EYDA Anmeldelser

1.882

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 103 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser den utrolig høje kvalitet på træningstøjet, som sidder helt perfekt, har flotte farver og føles utrolig behageligt. Forbrugerne fremhæver desuden den hurtige levering og den fantastiske kundeservice, som altid står klar til at hjælpe med et smil. Nogle anmeldere var ikke glade for forsinkede leverancer, da pakkerne ofte tog længere tid end forventet at nå frem. Visse personer oplevede også store udfordringer med forkerte størrelser samt problemer med kundeservicens håndtering af returneringer. Desuden bemærkede enkelte købere uventede fejl på produkterne, hvilket desværre skabte en frustrerende oplevelse undervejs.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder deler stor tilfredshed med produkterne og fremhæver deres høje kvalitet, fantastiske pasform og... Se mere

Quality

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed og fremhæver, at produkterne er i en formidabel kvalitet med stærk... Se mere

Delivery service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af leveringsservice og roser den meget hurtige forsendelse og nemme... Se mere

Customer service

Kunder havde positive oplevelser med kundeservice, idet mange fremhæver en rigtig god og hurtig svartid på... Se mere

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service og fremhæver gentagne gange den lynhurtige kommunikation... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Utrolig positiv oplevelse i jeres butik i Århus. Sikke en god service! Jeg ville gerne prøve et par tights som jeg ikke umiddelbart kunne se. Den søde ekspedient løb straks i kælderen og kom tilbage m... Se mere

EYDA skal have 5 stjerner fra mig. For deres gode kvalitet men ikke mindst en virkelig god kundeservice. Reklamationer eller forespørgsler bliver besvaret meget hurtigt. Jeg oplever en rigtig god o... Se mere

Mega god erfaring!! Havde købt online men ville gerne bytte en af de ting jeg havde købt, og blev mødt af den sødeste og imødekommende medarbejder. Jeg gjorde brug af pasningsgarantien, og ingen sure... Se mere

Har købt Eyda tøj igennem mange år, og det har en virkelig god kvalitet og pasform. Har én enkelt gang oplevet en fejl på et par tights, men fik en super god kundeservice og tilsendt et nyt par. Far... Se mere

1. nr. 10 af de 17 bedste virksomheder i Sportstøjsbutik

EYDA delivers high-quality activewear with a focus on the perfect fit in order for our customers to feel safe and comfortable.

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

(1.882)

Deres ellie tights er fantastiske

Deres ellie tights er fantastiske, jeg har slidt flere op og har ikke andre tights i mit klædeskab. Kundeservice fantastisk, de svarer hurtigt og hjælper hurtigt hvis der skulle være en fejl i din ordrer. Og så er modtager du desuden din pakke virkelig hurtigt.

30. november 2025

Helt ærligt, Eyda.

Helt ærligt, Eyda. Som forbruger må jeg oplyse, at jeg er jævnt skuffet over jeres udvikling. Jeg plejede at være tro mod jeres brand og har skam også været ganske tilfreds med kvaliteten af jeres tøj.

Men det er simpelthen ikke ok ikke længere at tilbyde gratis returnering, fordi I har åbnet butikker i Aarhus og Odense. Hvad skal resten af landet gøre? For mig at se er I fortsat primært en webshop for hele Østdanmark. I ved selv hvor svært det kan være at forudsige pasformen på træningstøj, da vi alle er individuelle - hvilket jeg egentlig troede var en del af jeres oprindelige brand? Og med de priser I kører burde det absolut være inklusiv.

Derudover skal jeg da love for at ordrerprocessen er blevet kompliceret. Klarna samarbejdet er godt nok forringet fra forbrugeres synspunkt (mest feedback til dem antager jeg) og sporingsprocessen kræver nu en seperat app og profil.

I skal vide at alt dette gør, at jeg simpelthen ikke længere kan se pointen med at handle hos jer - især når der er så mange konkurrenter derude efterhånden. Det er virkelig sjældent, at jeg skriver direkte anmeldelser, så jeg håber, I tager mine kommentarer til efterretning og ønsker jer ellers alt det bedste.

