Når jeg ikke længere kan logge på, kan jeg ikke slette min adgangskode. Har i selv slettet vores koder? Hvis i ikke har slettet dem, hvordan kan vi så ændre dem?
Sidst jeg skulle afbestille månedens bog ville min sædvanlige sms ikke gå igennem efter gentagne forsøg. Jeg nåede ikke at få ringet, og nu har jeg modtaget månedens bog, som jeg ikke har åbnet. Je... Se mere
Efter at have indbetalt ca. 5 gange og de bliver ved med at rykke og have gang bliver jeg fortalt man løser problemet, det sker dog ikke, når man sender dokumentation så bliver der ikke svaret. Der bl... Se mere
Sms system fungerer ikke! Det er nu 2. gang jeg modtager en bog fuldstændig uden relevans for mig. Og jeg har ikke forinden modtaget sms med mulighed for afmelding. Jeg ringede op, forklarede... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Danmarks eneste spirituelle bogklub. Vi præsenterer det største udvalg af alternative kvalitetsbøger, skrevet af de bedste danske og internationale forfattere. Meld dig ind nu og få masser af medlemsfordele.
Danmark
- www.psykeogsjael.dk
Andre kiggede også på
Ændring af adgangskode
Jeg kan ikke længere logge ind og…
Jeg kan ikke længere logge ind og afbestille eller købe bøger.
Venligst send forklaring.
Mvh.
Martin

Helt tilfreds 💕
Har været medlem af denne bogklub i mange år.
Og har fået rigtig mange gode bøger.
Det er nemt at afmelde månedens bog.
Og deres service har været upåklagelig de få gange jeg har haft brug for det.

Yderst tilfreds kunde
Jeg har været medlem Gyldendals bogklubber i mange år nu. Jeg igennem alle årene fået en upåklagelig og venlig service. Og hvergang fået hjælp til at finde en for mig god løsning på, hvad problemet end har været.

En sand pengemaskine
Meldte mig ind i deres medlemsklub hvor jeg "har overset" at man får en ny bog sendt med posten hver måned. Meldte mig fra inde på deres hjemmeside men bøgerne fortsatte med at komme. Da jeg endelig ringede ind for at høre hvad der foregik, kunne de fortælle at jeg aldrig har meldt mig fra.
De tøver ikke med rykkere og giver dig tilmed lov til at betale returfragt. "God læselyst"

15 måneder på et år 😳😳😳
Nu står verden ikke længere .. der er 15 måneder på 1 år. Jeg har undret mig på det seneste, når jeg følte, at jeg oftere skulle huske at få frameldt MÅNEDENS BOG - det er ikke 12 gang MEN 15 gange! Det er hvad jeg på godt dansk kalder: BONDEFANGERI!
Jeg talte med jeres kundeservice i går OG derfor ved jeg, at Psyke og Sjæl har 15 MÅNEDENS BOG. Og sådan er det jo - andet vi kan hjælpe dig med, spurgte jeres unge medarbejder. Øhhhh jo jeg forventer ikke at skulle betale gebyr for en MÅNEDSBOG, som ikke har en måned. Den bliver sendt retur med jeres returkode!
Hvis jeg mod forventning bliver bedt om at betale gebyret, så opsiger jeg mit abonnement hos jer i den anledning!
Det er mega øv med denne oplevelse for jeg har til nu været en tilfreds kunde!
PS Jeg skriver her, fordi det ikke har været muligt at finde et sted, hvor jeg ellers kunne gøre det til - det på trods af at jeg var logget ind.
MIT SVAR TIL JER PÅ JERES TILBAGEMELDING:
Tak for svar - så let gennemskueligt er jeres opsatte system med MÅNEDSBOG ikke OG jeg skal jo melde fra, HVIS jeg ikke ønsker den flere gange om måneden. Jeg kan sende den retur, hvis jeg skulle glemme at huske på at fravælge flere månedensbøger??? Øhhh og så skal jeg betale retur portoen. Ja, jeg gentager ordet bondefangeri 😉 og ja, jeg melder mig ud nu.

