ExploreTanzania Anmeldelser 331

TrustScore 5 ud af 5

4,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hadden een fantastische safari zeker mede dankzij onze goede gids, Philip, die ontzettend veel kon vertellen van alles wat we tegen kwamen in de natuur. Hij reed goed en verantwoord en we hadden ee... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een prachtige reis hebben wij gemaakt. Met dank voor de goede begeleiding, hulp, adviezen en belangstelling van Explore Tanzania . Deze reis hadden wij zelf nooit zo kunnen samenstellen. We kunne... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dit was de tweede keer dat we met ExploreTanzania naar Tanzania zijn geweest. Nu ook naar de zuidelijke parken en Mafia eiland. En weer was alles perfect geregeld. Het samen uitstippelen van de reis w... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtige reis naar Tanzania gehad, alles was tot in de puntjes goed geregeld. Hele goeie gidsen hebben we gehad die ons veilig door bv de serengeti loodsen en naar prachtige plekken stuurden. De gree... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejsearrangør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Explore Tanzania is de specialist voor reizen op maat naar Tanzania en Zanzibar. Ontdek het prachtige Tanzania en beleef een onvergetelijke reis!

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Fantastisch

Explorer Tanzania heeft voor ons een fantastische reis georganiseerd. Ze hebben daarbij heel goed rekening gehouden met onze specifieke wensen en ons maximaal ontzorgd

20. august 2024

Besvarelse fra ExploreTanzania

Bedankt Maarten, voor je prachtige review! Wat fijn om te horen dat jullie zo’n geweldige reis hebben gehad, precies zoals jullie het voor ogen hadden. Het doet ons goed te weten dat alles naar wens is verlopen. We hebben met veel plezier jullie reis georganiseerd. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

Fantastische vakantie

De informatie welke we vooral hebben gehad klopte volledig. We hebben een meer dan leuke vakantie gehad.

15. august 2024

Besvarelse fra ExploreTanzania

Hartelijk dank Wouter, voor deze mooie review. Heel fijn te horen dat alles klopte en jullie een meer dan leuke vakantie hebben gehad. Wij hebben de reis met veel plezier voor jullie georganiseerd en hopen dat jullie nog lang nagenieten van Tanzania. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

lokale expertise en unieke locaties

persoonlijke benadering, unieke lokaties met aandacht voor duurzaamheid en of stimulering van lokale economie, alles goed en tijdig geregeld

7. august 2024

Besvarelse fra ExploreTanzania

Hartelijk dank Nicolette, voor deze mooie review. Heel fijn te horen dat jullie zo tevreden zijn over onze manier van werken en de keuze voor duurzame en kleinschalige accommodaties. We hebben de safari naar Ruaha en Zanzibar eiland met heel veel plezier voor jou en je gezin georganiseerd en hopen dat jullie nog lang en met veel plezier terug denken aan Tanzania. Met vriendelijke groet, namens Explore Tanzania, Paul

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goed reisplan

Goed reisplan, prima gids tijdens safari, goed bereikbaar tijdens boeking. Snelle reactie.

Mogelijke verbeteringen: meer extra informatie over accomodaties omdat men deze kent. Nu erg algemene info, die jezelf ook op internet kan vinden

21. juli 2024

Besvarelse fra ExploreTanzania

Hartelijk dank René, voor je review en positieve feedback! We zijn blij om te horen dat jullie een fijne reis hebben gehad en heel tevreden waren met het reisplan, safarigids Frank en de communicatie bij het samenstellen van jullie reis.
Wat betreft je opmerking over de informatie over de accommodaties, dat is een waardevolle tip. We streven ernaar om in ons schriftelijke materiaal een goed overzicht te geven van algemene informatie, terwijl we de meer specifieke en persoonlijke details vaak liever mondeling bespreken. Dit doen we zodat we dan direct kunnen inspelen op de wensen en vragen van onze reizigers, zoals je hebt gemerkt. We nemen je feedback zeker mee om dit in de toekomst beter aan te pakken.
En we hopen dat jullie nog lang nagenieten van Tanzania en Zanzibar. Met vriendelijke groet, namens Explore Tanzania, Paul

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wauw wat een prachtige reis hebben we gemaakt

Onze reis zat gedegen en zorgvuldig in elkaar. Er werd goed geluisterd en ze hebben ons op veel onderdelen (bijv leuke interactieve excursies en prachtige locaties) echt weten te verrassen. Dikke pluim voor alle mensen die bij onze reis betrokken waren en zeker onze kanjer van een gids tijdens de Safari! Ik zou Explore Tanzania zeker aanraden en hen de volgende keer weer inschakelen.

