Banner for EWII

EWII Anmeldelser

10.496

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 1.910 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver gentagne gange personalet for deres store venlighed, imødekommenhed og professionelle hjælpsomhed, hvilket gør hele skifteprocessen utrolig behagelig, nem og problemfri. Forbrugerne er desuden meget glade for de fair priser og den fuldstændig gennemskuelige digitale opsætning, som gør det ubesværet at klare alting selv på nettet. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med kundeservicen og nævnte lang ventetid på telefonen samt ubehagelige oplevelser i forbindelse med pågående og uforskammet telefonsalg. Derudover udtrykte en gruppe forbrugere stor frustration over mærkbare prisstigninger på over halvtreds procent samt ugennemskuelige regninger for deres samlede energiforbrug.

Det, folk taler mest om

Service

Forbrugere finder service tvetydig, idet mange anmeldere roser kompetente og venlige medarbejdere samt en... Se mere

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personale, som beskrives som utrolig venlige, kompetente og... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kundeservice, hvor nogle forbrugere roser personalet for fantastisk... Se mere

User experience

Anmeldere nævner positiv feedback om brugeroplevelse og fremhæver, at hele processen er hurtig, nem og... Se mere

Price

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med pris, hvor nogle anmeldere fremhæver fair og billige priser... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

God info på nettet. Overskuelig. Helt ok kundeservice. Ikke en der forsøgte at prakke mig alle mulige andre produkter på. Jeg kunne så godt ønske lidt mere vejledning om hvordan man oplader med je... Se mere

Generelt er der god service hos EWII men kunne godt tænke mig at alle afgifter og tillæg var noget billiger der er mange kunder som betaler og el nettet er jo etableret og skal kun vedligeholdes Det... Se mere

Fantastisk god support. Har lige fået den mest fantastiske hjælp til min internetforbindelse af Mads fra Ewii. Han guidede mig til at udskifte min router til en bedre samtidig med at give særdeles god... Se mere

Ingen forudbetalinger - udelukkende ens forbrug, bagudbetalt og månedligt. Ingen har dine penge stående til gode renter. Nemt, enkelt og gennemskueligt. Priser på el for det kommende døgn er med al... Se mere

1. Energiselskab
  2. også i
  3. Elselskab
  4. Energiforsyningsselskab
  5. Internetudbyder
  6. Leverandør af grøn energi

Om EWII

EWII er en dansk energikoncern, der sælger faste og variable elaftaler til forbrugere og elbilister, ladeboks til elbilen samt hurtigt, stabilt internet til både private og erhverv i hele landet. Er dit strømforbrug højt eller lavt? Oplader du oftest elbilen hjemme eller ude? Uanset dit behov, så finder du en løsning hos EWII. Du finder også EWIIs offentlige ladestandere i hele landet - og hvis du har lade-el fra EWII, så får du rabat på farten.

Få gode tilbud og info om konkurrencer
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med aktuelle tilbud, nyttig viden og andre fordele.

Hvordan må vi hjælpe dig?

Se hvor meget strøm du bruger
Som kunde hos EWII får du adgang til vores selvbetjening, som 24/7/365 giver dig overblik over dit forbrug. Det er nemt for dig at se dit elforbrug helt ned på timeniveau og holde styr på dine produkter hos EWII. Du får også et overskueligt overblik over dine betalinger og regninger, ligesom du får adgang til gode råd og artikler om, hvordan du sparer på energien.
Undgå aconto regninger
Hos EWII betaler du kun for dit faktiske elforbrug én gang om måneden. Vi synes nemlig ikke, at det er fair, at du skal lægge ud for dit elforbrug.
Ring eller skriv til os
På ewii.dk/kundeservice finder du ofte stillede spørgsmål. Her kan du også finde åbningstider i Kundeservice og Teknisk Support.

Udsving i energiforbrug?

Følg dit forbrug på selvbetjeningen

Følg dit forbrug på selvbetjeningen
På selvbetjeningen har du mulighed for at følge dit forbrug og dermed reagere, hvis det skulle stige eller falde uventet.
Gå til selvbetjeningen

Spar 20% på Allente TV-pakker hos EWII

Få 20% rabat hver måned på Allente, som el- eller internetkunde.

God

10 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(10.496)

1.817 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hurtig ekspedition og et abonnement…

Hurtig ekspedition og et abonnement tilpasset mit forbrug.

