EYDA Anmeldelser

1.882

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 103 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser den utrolig høje kvalitet på træningstøjet, som sidder helt perfekt, har flotte farver og føles utrolig behageligt. Forbrugerne fremhæver desuden den hurtige levering og den fantastiske kundeservice, som altid står klar til at hjælpe med et smil. Nogle anmeldere var ikke glade for forsinkede leverancer, da pakkerne ofte tog længere tid end forventet at nå frem. Visse personer oplevede også store udfordringer med forkerte størrelser samt problemer med kundeservicens håndtering af returneringer. Desuden bemærkede enkelte købere uventede fejl på produkterne, hvilket desværre skabte en frustrerende oplevelse undervejs.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder deler stor tilfredshed med produkterne og fremhæver deres høje kvalitet, fantastiske pasform og... Se mere

Quality

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed og fremhæver, at produkterne er i en formidabel kvalitet med stærk... Se mere

Delivery service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af leveringsservice og roser den meget hurtige forsendelse og nemme... Se mere

Customer service

Kunder havde positive oplevelser med kundeservice, idet mange fremhæver en rigtig god og hurtig svartid på... Se mere

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service og fremhæver gentagne gange den lynhurtige kommunikation... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Utrolig positiv oplevelse i jeres butik i Århus. Sikke en god service! Jeg ville gerne prøve et par tights som jeg ikke umiddelbart kunne se. Den søde ekspedient løb straks i kælderen og kom tilbage m... Se mere

EYDA skal have 5 stjerner fra mig. For deres gode kvalitet men ikke mindst en virkelig god kundeservice. Reklamationer eller forespørgsler bliver besvaret meget hurtigt. Jeg oplever en rigtig god o... Se mere

Mega god erfaring!! Havde købt online men ville gerne bytte en af de ting jeg havde købt, og blev mødt af den sødeste og imødekommende medarbejder. Jeg gjorde brug af pasningsgarantien, og ingen sure... Se mere

Har købt Eyda tøj igennem mange år, og det har en virkelig god kvalitet og pasform. Har én enkelt gang oplevet en fejl på et par tights, men fik en super god kundeservice og tilsendt et nyt par. Far... Se mere

1. nr. 10 af de 17 bedste virksomheder i Sportstøjsbutik

EYDA delivers high-quality activewear with a focus on the perfect fit in order for our customers to feel safe and comfortable.

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

(1.882)

God service og lækre produkter!

Jeg elsker Eydas produkter, og fik et par tights i fødselsdagsgave. Desværre var der en fejl på en syning så den var løbet/gået op. Jeg skrev til dem og der var lynhurtig kommunikation og jeg har nu fået et nyt lækkert par uden fejl😍 Tak for god service!

8. januar 2026

Super kvalitet og service

Sindssygt hurtig svar og service 👌🏼
Skrev den 25 dec. Om morgen da jeg havde fået et par tights i julegave, som der var et hul i. Ret hurtig fik jeg svar tilbage og et par nye tights var på vej med posten.

Alt mit træningstøj er fra Eyda, og må bare sige at kvaliteten er i top. Har ikke slidt noget op endnu, og har fuldt med siden starten. Og træner 3-5 gange om ugen. Bedste træningstøj jeg har ejet 💪🏼

3. januar 2026

Lækker pasform og kvalitet

Hurtig levering, virkelig lækkert træningstøj og sidder helt perfekt trods aldrig prøvet før. Fulgte de gode guidelines på hjemmesiden og blev positivt overrasket over både pasform, kvalitet og udtryk. Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner, havde jeg gjort det!

31. december 2025

Virkelig god handel.

Super lækker kvalitet. Det er første gang jeg handler hos Eyda, men bestemt ikke sidste gang. Jeg er super glad for både toppen og bodysuiten 🤩
Jeg kan kun anbefale ❤️

28. november 2025

Eyda Aarhus butik

Jeg var nede i Eyda butikken i Aarhus i dag. Her fik jeg dejlig betjening af Nete. Jeg havde brug for at prøve en masse forskelligt, særligt deres shorts og tights for at finde den rigtige pasform til min krop. Nete var SÅ sød, tålmodighed og kreativ - jeg tror jeg prøvede hele butikkens sortiment i min størrelse, og det var så dejligt! Tak til Nete og resten af Eyda teamet for god service, godt humør, lækkert tøj (!!!) og tålmodig betjening.

6. december 2025

Hurtigt svar fra kundeservice

Da jeg havde købt nogle varer, modtog jeg ingen ordrebekræftelse, men pengene blev trukket nogle dage efter. Jeg blev bekymret og skrev til kundeservice. Jeg fik et super hurtigt svar. Det er den bedste oplevelse jeg har haft med en kundeservice, tak for det Anneline 😊 og jeg kan klart anbefale at handle hos dem.

5. december 2025

Bestilte en julegave...