6. august 2024

Besvarelse fra ExploreTanzania

Hartelijk dank Linda, voor deze mooie review en aanbeveling. Heel fijn te horen dat jullie zo'n mooie safari met gids Musa hebben gehad en Tanzania jullie heeft mogen verrassen. Natuurlijk organiseren we in de toekomst heel graag weer jullie volgende reis naar Tanzania, waar nog zoveel te ontdekken valt. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heerlijke vakantie door persoonlijke benadering en expertise

Onze vakantiewensen besproken met verschillende aanbieders (online). ExploreTanzania was de partij die er uitsprong om het gebied van persoonlijke en vrijendelijke benadering. Ook in het samen vormgeven van de reis was dit het geval. De vakantie zelf was tot in de puntjes geregeld door door goede opvang, transport en begeleiding. En de accommodaties waren uitstekend (voor het comfortniveau wat wij hadden gekozen). In kan dit bedrijf bij eenieder aanbevelen (en een reis naar Tanzania ook ;-)

31. juli 2024

Besvarelse fra ExploreTanzania

Hartelijk dank Arian, voor deze mooie review en aanbeveling. Heel fijn te horen dat jullie zo hebben genoten en jullie reis helemaal naar wens is verlopen. Wij hebben de reis met veel plezier samen met jullie vormgegeven en daarna georganiseerd. We hopen dat jullie nog lang nagenieten van jullie safari in Tanzania. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

Perfect georganiseerd

Perfect georganiseerd, alles was super goed geregeld. Hele vriendelijke en kundige mensen, comfortabele Safari auto en waanzinnig mooie en goede tented lodges. Ook de service daar was perfect. Een ervaring om nooit te vergeten!

6. august 2024

Besvarelse fra ExploreTanzania

Hartelijk dank Pascale, voor deze mooie review. Heel fijn te horen dat jullie zo hebben genoten van de reis. Wij hebben de reis met veel plezier voor jullie georganiseerd en hopen dat jullie nog lang nagenieten van Tanzania. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

Perfect geregelde vakantie!

Alles was vanaf dag 1 tot en met de transfer terug naar het vliegtuig super geregeld. Alle mensen van de transfers, de accommodaties, de safari-guide, iedereen was supervriendelijk, behulpzaam, goed Engels sprekend, en alles geregeld conform afspraak. Dat heeft er mede voor gezorgd dat we vanaf dag 1 helemaal ontspannen waren en optimaal konden genieten van de vakantie.

1. august 2024

Besvarelse fra ExploreTanzania

Hartelijk dank Daan, voor deze mooie review. Heel fijn te horen dat jullie zo hebben genoten en dat jullie reis helemaal naar wens en heerlijk ontspannen is verlopen. Wij hopen dat jullie nog lang nagenieten van jullie safari in Tanzania. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

Explore Tanzania is de beste

Explore Tanzania regelt alles voor je unieke droomreis naar Tanzania. Ze weten precies wat je wensen zijn. Hebben de beste contacten in het land zelf. Zodat alles soepel verloopt en je je echt nergens anders zorgen over hoeft te maken dan de perfecte foto maken van alle indrukwekkende dieren en prachtige landschappen.

1. august 2024

Besvarelse fra ExploreTanzania

Hartelijk dank Wendy, voor deze mooie review. Heel fijn te horen dat jullie zo hebben genoten en de reis naar Tanzania ook echt jullie unieke droomreis is geworden. Wij hopen dat jullie nog lang nagenieten van deze reis en de gemaakte foto's. We hebben de reis met veel plezier voor jullie georganiseerd. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Los van dat de hele reis een…

Los van dat de hele reis een fantastische ervaring was, was de organisatie perfect. Elke transfer was goed geregeld. We werden overal op tijd opgehaald en de informatieverschaffing was goed.

