ExploreTanzania Anmeldelser 331

TrustScore 5 ud af 5

4,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hadden een fantastische safari zeker mede dankzij onze goede gids, Philip, die ontzettend veel kon vertellen van alles wat we tegen kwamen in de natuur. Hij reed goed en verantwoord en we hadden ee... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een prachtige reis hebben wij gemaakt. Met dank voor de goede begeleiding, hulp, adviezen en belangstelling van Explore Tanzania . Deze reis hadden wij zelf nooit zo kunnen samenstellen. We kunne... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dit was de tweede keer dat we met ExploreTanzania naar Tanzania zijn geweest. Nu ook naar de zuidelijke parken en Mafia eiland. En weer was alles perfect geregeld. Het samen uitstippelen van de reis w... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtige reis naar Tanzania gehad, alles was tot in de puntjes goed geregeld. Hele goeie gidsen hebben we gehad die ons veilig door bv de serengeti loodsen en naar prachtige plekken stuurden. De gree... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejsearrangør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Explore Tanzania is de specialist voor reizen op maat naar Tanzania en Zanzibar. Ontdek het prachtige Tanzania en beleef een onvergetelijke reis!

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geweldig in alle opzichten!

Dit was de derde keer dat we met deze organisatie naar Tanzania reisden. Dat is natuurlijk niet voor niks. Van het samenstellen van de reis tot aan het kaartje bij thuiskomst is alles perfect geregeld. Er werken in Nederland en Tanzania fantastische mensen voor deze organisatie. Hartelijk, deskundig en met grote liefde en respect voor de natuur. De aardige, grappige en kundige gids maakte onze reis helemaal af. Praktische uitdagingen (zoals in ons geval plots verplaatste vluchten) werden snel opgelost. En er wordt met alle geduld geschaafd totdat de reis naar volle tevredenheid is samengesteld.
Tanzania is onze favoriete bestemming. We komen er ongetwijfeld snel weer terug!

4. maj 2024

Besvarelse fra ExploreTanzania

Dank je Thijs, voor deze prachtige en uitgebreide review. Heel fijn te horen dat jullie safari helemaal naar wens is geweest. Gids Emmanuel kun je er zeker goed bij hebben. We hebben deze reis ook weer met heel veel plezier voor jullie georganiseerd. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De hele reis was tiptop georganiseerd

De hele reis was tiptop georganiseerd: geweldige lokaties, het eten, de gids, het Safari voertuig..

8. maj 2024

Besvarelse fra ExploreTanzania

Dank je Derk-Jan, voor deze mooie review. Heel fijn te horen dat je met je broers en vader zo hebben genoten van de safari. We hebben het weer met veel plezier voor jullie georganiseerd. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede organisatie

Goed contact en netjes voorbereid. Luisterde naar onze wensen en hebben hierdoor een mooie reis voor ons samengesteld.
We hadden wat problemen met een resort op vakantie, maar dit werd netjes, ondanks Pasen in Nederland, opgelost.

8. april 2024

Besvarelse fra ExploreTanzania

Dank je Mike en Raisa, voor deze review. Fijn dat jullie een mooie reis hebben gehad. Wel super vervelend dat er problemen waren met het resort op Zanzibar. We hebben ook daarna nog contact met hen gehad en ze hebben beloofd eraan te werken. We houden het nauw in de gaten. We hopen dat jullie nog lang nagenieten van Tanzania. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

Hier word je happy van!

De kracht van Explore Tanzania ligt in het luisteren naar wat de klant wil en dat kunnen vertalen in een mooie reis die beantwoordt aan de verwachtingen.
Hier word je heel happy van.