Besvarelse fra Psykeogsjael
Har oplevet præcis det samme som mange…
Har oplevet præcis det samme som mange andre her på siden.
To gange har jeg afbestilt månedens bog og alligevel fået den tilsendt.
Når jeg henvender mig til psyke og sjæl får jeg beskeden, at jeg ikke har afmeldt den til tiden. Det er jeg jo nok den bedste til at vide,at jeg HAR gjort.
Efter ulejlighed med at sende bøgerne tilbage meldte jeg mig øjeblikkelig ud af bogklubben.
Birthe

KØB IKKE HERFRA !!
Rigtig fin hjemmeside og med gode bøger. Men grunden til at de kun får 1 stjerne er simpelthen fordi at lige så snart jeg havde købt min bog meldte jeg mig ud af en eller anden bogklub som man skulle være med i for at købe. og selvom at jeg afmeldte fik jeg blade om nyheder (men dem smed jeg bare ud) og nu er der lige pludselig kommet en bog som jeg ikke har købt eller bedt om?! det er ikke okay. Jeg betaler ikke for nogen bog som jeg ikke har bedt om! Vil prøve at kontakte jer efter jeg har skrevet dette! :( ANBEFALER BESTEMT IKKE DETTE STED MEDMINDRE DU VIL HAVE NOGEN SKIDE IRRITERINDE BØGER DU IKKE HAR BEDT OM!

Bondefangeri af værste skuffe
Bondefangeri af værste skuffe.
Dårlig service samt mangelfuld kommunikation og transparens omkring hvad der er inkluderet ved helt almindeligt bogkøb.
3 måneder efter udmeldelse kommer der stadig rykkere, til trods for at jeg er udmeldt og sagen burde være lukket..

Besvarelse fra Psykeogsjael
Jeg har indtil i lørdags været tilfreds…
Jeg har indtil i lørdags været tilfreds med bogklubben psyke og sjæl. Og ser mig rundt påde efterhånden 5 meter bøger jeg har købt i klubben. Men i lørdags, da jeg hyggede mig med bogklubbens julekalender på nettet, vandt jeg sågar en notesbog, jeg blev rigtig glad, vinder jo så sjældent noget, men opdagede at jeg kun kunne få notesbogen, hvis jeg købte en bog i klubben, helt ærligt sådan en kampagne vil jeg kalde for “agressiv” manipulation, det vil jeg ikke være med til, der er nok af sådanne “aggressive” markedsfører, på nettet, man må vogte sig for, dem behøver man nødvendigvis ikke være medlem af, derfor meldte jeg mig straks ud. Beklager psyke og sjæl, måske går det lidt snævert for jer, eller I er grådige, men hold en ren sti for jeres kunder, det er bare mit råd.
Sofia Jensen
Gilleleje.

Super god bogklub
Super god bogklub, fik så mange gode bøger og altid nemt at framelde manedes bøg.
Et klik på og så får jeg altid bekræftelse på mail.
Fik en gang tilsendt en bog med fejle, men efter telefonisk kontakt med dem så skulle jeg bare returner det og alt var i orden.
Må indrømme har kun haft super dejlige oplevelser❤️