30. juli 2024

Besvarelse fra ExploreTanzania

Hartelijk dank Marije, voor deze mooie review. Heel fijn te horen dat jullie een fantastische reis door Tanzania hebben gehad. We hebben de reis met veel plezier voor jullie georganiseerd. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze reis was fantastisch, hartverwarmend en onvergetelijk!

Wij hebben een fantastische reis gehad! We hebben enorm genoten van de safari's en zijn vol lof over onze gids/chauffeur Kennedy: hij heeft ons overal veilig en geduldig door het hectische verkeer geloodst en zijn kennis van flora en fauna was steengoed! Fijne vent bovendien.
De meeste indruk hebben de mensen op ons gemaakt: toegankelijk, geïnteresseerd, warm en humorvol. Echt leuke contacten! Eruit sprongen nog onze ervaringen bij de Hadzabe, die nog echt leven van jagen en verzamelen, en de Maasai. Maar ook het muzikale optreden (10 minuten!) van de staf van de Amini Hillside Retreat bij de verjaardag van Susan was hartverwarmend!

4. juli 2024

Besvarelse fra ExploreTanzania

Hartelijk dank Wim, voor deze mooie review. Heel fijn te horen dat jullie zo'n fantastische safari hebben gehad samen met gids Kennedy en zoveel warme herinneringen aan Tanzania hebben. We hebben de reis met veel plezier voor jullie georganiseerd. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

Onvergetelijke safari in Noord Tanzania

Hoe beschrijf je onze geweldige safari kernachtig maar toch met voldoende diepgang zonder in een opsomming te vervallen van alle hoogtepunten, want die waren er elke dag weer in Tarengire, in Serengeti en daarna ook in de Ngorogoro-krater.

Onze beide rangers bleken zeer gekwalificeerd, toegankelijk en uitermate bekwaam in het spotten van de uiteenlopende fauna. Veel toelichting op hetgeen wij zagen en ook bij vragen kwam er uitgebreid antwoord. Daarnaast had het respect van beide heren voor de leefomgeving van de dieren een belangrijke plek in hun uitleg en hun gedrag. Rust wanneer er wild in de buurt gesignaleerd was en geduldig wachten op wat er komen gaat. Het respect dat daarvan uitging werkte aanstekelijk.

Maar welke dieren hebben we dan allemaal (al dan niet van dichtbij) gezien: ook hier geen opsomming maar een paar hoogtepunten: zoals de oversteek van een grote groep olifanten waarbij de twee grote vrouwtjes de groep beschermden tegen aanstormend gevaar, de twee jachtluipaarden, die recht voor onze auto langsliepen en die we een (half) uur grotendeels “voor onszelf” hadden, de groep van 11 of 12 leeuwen die op buffeljacht gingen of het verblijf midden tussen de dieren in de grote trek, je kunt je geen beeld vormen van de omvang tot je het gezien hebt, ongelofelijk.

Kortom een onvergetelijke ervaring!

30. maj 2024

Besvarelse fra ExploreTanzania

Dank je Bob, voor deze mooie en inspirerende review. Heel fijn te horen dat jullie zo'n onvergetelijke safari hebben gehad. We hopen dat jullie nog heel lang en met veel plezier zullen terugdenken aan deze reis door Noord Tanzania. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

Geweldig!

Super goed geregeld! Goed geadviseerd, behulpzaam en top reis samengesteld!

2. juli 2024

Besvarelse fra ExploreTanzania

Hartelijk dank Charlotte, voor deze mooie review. Heel fijn te horen dat jullie reis helemaal naar wens is geweest. Wij hopen dat jij en Hans nog lang nagenieten van jullie safari in Tanzania. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles was tot in de puntjes geregeld.

Alles was tot in de puntjes geregeld.
Wij hebben met ons gezin enorm genoten van Tanzania met een zeer goede en prettige gids.

16. juni 2024

Besvarelse fra ExploreTanzania

Hartelijk dank Tamara, voor deze mooie review. Heel fijn te horen dat jullie als gezin zo enorm hebben genoten van Tanzania. We hebben de reis met veel plezier voor jullie georganiseerd. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

(Blue) Safari

We hebben een bijzondere reis gemaakt voor een bijzondere gelegenheid. Iedereen was tijdens de reis van de bijzondere omstandigheden op de hoogte en dat heeft voor extra feestvreugde gezorgd! Alles was perfect geregeld en er was heel goed naar onze wensen geluisterd tijdens de voorbereiding en het samenstellen van deze reis. Safari hebben we op veel manieren gedaan: jeep- wandel- kano- en ballonsafari en zelfs de blue safari onder water. Allemaal even bijzonder. Maar ook het contact met de locals tijdens onze andere activiteiten was ook hartverwarmend. Heerlijk om mee te maken, prachtig om op terug te kijken. Past het binnen je budget dan kan ik Explora Tanzania van harte aanbevelen.

