbonnement og det er ingen informasjon utenom disse kanalene, noe som resulterer at man blir låst inn i det.

28. januar 2026

Besvarelse fra Fabel

Hei! Takk for tilbakemeldingen din. Vi er lei oss for at du har opplevd problemer med både nettsiden, appen og abonnementet – slik skal det ikke være.

Vi vil gjerne undersøke saken nærmere. Ta kontakt med oss på kundeservice@fabel.no, så ser vi på dette og finner en løsning.

Hilsen Fabel

Bredt utvalg og mulighet til å lytte…

Bredt utvalg og mulighet til å lytte mye.

25. januar 2026

Hei,

Tusen takk for fin tilbakemelding! 😊 Så hyggelig å høre at du setter pris på både det brede utvalget og muligheten til å lytte mye.

Vi håper du fortsetter å finne mange gode lytteopplevelser hos oss!

Fjernet engelske lydbøker

Da de oppdaterte appen i høst fjernet de engelske bøker. Jeg har etterlyst dette flere ganger, men jeg får bare svada svar. Prisen er ikke satt ned selv om antall bøker tilgjengelig har blitt betraktelig redusert. Utrolig dårlig og skuffende!

17. december 2025

Besvarelse fra Fabel

Hei, takk for tilbakemeldingen din. Vi forstår godt at det oppleves både skuffende og frustrerende at de engelske bøkene ikke lenger er tilgjengelige.

Engelske titler er for øyeblikket ikke en del av Fabel, med unntak av Harry Potter-serien. Dette skyldes rettigheter og lisenser, og vi har dessverre fortsatt ingen konkret tidsramme for når dette eventuelt vil være på plass igjen. Vi hadde håpet at det skulle løses tidligere, men prosessen har tatt lengre tid enn antatt.

Det ble informert om endringen i forbindelse med overgangen til ny app, men vi forstår at det likevel oppleves som en reduksjon i tilbudet – særlig dersom du hovedsakelig lyttet til engelske bøker. Tilbakemeldingen din om både innhold og pris tar vi med oss videre.

Vi håper du fortsatt kan finne bøker du har glede av hos oss.

Vanskelig å avslutte abnoment

Vanskelig å avslutte abnoment. Men de svarer fort og ordner opp i problemer 🤗 får refusjon også uten å spørre

15. december 2025

Takk for tilbakemeldingen 🤗
Vi beklager at det opplevdes vanskelig å avslutte abonnementet – det skal selvfølgelig være enkelt å administrere både oppstart og avslutning. Vi beklager denne opplevelsen. Samtidig er vi glade for at du fikk rask hjelp og at saken løste seg.

Hilsen Fabel

Den nye appen har gjort at de andre i…

Den nye appen har gjort at de andre i familien ikke har fått tilgang på en måned. Og svarene fra Fabel har ikke vært til hjelp.

30. oktober 2025

Hei,
Vi beklager at den nye appen har skapt utfordringer, og at tidligere svar ikke har vært hjelpsomme. Hvis dere fortsatt opplever problemer med tilgang, ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@fabel.no, så hjelper vi dere med å få løst saken.

Lureri

Lureri - helt håpløst når bøkene dere reklamerer for koster penger i tillegg til abonnementet. Og prisen er høyere enn hva boken koster på nett!

Brukt 30 min på å forsøke si opp abonnementet mitt uten hell. Styr unna! Tilbake på Storytel for meg.

14. juli 2025

The best audiobook app In Norway.

I have been a subscriber for more than 4 years. The best audiobook app In Norway.

7. juni 2025

Besvarelse fra Fabel

That's so nice to hear! Thanks for the feedback :)

Ingen kundeservice

Jeg testet ut en gratis abonnement hos Fabel, og fant fort ut at det var ikke noe for meg. Jeg så opp abonnementet før fristen løp ut via sms. Trodde jeg. Så ser jeg på min mobilregning at jeg er trekt 199,-kr for abonnement og at det ligger et krav til på 199,- på kommende mobilregning.
Jeg tar kontakt med fabel og forklarer at jeg var i god tro om at min oppsigelse var registrert, men får kun svar om at den ikke var sagt opp! Jeg svarer igjen at dette beror på at jeg ikke forsto hva et kortnr. var og at det var avgjørende for oppsigelsen! Og at jeg håper på forståelse for feilen og kan få pengene tilbake!
Ingen forståelse for dette, og kravet består!
Så pass opp hvis du gjør en feil hos fabel. Jeg var i god tro og hvis de hadde ville kunne de gått inn på min konto og sett at jeg maks brukte appen 5-10 min!!
Så velg et annet abonnement enn fabel hvis du vil lytte til bøker. Overhodet ingen kundeservice her!

17. oktober 2024

Besvarelse fra Fabel

Hei! Beklager at du hadde denne opplevelsen. Dersom vi kan se at et abonnement har blitt forsøkt sagt opp uten at dette har blitt registrert i vårt system, retter vi selvfølgelig opp. Dersom vi ikke kan se at det har blitt gjort noe forsøk på å stoppe abonnementet før fristen, har vi dessverre ikke grunnlag til å refundere. Hilsen oss i Fabel