Bondefangeri
Jeg takkede ja til et tilbud hos E. V. Nielsen VVS, men da jeg fik regningen havde de tilføjet en masse produkter, som jeg (pga. fagsprog) ikke havde en chance for at vurdere om de rent faktisk havde installeret eller ej. De havde også taget betaling for flere montørtimer end de faktisk havde brugt hos mig. Dermed blev regning meget dyrere end vi havde aftalt. Jeg rettede henvendelse til firmaet flere gange pr email, men de ignorerede konsekvent mine henvendelser om at jeg ikke vil betale regningen fordi beløbet var langt højere end det aftale og at de måtte sende en ny og revideret regning. Flere henvendelser og 1,5 år senere har jeg valgt at betale regningen, selvom de aldrig har svaret på mine henvendelser (udover bare at gensende regningen uden at kommentere på at jeg mener den er helt forkert). Jeg vil ikke længere have det i baghovedet, så derfor har jeg betalt og fået det ud af verden. Men magen til dårlig kundeservice skal man lede længe efter, og jeg vil absolut fraråde alle at vælge dette firma.