Besvarelse fra Psykeogsjael
Endnu engang har jeg fået en rykker på…
Endnu engang har jeg fået en rykker på samme bog nu med trussel om at blive sendt videretil advokat. Jeg har svært ved at skulle sidde i kø for at få telefonforbindelse med psyke og sjæl. Og hvad ville det så hjælpe. De smider breve væk og lyver om at jeg har haft en telefonsamtale. Hvis de virkelig ønsker at køre sag mod en 82 årig kvinde , der bare har haft tillid til at det man aftalte pr. Telefon kunne man regne med ,så må de jo gøre det. Jeg har ikke råd til at betale nu 406 kr. Som det er vokset til for en udulig uønsket bog , som jeg har smidt ud efter aftale med en sød og forstående medarbejder , som jeg desværre ikke fik fat i navnet på, og som .man nu benægter har fundet sted. Jeg vil bare advare enhver om at melde sig ind i sådan et foretagende. Det vil de fortryde.så svarer psyke og sjæl igen med at påstå at jeg ikke har været i telefonisk kontakt med dem. Sørgeligt at man vil være det bekendt jeg ved godt at jeg vil tabe overfor dem men om de så vil tage de penge jeg bruger til mad og renlighed ja så må de gøre det . Jeg ejer ikke noget så... jJEG VED BARE AT JEG HAR RET OG SÅ SKAL MAN IKKE LYVE OVERFOR MIG BARE FORDI MAN ER STÆRKERE. FØJ HVOR MÅ DER VÆRE NOGEN DER HAR EN DÅRLIG SAMVITTIGHED.
HAR LIGE VÆRET INDE OG LÆSE EN DEL ANDRE ANMELDELSER. SJOVT AT PSYKE OG SJÆL ALTID SVARER MED AT DE IKKE KAN FINDE ANMELDEREN. NU VED JEG SELVFØLGELIG IKKE OM DET PASSER, MEN JEG VED AT DE LYVER OM MIG OG SÅ KAN DE JO OGSÅ LYVE OM DE ANDRE IKK? DER MÅ VÆRE NOGEN DER SOVER DÅRLIGT OM NATTEN. HVIS DE DA HAR EN SAMVITTIGHED.DET HJÆLPER JO IKKE AT JEG RINGER TIL JER. DET HAR JEG PRØVET EN GANG. OG OGSÅ FÅET BESKED PÅ AT ALT VAR OK. OG AT JEG BARE KUNNE KASSERE BOGEN. OG BAGEFTER FÅR JEG RYKKER PÅ RYKKER OG TRUSLER OM SAGFØRER. JEG STOLER IKKE PÅ JER OVER EN DØRTÆRSKEL OG SIDSTE GANG PÅSTÅR I AT I IKKE KAN SE AT JEG HAR TALT MED JER. HVORFOR TROR I SÅ JEG VIL TRO PÅ JER FREMOVER. I ER KUN UDE PÅ AT KØRE MIG HELT NED OG DET MÅ I JO SÅ GØRE. JEG VIL BARE ADVARE ANDRE OM IKKE AT KOMME I KLØERNE PÅ JER.
NU HAR JEG BETALT 229,90 KR. SOM DEN BOG JEG FIK TILSENDT KOSTEDE SELVOM JEG HAVDE UDMELDT MIG MED ET BREV OG OGSÅ FORSØGT AT AFBESTILLE MEN IKKE FÅET BEKRÆFTET EN TOTAL NYTTESLØS BOG FOR MIG. JEG HAVDE FÅET EN OPRINGNING FRA PSYKE OG SJÆL OG FÅET BESKED PÅ AT JEG GODT KUNNE KASSERE BOGEN. DET PÅSTÅR MAN NU ER LØGN. NÆGTER AT BETALE RYKKERGEBYRER MEN FOR AT FÅ FRED MEN UNDER PROTEST HAR JEG VALGT AT BETALE. JEG VIL DOG ADVARE ALLE I MIN ÆLDREKLUB OG OMGANGSKREDS MOD NOGENSINDE AT HAVE NOGET AT GØRE MED GYLDENDALS BOGKLUBBER .DA DE KAN KOMME UD FOR MEGET UBEHAGELIGE KONSEKVENSER.

Besvarelse fra Psykeogsjael
Mage til elendig firma ska man da lede…
Mage til elendig firma ska man da lede længe efter,købte en bog til 199 kr,til betaling den 20/3 2020,betalte den d 30/3,Ringede til dem den 30/3 og sagde at den var betalt og om jeg skulle sende bekræftelse på dette,men det var ikke nødvendig,De ville lige holde øje med kontoen,også 3,5 måned efter kommer der brev fra inkassofirma med diverse rykker og renter på ialt 896kr,og på trods af forsøgt dialog og fremsendte bank kvitteringer på betalingen d 30/3,så vil de ikke gøre noget ved inkassoen,føj Gyldendals bog klub😡😡det er ikke iorden,se at få rettet op på jeres uduelige dumme bogholder,og til alle andre som på tænker at købe en bog hos dem,SÅ LAD VÆRE DET GIVER KUN PROBLEMER😡😡😡

Besvarelse fra Psykeogsjael
Fik en reklame om en bog jeg gerne…
Fik en reklame om en bog jeg gerne ville købe, og bestilte den hjem. Pludselig var jeg blevet medlem af en bogklub selvom det ikke fremgik tydeligt nogen steder og modtog flere regninger for det.