23. august 2026

Hej Aino

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Hvor er det dejligt at se, at vores hurtige ekspedition og skræddersyede abonnement passer perfekt til dit forbrug.

Tak for din positive feedback.🙌

Marlene /EWII

Beste selvskab bedste priser bedste…

Beste selvskab bedste priser bedste kundeservice

25. august 2026

Hej SELECT Al

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse.

Vi sætter stor pris på dine venlige ord og er glade for at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med både vores selskab, priser og kundeservice. Din tilfredshed betyder alt for os.
Tusind tak for at bruge din tid, på at dele dette med os.

Hjælpsomhed

Hjælpsomhed, der er en mangelvare hos en del firmaer i dag.
Jeg skulle have oplyst om vores addresse havde mulighed for fibernet.

25. august 2026

Hej Charlotte

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at høre, at vores hjælp var værdsat. Vi bestræber os altid på at give klar information, så det er dejligt det også er din oplevelse. 🤩

Tak for din positive feedback.

Marlene /EWII

Perfekt rådgivning og arrangement af…

Perfekt rådgivning og arrangement af opgaven.

19. august 2026

Hej Søren

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har fået perfekt rådgivning, og at arrangementet af opgaven har levet op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Marlene /EWII

Fantastisk let og fuldstændig smertefrit digitalt skifte!

Det har været en utrolig positiv oplevelse at skifte til EWII. Hele processen med at flytte og ordne alt digitalt kørte helt gnidningsfrit, hurtigt og enkelt. Det er sjældent, det er så nemt at klare alting selv på nettet. Fem velfortjente stjerner for en enkel og overskuelig løsning!

Hej Niels

Tusind tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner. 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en så god oplevelse med at skifte til os. Hvor er det dejligt, at du oplever processen som både enkel, hurtig og overskuelig – det er netop sådan, vi gerne vil gøre det for vores kunder. ✨

Nina/EWII

Selvom jeg er ikke hjemme jeg får…

Selvom jeg er ikke hjemme jeg får stadig regning
Kunne ikke forstå

4. august 2026

Hej Mesut

Jeg er ked af at regningen har givet anledning til undren.

Selvom man ikke er hjemme i en periode, vil der stadig være udgifter på elregningen. Det skyldes blandt andet faste abonnementer til elselskab og netselskab, som opkræves uanset forbruget. Derudover vil fx køleskab, fryser eller andet udstyr der er tilsluttet strøm, fortsat bruge en mindre mængde el.

Jeg kan se at dit registrerede forbrug ikke har været særligt højt i perioden, men de faste omkostninger og et eventuelt mindre strømforbrug vil stadig fremgå af regningen.

Har du spørgsmål til din regning, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi gennemgår gerne regningen sammen med dig.

god service

Hej Jonna

Mange tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner. 🤩

Kundeoplevelser

En utrolig behagelig og god samtale med…

En utrolig behagelig og god samtale med en medarbejder der ydede en rigtig god service og fik svaret på de spørgsmål der var. Hvilket der så endte ud i at jeg blev ny kunde.

18. august 2026

Hej Thomas

Mange tak for din fantastiske anmeldelse.

Det er jeg utroligt glad for at høre, at du havde en så behagelig og god samtale med en af vores medarbejdere. Det er vores fornemmeste opgave at yde god service og besvare alle spørgsmål, så det er dejligt at vide at det lykkedes.

Vi byder dig hjertelig velkommen som ny kunde og ser frem til et godt samarbejde.

Meget fin info .

Meget fin info .. alt er tilfredsstillende

7. august 2026

Hej Annalise

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Jeg er enormt glad for at høre, at alt er tilfredsstillende, samt at du har fået en fin information.
Det betyder utrolig meget for os, at du har brugt din tid på at dele din oplevelse med os, så tusind tak for det.

Du ønskes en herlig dag.

Hej Karl

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Jeg er meget glad for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige og præcise levering. Mange tak for din positive feedback.

Marlene /EWII

Ingen selvbetjening i "Selvbetjening".

Ingen selvbetjening i "Selvbetjening".