Bestilte en julegave.... som jeg så 12 dage senere får at vide, at de ikke kan levere 🤔

4. december 2025

Hej Dorthe

Tusind tak for din anmeldelse. Vi kan virkelig kun beklage mange mange gange. Vi forstår godt, at det er en rigtig ærgerlig situation, og som vi sagde i telefon, ville vi ønske, at vi kunne løse det, men vi håber trods alt, at der er andet du kan finde til julegaven.

Team Eyda

Jeg har været glad for designet og…

Jeg har været glad for designet og komforten i Eydas produkter, og har derfor handlet hos dem flere gange.

Desværre har hver ENESTE bestilling krævet en reklamation på grund af fejl eller mangler. Hver gang bruger jeg tid på korrespondance med deres medarbejdere, skal tage på posthuset og returnere varer, som de har leveret forkert eller med fejl – hvilket er både tidskrævende og frustrerende.

Jeg har enkelte gange fået lov til at beholde den defekte varer, men det virker helt tilfældigt og afhænger tydeligvis af, hvilken medarbejder man taler med.

Denne gang bliver jeg tilbudt 100 kr. i rabat som “kompensation” for endnu en reklamation – noget jeg synes er næsten frækt fra en så stor virksomhed. For et brand i den prisklasse er det skuffende, at kvaliteten er så dårlig, og at man gang på gang skal bruge tid og energi på at rette deres fejl.

3. december 2025

Hej Michelle

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os. Vi er dog utrolig kede af, at det er den oplevelse her, du står tilbage med.

Det er bestemt ikke fordi, vi ønsker, at du skal bruge unødig tid på at tage forbi posthus eller skrive lange korrespondancer med os. Desværre skal en reklamation bare behandles, og her sidder vi klar til at hjælpe på allerbedste vis. Det er ikke tilfældigt, om du må beholde en reklamation eller ej. Vi prøver som udgangspunkt at tage reklamationer retur, dog er der tilfælde, hvor det ikke giver mening for os eller vores leverandør. Og det er helt sikkert her, du har oplevet, at du selv har måtte skaffe dig af med din reklamation.

I forhold til kompensationen på de 100 kr. så er det vurderet ud fra den fejl/mangel der er på det manglende E på indersiden af dine tights. Vores vurdering var, at tightsene ellers er intakte. Vi er glade for, at vi kunne gå med den løsning, for vi ønsker kun at løse det på bedste vis.

Ærgerlig oplevelse

Hey Eyda

Jeg er vild med jeres løbetøj! Men jeg er lidt ærgerlig over min seneste ordre, som jeg bestilte den 20/11. Jeg købte et par vinterløbebukser, og der stod intet om forlænget leveringstid. Jeg kontaktede jer, og fik at vide at de først bliver sendt i slutningen af uge 51. Det er ikke i orden, at jeg som kunde ikke bliver informeret om det, enten ved købet eller i en efterfølgende besked. Jeg spurgte kundeservice om ordren kunne deles op, men det kunne den ikke. En måned er lang tid at vente...

20. november 2025

Hej Ida

Tusind tak for din anmeldelse. Og tak for de fine ord.

Vi kan virkelig kun beklage din oplevelse. Vi forstår godt, at det er en rigtig ærgerligt situation. Desværre er vintertightsene med forlænget leveringstid, og vi har ikke mulighed for at dele ordre op. Derfor ender vi med ikke at kunne hjælpe dig, selvom vi ville ønske, at vi kunne.

God kvalitet

God kvalitet, men leveringsfristen blev ikke overholdt

28. november 2025

Hej Svenn

Tusind tak for din anmeldelse. Vi kan kun beklage mange gange. Her i forbindelse med Black Week har vi haft så travlt, at vi desværre er blevet lidt forsinket, og vi er kede af, at det er gået udover dig.

Team Eyda

Størrelse L men så ikke alligevel?

Syns det er ærgerligt at der er så stor forskel i størrelserne, en L er vel en L.... åbenbart ikke.

Blev også pænt skuffet over at springe i at købe med tilbudskode, muligvis modtage en tshirt, og forvente at det nærmest er eneste dag om året man kunne det, og så den efterfølgende uge blive totalt spammet med mails om tilbud på tilbud....

Næsten også 1-2 dages levering, og der gik 5 dage.

Så det bliver nok en anden udbyder af sportstøj, næste gang.

20. november 2025

Hej Charlotte

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på, at du skriver om dine oplevelser til os.

Først og fremmest er vi kede af, hvis du oplever, at der er noget galt med størrelserne. Det vil vi meget gerne hjælpe dig med. Så skriv endelig til os på hello@eyda.com.

Det har på ingen måde været vores mening, at du skulle føle, at du blev spammet. Vi har bare haft så mange tilbud og budskaber, som vi gerne ville dele med alle vores kunder. Men vi sørger for, at din feedback bliver givet videre.

Vi kan kun beklage den forsinket leveringstid. Vi har haft travlt i forbindelse med Black Week, og det er desværre gået udover din ordre.

Hvis du en dag får lyst til at handle hos os igen, skal du vide, at du er hjertens velkommen. Vi er så kede af, at denne oplevelse skal være afgørende.