Egentlig grei, men skulle allikevel si opp. Fikk da tilbud om redusert pris om jeg fortsatte. Tok i mot tilbudet, men de trekker full pris. Kontaktet kundeservice som sier jeg tar feil, og at jeg skal... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Jeg har vært hos Fabel i 2 år, og blir nok værende ei god stund lenger. De har et veldig stort utvalg av bøker i ulike kategorier. Er langt ifra ferdig med de jeg vil lese. Min vurdering er at det... Se mere
Virksomheden har svaret
Jeg har hatt Fabel som min lydbokapp i flere år og er kjempefornøyd med både utvalg av bøker og selve appen! Ser av statistikken at jeg har konsumert nærmere 300 bøker nå. Jeg hører mest på krim, men... Se mere
Jeg bort på en plass hvor bredbånd betyr bruk av mobilnettet. Samtidig er den forbindelsen av meget variabel kvalitet, så er avhengig av å laste ned de bøkene jeg vil lytte på. Fabel's app er den ene... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Få tilgang til tusenvis av lydbøker rett på mobilen med Fabel. Fabel er den norske strømmetjenesten for lydbøker hvor du finner de største, norske forfatterne og de mest populære forfatterne fra utlandet.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
many good books both for me and my wife
Fin lydbok-app
Fin lydbok-app. Godt utvalg av bøker, gode anbefalinger, lett å orientere seg, og boka en hører på ligger alltid klar til videre lytting når appen åpnes.
Jeg har blitt veldig avhengig av Fabel
Jeg har blitt veldig avhengig av Fabel. Bruker faktisk appen flere timer hver dag. Når jeg er på jobb, kjører bil, vasker hjemme, om jeg er ute å går, ja det er mange timer hver dag.
Masse bøker og serier å velge mellom. Blitt hektet på sjangere jeg ikke har hørt på før. Må vel være ærlig å si at jeg har avbrutt bøker pga innleseren, for betyr veldig mye hvordan de leser inn bøkene. Men så er det mange innledere jeg har blitt veldig fornøyd med, å da blir det sjangere som jeg ikke har vært innom før.
Så ja, jeg elsker Fabel.
Å prisen er også ok
Lett å bruke
Lett å bruke, kan deles med familien, bra innhold og akseptabel pris
Mye bra bøker
Mye bra bøker. Også norsk. Dessverre blir det brukt en del opplesere som er så elendige at en ikke klarer å fullføre bøkene.
Hadde Fabel klart å kvitte seg med disse over dramatiske, som kanskje egner seg best til de minste barna, ville det vært full pott fra meg.
Jeg syns Fabel er fabelaktig r
Jeg syns Fabel er fabelaktig rett og slett. Jeg har brukt appen i mange, mange år. Godt utsalg av bøker. Finner som regel det jeg vil ha.
Mange gode lydbøker å velge mellom
Har mange gode lydbøker og appen fungerer godt hele tiden. Har det vært problem, har kundeservice løst dette raskt og godt.
Really good app, but it does not work on your smart watch.
I really like Fabel and have had it for so many years I don't even remember. They post new books via newsletters, and have a large selection of books. Only thing I miss, and I really miss it, is an app on you watch so you don't have to bring your phone when you are walking the dog, for instance.
Jeg er superfornøyd med Fabel
Jeg er superfornøyd med Fabel. Har ikke opplevd noe negativt eller utfordringer med appen. Jeg finner alltid en bok å lytte til i det store utvalget. Uansett sjanger. Kan absolutt anbefales.
Veldig Bra
Veldig Bra, godt utvalg i krim. Bruker fabel hver dag, appen er nå brukervennlig.
Happy customer
Happy customer! I have been a subscriber for many years, and listened to countless books and never seen the need to try out any competitors. Fabel had a broad selection of books, and works very well for me.
Hvorfor jeg liker Fabel
Jeg liker Fabel fordi utvalget av bøker er stort
Lett å lage sitt eget bibliotek, og så er det bare å finne ny bok blant mine favoritter når jeg er ferdig med en bok
Liker også at jeg får mail om nye bøker som venter rett rundt hjørnet
Behagelig prisnivå
impossible de se faire rembourser
impossible de se faire rembourser
produits de mauvais qualité
delais de livraison tres longue
Klarte ikkje å starte abonnement
Prøvde å starte eit abonnement, men fekk aldri SMS. Prøvde mange gonger. Har god dekning, restarta telefonen, har ingen aktive blokkeringar. Men no oppdaga eg at jeg kun kan lytte på mobil og nettbrett. Eg ønsker å bruke pc, for eg kan ikkje koble dei trådløse hodetelefonane mine til mobilen eller nettbrettet. Så då kan det berre være.
Ser også at det er veldig mange andre her som ikkje klarar å avslutte abonnementet sitt, håpar eg ikkje plutseleg blir trukke for dette berre fordi eg har oppretta ein konto som eg ikkje klarar å logge inn på, og difor ikkje kan avslutte.

Besvarelse fra Fabel
Jeg har hatt Fabel i flere år og bruker…
Jeg har hatt Fabel i flere år og bruker den nesten daglig. Veldig fornøyd, og er det noe jeg lurer på responderer kundeservice raskt.

Besvarelse fra Fabel
Fabel er god på bøker og stabil app.
Fabel er god på bøker og stabil levering av tjenesten. Har brukt Fabel i flere år og utviklingen av appen har vært veldig bra.

Kvalitet i alle ledd
Bra innhold, erfarne og gode opplesere, mye kvalitetslitteratur og et godt grensesnitt
Også er det norskeid 😊

Veldig bra
Veldig bra! Fabelaktig er enkel å navigere i og dekker mitt behov fult ut! Kan ambefales

Besvarelse fra Fabel
Oversiktlig og godt utvalg av bøker.
Oversiktlig og godt utvalg av bøker.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.