Man bliver sendt rundt i cirkler til ligegyldig reklame, uden at kunne rette betalings-eller andre oplysninger. De ændrer uden min accept, opsigelsesdatoen fra 1. til 3. august, selvom den er varslet rettidigt til d. 1. Sender derefter en regning på små 30 kr. for de tre dage, som det er umuligt at afvise i deres ikke eksisterende selvbetjening eller i banken, hvor betalingen ikke fremgår.

22. august 2026

Hej Bo

Tak for din feedback. Jeg
forstår godt at det kan virke frustrerende når en ophørsdato ændres.

Årsagen er at den 1. august var en dag, hvor fiberselskabets systemer ikke kunne gennemføre nedtagelser. Derfor blev ophøret automatisk flyttet til den 3. august, som var den første mulige dato.
Jeg kan sagtens forstå dette er frustrerende for dig som kunde, men det er netejer, altså fiberselskabet som ikke kunne nedtage på datoen d. 01.08.2026.

Kundeoplevelsesteamet

Jeg gider simpelthen ikke at blive…

Jeg gider simpelthen ikke at blive presset til at give en god kommentar . Bare fordi jeg har givet dem en god kommentar via deres system

Hej Charlotte

Jeg er ked af, hvis vores invitation til at anmelde din oplevelse har føltes som et pres. Det er bestemt ikke vores hensigt.

Når en kunde har været i kontakt med os, udsendes der automatisk en invitation til at dele sin oplevelse. Formålet er at få ærlig feedback, så vi kan lære af både gode og mindre gode oplevelser. Det er helt frivilligt om man ønsker at afgive en anmeldelse, og altså ikke pres.

Hej Pop

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det er dejligt at se, at du har modtaget en god service, og at den er til hele 5 stjerner.

Det betyder enormt meget for os, at du har brugt din tid på at dele din oplevelse med os.

Bundærlig kundeservicemedarbejder

Meget meget venligt kundeservice-medarbejder (Mads), som fik oprettet en sag på vores mærkværdige vandforbrug. Derudover prøvede han at få os tilbage til Ewii, som vores leverandør af såvel el som wifi. Han var bundærlig, og kunne ikke "hamle" op med vores nuværende leverandører. Tip top kundeservice fra Ewii!!!!

Hej Lars

Tusind tak for din enormt fine anmeldelse.

Jeg er meget glad for at høre, at vores medarbejder ydede en fremragende service og hjalp med jeres spørgsmål. Det glæder mig at vi kunne hjælpe jer, selvom vi ikke kunne matche jeres nuværende leverandører. Jeres positive feedback betyder meget for os, og vi sætter stor pris på jeres anerkendelse af vores kundeservice. Vi bestræber os altid på at være ærlige og hjælpsomme.

Tak for at bruge din tid, på at dele oplevelsen med os.

Du ønskes en herlig dag.

Super god kundeservice

Super god kundeservice, nem og brugervenlig selvbetjening, hurtigt og stabilt internet til en fornuftig pris.. kan varmt anbefales

Hej Rikke

Tusind tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner.

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice, selvbetjening og oplever, at du får hurtigt og stabilt internet til en god pris. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Du ønskes en skøn weekend.

Et godt Elselskab

Jeg er bare glad for mit elselskab. Super venlig
kundeservice og gode priser.

Hej Lars

Mange tak for din finde anmeldelse. 🤩

Hvor er det bare fantastisk at høre, at du er glad kunde hos os, og har haft en god oplevelse med vores kundeservice og priser. Vi sætter stor pris på din feedback.

Absolut et professionelt selskab

Absolut et professionelt selskab. Sød og hjælpsom kundeservice mand, fair priser og bagud afregning.
Jeg er så glad og lettet jeg kom ud af velkommen/energidrift. Hold nu kæft en gang svindel.
Tak Ewii

18. august 2026

Hej Pernille

Tusind tak for den flotte anmeldelse. 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, vores priser og vores afregning. Vi er især glade for, at du føler dig godt hjulpet og er tilfreds som kunde hos os. ✨

Hej Tina

Mange tak for din positive anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os at høre, at du har oplevet vores personale som venligt og professionelt. Vi sætter stor pris på din feedback.

Du ønskes en dejlig dag. 😊

Bedste hilsner fra os i Kundeoplevelser

Den bedste kundeservice

Den bedste kundeservice

20. august 2026

Hej Mohamad

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. 🤩

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder - tak for din positive feedback. 😊

Fin service

Hej Rose