Rigtig glad og godt tilfreds
Rigtig glad og godt tilfreds
Hjælpsomme ved henvendelse. Har været medlem over 1 år nu, og glemmer dog at afbestille månedens bog, men synes til gengæld, at det er rigtig gode titler, så har ikke fortrudt det én eneste gang.
Havde for nyligt bestilt 4 bøger, hvoraf én af dem, åbenbart var i restordre. De andre 3 bøger var dog ikke afsendt, hvilket efter min henvendelse skete, og den i restordre eftersendes uden beregning.
Super dejligt.
Tak for god service.
De bedste hilsner Andreah

Besvarelse fra Psykeogsjael
Har været medlem hos Jer siden 2012 og…
Har været medlem hos Jer siden 2012 og været godt tilfreds, MEN
nu skulle jeg for første gang EFTER I har fået ny hjemmeside melde afb. til bogen SPIRIT HACKING.
Efter at have skiftet kode og hvad der ellers blev forlangt, så fik jeg afbestilt - troede jeg. Jeg har endnu ikke modtaget en besked om, at jeg har afb denne bog - og det plejer jo at være normal - SÅ tænkte jeg, at så måtte jeg jo skrive en mail til Jer - MEN nej-nej. Jeg kunne RINGE til Jer ????
Beklager - det er min tid ikke til, så nu vil jeg undersøge, hvordan man melder sig ud.
medl.nr. 508837432

Besvarelse fra Psykeogsjael
Jeg har kun gode oplevelser med psyke…
Jeg har kun gode oplevelser med psyke og sjæl . Har været kunde on and off i mange mange år .
Jeg kan kun anbefale den bogklub .

VIGTIG BOGKLUB
VIGTIG BOGKLUB! Det er meget vigtigt, at der i et så lille land som Danmark faktisk er ét enkelt sted, som samler og formidler bøger om spiritualitet, energimedicin og såkaldt alternativ behandling. Bogklubben fører på bedste vis traditionen fra Borgens Forlag videre - og uden dét forlag og dén tradition, havde vi virkelig været i underskud med hensyn til spirituelle bogudgivelser tilgængelige på dansk. Tak, bogklub.

Besvarelse fra Psykeogsjael
Faldt over en Facebook reklame for…
Faldt over en Facebook reklame for netop den bog jeg havde lyst til at købe og bliver på intet tidspunkt klar over, at hvad jeg troede var et simpelt køb af en bog på nettet, faktisk var en tilmelding til en bogklub!?! Dårlig stil, bryder mig ikke om at blive bondefanget på den måde.... og nu skal jeg betale et returneringsgebyr for en bog der er blevet mig sendt efterfølgende... jeg kan IKKE anbefale nogen at købe noget her.

Besvarelse fra Psykeogsjael
Jeg har fået en del gode bøger
Jeg har fået en del gode bøger .
Men synes det er besværligt at skal afmelde hver måned , når man ikke vil have bogen .
Nu ville jeg bestille en anden bog istedetfor månedens bog , og mens jeg er igaang med bestillingen , smider systemet mig ud .
Nå tænker jeg , hvad sker der lige her ?
Men ringer op igen for nåede slet ikke at godkende .
Og starter forfra.
Til min forbløffelse pakker jeg to bøger ude , selvom jeg kun har bestilt en bog...
Og så er det rigtig øv for at kunne returnere portofrit skal jeg køre enten til Skive , Struer eller Holstebro ...
Og pga en fejl i systemet , hvor man normalt skal godkende inden ordren går igennem...
Så derfor har jeg valgt at afslutte min abonnement ....