Fabel Anmeldelser

4,4

Egentlig grei, men skulle allikevel si opp. Fikk da tilbud om redusert pris om jeg fortsatte. Tok i mot tilbudet, men de trekker full pris. Kontaktet kundeservice som sier jeg tar feil, og at jeg skal... Se mere

Jeg har vært hos Fabel i 2 år, og blir nok værende ei god stund lenger. De har et veldig stort utvalg av bøker i ulike kategorier. Er langt ifra ferdig med de jeg vil lese. Min vurdering er at det... Se mere

Jeg har hatt Fabel som min lydbokapp i flere år og er kjempefornøyd med både utvalg av bøker og selve appen! Ser av statistikken at jeg har konsumert nærmere 300 bøker nå. Jeg hører mest på krim, men... Se mere

Jeg bort på en plass hvor bredbånd betyr bruk av mobilnettet. Samtidig er den forbindelsen av meget variabel kvalitet, så er avhengig av å laste ned de bøkene jeg vil lytte på. Fabel's app er den ene... Se mere

1. Mediebureau

Få tilgang til tusenvis av lydbøker rett på mobilen med Fabel. Fabel er den norske strømmetjenesten for lydbøker hvor du finner de største, norske forfatterne og de mest populære forfatterne fra utlandet.

Det tager typisk over 1 måned at svare

77 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fin lydbok-app

Fin lydbok-app. Godt utvalg av bøker, gode anbefalinger, lett å orientere seg, og boka en hører på ligger alltid klar til videre lytting når appen åpnes.

12. juni 2026

Jeg har blitt veldig avhengig av Fabel

Jeg har blitt veldig avhengig av Fabel. Bruker faktisk appen flere timer hver dag. Når jeg er på jobb, kjører bil, vasker hjemme, om jeg er ute å går, ja det er mange timer hver dag.
Masse bøker og serier å velge mellom. Blitt hektet på sjangere jeg ikke har hørt på før. Må vel være ærlig å si at jeg har avbrutt bøker pga innleseren, for betyr veldig mye hvordan de leser inn bøkene. Men så er det mange innledere jeg har blitt veldig fornøyd med, å da blir det sjangere som jeg ikke har vært innom før.
Så ja, jeg elsker Fabel.
Å prisen er også ok

Mye bra bøker

Mye bra bøker. Også norsk. Dessverre blir det brukt en del opplesere som er så elendige at en ikke klarer å fullføre bøkene.
Hadde Fabel klart å kvitte seg med disse over dramatiske, som kanskje egner seg best til de minste barna, ville det vært full pott fra meg.

12. juni 2026

Really good app, but it does not work on your smart watch.

I really like Fabel and have had it for so many years I don't even remember. They post new books via newsletters, and have a large selection of books. Only thing I miss, and I really miss it, is an app on you watch so you don't have to bring your phone when you are walking the dog, for instance.

Happy customer

Happy customer! I have been a subscriber for many years, and listened to countless books and never seen the need to try out any competitors. Fabel had a broad selection of books, and works very well for me.

Hvorfor jeg liker Fabel

Jeg liker Fabel fordi utvalget av bøker er stort
Lett å lage sitt eget bibliotek, og så er det bare å finne ny bok blant mine favoritter når jeg er ferdig med en bok
Liker også at jeg får mail om nye bøker som venter rett rundt hjørnet
Behagelig prisnivå

12. juni 2026

Klarte ikkje å starte abonnement

Prøvde å starte eit abonnement, men fekk aldri SMS. Prøvde mange gonger. Har god dekning, restarta telefonen, har ingen aktive blokkeringar. Men no oppdaga eg at jeg kun kan lytte på mobil og nettbrett. Eg ønsker å bruke pc, for eg kan ikkje koble dei trådløse hodetelefonane mine til mobilen eller nettbrettet. Så då kan det berre være.

Ser også at det er veldig mange andre her som ikkje klarar å avslutte abonnementet sitt, håpar eg ikkje plutseleg blir trukke for dette berre fordi eg har oppretta ein konto som eg ikkje klarar å logge inn på, og difor ikkje kan avslutte.

6. marts 2026

Besvarelse fra Fabel

Hei, takk for tilbakemeldingen din, og beklager frustrasjonen du har opplevd.

Noen mobiloperatører kan dessverre tolke SMS-koder som spam, og i enkelte tilfeller blir de derfor blokkert før de når frem til telefonen. Vi hjelper deg gjerne med å undersøke dette nærmere.

Når det gjelder bruk av tjenesten, er Fabel i dag tilgjengelig via app på mobil og nettbrett, og ikke via PC/nettleser.

Bare for å berolige deg: det opprettes ikke et aktivt abonnement før registreringen er fullført og bekreftet, så du vil ikke bli belastet dersom du ikke har kommet så langt i prosessen.

Ta gjerne kontakt med oss på kontakt@fabel.no, så hjelper vi deg videre.

Hilsen oss i Fabel

Jeg har hatt Fabel i flere år og bruker…

Jeg har hatt Fabel i flere år og bruker den nesten daglig. Veldig fornøyd, og er det noe jeg lurer på responderer kundeservice raskt.

24. februar 2026

Besvarelse fra Fabel

Tusen takk for super hyggelig tilbakemelding! Det betyr mye for oss at du er fornøyd og at du opplever rask respons fra kundeservice. Vi setter stor pris på at du er kunde hos oss!

Flott

Stort utvalg av bøker, stabil app, fornuftig priset

Besvarelse fra Fabel

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Fabel er god på bøker og stabil app.

Fabel er god på bøker og stabil levering av tjenesten. Har brukt Fabel i flere år og utviklingen av appen har vært veldig bra.

Besvarelse fra Fabel

Takk for at du deler! Veldig kjekt å høre at du er fornøyd med både tjenesten og utviklingen av appen. Vi setter stor pris på at du har vært kunde hos oss i flere år 😊

Kvalitet i alle ledd

Bra innhold, erfarne og gode opplesere, mye kvalitetslitteratur og et godt grensesnitt
Også er det norskeid 😊

Besvarelse fra Fabel

Det er veldig hyggelig å høre at du setter pris på både innholdet, de dyktige oppleserne og grensesnittet vårt. Vi jobber kontinuerlig med å tilby kvalitetslitteratur og gode lytteopplevelser, så det betyr mye å få slike tilbakemeldinger.

Og ja – vi er stolte av å være norskeid 😊

Takk for at du lytter hos oss!

Veldig bra

Veldig bra! Fabelaktig er enkel å navigere i og dekker mitt behov fult ut! Kan ambefales

22. februar 2026

Besvarelse fra Fabel

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Det er supert å høre at Fabelaktig er enkel å navigere og dekker behovene dine. Vi setter stor pris på at du anbefaler oss videre 😊