Exklusiv-VVS.dk
Exklusiv-vvs.dk er en af de få webshops tilbage, hvor man virkelig kan mærke, at kunden er i centrum! Super hjælpsomme og vildt hurtige til at besvare eventuelle spørgsmål vedrørende deres produkter.... Se mere
Sinding Hovvej 10, 8600, Silkeborg, Danmark
- Info@exklusiv-vvs.dk
- exklusiv-vvs.dk
Andre kiggede også på
Gode priser
Gode priser, god kvalitet og hurtig levering samt god information om vare og levering.
Ualmindelig dårligt firma
Ualmindelig dårligt firma. Har bestilt en porcelænshylde til badeværelset. Modtager denne kort tid efter, hvor der er en kæmpe brændingsfejl på hylden. (stor sort revne i porcelænsoverfladen, som selvfølgelig er en fabriksfejl. Hylden er sendt i uoriginal emballage, så derfor kan personale fra firmaet ikke være uvidende om fejlen) Kontakter firmaet lige efter både via mail og returformular. Modtager en automail om at en medarbejder vil kontakte mig indenfor 24 timer. Jeg hørte intet og sendte efter eget initiativ hylden tilbage. Nu er der gået en uge og jeg har intet hørt fra firmaet om den tydeligt defekte vare som er sendt til mig, returformularen eller om de har modtaget min returforsendelse. 500 kr lige ud af vinduet. Handler der aldrig igen.

Restordre ikke oplyst
Bestilte et spejl og fik med det samme en ordrebekræftelse; men der kom i løbet af tre dage ikke en besked om at varen var sendt. Ringede til firmaet- meget begrænset telefontid og fik senere på dagen en mal om at varen først kunne leveres i uge 45.Rigtig dårlig srevice.Handler næppe der igen.

Besvarelse fra Exklusiv-VVS.dk
Leverer varen som bestilt.
Leverer varen som bestilt.
Ingen problemer, og konkurrence dygtige priser , så var valget jo enkelt nok.

Dårlig leverance
Har måttet rykke for min bestilling og alligevel er den ikke kommet efter ca 1 måned. Sælger har skrevet at de ville kontakte afsenderen men alligevel har jeg intet hverken hørt eller set. Eneste og sidste gang jeg bruger dette firma.

Besvarelse fra Exklusiv-VVS.dk
Hurtig levering. Fik alt hvad jeg skulle bruge af tilbehør med til mit produkt selvom man ikke normalvis gør det andre steder.

Besvarelse fra Exklusiv-VVS.dk
Bestilte noget D.27-12 og ikke modtaget…
Bestilte noget D.27-12 og ikke modtaget det D.9-1 undskyldninger for det ene og det andet, vil ikke handle der igen.

Besvarelse fra Exklusiv-VVS.dk
Hurtig levering og god pris
Hurtig levering og god pris - meget tilfreds

100% Tilfredsstillende !!!
Jeg bestilte søndag aften en hydrofor, og fik den leveret tirsdag formiddag. Prisen var ca 30% under den næst billigste på nettet. Hurtig service, lækkert produkt, og kanon pris ! Kan kun anbefales til andre, og er fremover stedet hvor jeg handler mine vvs artikler !

Fantastisk service
Jeg ønskede mig danfoss living termostater og rumfølere. Fik fik nogle håndører i fødselsdagsgave som jeg fluks brugte på mine ønsker. Jeg modtog pakken ganske kort tid efter. Det viste sig den ene termostat havde en fejl hvorpå jeg fik tilsendt en ny uden beregning. Det var dælme super service. Og det helt klart der mine sidste rumfølere skal bestilles fra.
Helt perfekt
Ny blæser til fyret. Hurtig respons på mail, ville selv afhente varen som egentlig først ville være hjemme imorgen. Efter en snak over tlf fik Kenneth tryllet og jeg hentede varen en time efter og har nu varme på😊😊😊👍👍👍🍀 Og det var endda nettets billigste.
Perfekt!
Bestilt sent mandag, leveret middag onsdag. Ikke en finger at sætte på servicen.
Ville have fået alle 5 stjerner hvis …
Ville have fået alle 5 stjerner hvis leverancen ikke var gået lidt i fisk af 2 omgange, men Kenneth svarede hurtigt begge gange og fik rettet fejlene - næste gang er jeg sikker på at han får 5 stjerner :-)

Super tilfreds!!
Super tilfreds. Bestilte nyt amatur til badeværelse til nettets laveste pris sent onsdag aften og varen er leveret her fredag morgen.
Her handler jeg helt sikkert igen.

Besvarelse fra Exklusiv-VVS.dk
Super service og gode priser
Bestilte min vare i går morges, havde lavet en fejl i postnummeret og skrev en mail, lige efter til eksklusiv vvs og fik svar 30min efter at de havde rettet min fejl. Super service og glad for min vare. Ville 100% bestille hos dem igen

Besvarelse fra Exklusiv-VVS.dk
Jeg købte en ny styring til mit pillefyr. Det brændte af efter at have kørt under et døgn. Har fået en super support i forbindelse med at få det byttet. Træls at bøvle med en defekt styring men når det er sagt er det super med en der gider at følge op på at få det i orden igen. Har alle gange jeg har henvendt mig på tlf. og mail fået hurtigt svar. Thumbs up.

Besvarelse fra Exklusiv-VVS.dk
God service og hurtig levering
Jeg bestilte varer for 500 kr. og det udløser omkostninger på fragt. En enkelt opringning til Exklusiv Vvs og ordren blev ændret over 500 kr. så jeg fik vare for pengene og undgik gebyr for fragt. Rigtig god service. Dagen efter modtog jeg det bestilte. Super.
- her vil jeg handle igen :-)

Super tilfreds
Super fin pris, hurtig levering (2 dage - leveret om lørdagen) - helt perfekt :-)

Alt var iorden.
Billigste pris på nettet og hurtig levering.
Sådan skal det være. :-)

Perfekt
Nem og prof. hjemmeside, billige produkter og super hurtig levering 😊👍