23. november 2025
EYDA-logo

Besvarelse fra EYDA

Hej Siri

Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på, at du deler dine tanker og følelser. Det gør os dog ondt, at det er hele den oplevelse, du står tilbage med, for det er bestemt ikke det, vi ønsker.

Vi er kede af, at du har fået opfattelsen af, at vi har sat gebyr på retur, fordi vi har åbnet butikker. Det er på ingen måde årsagen, men det er korrekt, at du har mulighed for at returnere gratis i butikkerne. Vi valgte for over et år siden at sætte et returgebyr på 19 kr. på returordre, for at opretholde en høj standard, da en returordre er længere proces, før varerne er retur på lager og klar til at blive solgt igen. Vi har forsøgt at placere os i den lavere ende af, hvad andre virksomheder også tager, så vi ikke lavede en for markant ændring.

Det er virkelig ærgerligt, at du ikke længere ønsker at handle hos os. Vi prøver altid at gå med de løsninger, der er bedst for vores kunder. Du skal vide, at du altid er velkommen igen.

De bedste hilsner,
Team Eyda

******

Altid den bedste kunde service - hurtigt levering og nemt at retur.

Jeg går i eyda til tights til dagligt på arbejde og de er de mest behageligt tights at have på. Jeg træner /løber næsten kun i eyda - det er virkelig en fantastisk produkt !

10. november 2025

EYDA skal have 5 stjerner fra mig

EYDA skal have 5 stjerner fra mig.
For deres gode kvalitet men ikke mindst en virkelig god kundeservice. Reklamationer eller forespørgsler bliver besvaret meget hurtigt. Jeg oplever en rigtig god og anerkendende service i form af fx hurtig ombytning på et par reklamationer jeg har har haft.
Jeg skal aldrig tilbage til andet sportstøj. EYDA er helt klart det bedste jeg har haft på kroppen siden første gang😊👌🏽

25. oktober 2025

Ingen gratis ombytning

Fine produkter, men desværre er der ikke gratis ombytning længere, selvom man har lagt en ordre på flere tusinde kroner og man mister rabatten. Det ser jeg som en stor forringelse af serviceniveauet hos en onlineshop og jeg kommer nok ikke til at bestille derfra igen.

19. oktober 2025
EYDA-logo

Besvarelse fra EYDA

Hej Agnete

Tusind tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er oprigtige kede af, at vores returgebyr på 19 kr. skal være afgørende i, om du handler hos os igen. Vi gør, hvad vi kan for at yde den bedte service hver dag. I forhold til det med at miste rabatten sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe, for vi vil hellere end gerne hjælpe med samme rabat på din ombytning, hvis det er inden for rimelighedens grænser. Så send os en mail på hello@eyda.com, så sidder vi klar til at hjælpe dig.

De bedste hilsner,
Team Eyda

Har købt Eyda tøj igennem mange år

Farverne holder rigtig godt, og generelt bare tilfreds med produkterne.

17. oktober 2025

Altid tilfreds

Jeg er blevet stamkunde hos eyda - utroligt lækre produkter, altid hurtig levering og virkelig god og venlig kundeservice, som endda ofte svarer uden for normal åbningstid 🥳 kæmpe fan

9. oktober 2025

Virkelig gode produkter

Virkelig gode produkter, i lækker kvalitet som er er behagelige at have på. De holder sig pæne selv efter mange vaske. Har købt deres produkter i flere år. Handler altid træningstøj hos Eyda.
Leveringen er hurtig.

9. oktober 2025

Jadie

Har lige taget de nye Jadie tights i brug. De passer perfekt, selvom jeg ikke er så høj. Det er fantastisk, at de kan justeres i længden. Man kan lige folde dem op, hvis man vil have en kortere længde.
De sidder så flot på. Har dem i brown. Farven er perfekt..
Tror Jadie bliver mine nye ynglings...

3. oktober 2025