9. juni 2024
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra ExploreTanzania

Bedankt voor je fantastische review! We zijn heel blij om te horen dat jullie safari naar Tanzania perfect geregeld was en jullie wensen hebben kunnen vervullen. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons. We hebben de reis heel graag voor jullie georganiseerd. We hopen dat jullie nog heel lang en met veel plezier zullen terugdenken aan deze reis naar Tanzania! Met vriendelijke groet, namens Explore Tanzania, Paul

Tanzania Safari en Zanzibar

Meerdere keren telefonisch en via mail contact gehad om onze reis samen te stellen en dit hebben ze super gedaan. Alles is tot in de puntjes geregeld, alle vluchten en transfers overal stond een chauffeur netjes op ons te wachten. De accommodaties waren geweldig en wij hebben een super mooie reis gehad.

24. juni 2024

Besvarelse fra ExploreTanzania

Dank je Cindy, voor deze mooie review. Heel fijn te horen dat jullie een super mooie reis hebben gehad in Tanzania. We hebben de safari met veel plezier voor jullie georganiseerd. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles tot in de puntjes geregeld

Alles tot in de puntjes geregeld, top verblijf en safari’s gehad. We hebben echt genoten. Ik zou iedereen dit aanbevelen!

20. juni 2024

Besvarelse fra ExploreTanzania

Hartelijk dank Brechtje, voor deze mooie review. Heel fijn te horen dat jullie zo'n fantastische safari hebben gehad en ook van het verblijf erg hebben genoten. We hebben de reis met veel plezier voor jullie georganiseerd. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

De reis van ons leven, samen met Explore Tanzania

Vanuit een groot aantal voorbeeld reizen die Explore Tanzania op hun website heeft staan, kun je, samen met het team van Explore Tanzania, een reis samenstellen die geheel op je eigen wensen is afgestemd. En het mooie is dat alle locaties met regelmaat door Explore Tanzania beoordeeld worden of die nog wel in hun concept passen: aandacht voor mens en dier in Tanzania.
Wij hebben een geweldige eerste ervaring met Tanzania mogen beleven. Vriendelijke en gastvrije mensen mogen ontmoeten en prachtige dieren en natuur mogen zien.
Explore Tanzania is voor ons echt een aanrader omdat zij al hun ervaringen met je delen, maar je wel helemaal vrij laten om je eigen reis samen te stellen.

24. april 2024
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra ExploreTanzania

Hartelijk dank Roland en Linda, voor deze mooie review en aanbeveling. Heel fijn te horen dat jullie zo'n geweldige reis hebben gehad. We hebben de reis met veel plezier samen voor jullie georganiseerd. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben een fantastische reis achter…

We hebben een fantastische reis achter de rug. Alles was tot in de puntjes geregeld door Explore Tanzania. One gids Emmanuel was geweldig: altijd natuur-weetjes paraat, gevoel voor humor, en een uitstekende chauffeur. Lodges waren ook allemaal top

30. maj 2024

Besvarelse fra ExploreTanzania

Hartelijk dank Christof en Maaike, voor deze mooie review. Heel fijn te horen dat jullie zo'n fantastische safari hebben gehad samen met gids Emmanuel. We hebben de reis met veel plezier voor jullie georganiseerd. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het voelt als een privilege om zo door Tanzania te reizen

De voorbereiding was kort, maar het resultaat gewoon goed, perfect geregeld. Alle transfers verliepen super soepel en precies op tijd.
De overnachtingen waren goed.
Het eten lekker en met voldoende afwisseling en -belangrijk- met een heerlijke Tanzaniaanse optie

16. maj 2024

Besvarelse fra ExploreTanzania

Dank je Remmelt, voor deze mooie review. Heel fijn te horen dat jullie het zo fijn hebben gehad in Tanzania. We hebben de safari met veel plezier voor jullie georganiseerd. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.