2. april 2024

Besvarelse fra ExploreTanzania

Dank je Anne Huus, voor deze mooie review en complimenten. Fijn te horen dat jullie het in Tanzania weer zo heerlijk hebben gehad, daar worden wij ook blij en gelukkig van. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De coachreis naar de top van de Kilimanjaro

Samen met Explore Tanzania hebben we de 'Manjaro Leadership Journey' georganiseerd. Dit is een uitzonderlijk avontuur waarbij je niet alleen de Kilimanjaro beklimt, maar ook actief werkt aan je persoonlijke groei en ontwikkeling. Het is een uitdaging die je niet licht moet opvatten; het biedt keer op keer een unieke ervaring waarbij een excellente organisatie cruciaal is. En dat is precies waarin Explore Tanzania uitblinkt.

2. februar 2024

Besvarelse fra ExploreTanzania

Dank je Tom, voor deze mooie review en complimenten. Wij vinden het een eer om je te mogen helpen bij het organiseren van deze coachreizen en doen dat graag en met veel plezier. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

self drive Tanzania

Ik was op zoek naar een self drive reis door Tanzania, met specifieke eisen wat betreft een minimale luxe in de lodge's. Explore Tanzania heeft mijn wensen aanhoort en hiermee een prachtige reis aangeboden. Niets dan lof hierover.

Besvarelse fra ExploreTanzania

Dank je Gie, voor deze mooie review en complimenten. Heel fijn te horen dat jullie self-drive safari helemaal naar wens is verlopen. Ik hoop dat jullie nog lang met veel plezier terugdenken aan Tanzania. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

Regelt de Tanzania ervaring van A-Z

De gehele reis, gids en accommodaties waren tot in de puntjes verzorgd. Voor mij was t de eerste keer naar Afrika en omdat alles goed gecommuniceerd en geregeld was kon ik met volle teugen genieten.

Besvarelse fra ExploreTanzania

Dank je Colette, voor deze mooie review. Heel fijn te horen dat je zo van de fotografie safari hebt genoten. We hebben het met veel plezier voor jullie georganiseerd. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De reis naar Tanzania was perfect…

De reis naar Tanzania was perfect verzorgd. De accommodatie met gastvrijheid en heerlijk eten was voortreffelijk.

Ik adviseer deze organisatie zeker!

Besvarelse fra ExploreTanzania

Dank je Evelyn, voor deze mooie review en aanbeveling. Fijn om te horen dat je een heerlijke reis hebt gemaakt en de fotografie safari helemaal naar wens is geweest. Ik hoop dat je nog lang nageniet van Tanzania. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

Besvarelse fra ExploreTanzania

Dank je Agnes, voor deze mooie review. Kort maar krachtig. Daar zijn we dan ook heel blij mee en trots op! Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

Tanzania en Serengeti fantastisch

De reis was naar onze wens op maat gemaakt en mooi opgebouwd en alles klopte in detail.
Het was fantastisch en om nooit meer te vergeten.

29. februar 2024

Besvarelse fra ExploreTanzania

Dank je Wilfried en Kazuko, voor deze mooie review. Heel fijn om te horen dat jullie een fantastische reis hebben gemaakt en de safari helemaal naar wens is geweest. Ik hoop dat jullie nog lang met veel plezier zullen terugdenken aan Tanzania. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben een hele mooie gevarieerde…

We hebben een hele mooie gevarieerde reis gemaakt, zonder onaangename verassingen.
Alles was goed geregeld en locaties erg mooi.

5. februar 2024

Besvarelse fra ExploreTanzania

Dank je Lydia, voor deze mooie review. Goed te horen dat jullie een mooie reis hebben gehad. We hebben de reis met veel plezier voor jullie georganiseerd. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

Prachtige reis gemaakt

Prachtige reis gemaakt, perfect geregeld door ExploreTanzania. Ze hebben oog voor natuur en de locale mensen, wat ik erg belangrijk vind. Voor herhaling vatbaar.

22. februar 2024

Besvarelse fra ExploreTanzania

Dank je Liesbeth, voor deze mooie review en complimenten. Goed te horen dat je zo'n prachtige fotografiereis hebt gemaakt en net als wij kiest voor verantwoord reizen met respect voor natuur en cultuur. En dat je nog een keer wil is natuurlijk het allerbeste compliment. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

Hele fijne samenwerking 🙏🏻

Alles was weer top geregeld door explore Tanzania , net zoals vorig jaar! Ik ben meer dan tevreden met de samenwerking met dit fantastische bedrijf!

Besvarelse fra ExploreTanzania

Dank je Bianca, voor deze mooie review. Wij zijn ook heel blij met de samenwerking. We hebben de Yoga Retreat op Zanzibar weer met veel plezier voor jullie georganiseerd. Fijn dat 2025 alweer op het programma staat. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

yoga met Bianca

een heerlijke yoga retreat week op Zanzibar gehad

18. februar 2024

Besvarelse fra ExploreTanzania

Dank je Jeske, voor deze mooie review. Kort maar krachtig. Fijn dat jullie zo'n heerlijke Yoga Retreat met Bianca op Zanzibar hebben gehad. We hebben het heel graag voor jullie georganiseerd. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

Persoonlijk en deskundig advies

Explore Tanzania geeft persoonlijk en deskundig advies. Zowel voorafgaand, tijdens als na afloop van de vakantie. Daarnaast heb ik een hele mooie en fijne reis gehad.

Besvarelse fra ExploreTanzania

Dank je Dorien, voor deze mooie review. Heel fijn te horen dat je zo'n mooie reis hebt gehad. We hebben je met plezier onze adviezen gegeven. We hopen dat je nog lang nageniet van je vakantie. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

Behulpzame mensen

Behulpzame mensen, als je vragen had dan werd er direct gereageerd. Ze hebben een mooie reis voor mij neergezet.

Besvarelse fra ExploreTanzania

Dank je Dorine, voor deze mooie en heldere review. Fijn te horen dat je zo'n mooie reis hebt gehad. Ik hoop dat je nog lekker lang nageniet van Zanzibar en de Yoga retreat. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Steeds netjes georganiseerd en…

Steeds netjes georganiseerd en duidelijke afspraken.
Overal goede ontvangst en lekker eten.
zeer goede begeleider/driver en goed onderhouden auto's .
Het was een reis (avontuur) zonder zorgen!

Besvarelse fra ExploreTanzania

Dank je Jan, voor deze mooie review. heel fijn te horen dat de reis voor jullie helemaal naar wens en zonder zorgen is verlopen en jullie zo tevreden zijn over gids Alpha. We hebben de reis met veel plezier voor jullie georganiseerd. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

Niet willen missen!

Van het begin tot het eind was alles heel goed geregeld en ook belangrijk wij hebben een super fijne tijd gehad en erg veel moois gezien! Goede accommodaties, overal vriendelijke mensen en wij waren super tevreden met de gids, die mede heeft bijgedragen aan deze super vakantie/ervaring!

30. januar 2024

Besvarelse fra ExploreTanzania

Hartelijk dank Alida, voor deze mooie review. Heel fijn te horen dat jullie een hele fijne tijd hebben gehad met gids Khatibu. Ik hoop dat jullie nog lang nagenieten van Tanzania.. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles was tot in de puntjes goed geregeld!

Communicatie verliep goed, organisatie van de reis was super en onze safari gids was geweldig!

7. februar 2024

Besvarelse fra ExploreTanzania

Dank je Simoné, voor deze mooie review. Fijn te horen dat jullie een super reis hebben gehad met gids Kennedy. We hebben de reis heel graag voor jullie georganiseerd. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtige reis met het gezin in de…

Prachtige reis met het gezin in de kerstperiode. Fantastische natuur, grote verscheidenheid in de verschillende gebieden. Uitstekende gids en de GreenCamps waren top!

Begeleiding vanuit Explore Tanzania 🇹🇿 was prima geregeld.

16. januar 2024

Besvarelse fra ExploreTanzania

Dank je Ralph, voor deze mooie review. Fijn om te horen dat jij met je gezin een prachtige reis hebben gemaakt en zo hebben genoten van de natuur in Tanzania. We hebben jullie met veel plezier begeleid. Met vriendelijke groet, namens het team van Explore Tanzania, Paul

Læs mere om andre typer anmeldelser.